Treningi
Re: Treningi
od 16.30 trening w piatek
A czy ktos z osob bedacych na treningu moglby napisac jak prezentowal sie T.Rempala i czy wogole ma na czym jechac, czy naprawil silniki, czy moze kupil nowe ???
----- FORZA JUVE -----
Carew pisze:A czy ktos z osob bedacych na treningu moglby napisac jak prezentowal sie T.Rempala i czy wogole ma na czym jechac, czy naprawil silniki, czy moze kupil nowe ???
Tomek dużo wolniejszy od Karola.
W 2giej serii zapalił mu się motocykl i silnik napewno będzię do rozebrania.
2gi motor też jakoś bez szału
Będzie trening? Był ktoś na stadionie ?
No jezdza, przeciez slychac.
Jesli byl to trening przed meczem wysokiej wagi to jestesmy w dupie. Sami szkolkowicze i juniorzy.
drt pisze:Jesli byl to trening przed meczem wysokiej wagi to jestesmy w dupie. Sami szkolkowicze i juniorzy.
Juniorzy ? czyli kto, przecież Maciek zatarł silnik? Mistygacz się pokazał z jonasem ? ;>
Klimek, Bąk reszta szkolka i amatorzy
- tezetomaniak
- Trener
drt pisze:Jesli byl to trening przed meczem wysokiej wagi to jestesmy w dupie. Sami szkolkowicze i juniorzy.
nie ma w tym sezonie juz meczow wysokiej wagi, jest wycieczka do Miszkolca i chyba mecze o trzecie miejsce z Krosnem, ktore zakoncza sie finansowa klapa wbijajac gwozdz do trumny KMZ.
- marcin_lub
- Junior
Jeżeli tylko jednego gwoździa brakuje, to nie ma się co zastanawiać tylko go wbić... W tym wypadku rozsądek bierze górę nad sercem. Niestety...
Zrobcie przyjemnosc sobie i pozostalym fanom lubelskiego zuzla i spierdalajcie 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- marcin_lub
- Junior
Fanom czy fanatykom ? Bo właśnie fanatyzm objawia się tym, że serce bierze górę nad rozsądkiem
Fanom, kolego, fanom... Ci przynajmiej wiedza kto moze jechac z numerem 8, a kto nie. Reszta jest milczeniem.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- marcin_lub
- Junior
No tak, to jest najważniejsze w życiu. I każdy kibic który tego nie wie nie powinien spać spokojnie... Masz rację
Ja bym sie wstydzil odzywac na publicznym forum kibicow zuzla nie wiedzac spraw tak podstawowych. Ale kto co lubi...
Oj, meesha, sam jeszcze pare dni temu pisales, ze jak klub ma se robic jaja i wysylac tam skald wegla i papy, to prosisz o informacje, zeby na darmo nie zasuwac tam. Ja tak szczerze, to sie naprawde zastanawiam, po co my tam jedziemy? Znaczy sie ja i tak nie mam nic ciekawego do roboty w niedziele, ale po takich informacjach jakie splynely przez ostatnie 3 dni to bez kitu sie odechciewa. I sluszna koncepcja wydaje sie spuscic becki Pischtchowi, tak by moc za niego ZZ zrobic:) 
A jesli chodzi o odzywanie sie tych, ktorzy sie nie orientuja w podstawowych zasadach, to sama racja. Nikt takim ludziom nie broni byc na forum, ale to juz nie te czasy, ze ktos poczuwa sie do odrobiny wstydu i milczy, gdy nie ma nic do powiedzenia.
A jesli chodzi o odzywanie sie tych, ktorzy sie nie orientuja w podstawowych zasadach, to sama racja. Nikt takim ludziom nie broni byc na forum, ale to juz nie te czasy, ze ktos poczuwa sie do odrobiny wstydu i milczy, gdy nie ma nic do powiedzenia.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To nie chodzi o ten mecz tylko o caloksztalt "tworczosci" tych "pozalsieboze kibicow"...
- marcin_lub
- Junior
Dla Ciebie jedna rzecz jest podstawową a dla mnie inna. Nie widzę nic dziwnego w mojej niewiedzy. Ba, jestem pewien, że znaczna większość kibiców zapytanych na stadionie podczas meczu nie znała by odpowiedz na to pytanie.
Po za ty, ja jestem kibicem, takim zwykłym szarym, a nie fanatykiem, który nie znając regulaminu od A do Z gotowy jest popełnić seppuku...
Po za ty, ja jestem kibicem, takim zwykłym szarym, a nie fanatykiem, który nie znając regulaminu od A do Z gotowy jest popełnić seppuku...
No ok, masz racje, regulaminy sie zmieniaja, nie jest latwo to ogarnac. Ale wystarczylo byc na ostatnim meczu kibicu, by nie zadawac glupiego pytania. A jesli na meczu byles to tym gorzej.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie no bez jaj, nie kazdy musi wiedziec, ze Darkin ukonczyl juz 21. rok zycia 
- marcin_lub
- Junior
Na ostatnim meczu byłem, ale czy to mnie zobowiązuje do zaglądania w metryki zawodników?