Przestańcie już bo i ten temat nam zamkną
Oprawa i doping na meczach
Åorewa
A wiadomo, że gdzie dwóch Polaków tam trzy różne zdania. I niech tak zostanie 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Chodziło właśnie o to co napisałeśRadzio pisze:nie tylko Fan Klub krzyczy Motor.
dla czego uważasz, że to przesada?
"Z tym, że tylko FK krzyczy Motor to chyba jednak przesada" - "Motor" krzyczą także inne osoby.
Poza tym, dlaczego zamykać tą dyskusję? Forum jest do tego aby dyskutować, nawet jeśli dyskusja do niczego nie zmierza.
Czy temat "sklad w sezonie 200x" w pazdzierniku czy listopadzie do czegos prowadzil? Zapisane bylo kilkadziesiat stron, bezsenosownych wywodow i dyskusji, a jakoś nikt nie wpadł na pomysł żeby go zamknąć
-
Mtx
Mtx pisze:Nie ma szans , ten mecz musze se odpuscic :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kibic sukcesu
-
Mateusz111
- Junior
-
Mateusz111
- Junior
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
ja też swoje i te co znalazłem podczas wędrówki do parku marzyn mam w plecakuSpeedway pisze:Dj_Korgi pisze:jeżeli ci co nie oddali przyniosą na następny mecz to będzie wg. mnie z 200 - 250
Ja wolałem zachować. Nastepnym razem może zgarnąłby je jakis dzieciak do domu i byłoby po herbacie. A tak mam pewność, że będzie co rzucić na prezentacji
Dj_Korgi pisze:mnie też ale jeżeli spojrzeć ze strony finansowej to jest kasa na inne pomysły oprawy . Mam pytanie do FK : czy dziś była w planie kartoniada ?InDorka pisze:Dzięki ,jesteśmy poprawni aż do bólu.Mnie osobiście żal braku ogni jak i puszek.Masz cudnego kota
Była, ale czy miała być miały zdecydować 2 czynniki: ilość ludzi siedzących na krzesełkach (w szczególności pierwsze 6-8 rzędów) oraz aura, która dziś nie sprzyjałaby kartoniadzie.
To tyle w tym temacie
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt: