Lublin-Miskolc, 19.04.2009 r., godz. 15
Re: Lublin-Miskolc, 19.04.2009 r., godz. 15
Jak bedzie z programami ? Tak samo jak ostatnio ?
Kod: Zaznacz cały
W cenie biletu dodatek żużlowy Moje Miasto Lublin z programem zawodów. Programy kolekcjonerskie w cenie 1zł.tzlublin.com

tu nie chodzi o to ilu kibicow chodzi na jaki mecz, ale o bezmyslnosc ludzi zarzadzajacych klubami. Ja tez uwazam, ze wina jest po stronie Startu, ale wystarczylo sie spotkac 2 tygodnie wczesniej i ustalic takie godziny, by kazdy zainteresowany mogl pojsc na oba mecze jesli mial taka ochote
Oto, nasz skład na dzisiejszy mecz, wg jednego z portali:
9 R. Hall -
10 K. Iwanow -
11 J. Rempała -
12 T. Rempała -
13 A. Messing -
14 R. Klimek -
15 S. Lambert -
16 J. Messing -
9 R. Hall -
10 K. Iwanow -
11 J. Rempała -
12 T. Rempała -
13 A. Messing -
14 R. Klimek -
15 S. Lambert -
16 J. Messing -
K. Iwanow ? 
papi pisze:tu nie chodzi o to ilu kibicow chodzi na jaki mecz, ale o bezmyslnosc ludzi zarzadzajacych klubami. Ja tez uwazam, ze wina jest po stronie Startu, ale wystarczylo sie spotkac 2 tygodnie wczesniej i ustalic takie godziny, by kazdy zainteresowany mogl pojsc na oba mecze jesli mial taka ochote
Ej, a co stoi na przeszkodzie, by koszykarze zagrali o 20?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
owen1989 pisze:K. Iwanow ?
ostatecznie to lepiej niż: F. Kiryłow
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Bo to już po dobranocce, a grzeczne dzieci wtedy spią.
Co do meczu, to nie mogę sobię wyobrazić, że Miskolc miałby zdobyć ponad 35 punktów. Wtedy wynik każdego z naszych zawodników poniżej 10 pkt trzeba będzie uznać za słaby.
Co do meczu, to nie mogę sobię wyobrazić, że Miskolc miałby zdobyć ponad 35 punktów. Wtedy wynik każdego z naszych zawodników poniżej 10 pkt trzeba będzie uznać za słaby.
-
LubelskiSport
Wszystkich kibiców, którzy nie będą mogli pojawić się na stadionie zapraszamy na relacje live
http://www.lubelski.sport24.pl/news/show/90021/zuzel/relacja-live---kmz-lublin---speedway-miszkolc/
http://www.lubelski.sport24.pl/news/show/90021/zuzel/relacja-live---kmz-lublin---speedway-miszkolc/
Ale pogrom no, no,..Ale czasy biegow jak z dawnej epoki!!! A Lodz w jednym meczu dwa rekordy, wniosek prosty...
Wniosek prosty, tor byl zupelnie inny.
Juz wszyscy beda wiedzieli, ze nie mozna nam twardego robic.
Hall dobry wymiatacz, najladniejsza sylwetka ze wszystkich naszych zawodnikow. Jonas zaskoczyl pozytywnie. Reszta pojechala to, czego nalezalo sie spodziewac.
Juz wszyscy beda wiedzieli, ze nie mozna nam twardego robic.
Hall dobry wymiatacz, najladniejsza sylwetka ze wszystkich naszych zawodnikow. Jonas zaskoczyl pozytywnie. Reszta pojechala to, czego nalezalo sie spodziewac.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Kirił FILINOV !!!!!!!!!! Co za gość
Za to, że się nie bał w 14 biegu wjechać pomiędzy Klimka i Magosiego ma u mnie ogromny szacunek !! Szkoda, że ma jakieś problemy z tym sprzętem, bo byłoby jeszcze lepiej
Akcja Klimka również niesamowita w tym biegu
Piła - Łódź 45:45. Widać nie taki diabeł straszny jak go malują. Gdyby taki tor był na meczu z Łodzią zapewne wynik byłby inny, no ale cóż, co się stało to się nie odstanie
MOTOR !!
Piła - Łódź 45:45. Widać nie taki diabeł straszny jak go malują. Gdyby taki tor był na meczu z Łodzią zapewne wynik byłby inny, no ale cóż, co się stało to się nie odstanie
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Ja powiem tylko tyle: żeby karetka wpadła w studzienkę kanalizacyjną to tylko w Lublinie...
no szkoda ze Jacek jest bez formy i bez kondycji...zmienic go...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
piv pisze:no szkoda ze Jacek jest bez formy i bez kondycji...zmienic go...
Taka prawda, na szczescie dzisiaj byl twardszy tor to dawal rade. Smiac mi sie tylko chcial jak to nagle Jacek stal sie bohaterem Lublina. Z zera do bohatera... ?
Na przekor wszystkiemu zaglosowalem na Jacka w typerze i widac oplacilo mi sie. Taki zawodnik nawet bez formy i kondycji w II lidze powinien robic 10+ w kazdym meczu.
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2009, o 19:04 przez Apocalips, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- tezetomaniak
- Trener
na miejscu Filinowa to olalbym taki wiesniacki klub, ktory w ciagu 2 tygodni nie moze skombinowac sprzegla !!!!
no a Jacek stanął na rzęsach
siły jednak dalej brakuje, w Rawiczu jak zrobi 6 pkt bedzie dobrze.
no a Jacek stanął na rzęsach
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2009, o 19:09 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
piv pisze:no szkoda ze Jacek jest bez formy i bez kondycji...zmienic go...
Cos milcza Ci, ktorzy rozliczali obu braci juz po pierwszym meczu.Ja wiem,ze przeciwnik byl slabiutki, ale podobali mi sie nasi wszyscy bez wyjatku.Nadal bardzo dobre starty,dobrze dobrane pary,nikt nikomu nie przeszkadzal,tylko te czasy...
Gdyby na nowoprzebudowanym torze obowiazywal nowy rekord toru, od dzisiaj wynosilby
67,41 (Richard Hall w biegu VII ).
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
tezetomaniak pisze:na miejscu Filinowa to olalbym taki wiesniacki klub, ktory w ciagu 2 tygodni nie moze skombinowac sprzegla !!!!
Albo zmienił mechanika zamiast takiego, który w dwa tygodnie nie potrafi ustawić żadnego z trzech sprzęgieł.
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Jacek Rempała:
za: SportoweFakty.pl
Bydle nie człowiek po prostu, ale i tak go nie lubię
Choć trzeba przyznać, że 2 razy ładnie parą pojechał, jak nie on
Szacunek dla Filinowa za 14 bieg!
Hall prezentował się bardzo dobrze, Andreas potwierdził, że ostatni występ nie był przypadkiem i że potrafi walczyć.
Kod: Zaznacz cały
Dziś kibice czują do mnie złość, ale może zmienią zdanie, jak zdobędę 14 punktów, co może niedługo nastąpićza: SportoweFakty.pl
Bydle nie człowiek po prostu, ale i tak go nie lubię
Szacunek dla Filinowa za 14 bieg!
Hall prezentował się bardzo dobrze, Andreas potwierdził, że ostatni występ nie był przypadkiem i że potrafi walczyć.
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2009, o 19:23 przez Lumpproletariacki, łącznie zmieniany 1 raz.
InDorka pisze:piv pisze:no szkoda ze Jacek jest bez formy i bez kondycji...zmienic go...
Cos milcza Ci, ktorzy rozliczali obu braci juz po pierwszym meczu.
Nie wrócili jeszcze z meczu.
- MikeMistrz
- Senior
Widać u Rempałów poprawę i to dużą. Nawet dowiedzieli się co to jest szeroka
, ale dalej łapki im się otwierały i na Rawiczu się wyłożą. Mi osobiście najbardziej spodobał się Hall, fajna sylwetka, żelazna kondycja, w porównaniu z naszymi strongmanami. Messing ładnie, Klimek mnie zadziwił, bo już od dawien dawna nie pokonał nawet w Lublinie żadnego seniora. Tomicek nieźle, a Filinow cóż... Chłopak ładnie jechał, ale jak w każdym biegu przez sprzęgło wychodził 2-3 metry z tyłu, to nie ma się co dziwić, że potem musi szaleć po całej szerokości toru
. Ogólnie, to przeciwnik był taki słaby, a nie my tacy mocni. U siebie do play offów już nie przegramy, gorzej z wyjazdami.
a czym się tu podniecać w przypadku braci R. Przeciwnik kiepski jak barszcz, zwłaszcza sprzętowo i tyle
Wygladalo to juz troche lepiej, chociaz i tak mozna dostrzec pewne niedociagniecia. Po pierwsze w 13 biegu walczacy T.Rempala z Wlasowem znow pchal sie pod krede... A przeciez wiadomo, ze w ten sposob go nie wyminie. Dzisiaj mozna wybaczyc, bo wygralismy pow. 30 pt... ale kiedy bylby mecz na styku i punkty bylyby potrzebne, to niestety 3 nie zdobylby. Poprostu trzeba sie zabrac na szeroka, tym bardziej ze dzisiaj w taki sposob zawodnicy przesuwali sie na lepsze miejsca. Szkoda Filinova, nie wiem co sie dzieje z tym sprzeglem, a przeciez w piatek bylo juz wszystko w porzadku. Ciagnie go w tasme, a wiadomo sedzia to zobaczy, to przytrzyma dluzej na starcie i po ptokach. Wyscig sie zaczyna a on zostaje kilka metrow z tylu automatycznie. Trzeba koniecznie to poprawic, bo zawodnik potencjal ma, a przede wszystkim jest bardzo ambitny i odwazny. I za to powinien dostac jakas premie, ze sie nie boi, tylko walczy i jeszcze raz walczy. Messing starszy standardowo nie zawiodl, silny punkt druzyny, oby wyjazdy byly rownie dobre. Mlodym Messingiem jestem zaskoczony na duzy plus. Nie spodziewalem sie, ze machnie 6 pt, takze potrenuje jeszcze na naszym torze i bedzie jeszcze lepiej. Klimek zrobil co nalezalo, rowniez moze byc zadowolony. Na koniec Jaco
Chyba czyta forum, bo dzisiaj ladnie Klimka asekurowal, rowniez szerzej jezdzil, wiec mysle, ze jakies tam wnioski wyciagnal. Nad kondycja oczywiscie dalej praca i praca, gorki czechowskie czekaja, wiosna przyszla, wiec bedzie milej biegac po nich
Tomicek dobra zmiana, jednak wystep bez rewelacji. A zapomnialem o Hallu... tak wlasnie powinno sie jezdzic na torze, szeroko i zarazem efektywnie jak np w 7 biegu.
Taki tor jak dzisiaj powinien być z Łodzią, a taki tor jak z Łodzią powinien być dzisiaj. Nigdy nie wątpiłem w "inteligencję" Ślączki i teraz też się nie rozczarowałem. Po co on tak walczył u swojego przyjaciela z Rzeszowa o to ubijanie toru? Chciał przerżnąć jak najwyżej?
Co do oceny zawodników: Filinow - do widzenia! Nie potrafi przez 2 tygodnie przygotować sprzęgła, nie myśli na torze (chamski faul na Magosim). J.Rempała - dobrze, ale nadal brak siły i szybkości. T.Rempała - przeciętnie. A.Messing - bardzo dobrze i dynamicznie. J.Messing - może być, ale do Rawicza bym go nie brał. Klimek - wreszcie kogoś wyprzedził na trasie i nie był to junior. Hall - najlepszy technicznie zawodnik meczu, słabsze starty, ale do Rawicza się przyda. Tomicek - dać mu czas na odpoczynek.
Frekwencja: dobra.
Co do oceny zawodników: Filinow - do widzenia! Nie potrafi przez 2 tygodnie przygotować sprzęgła, nie myśli na torze (chamski faul na Magosim). J.Rempała - dobrze, ale nadal brak siły i szybkości. T.Rempała - przeciętnie. A.Messing - bardzo dobrze i dynamicznie. J.Messing - może być, ale do Rawicza bym go nie brał. Klimek - wreszcie kogoś wyprzedził na trasie i nie był to junior. Hall - najlepszy technicznie zawodnik meczu, słabsze starty, ale do Rawicza się przyda. Tomicek - dać mu czas na odpoczynek.
Frekwencja: dobra.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.