23 kwietnia 2006: TÅ» Motor Lublin - TÅ» Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

#176 Postautor: kilar » 22 kwietnia 2006, o 13:23

Snys pisze:Skład też sie zmienił, jako że Polak w podstawowym mozna sie domyślać że moze Norrisa zobaczymy.

Wlasnie. Bo wedlug mnie raczej malo prawdopodobne jest to, zeby Jelen jechal w podstawowym, a na rezerwe sciagac Suchanka.

PS. Gawrzyk jak tam bylo w MC 8) ?

Awatar użytkownika
kamyk13

#177 Postautor: kamyk13 » 22 kwietnia 2006, o 13:32

............. motywacje do ucieczki.... :D ...
3rd june Cardiff, I want to go there....!!!!

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#178 Postautor: WojtekF » 22 kwietnia 2006, o 13:33

Niestety bez Zorra maleją szanse na wyrównane, zacięte, emocjonujące spotkanie.
Drużyna lubelska staje przed szansą wygrania dużą różnicą punktów, co będzie o tyle ważne że z taką formą wyjazdową jaką lublinianie zaprezentowali w Grudziądzu, ciężko będzie Motorowi o punkty bonusowe na Gnieźnie również a wobec nieobecności Zorra, otwiera się szansa.
Jesli chodzi o sparingpartnera Gniezna, to gdyby w Poznaniu jeździli Huszcza, Dudek, Skórnicki można byłoby coś napisać na temat formy gnieźnian. Wyniki pojedynków z Umińskim, Kryglem czy Dziatkowiakiem nic na temat formy nie mówią.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#179 Postautor: yamahaR1 » 22 kwietnia 2006, o 14:30

Na zneutralizowanie Jensena jest stary sprawdzony sposób, przed meczem wystarczy pójść pod park maszyn i zaśpiewać znany przebój "Jensen go home" :wink:
Mam nadzieję, że jednak jutro pojedzie Norris bo kiedy go niby sprawdzić jak nie teraz ? Jedziemy u siebie i w razie czego Jeleń z rezerwy może pojechać i swoje zrobi więc ryzyka nie ma . Później będą trudniejsze mecze i nie będzie czasu na żadne eksperymenty. Może w końcu "lider" Świst zrobi wynik dwucyfrowy :roll: Mecz jest spokojnie do wygrania ale warto wypracować jakąś większą zaliczkę przed rewanżem tylko może niech ktoś o tym przypomni naszym gwiazdom :roll:

Piotrbaz

#180 Postautor: Piotrbaz » 22 kwietnia 2006, o 16:33

jataman21 pisze: Knapp komplet ?? Przecież jak on zbierze 7 oczek w 5 startach to mozemy się cieszyć... niech niektórzy skończą z kultem Grześka bo prawde mówiąc to jest nasz najsłabszy senior...

śmieszniejszej wypowiedzi nie słyszalem w tym sezonie jeszcze.. biorąc pod uwage nawet wynik wyypowany przez pecyne.... gratuluje abstrakcyjnego myslenia :)

Awatar użytkownika
TOOMI
Kontakt:

#181 Postautor: TOOMI » 22 kwietnia 2006, o 16:40

Widzę, że nie ma tutaj tak pewnych kibiców Lublina jak na innych forach. A już powoli myślałem, że to najwięksi napinacze. Tutaj co mnie cieszy Start ma jakiś szacunek.

Co do meczu. Będzie bardzo ciekawy, niewiadomo ilu obcokrajowców przywiezie Start :?: "Zorro" napewno się nie pojawi, ale wolny termin ma przecież Stefan Andersson. Jestem bardzo ciekaw czy pojedzie Łukasz Linette... W Poznaniu pojechał ponoć ładnie, ale bez urazy z kim :?: Jeżeli pojedzie ten skład i przegramy nic złego się nie stanie, ważne aby chociaż uzyskać taki wynik, który pozwoli uzyskać punkt bonusowy. Przy ewentualnej porażce 50:40 myśle, że w rewanżu można to odrbić. Ja po cichu jednak liczę, że Start będzie w stanie uzyskać tutaj napewno sensacyjne zwycięstwo.

Co do składu Motoru. Niestety do składu wraca Knapp, którego ominęcie w meczu z Grudziądzem było dla mnie szokiem. Do tego dobrze radzący sobie na własnym torze Jeleniewski. Szczerze to bardziej się obawiam tych zawodników niż gdyby sprowadzeni zostali Norris czy Louis. Do tego mój "ulubieniec" Piotr Świst i doświadczony mogący zapewnić większą zdobycz na własnym terenie Rempała. Na temat juniotrów się nie wypowiadam, bo nic o nich praktycznie nie wiem. Mam nadzieję, że mnie nie zaskoczą i w 1 biegu Start wygra 5:1. Noi Brhel, który może zrobić w polskiej lidze 13 lub 6 punktów.

Moje typy przy tych składach co są:
Typ podyktowany sercem: 44:46
Typ bardziej obiektywny: 49:41

I mam ogromną prośbę. Nie zakładam nowego tematu, bo liczę, że tutaj ktoś spełni moją prośbę:
Do Lublina z Gniezna jest dość daleko i niestety na tym spotkaniu mnie nie będzie. Mam więc prośbę... Czy mógłby mi ktoś z Was zakupić program z tego meczu i przesłać pocztą :?: W zamian mogę wysłać jakiś program z meczu Startu na własnym obiekcie w tym sezonie lub gdy właśnie Motor przyjedzie na Wrzesińską.

Liczę na współpracę :!: :!: :!: Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o napisanie na PW.

Pozdrawiam :)
I na dobre i na złe
Ja i tak kocham CiÄ™
W moim sercu Gniezno
Start Gniezno TÅ» !

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#182 Postautor: Mars » 22 kwietnia 2006, o 16:41

Ja bardzo chetnie zobaczylbym Louisa w tym meczu mam duzy sentyment dotego zawodnika napewno przyciagnal by sporo ludzi na zawody no coz zobaczymy jutro..

jataman21

#183 Postautor: jataman21 » 22 kwietnia 2006, o 16:58

śmieszniejszej wypowiedzi nie słyszalem w tym sezonie jeszcze.. biorąc pod uwage nawet wynik wyypowany przez pecyne.... gratuluje abstrakcyjnego myslenia

Każdy ma swoje zdanie, a forum jest do konfrontacji mysli, więc zachowaj swoje infantylne wypowiedzi dla siebie. Kto miał racje okaże się dopiero jutro, a tak naprawde pod koniec sezonu. Ty wierzysz w Knappa, a dla mnie jego sylwetka na motorze w meczu z Krosnem była daleka od idelnej.

Na zneutralizowanie Jensena jest stary sprawdzony sposób, przed meczem wystarczy pójść pod park maszyn i zaśpiewać znany przebój "Jensen go home"

Mam lepszy sposób: można przechwycić po drodze Jensena i podstawić przed samym meczem Manitou :lol: Kropla w krople, nikt się nie połapie i mamy pulpeta z głowy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#184 Postautor: marcin_lub » 22 kwietnia 2006, o 17:03

Mars pisze:Ja bardzo chetnie zobaczylbym Louisa w tym meczu mam duzy sentyment dotego zawodnika napewno przyciagnal by sporo ludzi na zawody no coz zobaczymy jutro..

Skoro niewiadomą jest czy pojawi się Norris a może Louis, ma się to okazać na meczu to w jaki sposób maja oni przyciągnąć kibiców :?: Wydaje mi się że klub powienien zadbać o jak nawiększą reklame tego spotkania jeżeli miałby wystąpić Louis a nie robić niespodzianki... Mam wrażenie że przy ładnej pogodzi jutro na stadioinie nie zjawi się więcej kibiców niż 2 tygodnie temu, wręcz mam wrażenie że będzie ich mniej. Dochodza mnie słuchy że ludzie woląsobie pojechać na działke czy pójść na spacer niż oglądać "naszą męczącą się krajówke". Coś w tym może i jest, w każdym bądz razie klub powinien zareklamować to spotkanie tak samo jak każde inne :!: Wczoraj będąc na treningu zauważylem że na budce sędziowskiej na każdym oknie jest reklama meczu SPR. W mieście rónież widać te reklamy a naszego Tż nigdzie nie widziałem... A szkoda

jataman21

#185 Postautor: jataman21 » 22 kwietnia 2006, o 17:25

Tu się muszę zgodzić z Marcinem... czemu mecze nie są w ogóle reklamowane ?? Jakkolwiek...
Chociażby dzisiaj dzwoniło do mnie pare osób i pytało kiedy jest następny mecz, na odpowiedz ze jutro okropnie się dziwili...
Nie każdy ma internet i nie każdy terminarz... dlatego dziwne jest to, że najpierw nie reklamuje się meczu, a potem słychać jak dyrektor narzeka że mało kibiców na stadion przyszło...

Pozdrawiam

rob7
Senior

#186 Postautor: rob7 » 22 kwietnia 2006, o 17:27

kilar pisze:
Snys pisze:Skład też sie zmienił, jako że Polak w podstawowym mozna sie domyślać że moze Norrisa zobaczymy.

Wlasnie. Bo wedlug mnie raczej malo prawdopodobne jest to, zeby Jelen jechal w podstawowym, a na rezerwe sciagac Suchanka.

PS. Gawrzyk jak tam bylo w MC 8) ?

Sądze że Norrisa nie zobaczymy dlatego Polak w podstawowym a Jeleń pod 8 i jako rezerwa będzie jechał za Polaka lub Tomicek co daje większą możliwość manewru...
gdyby miał jechać Norris to byłby w składzie choćby po to żeby więcej ludzi przyszło na mecz...

Awatar użytkownika
mirekmaj

#187 Postautor: mirekmaj » 22 kwietnia 2006, o 17:30

START zawita do Was jutro z dwójką obcokrajowców. Z numerem 2 w miejsce Łukasza Linette zaprezentuje sie Wam Stefan Andersson. Jestem bardzo ciekaw jak sie zaprezentuje na Waszym torze ?. W Gnieźnie na treningach przed rozpoczęciem ligi w Polsce śmigał aż miło było patrzeć. Bardzo dobrze zaprezentował sie również podczas meczu ze Stalą - więc czekam na powtórkę :).

Co do samego meczu. Serce bije za STARTEM - rozum mówi nieco inaczej. A jak to mówią lepiej mile sie zaskoczyć, aniżeli niemile rozczarować, dlatego typuje 48:42 dla Was. Mimo że po cichu licze na ....;););)

pozdrawiam z Gniezna

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#188 Postautor: Dobromir » 22 kwietnia 2006, o 21:03

Ja myśle że Sefan Andersson zaprezentuje się u nas tak jak ostatnio. :) Dla przypomnienia podam jego zdobycz: 1* (0,1*,d4)

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#189 Postautor: pav4u » 22 kwietnia 2006, o 22:34

no super! ze jutro w barwach lublina pojedzie floppy
to dobry i waleczny zawodnik, mam tylko obawy o jego sprzet a raczej spasowanie z lubelskim 'lotniskiem' ? tak czy siak 'swoje' 5-7 punktów napewno przywiezie i bedzie git :)
stawiam na minimalne(po zacietym meczu) zwycięstwo drużyny lubelskiej

pzdr.
pav4u

Danio

#190 Postautor: Danio » 22 kwietnia 2006, o 22:52

Nie ma sie co oszukiwać! Kasa mówił że oszczędności nie będzie, więc nie widze powodów do tego że Norris może nie pojechać. Poza tym na pewno więcej kibiców byłaby zainteresowana zobaczeniem tego zawodnika w akcji. Po obejrzeniu treningu wysuwam wnioski że Jeleń jest piekielnie szybki, jeżeli pojedzie w dużej ilosci biegów to dwucyfrówka na bank!!pozostali też nieźle spisywali się.Świst ma dobre starty, nie wiem czy uporał sie z silnikami aby nie tracił na dystansie, Jacek to wiadomo- profesjonalista, Grzecho zaczyna łapać chyba swoją formę ale jeszcze jest nie równy.Jeżeli mamy się nie męczyć z gnieznem to na bank musi być tor mocno zlany przyczepny, mam nadzieje że nasi dobrze sobie podczas treningu spasowali motorki i o wynik jestem spokojny. Przy takim torze to Pulpet znowu da plamę:) a Jankowski nie będzie istnieć. O Anderssonie nawet nie piszę bo i tak nic nie pokarze a Pecyna jak zwykle dużo gada a przywiezie około 8 pkt. Tak samo dużo gadał będąc zawodnikiem Gorzowa a wyniki wiadomo jakie osiagał. Jedynie uważam że najlepiej punktującym zawodnikiem Startu będzie Jabłko i niestety w juniorach będziemy dużo tracili przy wsparciu Aldena czy Gomólskiego

staryuszek

jutrzejszy mecz motoru

#191 Postautor: staryuszek » 22 kwietnia 2006, o 22:52

jestem dobrej myśli że uda nam się wygrać choć martwi mnie jedno jak motor jako drurzyna może dobrze jechać bez trenera taka drużyna gdzie menadżer ustala skład niema szans bez urazy na 1 ligę

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

Re: jutrzejszy mecz motoru

#192 Postautor: dilucio » 22 kwietnia 2006, o 22:54

staryuszek pisze:jestem dobrej myśli że uda nam się wygrać choć martwi mnie jedno jak motor jako drurzyna może dobrze jechać bez trenera taka drużyna gdzie menadżer ustala skład niema szans bez urazy na 1 ligę

a mnie zmartwila twoja ortografia :wink:

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#193 Postautor: ravajas » 22 kwietnia 2006, o 23:12

dilucio pisze:
staryuszek pisze:jestem dobrej myśli że uda nam się wygrać choć martwi mnie jedno jak motor jako drurzyna może dobrze jechać bez trenera taka drużyna gdzie menadżer ustala skład niema szans bez urazy na 1 ligę

może miał na myśli słowo drezyna...
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

piotr76
Senior
Kontakt:

#194 Postautor: piotr76 » 22 kwietnia 2006, o 23:17

ravajas pisze:
dilucio pisze:

Amator PKP zresztą jak spojrzeć na młodość to ciągnie wilka do lasu no nie ? :lol:
Pozdrawiam
Piotrek

jataman21

#195 Postautor: jataman21 » 22 kwietnia 2006, o 23:36

Ja jestem dobrej mysli i stawiam na wynik Pecyny tylko chyba pomyliło mu się kto wygra ten mecz 8) 8) 8)
Doping! żeby nie było jak z Krosnem!
Do zobaczenia jutro!

Pozdrawiam

harry
Trener

#196 Postautor: harry » 23 kwietnia 2006, o 00:56

Jeżeli ten deszczyk popada całą nockę to stawiam 60-30 i połowę z tego zrobi w dodatku Jensen.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#197 Postautor: boxing » 23 kwietnia 2006, o 01:04

Widze, ze Harry jest nastepnym, ktory stawia na 15 pkt Jensena :D
A czy z tych naszych 60 parenascie bedzie mial szanse zdobyc Norris?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

godzilla

#198 Postautor: godzilla » 23 kwietnia 2006, o 09:21

Ja uwarzam ze Jenseb suie pogubi na naszym torze w temtym sezonie za dobrze mu nie szlo w polskiej lidze

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#199 Postautor: ravajas » 23 kwietnia 2006, o 09:44

piotr76 pisze:
ravajas pisze:
dilucio pisze:

Amator PKP zresztą jak spojrzeć na młodość to ciągnie wilka do lasu no nie ? :lol:
Pozdrawiam
Piotrek

a Ty skÄ…d wiesz? :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#200 Postautor: Fork » 23 kwietnia 2006, o 10:24

Skład będzie troche inny niż ten podany na oficjalnej stronie.
Ale oczywiście w tę lepszą strone... :wink:
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.