Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Re: Pimp my kibic ;] - gadżety
W takim razie pora i na nasz napoj energetyczny...
KMŻ drink - dodaje mocy !
KMŻ drink - dodaje mocy !
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Nazwa malo kojarzy sie z naszym klubem. KMZ, KKZ, KSZ, KMO - tego jest/bylo na peczki. Z Lublinem kojarzy sie Motor, ale zeby nie utozsamiac sie z pilka nozna (i ich chuliganami), trzeba byloby dodac jakis tam np Speedway lub walnac zuzlowca na puszke, czy tam etykiete.
Oczywiscie, to czysta teoria, bo napoju pewnie i tak nie bedzie
Mimo iz to zawsze jakis pomysl na reklame jest. I przynajmniej wsrod lokalnych patriotow moznaby szukac potencjalnych klientow.
Oczywiscie, to czysta teoria, bo napoju pewnie i tak nie bedzie
Manitou pisze:Wyglada na napoj energetyczny. Teraz byle klubiki to maja. A nawet w sklepie ODZIEZOWYM Diverse ostatnio widzialem napoj energetyczny... DIVERSE
Nie ma sie z czego smiac, jeden z lepszych pomyslow marketingowych - takie laczenie marek. Diverse drink bedzie dostepny tez w sieciach handlowych i mysle, ze w ogonie sprzedazy nie bedzie. A robi go firma Dodoni:D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja bym wolal cos takiego
Albo to
Limitowana seria piwa Warka
Od maja w sklepach w całej Wielkopolsce pojawi się specjalna limitowana seria piwa Warka.
- Z okazji 85-lecia klubu Warka przygotowała atrakcję dla kibiców - butelkę limitowaną. 10 groszy z każdej sprzedanej butelki od maja do lipca trafi do Lecha. Wspólnie zadecydowaliśmy, że 30 procent tej kwoty trafi do Stowarzyszenia „Wiara Lecha". Specjalne konsylia złożone z przedstawicieli klubu, Warki i Wiary Lecha wspólnie zdecydują na jaki cel zostaną przeznaczone te pieniądze. - mówi Dyrektor Marki Warka, Ewa Mendelewska
Albo to
Piwo Kolejorz
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
W tych kwestiach nie decyduje nic innego jak potencjal rynku - a jak wiadomo cala Wielkopolska za Kolejorzem.
Za Amica. Kolejorza juz nie ma.
By the way. Maly bojkot Warki zarzadzam.
By the way. Maly bojkot Warki zarzadzam.
O to to ;]
Zycie to walka, a lech to pralka
Ale o czym to byl ten temat?
Zycie to walka, a lech to pralka
Ale o czym to byl ten temat?
-
Speedway Fan
- Senior
nie ma Kolejorza bo Amica
nie ma Legii bo ITI
nie ma Polonii Warszawa bo jest Dyskopolo

Ge(L)o zapomnial chyba, ze to nie forum onetu by z takimi tekstami wyjezdzac.
nie ma Legii bo ITI
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
No i zawsze myslalem, ze w pierwszej kolejnosci to powinno sie kierowac zasada
"Support your local football team"
a tu pan
, piwo chce bojkotowac bo kompania piwowarska Lecha sponsoruje 
Edyta:
W Warce tez nie gustuje, ale bojkot piwa dlatego, ze sponsoruje jakis klub? Ale zapewne, kolega Ge(L)o, Krolewskiego bardzo lubi/l
"Support your local football team"
a tu pan
Edyta:
W Warce tez nie gustuje, ale bojkot piwa dlatego, ze sponsoruje jakis klub? Ale zapewne, kolega Ge(L)o, Krolewskiego bardzo lubi/l
Ostatnio zmieniony 21 maja 2009, o 02:32 przez kleczes_GKM, łącznie zmieniany 2 razy.
Bez przesady, jeden desperat napisal, a Ty juz "panowie"
Warki nie powinno sie pic "gdyz poniewaz" jest niedobra, niewazne kogo tam sponsoruje
Warki nie powinno sie pic "gdyz poniewaz" jest niedobra, niewazne kogo tam sponsoruje
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Speedway Fan pisze:nie ma Kolejorza bo Amica
nie ma Legii bo ITI
Troche sie nie orientujesz w temacie, no ale to juz nic nie poradze
A Warka smakuje mi lepiej niz Krolewskie.
A co za roznica. Jedno i drugie z Zywca 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
meesha pisze:A co za roznica. Jedno i drugie z Zywca
Oj drogi Miszkolcu roznica jest i to wielka

Ge(L)o pisze:A Warka smakuje mi lepiej niz Krolewskie.
A tam bzdura... 98% konsumentow nie jest w stanie odroznic popularnych marek piwa po smaku. Dawno dowiedziono naukowo, ze piwa popularnych marek rozlane do nieoznakowanych kufli i podane do degustacji losowej grupie "smakoszy" sa praktycznie nie do odroznienia.
Caly myk w popularnych markach sprowadza sie _wylacznie_ do marketingu. Ludzie nie kupuja/pija piwa - kupuja i pija "marke" i "styl zycia".
Dlatego np. Krolewskie jest napojem kibicow pilki noznej, zwlaszcza kibicow Legii - bo jako piwo "pilkarskie" jest nieustannie promowane. Gdyby bylo promowane jako piwo dla kobiet, gejow lub motocyklistow - mimo, ze jego smak nie zmienilby sie - kibice przestaliby je pic i mowliby, ze jest ochydne
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Bo jest niesmaczne co tu duzo ukrywac.
To widocznie jestem w tych 2%. Oczywiscie odroznilbym piwa, miedzy ktorymi rzeczywiscie czuje roznice. No i na swiezo, a nie na przyklad po trzech
To widocznie jestem w tych 2%. Oczywiscie odroznilbym piwa, miedzy ktorymi rzeczywiscie czuje roznice. No i na swiezo, a nie na przyklad po trzech
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Podumowujac dyskusje o piwach, jednym z najlepszych, ktore mialem okazje sporobowac jest "Wasza" Perla, ktorej na pomorzu, niestety jak do tej pory nie znalazlem
I prawda jest co pisze bkapusta, u Nas wiekszosc teraz pije Specjala(troche sponsoruje GKM), a kibice chodzacy na zuzel, juz nie pija nic innego, mimo ze kiedys, nawet tego piwa by nie ruszyli...
I prawda jest co pisze bkapusta, u Nas wiekszosc teraz pije Specjala(troche sponsoruje GKM), a kibice chodzacy na zuzel, juz nie pija nic innego, mimo ze kiedys, nawet tego piwa by nie ruszyli...
kleczes, w krakowie widzialem Perle w carrefourze, moze i u was jest?
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:kleczes, w krakowie widzialem Perle w carrefourze, moze i u was jest?
We Wrocławiu też jest
Także jest duża szansa
W Gdańsku kiedyś widziałem w Auchan, to juz przynajmniej na Pomorzu jest 
bkapusta pisze:Ge(L)o pisze:A Warka smakuje mi lepiej niz Krolewskie.
A tam bzdura... 98% konsumentow nie jest w stanie odroznic popularnych marek piwa po smaku. Dawno dowiedziono naukowo, ze piwa popularnych marek rozlane do nieoznakowanych kufli i podane do degustacji losowej grupie "smakoszy" sa praktycznie nie do odroznienia.
Widziales gdzies cos takiego? Takie badania? Pytam z ciekawosci i bez zlosliowsci.
Perle mozna kupic np. we wszystkich sklepach sieci Intermarche, nie wiem czy jest w Grudziadzu. Ogolnie Browary Lubelskie traktuja perle jako piwo regionalne i wcale im sie nie pali do jakiejs ekspansji na Polske. Piwem ogolnopolskim w portfolio jest Goolman. Byc moze niedlugo dojdzie tez Perla Export.
Bryczkowski pisze:A ja mam do sprzedania szalik TŻ Lublin. Szal to unikat bo już takich nabyć nie można a ja taki posiadam. Jak ktos będzie zainteresowany to ja chętnie wyśle zdjęcia. Cena do uzgodnienia
Halo, halo panie Bryczkowski odbierz wiadomość
Cooper pisze:bkapusta pisze:Ge(L)o pisze:A Warka smakuje mi lepiej niz Krolewskie.
Widziales gdzies cos takiego? Takie badania? Pytam z ciekawosci i bez zlosliowsci.
Perle mozna kupic np. we wszystkich sklepach sieci Intermarche, nie wiem czy jest w Grudziadzu. Ogolnie Browary Lubelskie traktuja perle jako piwo regionalne i wcale im sie nie pali do jakiejs ekspansji na Polske. Piwem ogolnopolskim w portfolio jest Goolman. Byc moze niedlugo dojdzie tez Perla Export.
Aye, jakis znajomy marketoid z branzy browarnickiej mi o tym opowiadal. Badan nie widzialem - ale jestem sklonny sie zgodzic jak popatrze na budzety reklamowe duzych browarow i jak posmakuje ich produktow
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Cooper pisze:Widziales gdzies cos takiego? Takie badania? Pytam z ciekawosci i bez zlosliowsci.
W którymś "Logo" był test w tym stylu, gdzie panowie oceniali smak piwa oraz zgadywali jaka to marka. Nie zawsze trafiali ;].
OK, zgadnac jaka to marka moze byc trudno. Ale stwierdzenie, ze piwa sie niczym nie roznia jest niesprawiedliwe.
Cooper pisze:OK, zgadnac jaka to marka moze byc trudno. Ale stwierdzenie, ze piwa sie niczym nie roznia jest niesprawiedliwe.
Nie no zdarza sie, ze sie roznia
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,