Brawo Dawidek mam nadzieje że w przyszlym sezonie również w Lublinie będziesz śmigać jeżeli będzie jeszcze żużel
Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Nie no poprostu super to co Dawidek teraz wyprawia, normalnie w szoku jestem, a cofnąć 3 sezony w tył i porównać teraz jego styl jazdy to normalnie Tomasz Gollob.
Brawo Dawidek mam nadzieje że w przyszlym sezonie również w Lublinie będziesz śmigać jeżeli będzie jeszcze żużel
-
jataman22
Już przestań tak się chełpić tym, że przewidziałeś, że Dawid pojedzie. Już to tyle razy dałeś odczuć swoim przeciwnikom, ze to zaczyna być nudne i irytujące.
Oczywiście, że jest to już nudne, a czy nie bło nudne jak wszyscy mnie wyśmiewali, że jaką mam czelność w ogóle porównywać tych zawodników, że jestem smieszny itd. Nie wspominając już o obelgach w moją stronę w sprawie właśnie tych 2 zawodników. Jest to moje 5 minut, które przewidziałem i byłem pewien, ale jakoś osoby które tak ostro się ze mnie śmiały i wręcz wyszydzały to teraz się nie odzywają i siedzą cicho jak mysz pod miotłą.
Ale ok, daję już spokój.
Dokladnie, poza tym na to pytanie mozna odpowiedziec ze i ten i ten, Dawid obecnie pasuje idealnie na lidera, a Grzesiowi zawsze dobrze sie kibicowalo w Lublinie jako zawodnikowi drugiej linii.
Przed sezonem wielu mówiło, że Dawid w składzie?? To śmiech na sali. A Grzesio miał być mocnym punktem drużyny. Więc troszke mylisz pojęcia... chociaż w sumie zawsze lepiej odwrócić kota ogonem
Co do turnieju par w Rzeszowie, to zaskoczył mnie i Rafał i Tomek, Rafał na + a Tomek na -, mam jednak nadzieje, że dla Tomka to przypadkowa wpadka, a Rafał będzie tak śmigał w lidze. Cieszy również nie najlepsza postawa Trojanowskiego
Pozdrawiam
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
O odwracaniu kota ogonem moglbys pisac gdybym przed sezonem pisal ze nie wierze w Dawida ale takiego postu nie znajdziesz:) Tylko mozemy sie cieszyc ze miales racje ze Dawid w tym sezonie bedzie tak super jechał i juz nie katujmy tego porownywania z Knappem ktorego wspominam jak najlepiej w naszych barwach podobnie jak pewnie wielu kibicow na tym forum.jataman22 pisze:chociaż w sumie zawsze lepiej odwrócić kota ogonem![]()
![]()
Jataman, uściślijmy pewne fakty.
Dawid od paru meczy jedzie rewelacyjnie i tu punkt dla Ciebie, jednak jeśli podsumować całokształt Twoich przewidywań to już tak różowo nie jest. Burza, za którym zdaje się optowałeś - cieniutko. Piszcz z kolei, którego skazywałeś na II-ligową przeciętność, jest mocnym punktem drużyny, jedzie bardzo zespołowo, zasługuje na brawa i na razie ma średnią znacznie wyższą od Twojego faworyta. Wracając do Knappa i Dawida - napisałeś, że przewidywałeś, iż Grześ wykręci w tym sezonie średnią 1,7-1,9 - moim zdaniem realne, gdyby jeździł u nas, już wiemy, że w Gdańsku ma niewiele ponad połowę tego. Dawidkowi dawałeś 2,0-2,2 - na razie do tego daleko, choć przy takiej dyspozycji, na koniec sezonu do 2pkt może dociągnąć.
Dla mnie osobiście dyspozycja Dawida jest niespodzianką - gratulacje, że to przewidziałeś, ale procent sprawdzalności prognoz do miana wieszcza, póki co
, Cię nie upoważnia.
Pozdrawiam
Dawid od paru meczy jedzie rewelacyjnie i tu punkt dla Ciebie, jednak jeśli podsumować całokształt Twoich przewidywań to już tak różowo nie jest. Burza, za którym zdaje się optowałeś - cieniutko. Piszcz z kolei, którego skazywałeś na II-ligową przeciętność, jest mocnym punktem drużyny, jedzie bardzo zespołowo, zasługuje na brawa i na razie ma średnią znacznie wyższą od Twojego faworyta. Wracając do Knappa i Dawida - napisałeś, że przewidywałeś, iż Grześ wykręci w tym sezonie średnią 1,7-1,9 - moim zdaniem realne, gdyby jeździł u nas, już wiemy, że w Gdańsku ma niewiele ponad połowę tego. Dawidkowi dawałeś 2,0-2,2 - na razie do tego daleko, choć przy takiej dyspozycji, na koniec sezonu do 2pkt może dociągnąć.
Dla mnie osobiście dyspozycja Dawida jest niespodzianką - gratulacje, że to przewidziałeś, ale procent sprawdzalności prognoz do miana wieszcza, póki co
Pozdrawiam
Dokladnie, forma Dawida widocznie zwyzkuje, ale dopiero od 3-4 meczy. Gdzie Dawid byl wczesniej ? Malo tego, duzy w tym udzial Piszcza, ktory kilka mu tych ostatnich zwyciestw na I luku zalatwil. Ale zeby nie byc wscibskim, mnie to bardzo cieszy, niech nam obaj przywoza jak najwiecej 5:1.
harry pisze:Już przestań tak się chełpić tym, że przewidziałeś, że Dawid pojedzie. Już to tyle razy dałeś odczuć swoim przeciwnikom, ze to zaczyna być nudne i irytujące.
harry, luz, daj sie cieszyc kolejnym sukcesem zlotemu dziecku
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
jataman22
Po 1 harry wcale nie musi luzowac, bo nie przegina a po 2 pilnuj lepiej swojego Jerneja Kolanko.
Właśnie ta rzecz nas różni cooper, sukcesy.
jataman22 pisze:Właśnie ta rzecz nas różni cooper, sukcesy.
W rzeczy samej, sam lepiej bym tego nie ujał.
No, ale nie bede sie juz rozpisywal, w koncu masz teraz swoje 5 minut, celebruj wiec ten swoj sukces i nie zapomnij o wpisaniu do portfolio (czy jak tam sie zwie CV chessboxera).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Kauko awansował do półfinału eliminacji do GP
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_gp.php?id=1089892472
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_gp.php?id=1089892472
Sipma Lublin

-
Speedway Fan
- Senior
http://www.gallery.espeedway.pl/ fotki z turnieju w Rzeszowie 
Jutro w Åodzi półfinaÅ‚ MPPK, wiadomo juz kto z naszych pojedzie? Przeciwnikami pary z Rzeszowa, GdaÅ„ska, Torunia, Ostrowa, Krosna i Åodzi. W Toruniu szpital wiec moze nasi jakims cudem... (do finalu przechodza 2 pary)
Od nas jadą Piszcz, Stachyra i Jeleń
LiczÄ™ na min. 3 miejsce
, myśle ze możemy nawet powalczymy o awans z Gdańskiem i Ostrowem....
LiczÄ™ na min. 3 miejsce

- Bryczkowski
- Kontakt:
Na sportowychfaktach pisze że skład ma być taki:
Stachyra
Piszcz
Rez.Jeleniewski
Stachyra
Piszcz
Rez.Jeleniewski
-
Smirnek_
- Senior
sportowefakty.pl pisze:Zaplanowana na Å›rodowe popoÅ‚udnie eliminacja Mistrzostw Polski Par Klubowych na torze w Åodzi zostaÅ‚a odwoÅ‚ana ze wzglÄ™du na zÅ‚e warunki atmosferyczne. Na obecnÄ… chwilÄ™ nie ustalony zostaÅ‚ jeszcze nowy termin tych zawodów.
- Łoptymista
- Trener
jataman22 pisze:Właśnie ta rzecz nas różni cooper, sukcesy.
Nie tylko, oj nie tylko. Ale szczerze mowiac nie wiem ile jeszcze ryzu z tunczykiem bedziesz musial zjesc zeby to pojac (btw to nie jest najlepszy sposob na zdobycie masy, nie lepiej pomyslec o jakims gainerku?)
jataman22 pisze: (...)
oj, Dziubuś, Dziubuś - mówią Ci coś takie nazwiska jak Magdalena Mąka albo Marta Samborska?
stare czasy, co?
ciekawe, czy dziś dałbyś im radę. na desce, oczywiście, bo Kobiet z zasady się nie bije.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
-
jataman22
Nie tylko, oj nie tylko. Ale szczerze mowiac nie wiem ile jeszcze ryzu z tunczykiem bedziesz musial zjesc zeby to pojac (btw to nie jest najlepszy sposob na zdobycie masy, nie lepiej pomyslec o jakims gainerku?)
LEpiej robić mase normalnie niż sztucznie. W sumie to szkoda mi Was takich cwaniaków internetowych z dorobkiem życiowym równym zeru.
oj, Dziubuś, Dziubuś - mówią Ci coś takie nazwiska jak Magdalena Mąka albo Marta Samborska?
stare czasy, co?
ciekawe, czy dziś dałbyś im radę. na desce, oczywiście, bo Kobiet z zasady się nie bije.
Mowią, mówią z Magdą razem studiujemy prawo na jednym roku, z MArtą natomiast widziałem sie jakies 2-3 miesiace temu na turnieju w Lublinie, również na desce mi się udało wygrać
Kiedyś bylismy na równym poziomie, ale dziewczyny niestety zrezygnowały z dalszego uprawiania szachów, ja trenowalem i trenuje i poczynilem postępy, więc mysle ze siła gry akurat w tej kwestii nie budzi wątpliwości
Sorry za OT ale musiałęm odp na cynizm łoptymisty, a prxzy okazji odp na 2 posta
Pozdrawiam
- Łoptymista
- Trener
LEpiej robić mase normalnie niż sztucznie. W sumie to szkoda mi Was takich cwaniaków internetowych z dorobkiem życiowym równym zeru.
1. masa - hehe sztucznie, akurat. a pan czytsty nigdy zadnych dopalaczy nie lykal.
2. dorobek zyciowy
masz jakis, strona na wikipedii to nie wszystko. nie wiem byc moze jak pozyjesz dluzej niz 22 lata to pewne sprawy zrozumiesz. Na razie z Twoich postow wali jedynie pusta buta, jakby ich autorem byl zakompleksiony kolo ze sterydami zamiast mozgu.
A zeby nie bylo zupelnie OT nasze orly jeszcze gdzies startuja w tym tygodniu czy teraz zostal juz tylko wyjazd do Ostrowa?
jataman22 pisze:Nie tylko, oj nie tylko. Ale szczerze mowiac nie wiem ile jeszcze ryzu z tunczykiem bedziesz musial zjesc zeby to pojac (btw to nie jest najlepszy sposob na zdobycie masy, nie lepiej pomyslec o jakims gainerku?)
Pozdrawiam
Po pierwsze: oceniając ton twoich wypowiedzi chyba nie ma sensu z Toba żadna dyskusja ani jakiekolwiek tłumaczenia, ale mimo wszystko spróbuję...
Po drugie: wszyscy ludzie "wielcy", którzy czegoś dokonali nie musieli o tym trąbić i chwalić się na prawo i lewo, mogli zachować skromność bo inni i tak o tym mówili... najprostszy przykład z żużlowego podwórka Hans Nielsen ( może zrozumiesz o czym mówię)...
Po trzecie: jak jesteś taki cwany i mówisz, że inni nic nie osiągnęli... spróbuj wychować dzieci tak, żeby wyszły na ludzi...
Po czwarte dam Ci jeszcze jeden przykład: praca domowa do odrobienia - Daniel Działa znajdź sobie kto to jest i jakie ma dokonania - to taki Jordan polskiego Taekwondo - ponieważ jest z lubelszczyzny wiele osób zna go osobiście. Dla mnie mimo jego młodego wieku gość jest guru - mimo niezaprzeczalnych olbrzymich sukcesów - większych od Twoich, facet jest sobą, a w nim, w przeciwienstwi do Ciebie, nie znajdziesz ani grama próżości....
I jeszcze jedno na koniec - mam nadzieję że szybko zrozumiesz pewne rzeczy sam zanim dostaniesz od życia takiego kopa w dupę że nie będziesz mógł sie pozbierać ale za to wszystko zrozumiesz....
P.S. Idę o zakład że znaleźli byśmy tu wspólnie kilkanaście osób z większym życiowym dorobkiem zarówno sportowym jak i intelektualnym od Ciebie... tylko oni nie mają kompleksów i wewnętrznej potrzeby trąbienia o tym na cały świat...
Mimo wszystko pozdrawiam
PM
-
jataman22
1. masa - hehe sztucznie, akurat. a pan czytsty nigdy zadnych dopalaczy nie lykal.
Dokładnie.
2. dorobek zyciowy
masz jakis, strona na wikipedii to nie wszystko. nie wiem byc moze jak pozyjesz dluzej niz 22 lata to pewne sprawy zrozumiesz. Na razie z Twoich postow wali jedynie pusta buta, jakby ich autorem byl zakompleksiony kolo ze sterydami zamiast mozgu.
Nigdy nie brałem sterydów, to po 1 chłopcze, po 2 moim dorobkiem nie jest żadna strona na wikipedii a 4 tytuły mistrza Polski w różnych dyscyplinach, jeśli tego nie pojmujesz to moze oznaczać tylko głupote, albo piszesz tak po prostu z zazdrości, a niestety z nią psotykam się bardzo często, więc mnie ona nie dziwi.
Po drugie: wszyscy ludzie "wielcy", którzy czegoś dokonali nie musieli o tym trąbić i chwalić się na prawo i lewo, mogli zachować skromność bo inni i tak o tym mówili... najprostszy przykład z żużlowego podwórka Hans Nielsen ( może zrozumiesz o czym mówię)...
Po trzecie: jak jesteś taki cwany i mówisz, że inni nic nie osiągnęli... spróbuj wychować dzieci tak, żeby wyszły na ludzi...
Po czwarte dam Ci jeszcze jeden przykład: praca domowa do odrobienia - Daniel Działa znajdź sobie kto to jest i jakie ma dokonania - to taki Jordan polskiego Taekwondo - ponieważ jest z lubelszczyzny wiele osób zna go osobiście. Dla mnie mimo jego młodego wieku gość jest guru - mimo niezaprzeczalnych olbrzymich sukcesów - większych od Twoich, facet jest sobą, a w nim, w przeciwienstwi do Ciebie, nie znajdziesz ani grama próżości....
I jeszcze jedno na koniec - mam nadzieję że szybko zrozumiesz pewne rzeczy sam zanim dostaniesz od życia takiego kopa w dupę że nie będziesz mógł sie pozbierać ale za to wszystko zrozumiesz....
Widzisz, ja się niczym nie chwalę, ale jeśli ktoś mnie wywołuje do odpowiedzi to zazwyczaj nie pozostawiam tego bez echa. Taki już jestem i koniec. Co do Twoje przykładu z dziećmi... Mam jeszcze w tym momencie 21 lat, kiedy miałem wychować te dzieci?? Z tego można będzie mnie rozliczać za dobrych pare lat, więc nie bądz człowieku śmieszny. Wg. mnie na swój wiek osiągnołem bardzo wiele, a przynajmniej tyle ile chciałem. Znalazłem pobieznie osiągnięcia chłopaka którego mi napisałeś imie i nazwisko. Niestety, ale nie widzę aby miał chociaż 50% moich osiągnięć, a może najwidoczniej nie znasz moich
P.S. Idę o zakład że znaleźli byśmy tu wspólnie kilkanaście osób z większym życiowym dorobkiem zarówno sportowym jak i intelektualnym od Ciebie... tylko oni nie mają kompleksów i wewnętrznej potrzeby trąbienia o tym na cały świat...
Nie no tym tekstem ubawiłem się niezmiernie
JEsli chodzi o część sportową, w takim razie na tym forum muszą być sami geniusze, skoro kilkanaście osób ma większy dorobek odemnie, chętnie się założę, że nie ma tutaj ani jednej takiej osoby, Ty mówisz o kilkunastu.
Wiesz... jestem przekonany, że w Polsce moooże będzie kilkanaście takich osó, ale wątpię... na 21 lat mam 4 tytuły mistrza Polski i v-ce ME, więc proszę, nie rozśmieszaj mnie. MAm być skromny?? Niby dlaczego, skoro własnie takie osoby zza ekranu, mnie obrażają, podając chociażby przykład chłopaka któregu sukcesy nawet w połowie nie dorównują moim i podkreślasz szyderczo, że są większe. Nie toleruję po prostu takie zachowania. Za półtora miesiąca będę mistrzem świata w chessboxingu, więc myślę, że i dla Ciebie wiele kwestii się wyjaśni.
TYmczasem Pozdrawiam wszystkich panów pilota od telewizora ze zgrupowania znad morza.
A co to jest chessboxing?
Z serem sie będziesz kopał geniuszu?
Z serem sie będziesz kopał geniuszu?
...nie kaleczę polska mowa bo to grzecha narodowa... 
-
Smirnek_
- Senior
Chess to sÄ… szachy po angielsku. Za to ser to cheese 
A słowo ironia umknęło?
Dyscyplina ta jest tak popularna jak serowe szachy.
Dyscyplina ta jest tak popularna jak serowe szachy.
...nie kaleczę polska mowa bo to grzecha narodowa... 
jataman22 pisze:mając 21 lat mam 4 tytuł mistrza Polski w różnych dyscyplinach sportowych v-ce mistrzostwo europy i jestem aktualnym pretendentem do walki o Mistrzostwo Świata w nowo powstałej dyscyplinie, po zwycięskiej (bardzo szybkiej) ostatniej walce.
Sorry koleś, ale co kogo obchodzą Twoje tytuły na tym forum. Tu gada się o żużlu...
Zazwyczaj nie mam czasu udzielać się tutaj (więc nie będę wchodził w polemikę z Tobą), ale czytam to forum regularnie - codziennie i nie chcę patrzeć na to jak Jata-zakochany-w-sobie-22man leczy swoje kompleksy. Skoro jesteś taki boski, to gdzie indziej możesz sobie znaleźć wielbicieli, dlaczego akurat na forum żużlowym...? Tutaj chcę poczytać np. o Pozaligowych występach lubelskich zawodników.
Więc puszczam bąki ogólnie w Twoim kierunku... i na te Twoje osiągnięcia. Pisałeś coś o IQ? Jest jeszcze coś takiego jak inteligencja emocjonalna - u Ciebie jest ona znikoma. Znam osoby w wieku 21 lat, po Twoich postach mogę przyznać, że reprezentują one o niebo wyższy poziom (czegokolwiek) niż Ty.
Wiele ludzi na tym forum realizuje się w różnych dziedzinach i są szczęśliwi. A Ty jeżeli poza forum masz również taki pyszny charakter, narcyza to chyba niedługo wszędzie będziesz szukał kumpli, nie tylko tutaj na forum.
Więc odpuść sobie i daj ludziom poczytać o żużlu...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
roga82 pisze:Więc odpuść sobie i daj ludziom poczytać o żużlu...
I teraz w odpowiedzi jataman na pisze Ci posta o zuzlu o tresci:
Knapp czy Stachyra??