Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
InDorka pisze:sting126 pisze:No wlasnie Bozena to w tym kontekscie raczej napisala - ze byl to zdrowy smiech a nie wysmiewanie.
Tez bym tak potraktowala opinie Bozeny, gdyby nie jedno nieopatrzne zdanie napisane wczesniej w tym sa
mym temacie, a wyrazajace niechec Bozeny do bidulka Matolka:Bozena pisze:Z całą sympatią dla Ciebie i DJPEPE proszę ,tylko nie "Koziołek- Matołek" na stałe
To nie jest zarzut w stosunku do niej, ma prawo nie tolerowac go w uchu. W oku juz musi
Aż mi głupio, że wyszło to na kłótnię o "Koziołka Matołka", który na dodatek jest moją ulubioną bajką
Muzyczka niekoniecznie musi mi podchodzić, jeżeli inni są za.
InDorko, raczej nie piszę "nieopatrznych zdań", chociaż "sting"też ma rację, bo przecież "śmiech to zdrowie"
Ogólnie to miałam fajne, wesołe towarzystwo na meczu i humory wszystkim dopisywały
Ten sam żegnał całą ekipę z krośnieńskiego autokaru. Fani z Krosna i Lublina wymienili się brawami i było sympatycznie
sting126 pisze:dannie pisze:Ja siedzialam daleko od Was, choc w sektorze sasiadujacym z Nadrzeczna Elita Kibicow, ale dopiero z forum dowiedzialam sie, ze spiewaliscie hymn o malowaniu zuzlowego swiata.
W budzie odrobine bylo slychac. Ale ja wiedzialem co spiewacie i dlatego poznalem - reszta raczej nie. Takze nad glosnoscia hymnu trzeba popracowac
Hymn był faktycznie trochę za cicho i nieśmiało zaśpiewany, ale za to naprawdę ładnie według mnie. Tutaj jak dobrze zauważyłam ukłony w stronę właśnie "danniego" i ekipy. W dopingu pomagała nam zaprzyjaźniona fanka z Gniezna. Brawa i pozdrowienia dla Tereski
Sting, wracaj z tej budy
Boobi pisze:zyleta to byla kiedys na legii![]()
Kiedys ?
I nie zyleta tylko Zyleta. I nie legii tylko Legii.
I na kolana przed majestatem, Boobi.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nie koloryzuj panie cwaniak.
A to zylety nie rozebrali?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Egon
- Zawodowiec
Rozebrali chyba w tamtym roku..nawet co sprytniejsi wyrywali krzeselka (tak dla treningu:]) i sprzedawali przez internet 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
mam takie pytanie do Was, dj powiedzial ze gra koziolka przed tą piosenką do melodii chodz pomaluj moj swiat, tak sie sklada ze na jednej A4 mieszcza sie 3 teksty tej piosenki a ja mam mozliwosc zrobienia xero na powiedzmy 100 szt za darmoszke, czyli bylo by 300 tekstów tej piosenki. Czy bylby ktos chetny rozdac je na stadionie?
Pozdrawiam
Moge rozdac. Tylko z tym podkladem muzycznym jest maly feler. Jakis za wolny jest i ciezko do niego spiewac taka stadionowa piosenke. Musimy sobie jakos radzic bez podkladu moim zdaniem 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Egon
- Zawodowiec
Ja tz moge pomoc w rozdawaniu 
xero zrobie, w okolicy srody przekaze meeshy, który to ma pociąć a pozniej On przekaze komus czy sam bedzie to rozdawał jak woli
, egon kontaktuj sie w razie co z Nim. Postaram sie zrobć jak najwiecej kopii zebyscie mieli co rozdawać a 100 to mysle ze takie minimum.
Pozdrawiam
-
madzialena
Czy chodzi Wam o to żeby rozdać te kartki z tekstem i żeby z tego śpiewać.. Coś w stylu jednej kartki ze śpiewnika 
- Egon
- Zawodowiec
Tak dokladnie o to chodzi
Nie mamy zbyt wielu przyspiewek (moze z czasem sie to zmieni i przy dobrych wiatrach bedzie sie pojawialo ich coraz wiecej) ale fajnie by bylo gdyby to spiewala wieksza ilosc osob a nie tylko garstka osob 
Ja tez mam nadzieje ze wypali
Wogóle bardzo mało osób próbuje coś z siebie "wydusic" na meczu .
Wogóle bardzo mało osób próbuje coś z siebie "wydusic" na meczu .
Klada pisze:Wogóle bardzo mało osób próbuje coś z siebie "wydusic" na meczu .
A masz jakies porownanie do innych drugoligowych stadionow, ze porywasz sie na takie opinie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
nie ja tylko mówie ze to byłby fajny pomysł 
Spiewac to pewnie bedzie co piaty albo i gorzej. Oczywiscie nie licze FK, tylko pozostalych na sektorze. Juz lepiej zachecic do szkocji albo fali, to wychodzilo calkiem calkiem. A w spiewaniu to bedzie tak: albo komus sie nie chce, albo ktos nie ma czasu, albo ktos sie wstydzi, albo ktos ma to w dupie. Pozostali beda spiewac... w liczbie max 10% calego sektora.
Pewnie bedzie tak jak piszesz, bo spiewac nie jest tak latwo jak klaskac na przyklad
Ale sprobowac mozna, wielki koszt to nie jest 
- Egon
- Zawodowiec
Ja tam tez uwazam ze gra warta swieczki
Jesli piszesz ze bedzie spiewac co piaty to i tak srednio 2 razy tyle osob ile bedzie rozdanych kartek wiec to chyba nie najgorszy wynik?
Jesi nawet mniej no to coz..trudno ale pewnie z czasem coraz wiecej osob by sie wlaczalo w dopingowanie naszej druzynie
mi sie marzy zeby kiedys w przyszlosci caly stadion spiewal ta czy inna przyspiewke..super takie rzeczy wygladaja.
Sedzia chu** wychodzi z reguly dobrze zaspiewane przez caly stadion
Ale do tego musi sie sedzia wykazac, nie wystarcza same kartki:D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Egon
- Zawodowiec
Mi jakos niespecjalnie przypadaja do gustu przyspiewki z bluzgami:] Na mysl zawsze mi przychodzi najbardziej debilna przyspiewka w repertuarze polskich kibicow pn "zostaw kibica..."
kilar pisze: Juz lepiej zachecic do szkocji albo fali, to wychodzilo calkiem calkiem.
tak, robmy co 10 minut szkocje i fale. aha i jeszcze druga strona odpowiada po kazdym biegu
"Życie to jazda"
Szkocja x2, a reszte co ? Spiewac chcesz ? Ok Ty tak, ale reszta niekoniecznie moze miec ochote na to... nawet na ten jeden raz niestety.