Nie chcę się wtrącać, ale myślę, że takim samym prawem jak Twój idol Ziobro - wystarczy podejrzenie a gość traktowany jest jak największy przestępca. Państwo uczciwe, bez oszustw! nawet w szachoboksie!Sprawa jeszcze nie została rozpatrzona, więc po 1 jakim prawem sugerujesz, iż grałem programem,(...)
TŻ Lublin - Start Gniezno 16.09.07
Re: TŻ Lublin - Start Gniezno 16.09.07
-
jataman22
Proponuję Gawrzyk przeczytąc kodeks szachowy a chociaż ten artykuł którego sprawa się tyczy a mianowicie że kazdy kto zostanie usunięty z turnieju jest automatycznie zaweieszony do rozpatrzenia sprawy, więc jakim prawem przez Ciebie zostałem już skazany?? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem ?? Taki wybitny dziennikarz powinien chyba najpierw sprawdzić o co chodzi w sprawie, a dopiero póżniej się do niej odnosić, nie mówiąc już o osądzeniach.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Pojedziemy prawdopodobnie w tym samym składzie i jedyna zmiana w naszej drużynie może zajść na pozycji juniora - powiedział po meczu Janusz Stachyra, trener TŻ Sipma. Dużo mniej rozmowny, ale bardzo konkretny był szkoleniowiec gości Tomasz Fajfer. - Przegraliśmy, bo tor był spreparowany i to wypaczyło wynik meczu - stwierdził trener Startu.
http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35644,4535418.html
Żenująca wypowiedź trenera Startu...Jego podopieczni byli super ambitni w tym meczu, poza tym przez cały sezon na różnych torach w pierwszej lidze pokazywali swoja klasę, aż tu nagle polegli w Lublinie tylko dlatego że tor był spreparowany...
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:racja. Nie zdyskwalifikowali Cie a jedynie zawiesili bo posądzili Cie o przewał. Sory za nadużycie. Ale ucze się od naszych rządzących braciszków i ich świty.
Dzięki za komplementy, ale są stanowczo na wyrost. Po 1. nie pracuje jako dziennikarz. po drugie nie pisałem artykułu a swoje prywatne zdanie na forum (chcesz pozwij mnie do sądu).
Gawrzyk to co napisales było haniebnym pomówieniem, odrażającym, agresywmnym atakiem na człowieka, który ma odwagę wznieść się nad układ rządzący od lat tym forum. Dodam wyjątkowo prawego człowieka.
W czyim interesie działasz Gawrzyku? Na pewno nie dla dobra osób, które tak jak jataman 21 (i wszytkie jego późniejsze wersje) walczą o prawdę w lubelskim żużlu. Ty tworzysz i chronisz układ. Zakradłeś się do TŻ jak Kaczmarek do rządu i przez lata prowadziłeś swoją szkodliwą i zdradziecką politykę. W końcu niezależne służby rozpracowały Cię. I gdzie teraz jesteś? Gdzie teraz jesteś?! My jesteśmy tu gdzie wtedy, a Ty... Skończyłeś jak Krauze porzucając swoją żużlową ojczyznę. Tam już nie będziesz prowadzić swojej perfidnej, szkodliwej działalności.
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Pewnie Tomek Piszcz chciał sprawdzić inne ustawienia motocykliPS Kto jeździł po zakończeniu meczu i po co?
Gawrzyk pisze:dziś Frank poznawał tor na Łotwie przed barażami?![]()
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=222667
Mariusz Franków (3,3,u,1,1,0) 8 - myślę że poznał wystarczająco, by móc nas godnie reprezentować!!
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Kicha po całości. Najbardziej szkoda mi kibiców z Gniezna. Tłuc się przez całą Polskę żeby zobaczyć taką masakrę w najważniejszym meczu sezonu to naprawdę przykra sprawa. Tak się złożyło, że sąsiadowałem z dwójką Gnieźnian na stadionie i byli zażenowani postawą swoich idoli a szczególnie sytuacją po 10 wyścigu. Jeśli zdaniem Startu tor był spreparowany, to można było cisnąć sędziego przed meczem a nie przy stanie 44:16!
Ogólnie straszna kicha. Gdyby nie fatalne starty Dawida, to nie byłoby co oglądać. Z przykrością stwierdzam, że Nieminen to baaaardzo przeciętny zawodnik. Poza inteligentnym zachowaniem w jednym z wyścigów, gdy na I wirażu po przegranym starcie ładnie przyciął do krawężnika, niestety nie pokazał nic szczególnego. W swoim pierwszym wyścigu te 2* uzyskał cudem, w 14 gonitwie jechał jak na rowerze po 1 punkcik. Pozytywnie na próbie toru prezentował się Maciek Michaluk. Ciekawe jak by zapunktował, gdyby nie defekt w biegu juniorskim?
Tradycyjnie kicha organizacyjna. Awaria ciągnika podczas równania po 10 wyścigu, zawodnicy bez numerów na próbie toru (a w samych zawodach numery na plastronach w postaci chamskich plastrów
), awaria maszyny startowej, błędy w programie, Nieminen w zeszłorocznym plastronie itd. itd. DZIADOSTWO!
Ogólnie straszna kicha. Gdyby nie fatalne starty Dawida, to nie byłoby co oglądać. Z przykrością stwierdzam, że Nieminen to baaaardzo przeciętny zawodnik. Poza inteligentnym zachowaniem w jednym z wyścigów, gdy na I wirażu po przegranym starcie ładnie przyciął do krawężnika, niestety nie pokazał nic szczególnego. W swoim pierwszym wyścigu te 2* uzyskał cudem, w 14 gonitwie jechał jak na rowerze po 1 punkcik. Pozytywnie na próbie toru prezentował się Maciek Michaluk. Ciekawe jak by zapunktował, gdyby nie defekt w biegu juniorskim?
Tradycyjnie kicha organizacyjna. Awaria ciągnika podczas równania po 10 wyścigu, zawodnicy bez numerów na próbie toru (a w samych zawodach numery na plastronach w postaci chamskich plastrów
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
jataman22 pisze:Proponuję Gawrzyk przeczytąc kodeks szachowy a chociaż ten artykuł którego sprawa się tyczy a mianowicie że kazdy kto zostanie usunięty z turnieju jest automatycznie zaweieszony do rozpatrzenia sprawy, więc jakim prawem przez Ciebie zostałem już skazany??
Chyba przegapilismy konferencje mistera Ziobry na ktorych padly te magiczne slowa:
"Ten pan juz nigdy nikogo w szachy nie pokona"
I co jataman-widzisz jak to jest milo? Moze i jestes niewinny, ale blotko sie przylepilo.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
Błotko? To były szachy w błocie? Najpierw chess boxing, a teraz chess in mud. Ciekawe jak kolory figur rozrozniaja jak wszystko jest w blocie 
Cooper pisze:Chyba przegapilismy konferencje mistera Ziobry na ktorych padly te magiczne slowa:
"Ten pan juz nigdy nikogo w szachy nie pokona"![]()
Bądźmy precyzyjni, bo Pan Minister czuły jest na tym punkcie: "Nikt już nigdy przez tego Pana w szachy pokonany nie będzie"
A co do meczu: co to za gówniarze w żółto-niebieskich wdziankach po 6 bodajże wyścigu na trybunach przy przeciwległej prostej zachęcali do kibicowania krzykami "Wstawać kurwa, wstawać"? Nikt się nie ruszył, nawet się nikomu nie chciało gnoi opieprzyć więc spróbowali genialnej w swej prostocie manipulacji: "kto nie wstaje, ten z policji!!!", ku ich zaskoczeniu także nieskutecznej. Po paru minutach zmienili ton na prosząco-błagalny i część ludzi wstała - zapewne mniejsza, niż w sytuacji, gdyby na początku nie zachowali się po chamsku.
- tezetomaniak
- Trener
pod zarzutem korzystania w czasie partii z pomocy komputera i programu szachowego "Rybka"
do pilek: moje pytanie o Michaluka dotyczy nie tylko jego postawy we wczorajszym meczu ale ogolnie przez cały sezon, cala przygode z zuzlem.
A dlaczego ma już odpuszcać? Odbiera komuś miejsce w składzie? Chłopak jest ambitny i chwała mu za to. W dodatku ostatnio zanotował drobny progres w końcu
1. 69.70
2. 68.39
5.68.95
6.69.56
2. 68.39
5.68.95
6.69.56
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ja mam zapisane w programie 68,75.Volt pisze:5.68.95
tezetomaniak pisze:pod zarzutem korzystania w czasie partii z pomocy komputera i programu szachowego "Rybka"
![]()
wymiekam ;]
do pilek: moje pytanie o Michaluka dotyczy nie tylko jego postawy we wczorajszym meczu ale ogolnie przez cały sezon, cala przygode z zuzlem.
to Ci napiasalem jak jest teraz. Przeczytaj temat Macka a dowiesz sie wszystkiego na temat jego dotychczasowej kariery i tego co sie ostatnio dzialo u niego w teamie.
przeczytaj zanim odpowiesz.
pozdro
Koper pisze:Ja mam zapisane w programie 68,75.Volt pisze:5.68.95
Tak, w piątym 68,75. Nieminen
Luckas pytał też o czwarty. 68,38 Jelenia
-
jataman22
I co jataman-widzisz jak to jest milo? Moze i jestes niewinny, ale blotko sie przylepilo.
Nic się nie przylepiło, zostałem usunięty z turnieju, a na 2 dzień kilku graczy odmówiło gry w ramach protestu przeciwko mojemu usunięciu, runda rozpoczeła się z godzinnym opóznieniem pod namową organizatora i ostrej dyskusji dopiero zawodnicy przystąpili do gry. Do pzszachu wpłyneło wiele wniosków o ukaranie sędziego i organizatora za skandaliczne zachowanie. Sprawa będzie rozpatrywana na najbliższym posiedzeniu, które niestety zbiera się co pare miesięcy i narazie mam wolne od szachów do rozstrzygnięcia sprawy. Grając programem taki turniej powinienem mięc spokojnie pierwsze miejsce, zajmowałem 20, program "rybka" wygrał z mistrzem świata w stosunku 4,5:2,5, na tych zawodach nie było nikogo z czołówki światowej a ja posiadałem 4,5/7pkt jak nie trudno się domyśleć "rybka" miałaby 7/7 bez mydła, przyblizam sprawe bo została wywołana.
Speedway pisze:Koper pisze:Ja mam zapisane w programie 68,75.Volt pisze:5.68.95
Tak, w piątym 68,75. Nieminen
Luckas pytał też o czwarty. 68,38 Jelenia
Najwyrazniej pomyliłem się przy przepisywaniu
Pawle padłeś właśnie ofiarą rozumowania jakie od dwóch lat serwują nam Kaczyńscy, miło mi że nie jesteś z tego zadowolony, bo faktycznie jesteś osądzany teraz przez forumowiczów bezpodstawnie i może nad takimi praktykami się w końcu zastanowisz, skoro dotknęły one bezpośrednio Ciebie. Pomyśl sobie teraz o tych wszystkich ludziach których tak samo tyle że przy kamerach oskarżał Ziobro (ba kwestionował wyroki niezawisłych sądów), wyprowadzał w kajdanach a których to ludzi potem sądy zwalniały. Ty się czujesz źle z taką błahostką i chcesz odszkodowania, to jak musieli się czuć Ci niewinni ludzie zamykani na oczach całego narodu tylko dlatego że PiS-owi potrzebny był jakiś sukces nawet naciągany, ale konieczny dla pokazania że coś się dzieje i niby trwa walka z korupcją?
Przepraszam za OT ale to w ważnej sprawie państwowej a jak sam jataman napisał kiedyś są sprawy ważne i ważniejsze
Obiecuję już więcej w tym temacie nie wypowiadać się nie na temat.
Przepraszam za OT ale to w ważnej sprawie państwowej a jak sam jataman napisał kiedyś są sprawy ważne i ważniejsze
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Chłopak pomylił sie w przepisywaniu czasu z programu i to tylko w jednym biegu, a tu mikas po nim jedzie jak nie powiem po czym 
To Volt też ma na imię Paweł
Dobra ide spać, bo już dziś i tak nabiłem za dużo postów
Dobranoc.
będzie jakaś fotorelacja czy znów "aparaciarze" sobie jaja robią 
"Życie to jazda"