Adam Shields

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#226 Postautor: boxing » 19 kwietnia 2006, o 23:02

Zdjecie chyba z feralnego biegu na chwile przed upadkiem - wyglada jakby Adam zakladal sie na Krzyzaniaka:
Obrazek
Prowadzi Louis, Baranski zamkniety, Adam ma szanse dolaczyc do Chrisa. Tzn. mial szanse...
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Snys
Zawodowiec

#227 Postautor: Snys » 19 kwietnia 2006, o 23:31

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#228 Postautor: prt » 19 kwietnia 2006, o 23:35

tego właśnie potrzebowałem po całym dniu pracy.
dobrej wiadomości!

aż jutro wypije za zdrowie miednicy Shieldsa i całej Jego osoby. a co!

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#229 Postautor: boxing » 19 kwietnia 2006, o 23:54

Skoro nie potrzeba operacji - to przetransportowac Adama do Lublina :!: Wsrod swoich nabierze wiecej optymizmu i szybciej wroci do zdrowia :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

jataman21

#231 Postautor: jataman21 » 19 kwietnia 2006, o 23:59

Adam moim zdaniem był naszym najlepszym zawodnikiem... przepraszam JEST... nie wyglądał ten upadek na grożny... niestety okazało się inaczej... nie mamy najlepszego juniora i seniora :roll: :roll: :roll: :roll: nie jest wesoło... o ile jestem spokojny o mecz z Gnieznem to boję się meczu w Gorzowie Ostrowie i Zielonej... boje się że mozemy nie wywieść ani 1pkt z tych 3 meczy... W grudziądzu z Andreasem i Adamem myślę że poradzilibysmy sobie... ale cóż... całe szczescie że nasza kadra jest tak obszerna... szkoda tylko ze nie ma kto godnie zastąpić Adama ani Andreasa...
Nadzieje w Norrisie?? oby nie okazał się Louisem...

Pozdrawiam

godzilla

#232 Postautor: godzilla » 20 kwietnia 2006, o 09:13

Mowil ze 2-3 tygodnie wroci do jazdy i dobrze bo to tylko 2-3 mecze a ma kto w razie czego za niego pojechac

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#233 Postautor: Łoptymista » 20 kwietnia 2006, o 09:21

Ufff... jedyna dobra wiadomośc z Pomorza w ciagu ostatnich dni. Ale przyznac trzeba, ze po pierwszych diagnozach ciezko bylo liczyc na takie wiesci.

jataman21

#234 Postautor: jataman21 » 20 kwietnia 2006, o 09:21

Pojechać ma kto, ale czy go godnie zastapić? niestety wątpie :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#235 Postautor: maestro76 » 20 kwietnia 2006, o 10:09

po meczu z gnieznem czekaja nas wyjazdy do gorzowa ,ostrowa i zielonki.(czyli teoretycznie baty i brak szans na zwyciestwa :wink: )

28 maja jedziemy mecz u siebie z zielona i mam nadzieje ze juz w najsilniejszym skladzie z adamem i messingiem! :twisted:
never ride faster than your angel can fly

jataman21

#236 Postautor: jataman21 » 20 kwietnia 2006, o 10:19

Czemu brak szans na zwycięstwa ??
czy nie mamy szans na zwycięstwo w Gorzowie ??
Może nie bedziemy faworytami ale szanse są a w gorzowie moim zdaniem 50/50, zgadzam się z tym że mamy małe szanse w Zielonej czy Ostrowie... ale nie że od razu nie mamy żadnych szans...
Do Gorzowa się wybieram i to po zwycięstwo, a nie z założeniem że szans nie mamy...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#237 Postautor: maestro76 » 20 kwietnia 2006, o 10:25

jeszcze przed sezonem po cichu liczylem na wyrownana walke na wyjazdach . ale po ostatnim meczu w grudziadzu i bez dwoch podstawowych zawodnikow szans nie mamy zbyt wielkich.

moze z gniezna i krosna cos przywieziemy ale pod warunkiem jazdy w najsilniejszym skladzie

JAG
Senior

#238 Postautor: JAG » 20 kwietnia 2006, o 12:51

Torsen pisze:
rumburaque pisze:może Adama do Lublina przetransportoać, ortopedów mamy dobrych.

Niestety, ale jesteś w błędzie, bo akurat ortopedia jest w Lublinie jedną z najgorszych w Polsce. I nie jest to opinia oparta na pojedynczym przykrym doświadczeniu własnym - to jest opinia środowiska lekarskiego.

a ja pozwolę sobie sie z tym nie zgodzić,również opieram to twierdzenie nie tylko na doswiadczeniu własnym:)

i jak zwykle proszÄ™ o nie generalizowanie!
PS:ortopedia jest na tyle specyficzną dziedziną że w niej samej można dokonać podziałów i wskazać ośrodki które w czymś konkretnie się specjalizują
:),czasami :(

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#239 Postautor: yamahaR1 » 20 kwietnia 2006, o 13:15

JAG bardzo fajnie tylko szkoda że całkiem nie na temat :roll:
Bardzo dobra informacja, mam nadzieję, że Adam szybko dojdzie do siebie i wróci do wysokiej dyspozycji z początku sezonu. Pewne 21 maja w meczu wyjazdowym w Zielonej Górze Shields nie wystąpi, zresztą nie wiem czy byłby sens go tam zabierać ale bardzo liczę, że 28 maja w rewanżu z Zieloną na naszym torze pomoze nam odnieść zwycięstwo i wywalczyć bonusa 8)

JAG
Senior

#240 Postautor: JAG » 20 kwietnia 2006, o 13:27

yamahaR1 pisze:JAG bardzo fajnie tylko szkoda że całkiem nie na temat :roll:

jak wiele innych postów w tym temacie,i nie tylko w tym :(
odniosłam się tylko do wypowiedzi z która się nie zgadzam i tyle.jak nikt mnie nie będzie prowokował do pisania nie na temat to nie bede tego robić 8)
:),czasami :(

jataman21

#241 Postautor: jataman21 » 20 kwietnia 2006, o 14:47

jeszcze przed sezonem po cichu liczylem na wyrownana walke na wyjazdach .

Byłeś na meczu ??
W grudziądzu zawsze nawet najsilniejsze zespoły miały problemy patrz chociazby poprzedni sezon, czy jeszcze wczesniejszy... Czy jeden mecz jest dla Ciebie wykładnikiem co bedzie przez cały sezon ??

i bez dwoch podstawowych zawodnikow

Bez jednego, Andreas niedługo wraca...

Więcej optymizmu ludzie... przegraliśmy jeden mecz a niektórzy płaczą jakbyśmy przegrali baraże o e-lige...

Pozdrawiam

harry
Trener

#242 Postautor: harry » 20 kwietnia 2006, o 22:30

boxing pisze:Zdjecie chyba z feralnego biegu na chwile przed upadkiem - wyglada jakby Adam zakladal sie na Krzyzaniaka:
Obrazek
Prowadzi Louis, Baranski zamkniety, Adam ma szanse dolaczyc do Chrisa. Tzn. mial szanse...

Po meczu Krzyżak mętnie się tłumaczył, że wepchnął Adama w płot bo mu Louis drogę zajechał. Na tym zdjęciu widać, że Louis daleko z przodu a Krzyżak w sposób najbardziej chamski pojechał z Adamem w płot. :evil: :evil: :evil:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#243 Postautor: maestro76 » 21 kwietnia 2006, o 09:50

nawet nie ma zamiaru sie zlozyc :x

i ten obled w oczach :lol:

Awatar użytkownika
sacreble9

#244 Postautor: sacreble9 » 21 kwietnia 2006, o 13:49

Zapewne ma naprężonego penisa i trąci nim o łokieć Adama.
P.S. Szybkiego powrotu do zdrowia

rob7
Senior

#245 Postautor: rob7 » 21 kwietnia 2006, o 14:23

zapewne tak, w ub sezonie w pierwszym meczu w Bydgoszczy
"Krzyżak"po chamsku wjechał w Ułamka i "załatwił" mu pół sezonu taki zawodnik, jak brak umiejętności to są jeszcze inne "sposoby" na zdobycie punktów...
szkoda ze Grzesiek nie jechał ten by sie nie dał wsadzić w płot

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#247 Postautor: grzesieck » 21 kwietnia 2006, o 14:46

dajcie spokoj, żużel to nie szachy bla bla bla, kontuzje sie zdarzaja.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#248 Postautor: Torsen » 21 kwietnia 2006, o 18:18

Zdjęcie potwierdza, że Krzyżaniak wyraźnie przegrał start. Jeśli później doszło do kolizji, to mogło się to stać wyłącznie z jego winy. Oczywiście, pomijając wypadki losowe.

harry
Trener

#249 Postautor: harry » 24 kwietnia 2006, o 13:33

Dzisiaj Adam był przez kilka godzin w Lublinku ( Ufff 8) ).
A teraz pewnie ląduje w Anglii. Ma dobry humor i liczy, że już niedługo wraca. Co prawda siedzenie sprawia mu jeszcze dużo problemu ale na kulach już nieźle zasuwa.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#250 Postautor: prt » 28 kwietnia 2006, o 22:17

wazne informacje bezpośrednio od Adama Shieldsa:

cytat z forum http://www.adamshields.com w moim nieudolnym tłumaczeniu:

cześć! JESTEM W DOMU! Karen przyjechała i zabrała mnie parę godzin temu. Dobra wiadomość jest taka, że nie potrzebuję operacji biodra. Muszę zupełnie odpocząć przez 6 tygodni w domu. naderwałem [może oderwałem? - dop. prt] mięsień, który trzyma uda [kość uda? - dop. prt] w odpowiedniej odległości od kości [pewnie kości biodra czy miednicy - dop. prt] i dlatego musze odpocząć. w ciągu 2 tygodni muszę jechać na kolejne prześwietlenie. po 6 tygodniach będę w stanie podjać lekki wysiłek i rozpocząć rehabilitację. nie mogę robić nic, z wyjątkiem oszczędzania lewej nogi. będę o kulach chodził wokół domu i aż mnie świerzbi by wrócić do warsztatu. będę doprowadzał Karen do szewskiej pasji, gdy się będzie mną opiekowała. może powinienem dostać dzwoneczek do wzywania jej?!!!
chcialbym podziękować wszystkim, którzy do mnie emailowali, dzwonili, wysyłali pocztówki i przesyłali miłe wiadomości. nie mogę podziękować każdemu z was z osobna, bo całą noc bym tu siedział, ale sami wiecie, dla kogo są te podziękowania.
chciałbym również przeprosić kibiców Eastbourne, Vargarny i TŻ Lublin, że nie będę w stanie wypełniać swoich obowiązków w najbliższych tygodniach. ale chciałbym wam powiedzieć, że wrócę tak szybko jak się tylko da.

informacja potwierdzona przez ludzi z otoczenia Shieldsa.
kto skoczy na stacjÄ™ po szampana?

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.