Jonas Messing
Re: Jonas Messing
Przeciez jechal z Lodzia i Miszkolcem. Dostal wolne tylko na Pile a z Krosnem byl kontuzjowany....
No dobra, to wiem, ale teraz go nie ma wogole.
Bedzie w meczu 17stego?
Bedzie w meczu 17stego?
KosaRKS pisze:Po co ?
Moim zdaniem to właśnie Jonas jest drugim pewnym juniorem na play-off i każdy dodatkowy występ pozwoli mu się lepiej zapoznac z naszym torem, przez co byłoby z niego więcej pożytku w decydującej fazie rozgrywek.
Zgadzam sie.
To dobry zawodnik.
Niestety nie zna dobrze naszego toru i to jest problem.
To dobry zawodnik.
Niestety nie zna dobrze naszego toru i to jest problem.
Jonas gwarantuje tyle co i Michaluk, pojedzie w 1 biegu, a potem bedzie jechał Rafał. Jak nie widac różnicy, to po co przepłacać 
Naczelny obrońca Karola Barana.
Michaluk zna ten tor i jezdzi tak samo jak Jonas, ktory go nie zna.
Z tego wychodzi ze Jonas jest lepszym zawodnikiem
Z tego wychodzi ze Jonas jest lepszym zawodnikiem
Tak, Jonas nie zna toru, na którym odjechal juz kilka treningo, oraz biegów w meczach. Przecież to profesionalista.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Dobra, zna go gorzej niz Michaluk.
Jonas wg mnie sporo lepszy niż Maciek. Bardziej pewny. Pokazał to w jednym z meczów. Maciek na seniorach by pkt raczej nie zrobił nawet u nas.
Oj jeden i drugi szczerze to guzik wart. Nam brakuje takiego S.Gustafssona.
No wlasnie poki co Dżonas daje tle samo co Maciek- piekne ziroł points (za ktore zreszta sie na mnie gniewal) a czy jest sens sciagac zawodnika zagranicznego i placic za wszystko jak na miejscu jest zawodnik ktory da tyle samo?
Kajus, przeciez bedzie Andreas.

Kajus, przeciez bedzie Andreas.
\m/
- MikeMistrz
- Senior
Mi się wydaje, że młody Messing mimo wszystko lepszy, ale w Lublinie skoro i tak 5 biegów jedzie Klimek, to szkoda chłopaka fatygować. Michaluk na naszym torze powinien wystarczyć na ten bieg juniorów, a zagranicznego brać na taką Łódź, która ma świetną parę juniorów i z nimi prędzej powalczy Szwed. Ale najlepiej byłoby spróbować jeszcze raz Lamberta, na naszym torze, a nuż zaskoczy
.