Widzę, że nie ma tutaj tak pewnych kibiców Lublina jak na innych forach. A już powoli myślałem, że to najwięksi napinacze. Tutaj co mnie cieszy Start ma jakiś szacunek.
Co do meczu. Będzie bardzo ciekawy, niewiadomo ilu obcokrajowców przywiezie Start

"Zorro" napewno siÄ™ nie pojawi, ale wolny termin ma przecież Stefan Andersson. Jestem bardzo ciekaw czy pojedzie Åukasz Linette... W Poznaniu pojechaÅ‚ ponoć Å‚adnie, ale bez urazy z kim

Jeżeli pojedzie ten skład i przegramy nic złego się nie stanie, ważne aby chociaż uzyskać taki wynik, który pozwoli uzyskać punkt bonusowy. Przy ewentualnej porażce 50:40 myśle, że w rewanżu można to odrbić. Ja po cichu jednak liczę, że Start będzie w stanie uzyskać tutaj napewno sensacyjne zwycięstwo.
Co do składu Motoru. Niestety do składu wraca Knapp, którego ominęcie w meczu z Grudziądzem było dla mnie szokiem. Do tego dobrze radzący sobie na własnym torze Jeleniewski. Szczerze to bardziej się obawiam tych zawodników niż gdyby sprowadzeni zostali Norris czy Louis. Do tego mój "ulubieniec" Piotr Świst i doświadczony mogący zapewnić większą zdobycz na własnym terenie Rempała. Na temat juniotrów się nie wypowiadam, bo nic o nich praktycznie nie wiem. Mam nadzieję, że mnie nie zaskoczą i w 1 biegu Start wygra 5:1. Noi Brhel, który może zrobić w polskiej lidze 13 lub 6 punktów.
Moje typy przy tych składach co są:
Typ podyktowany sercem: 44:46
Typ bardziej obiektywny: 49:41
I mam ogromną prośbę. Nie zakładam nowego tematu, bo liczę, że tutaj ktoś spełni moją prośbę:
Do Lublina z Gniezna jest dość daleko i niestety na tym spotkaniu mnie nie będzie. Mam więc prośbę... Czy mógłby mi ktoś z Was zakupić program z tego meczu i przesłać pocztą

W zamian mogę wysłać jakiś program z meczu Startu na własnym obiekcie w tym sezonie lub gdy właśnie Motor przyjedzie na Wrzesińską.
Liczę na współpracę
Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o napisanie na PW.
Pozdrawiam