Działalność klubu - kłopotów cd....
rafir takimi charyzmatycznymi liderami mieli być Świst i Rempała. Jak wyszło każdy widział - Piotrek - bez komentarza, Jacek - jeździ w kratke. To oni mieli "ciągnąć" wynik drużyny. Reszta pojechała na swoim poziomie i nie można mieć do nich żadnych pretensji. Skąd Kasiński mógł wiedzieć, że Świst bedzie tak "cieniował", że Norrisowi sie polska liga "znudzi", że Adam bedzie miał dwie kontuzje w trakcie sezonu, oraz najważniejsze, że niektórzy będą "olewać" klub i kibiców. Podsumowując - jak się nie ma "miedzi" to się cicho siedzi... - to na temat przedsezonowych zapewnień walki o awans.
Coście siętak uwzięli na tego Śwista? Mało Wam tego, że nie jezdzi? Dla mnie to wygląda tak, że ktoś czekał tylko aż mu się powinie noga żeby się go pozbyć. Pytanie tylko po co go było kontraktować. A co do jego jazdy - ja się nie wypowiadam, bo nie wiem jaka jest. W tych meczach w których pojechał nie wypadał gorzej od reszty.
kilar pisze:wiedzialem, ze to napiszesz![]()
Ale Swist mial byc zawodnikiem, ktory przywozi regularnie dwucyfrowki. Wyszedl mu jeden mecz - w Ostrowie. Zdecydowanie mniej razy zawiedli Rempala, Brhel, czy nawet Knapp.
Nie wiem jak to wyliczyles, że mniej zawiedli, skoro pojechali dwa razy więcej meczów. Dla mnie wszyscy zawodzą - bez wyjątku, a czepia się tylko Śwista. A gdzie obiektywizm?
-
Danio
Dokładnie- to inny temat. Dokładnych tajników w sprawie Śwista mało kto zna, bo smród pewnie wyjdzie niebawem gdyż mamy szybszy koniec sezonu. Kazdy zawodnik miał zapewne w kontrakcie swoje warunki, biegopunktówki, inną rolę etc.Tak jak Świst miał być liderem jeźdzącym po 2-cyfrówki tak nim nie był, miał płacone "podobno" od 8 pkt wzwyż stąd zrobił aferę w Grudziądzu gdzie odebrali jemu szansę na 5 startów. Według Kasińskiego podobno Swist kasę sprzed sezonu nie zainwestował jak należy w sprzęt tylko wyremontował stare sądząc że to na I ligę wystarczy. Jaka jest prawda tylko Ci panowie wiedzą ale mam nadzieje że i Kibice ją poznają. Ale jak zawsze nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze
Dlatego nie krytykuje Åšwista ale i nie popieram, bo profesjonalizmem nie grzeszy 
Gelo pisze:Nie wiem jak to wyliczyles, że mniej zawiedli, skoro pojechali dwa razy więcej meczów. Dla mnie wszyscy zawodzą - bez wyjątku, a czepia się tylko Śwista. A gdzie obiektywizm?
Nie odwracaj kota ogonem. Swist zawiodl w meczu z Krosnem, Grudziadzem, Gnieznem, Gorzowem. Jak juz pisalem pojechal na miare oczekiwan tylko w Ostrowie. Czyli wyglada na to, ze to taki Frankow z zeszlego sezonu.
Od poczatku mialo byc, ze najslabszy nie jedzie. Najpierw odsunieto Knappa, Swist mial kolejne szanse na rehabilitacje. Nie wykorzystal ich, dlatego nie pojechal z Zielonka. Teraz mozna tylko gdybac, jakby jedzil na tle silnego zespolu. A potem ta kontuzja, o ktorej wiedza tylko osoby czytajace to forum.
Ja sie go w zaden sposob nie czepiam. Poprostu stwierdzam fakty. Bardzo chcialem, zeby przyjechal na trening i udowodnil swoja wyzszosc na innymi. Niestety akurat przytrafila mu sie kontuzja...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ciekawe jak to bedzie wygladac w przyszlym sezonie
Czy pozostanie utrzymana funkcja dyrektora klubu i czy bedzie nim Boguslaw Kasinski, czy Sipma nadal bedzie sponsorem strategicznym czy tez sponsorem zuzla w ogole. Kto bedzie prezesem klubu, czy powroci funkcja trenera, co z Markiem Kepa ktory teoretycznie jest obecnie konsultantem do spraw szkolenia. Jak z dalszym rozwojem szkolki ktory tak szumnie zapowiadano przed obecnym sezonem. Jednego mozemy pewni, jak beda rozgrywane zawody zuzlowe w Lublinie, bedzie na nich ks. Kielbasa z cukierkami 
Albo ks. Cukierek z kiełbaskamiKoper pisze:Jednego mozemy pewni, jak beda rozgrywane zawody zuzlowe w Lublinie, bedzie na nich ks. Kielbasa z cukierkami
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A Tobie Wojtku to się fora nie pomyliły
Ks. Kiełbasa na pewno ma więcej wspólnego z działalnością klubu niż moja praca więc może nie brnijmy w to dalej
Ks. Kiełbasa na pewno ma więcej wspólnego z działalnością klubu niż moja praca więc może nie brnijmy w to dalej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Dudi w innym temacie pisze:Wszyscy przytomni kibice czekają na odsunięcie Gawrzyka i całej tej zgraji nieudaczników od lubelskiego żużla!
Nie może zaznać spokoju jeśli nie zrobi gnoju co pewien czas.
Gelu, przy najbliższej okazji powinieneś skopać mu dupę za te insynuacje! Od dawna się prosi...
Pytam po raz kolejny kto za nich??
Na razie obsadziłeś tylko stanowisko trenera Chomskim, Czernickim lub Wardzałą.
Pytam kogo proponujesz na stanowisko, prezesa, dyrektora, kto ma wejsc do zarzÄ…du itd.??
tylko ze wyglada na to, ze wszyscy chetni dali sobie spokoj. jak byl zimowy hurraoptymizm to chetnych do poddczepienia sie pod sukces byla cala masa. teraz zostala garstka ludzi, bo sa problemy. siwek w wywiadzie mowil ze bedzie walne wiec kazdy ma szanse wejsc do kierownictwa klubu. dudi i helo startujecie?
mikas pisze:Dudi w innym temacie pisze:Wszyscy przytomni kibice czekają na odsunięcie Gawrzyka i całej tej zgraji nieudaczników od lubelskiego żużla!
Nie może zaznać spokoju jeśli nie zrobi gnoju co pewien czas.
Gelu, przy najbliższej okazji powinieneś skopać mu dupę za te insynuacje! Od dawna się prosi...
Pytam po raz kolejny kto za nich??
Na razie obsadziłeś tylko stanowisko trenera Chomskim, Czernickim lub Wardzałą.
Pytam kogo proponujesz na stanowisko, prezesa, dyrektora, kto ma wejsc do zarzÄ…du itd.??
Ja proponuję Ciebie - masz wiedzę żużlową, aparycję, prawnicze wykształcenie. Czego chcieć więcej?
Sorry ale ja się na żuzlu nie znam i dobrze o tym wiesz, poza tym ani trochę mnie to nie interesuje. Za to Ty byś się nadawał idealnie patrząc na Twoje samouwielbienie jeśli chodzi o wiedzę żużlową. Może spróbujesz??
Znów zbaczasz z tematu i przenosisz go na jakieś dziwne nierealne i "wirtualne" tory, a ja poważnie pytam kogo z Dudim byście zaproponowali??
Znów zbaczasz z tematu i przenosisz go na jakieś dziwne nierealne i "wirtualne" tory, a ja poważnie pytam kogo z Dudim byście zaproponowali??
- Łoptymista
- Trener
mikas pisze:Sorry ale ja się na żuzlu nie znam i dobrze o tym wiesz, poza tym ani trochę mnie to nie interesuje. Za to Ty byś się nadawał idealnie patrząc na Twoje samouwielbienie jeśli chodzi o wiedzę żużlową. Może spróbujesz??
Ale ja odpowiadam jak najbardziej serio. Prezes klubu czy dyrektor nie musi sie znać na żużlu (jak widać po ostatnich sezonach) wiec ja odpadam
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2006, o 13:02 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Åopty nie dziÄ™ki
ale może Ty?? Co się bedziesz po sądach całe życie włóczył
No i sprowadzisz sobie takich zawodników, którzy będą lali Leigh w każdym biegu i do woli będziesz mógł śpiewać mi do ucha: "Który był Adams, hej mikas który był Adams?"
No ale może zacznijmy dyskutowac poważnie, czy naprawde już na tym forum niikogo na to nie stać i jak ktoś chce poważnie podyskutować to jest zbywany takimi tekstami jakimi przed chwila próbował odwrócic uwagę od sedna sprawy Gelo?
edit: Gelu Ty sie przynajmniej znasz na żużlu ja nawet takich kwalifikacji nie mam, więc w ewentualnym konkursie wygrywasz w przedbiegach.
Przejdziemy do sedna sprawy czy konczymy temat?? Ja cały czas czekam na poważne propozycje osób które widziałbyś Ty lub Dudi na wymienionych stanowiskach.
No i sprowadzisz sobie takich zawodników, którzy będą lali Leigh w każdym biegu i do woli będziesz mógł śpiewać mi do ucha: "Który był Adams, hej mikas który był Adams?"
No ale może zacznijmy dyskutowac poważnie, czy naprawde już na tym forum niikogo na to nie stać i jak ktoś chce poważnie podyskutować to jest zbywany takimi tekstami jakimi przed chwila próbował odwrócic uwagę od sedna sprawy Gelo?
edit: Gelu Ty sie przynajmniej znasz na żużlu ja nawet takich kwalifikacji nie mam, więc w ewentualnym konkursie wygrywasz w przedbiegach.
Przejdziemy do sedna sprawy czy konczymy temat?? Ja cały czas czekam na poważne propozycje osób które widziałbyś Ty lub Dudi na wymienionych stanowiskach.
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2006, o 13:04 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Na dyrektora to każdy się nadaje pod jednym warunkiem: 4 mln budżetu.
Gorzej będzie z obstawieniem stołków ludzi, którzy mają te pieniądze zorganizować...
Kwestia trenera: musi być. Aczkolwiek trzeba być kompletnym laikiem, żeby wierzyć w urwanie Chomskiego z Gorzowa. Myśle, że bardzo podobnie wyglądałaby sprawa z Wardzałą. Różne zawirowania były w Tarnowie za jego dłuuugoletniej pracy, ale jeszcze się nie znalazł taki, który by go z Unii wykopał. "Brona" Czarnecki? To interesująca oferta. Ciekawe ile bierze.
Chociaż uważam, że klub powinien mieć dwóch trenerów. Jeden od szkółki oraz juniorów. Drugi do prowadzenia składu, ustalania taktyki i treningów. W tej roli to nawet Głogowski by się sprawdził.
Pozdr.
Gorzej będzie z obstawieniem stołków ludzi, którzy mają te pieniądze zorganizować...
Kwestia trenera: musi być. Aczkolwiek trzeba być kompletnym laikiem, żeby wierzyć w urwanie Chomskiego z Gorzowa. Myśle, że bardzo podobnie wyglądałaby sprawa z Wardzałą. Różne zawirowania były w Tarnowie za jego dłuuugoletniej pracy, ale jeszcze się nie znalazł taki, który by go z Unii wykopał. "Brona" Czarnecki? To interesująca oferta. Ciekawe ile bierze.
Chociaż uważam, że klub powinien mieć dwóch trenerów. Jeden od szkółki oraz juniorów. Drugi do prowadzenia składu, ustalania taktyki i treningów. W tej roli to nawet Głogowski by się sprawdził.
Pozdr.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec