Adam Shields
To przekląć sobie czasami nie można
Potwierdził mi ktoś,że był taki pomysł przełożyć na 11.06 i to mnie zezłościło z powodów wiadomych.
Jak Lubos nie może to przekładać
P.S.
Żeby było o Adamie.Czym później tym lepiej.
Potwierdził mi ktoś,że był taki pomysł przełożyć na 11.06 i to mnie zezłościło z powodów wiadomych.
Jak Lubos nie może to przekładać
P.S.
Żeby było o Adamie.Czym później tym lepiej.
Ostatnio zmieniony 3 czerwca 2006, o 12:37 przez DonKamizi, łącznie zmieniany 2 razy.
Informacja o stanie zdrowia Adama, z pierwszej ręki:
Wiadomości mimo wszystko optymistyczne, biorąc pod uwagę rodzaj kontuzji i wstępne prognozy. Oby tylko nie okazało się, że przedwczenym wyjazdem na tor pokpił sprawę i przedłużył okres dochodzenia do pełnej sprawności.
Adam Shields na swojej stronie internetowej pisze:Hi, this is adam.. I had a go at Newport today as my leg felt ok yesterday after a practice. I won my first race in Heat 3 but I knew my leg still wasn't quite right. I tried again in my next heat but I knew it wasn't right to ride so I slowed up. I decided to have one more go but my leg was quite sore. I decided to pull out of the meeting but at least I know im not quite ready yet but it won't be long. I feel 75% so another few more days resting should do it..
I won't be at Eastbourne tomorrow night but I am hoping to get ready for this weekend or the following one..
See you all soon
Wiadomości mimo wszystko optymistyczne, biorąc pod uwagę rodzaj kontuzji i wstępne prognozy. Oby tylko nie okazało się, że przedwczenym wyjazdem na tor pokpił sprawę i przedłużył okres dochodzenia do pełnej sprawności.
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Dawno nic nie pisalem, ale uwaznie sledze co sie dzieje na forum.
Ja mam takie pytanie do Gawrzyka moze do Harrego.Czy klub ma jakis inny plan(rozwiazanie) na wygrywanie meczy przy ewentualnym braku formy Adama. Czytajac forum zauwazylem ze jedyna nasza deska ratunku i jedynym kolem ratunkowym ktory ma poprowadzic ten klub do playoff ma byc wlasnie Adam.Pokladane sa w nim ogromne nadzieje na to ze klub zacznie wygrywac.Chcialbym tylko zauwazyc ze Adam pojechal tylko w jednym meczu z niewymagajacym rywalem i dzieki temu zrobil taki wynik.Przypominam ze w tym meczu wszystkim poszlo calkiem niezle.
Moze powinnismy zdjac ciezar jakim wszyscy beda go obarczac.
Ja mam takie pytanie do Gawrzyka moze do Harrego.Czy klub ma jakis inny plan(rozwiazanie) na wygrywanie meczy przy ewentualnym braku formy Adama. Czytajac forum zauwazylem ze jedyna nasza deska ratunku i jedynym kolem ratunkowym ktory ma poprowadzic ten klub do playoff ma byc wlasnie Adam.Pokladane sa w nim ogromne nadzieje na to ze klub zacznie wygrywac.Chcialbym tylko zauwazyc ze Adam pojechal tylko w jednym meczu z niewymagajacym rywalem i dzieki temu zrobil taki wynik.Przypominam ze w tym meczu wszystkim poszlo calkiem niezle.
Moze powinnismy zdjac ciezar jakim wszyscy beda go obarczac.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Oj chyba niedostatecznie uwaznie sledzisz forumJinxsior pisze:Dawno nic nie pisalem, ale uwaznie sledze co sie dzieje na forum.
(...)Czy klub ma jakis inny plan(rozwiazanie) na wygrywanie meczy przy ewentualnym braku formy Adama.
Jinxsior pisze:Moze powinnismy zdjac ciezar jakim wszyscy beda go obarczac.
Adam nie byl kontraktowany jako lider. Mial byc dobrym uzupelnieniem skladu, mocnym ogniwem - i o ile dojdzie do siebie po kontuzji to na to go stac. On nie mial robic kompletow. Jezeli bedzie dokladal srednio 8-10 punktow - to mnie nie zawiedzie.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
MD
No Adam poza pierwszym biegiem bardzo ładnie pojechał dzisiaj. Już wcześniej sie nam chwalił, że ostro i dobrze trenuje ale nie chcieliśmy zapeszać. Miał rację. Myślę, że do Meczu z Gorzowem wróci do pełnej formy 
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski