godzilla pisze:Albo Chriss Luis bedzie jeździl za Polaka moze przyjedzie ja mam taka nadzieje ze moze on nie zawiedzie dzis
Chriss Luis
hayabusarider pisze:Brhel średnio,ciekawe czy jeszcze nie zaznajomił się z naszym torem,czy
to po prostu co pokazał dzisiaj to jego poziom.

grzesieck pisze:Czy ktos siedzacy po drugiej stronie krzeselek moglby powiedziec jak wygladala oprawa? Widac bylo ognie za flagami?
marcin_lub pisze:
Tak byo widać, choć gdyby było ciemniej to wyglądało by to lepiej, choć i tak nie było źle. mam tylko jedną uwage. Wieszajcie flagi troszke wyżej bo np. na jednej fladze było widać tylko żółty i niebieski kolor czy oś takiego ale tego ostatniego na dole nie było widać, zasłaniała banda. Na dwóchpozostałych flagach nie byo wdać napisów dolnych (nie pamiętam jakich).
Pozdrawiam
RadeKas pisze:marcin_lub pisze:
Tak byo widać, choć gdyby było ciemniej to wyglądało by to lepiej, choć i tak nie było źle. mam tylko jedną uwage. Wieszajcie flagi troszke wyżej bo np. na jednej fladze było widać tylko żółty i niebieski kolor czy oś takiego ale tego ostatniego na dole nie było widać, zasłaniała banda. Na dwóchpozostałych flagach nie byo wdać napisów dolnych (nie pamiętam jakich).
Pozdrawiam
Wyzej to juz sie chyba nie da, bo by ludzie musieli skakac zeby bieg ogladac.