Play-off Krosno-Lublin
Re: Play-off Krosno-Lublin
No wynik bardzo piekny, juz mozna powiedziec ze jestesmy w polfinalach bo nie wierze ze w Lublinie nie wygramy z nimi mniejsza iloscia pkt.
3 zawodnikow robi wynik a jakby Piszcz dal chociaz te 5pkt i junior tak ze 3 wiecej to bylo by jeszcze piekniej, ale i tak jest wynik marzenie, najlepszy jaki mogl byc. Gratuluje chlopakom.
3 zawodnikow robi wynik a jakby Piszcz dal chociaz te 5pkt i junior tak ze 3 wiecej to bylo by jeszcze piekniej, ale i tak jest wynik marzenie, najlepszy jaki mogl byc. Gratuluje chlopakom.
----- FORZA JUVE -----
- Łoptymista
- Trener
wynik rewelacja. ciesze sie z porazki
ale punktowo to nasz najlepszy mecz od lat na krosnienskim torze. teraz trzeba poczekac kilka godzin na relacje ekipy wyjazdowej. powiedza co i jak.
niestety rewanz nie bedzie spacerkiem. szykuje sie nerwowka do ostatniego biegu.
strasznie szkoda Piszcza. to moze byc uraz, ktory nie zagoi sie w kilka dni...
niestety rewanz nie bedzie spacerkiem. szykuje sie nerwowka do ostatniego biegu.
strasznie szkoda Piszcza. to moze byc uraz, ktory nie zagoi sie w kilka dni...
Brawo!!! Wielki Szacunek za taki wynik, w takim składzie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Brawa dla zawodników - wiadomo ktorych - za ambicje i staniecie na wysokosci zadania. Zaden nie zawiodl, a Baran... wiadomo.
Ale zarzad przy okazji meczu rewanzowego powinien dostac spora porcje gwizdow, bo po raz kolejny jedziemy trzema zawodnikami
...ale o tym juz w innym temacie.
Ale zarzad przy okazji meczu rewanzowego powinien dostac spora porcje gwizdow, bo po raz kolejny jedziemy trzema zawodnikami
...ale o tym juz w innym temacie.
No wynik rewelacyjny. Bez Piszcza praktycznie w trzech zawodników zrobić taki wynik w Krośnie to można powiedzieć sensacja. Widać, że na play off potrafili się zmobilizować. Aby w końcu udało się zebrać pełny skład seniorów i Lamberta to może być optymistycznie.
Mam nadzieję że Piszczowi nic poważnego się nie stało z tymi palcami.
Mam nadzieję że Piszczowi nic poważnego się nie stało z tymi palcami.
Witam wszystkich.Nie zgodze sie z tobą.Gdyby Piszcz i junior dorzucił te pkt to nie mielibysmy okazji do zmian taktycznych i wynik pewnie były bardziej niekorzystny dla nas.Jest bardzo Dobrze.Pozdro.
Ostatnio zmieniony 9 sierpnia 2009, o 19:32 przez LuqaszPOL, łącznie zmieniany 1 raz.
Otoz to. Wynik jest zasluga trzech zawodnikow i w - chyba nie mniejszej mierze - szczesciu i dobrej taktyce trenera.
Junior by pomogl, ale nastepny senior nie koniecznie.
Junior by pomogl, ale nastepny senior nie koniecznie.
Ostatnio zmieniony 9 sierpnia 2009, o 19:31 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
no tak, ale jestem przekonany że Piszcz by te 10 punktów dorzucił
OK. W zmianach za Piszcza było 0, 1, 2. Tomek pewnie by lepiej zapunktowal.
Brawo i jeszcze raz brawo. Szkoda Piszcza, może byśmy nawet wygrali gdyby jechał
To tylko 4 pkt.
Jednym słowem mogę powiedzieć " MAMY PÓŁFINAŁ, W LUBLINIE MAMY PÓŁFINAŁ "
Jednym słowem mogę powiedzieć " MAMY PÓŁFINAŁ, W LUBLINIE MAMY PÓŁFINAŁ "
i w - chyba nie mniejszej mierze - szczesciu i dobrej taktyce trenera.
Własnie.Chyba 1 w tym sezonie naprawde bardzo dobrze rozegrany taktycznie mecz przez naszego trenera.Oby tak dalej.
Własnie.Chyba 1 w tym sezonie naprawde bardzo dobrze rozegrany taktycznie mecz przez naszego trenera.Oby tak dalej.
- tezetomaniak
- Trener
bez Piszcza nie ma sie co pokazywac nawet w polfinale.. ciekawe ile bedzie sie leczyl ;/
No właśnie. Wilku po raz pierwszy zrobił dobrze taktyki. Ja byłem pewien ze pusci w 11 jokera Barana za samego siebie. Widac i on sie obudził na play-off ;D Wynik elegancki rewanz - formalnosc.
Tezetomaniak - Piszczu i tak miał nie jechac w jednym z polfinałow. W drugim 30 ma zajety termin, czyli na mecz w Miszkolcu.
Tezetomaniak - Piszczu i tak miał nie jechac w jednym z polfinałow. W drugim 30 ma zajety termin, czyli na mecz w Miszkolcu.
Ostatnio zmieniony 9 sierpnia 2009, o 19:42 przez Masi, łącznie zmieniany 1 raz.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Choć w dwumeczu faworytem są goście to w Krośnie wygrają gospodarze. Typuję wynik: 49:41.
Tak typował Krzysio Cegielski...duzo sie nie pomylil, chociaz nic nie zapowiadalo az tak dobrego wyniku na krosnienskim torze.
Pierwszy raz od dawna zaluje, ze nie ogladalam przegranego meczu.A co do Tomka Piszcza... takie wypadki zdarzaja sie najczesciej wtedy gdy "pracownik" jest chory, zmeczony lub zdenerwowany.
Dziekuje za postawe wszystkim, ktorzy sie starali. No i trenerowi oczywiscie .
I am
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Bardzo obfitujący dorobek punktowy K. Barana, mam nadzieje, że klub od razu ureguluje zaległości co do tego zawodnika ( jak i innych), ponieważ nie chciałbym usłyszeć, ani przeczytać nigdzie, że rewanż beż Barana 
Tak obserujac z kompa:
Wynik znakomity.
Seniorzy ogolnie przyzwoicie. Zwlaszcza cieszy wynik Karola, ktory jak widac kontuzje i problemy sprzetowe ma za soba. Rempalowie rowniez dobrze. Tomicek tez tam cos dorzucil, wyprzedzal... moze sie przebudzi.
Juniorzy bardzo slabo i tu nalezy szukac wzmocnienia, bo na Miscolc moze nie wystarczyc.
Taktycznie mecz swietnie poprowadzony. Teraz praktycznie kazdy moze tak gadac, bo sie udalo.
W kazdym badz razie taktycznie poprowadzilbym go tak samo. 
Z ciekawoscia oczekuje relacjiwi swiadkow, ktorzy mieli okazje ogladac to wodowisko.
Przede wszystkim czekam na wiesci o Piszczyku. Jak sie czuje po tym masakrycznym wypadku?
Wynik znakomity.
Seniorzy ogolnie przyzwoicie. Zwlaszcza cieszy wynik Karola, ktory jak widac kontuzje i problemy sprzetowe ma za soba. Rempalowie rowniez dobrze. Tomicek tez tam cos dorzucil, wyprzedzal... moze sie przebudzi.
Juniorzy bardzo slabo i tu nalezy szukac wzmocnienia, bo na Miscolc moze nie wystarczyc.
Taktycznie mecz swietnie poprowadzony. Teraz praktycznie kazdy moze tak gadac, bo sie udalo.
Z ciekawoscia oczekuje relacjiwi swiadkow, ktorzy mieli okazje ogladac to wodowisko.
Przede wszystkim czekam na wiesci o Piszczyku. Jak sie czuje po tym masakrycznym wypadku?
A swoją droga to teraz Piszczyk juz chyba nie będzie sam przy przełożeniach grzebał. A mama mówiła nie wkładaj paluszkow bo utnie...
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Czekamy na relacje naocznych świadków.Jeszcze raz brawo.
Masi pisze:W drugim 30 ma zajety termin, czyli na mecz w Miszkolcu.
30 sierpnia (pewno?) jedziemy u siebie mecz z Miszkolcem, 6 września rewanż na Węgrzech.
Gratulacje. Teraz jestem już spokojny o półfinały.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Piszcz jest juz w drodze do Lublina. Szczegolowa diagnoza bedzie znana juz po dokladniejszych badaniach dłoni ktora zostala opatrzona w szpitalu w Krośnie. Dariusz Sprawka juz wybieral sie do szpitala do Tomasza kiedy nagle Piszcz pojawil sie w parku maszyn w Krośnie. W rozmowie z Dariuszem Sprawka, Tomek nawet pożartował wiec moze nie bedzie tak najgorzej
A ten bieg 14 to dla mnie podobne uczucie jak kiedys wygralismy 44:45 w Rzeszowie
A ten bieg 14 to dla mnie podobne uczucie jak kiedys wygralismy 44:45 w Rzeszowie
http://www.sportowefakty.pl
pierwszym meczu ćwierćfinałowym fazy play-off II ligi KMŻ Redstar Lublin przegrał w Krośnie z KSM 44:48. Kontuzji w tym meczu nabawił się Tomasz Piszcz. Lublinianin przebywa obecnie w szpitalu.
Piszcz, który aby przyjechać do Krosna naraził się działaczom swojego angielskiego klubu - Birmingham Brummies, może mówić o wielkim pechu. Podczas prac nad motocyklem lublinianin doznał przykrej kontuzji.
- Tomkowi wciągnęło palce podczas odpalania silnika - mówi Dariusz Sprawka, dyrektor KMŻ - Wyglądało to okropnie. Teraz Tomek siedzi obok mnie i się uśmiecha. Czekamy na decyzję lekarzy co do zszycia palców - mówi Sprawka.
To kiedy Piszcz powróci na tor okaże się po specjalistycznych badaniach w Lublinie.
pierwszym meczu ćwierćfinałowym fazy play-off II ligi KMŻ Redstar Lublin przegrał w Krośnie z KSM 44:48. Kontuzji w tym meczu nabawił się Tomasz Piszcz. Lublinianin przebywa obecnie w szpitalu.
Piszcz, który aby przyjechać do Krosna naraził się działaczom swojego angielskiego klubu - Birmingham Brummies, może mówić o wielkim pechu. Podczas prac nad motocyklem lublinianin doznał przykrej kontuzji.
- Tomkowi wciągnęło palce podczas odpalania silnika - mówi Dariusz Sprawka, dyrektor KMŻ - Wyglądało to okropnie. Teraz Tomek siedzi obok mnie i się uśmiecha. Czekamy na decyzję lekarzy co do zszycia palców - mówi Sprawka.
To kiedy Piszcz powróci na tor okaże się po specjalistycznych badaniach w Lublinie.
-
madziqx3lbn
Jakby Piszcz nie nabawił się kontuzji to byśmy wygrali..... Ale najważniejsze jest zdrowie zawodników.
Oby się nic złego z tym palcem dalej nie zrobiło.. ale u nas to już chyba śmiało będzie jeździł.
SZACUN za wynik. Karol kapitalny mecz, Rempały też swoje pojechali, szkoda kontuzji Piszcza, bo z nim ten mecz był jak najbardziej do wygrania. O ile na własnym torze juniorzy jeszcze coś jadą (Klimek) tak na wyjazdach beznadziejnie i tak przez cały sezon.
Dlatego już w najbliższym meczu warto przetestować Lamberta, bo daje jakas nadzieje na te pare punktow.
Wracajac do seniorow to niech jedzie i Tomicek bo jakies tam przebłyski ma, ale koniecznie musi być ósmy zawodnik!
Ja osobiście postawił bym na Halla.
Dlatego już w najbliższym meczu warto przetestować Lamberta, bo daje jakas nadzieje na te pare punktow.
Wracajac do seniorow to niech jedzie i Tomicek bo jakies tam przebłyski ma, ale koniecznie musi być ósmy zawodnik!
Ja osobiście postawił bym na Halla.
Tylko że Hall znowu by marudził że sciągają go z Anglii i wstawiają na rezerwe.
No Hall się wydaje najrozsądniejszy z tych wszystkich których sprawdziliśmy, ale ja tak chciałbym zobaczyć Lee Complina w naszych barwach. Z niego może być dobry wymiatacz.