tych zawodnikow raczej nie bedzie,karol zostanie u nas na pewno tak czy siak, kolega mi mowil ze karol chce sciognc Stachyre do lublina panowie w klubie stalo sie cos nie prawdopodobnego a mianowicie to ze wszyscy ze soba wspolpracuja i pozytywnie mysla na sezon 2010K.A.M.I.L. pisze:
Linus Sundstroem/Linus Ekloef
Domański
Mecz o III miejsce Lublin-Krosno, 27.09, godz. 15:30
Re: Mecz o III miejsce Lublin-Krosno, 27.09, godz. 15:30
Ostatnio zmieniony 27 września 2009, o 21:20 przez buby, łącznie zmieniany 1 raz.
kilar pisze:Gelo pisze:kilar pisze:Na gebe nie ma co zalatwiac, ale przynajmniej dobrze, ze wyrazaja chec dalszej jazdy w Lublinie. To dobry prognostyk. Koniecznie tez trzeba Hynka zostawic. I bede sie upieral, ze Filinova
bo?
Co bo ? o Filinova pytasz?
Bo przy dluzszym treningu na lubelskim torze, jest w stanie wyeliminowac 95 % swoich upadkow. A punktowac potrafi, to pokazuja wyniki z Rownego.
a co pokazuja wyniki z lublina?
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
buby dasz sobie rękę uciąć, że Karol zostanie na przyszły sezon w Lublinie ? Piszesz to z takim przekonaniem jakby podpisał już jakąś wstępną umowę, a to, że powiedział iż nie wyklucza pozostania na przyszły sezon w Lublinie to inna bajka.
Jednak wciąż wierzę, że działacze podpiszą jakieś kontrakty z zagranicznymi juniorami, najlepiej ze Szwecji lub Danii. Wyżej wymieniona przeze mnie dwójka Szwedów mogłaby się okazać strzałem w dziesiątkę, chociaż niekoniecznie. Następny junior jaki przychodzi mi na myśl jest Michael Jepsen Jensen to jego wczorajszy występ
Pozdrawiam
Jednak wciąż wierzę, że działacze podpiszą jakieś kontrakty z zagranicznymi juniorami, najlepiej ze Szwecji lub Danii. Wyżej wymieniona przeze mnie dwójka Szwedów mogłaby się okazać strzałem w dziesiątkę, chociaż niekoniecznie. Następny junior jaki przychodzi mi na myśl jest Michael Jepsen Jensen to jego wczorajszy występ
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Gelo pisze:oj juz sie tak nie podpalajmy tym Baranem - jezdzil efektownie - fakt, ale nie zawsze skutecznie.
Ale właśnie chociaż jeden taki Baran by nam się przydał, aby ten sport nie był nudny - start i do mety. A w odróżnieniu do efektownego Filinowa ten pierwszy zdobywa cenne punkty.
Nie jestem w stanie pojac tych wszystkich glosow, zeby Klimka wywalic z druzyny, ze Klimek won itd. itp. Czy ktos z piszacych takie opinie zastanowil sie nad glebszym sensem?
W przyszlym sezonie Klimek bedzie jedynym lubelskim juniorem, bedacym tu na miejscu, dyspozycyjnym. Co szkodzi zostawic go w klubie, zorganiozowac "sezon zimowy" tak by kondycyjnie byl przygotowany i sciagnac kogos na prawdziwa konkurencje dla niego, tak by czul cisnienie na swojej pozycji juniora? Czy klub cos na tym straci? Ja wiem, ze najlatwiej napisac "wywalic Klimka, bo mnie wnerwia i wezmy Darcy Warda na juniora to awansujemy"...
Wszystkim zwolennikom radykalnych rozwiazan polecam kariere np. Piaszczynskiego.
Podsumuwujac - Klimek za rok w Lublinie, ale z dobrym przygotowaniem zimowym i dobrym juniorem jako konkurencja, a nie jakims przestraszonym Jonasem.
W przyszlym sezonie Klimek bedzie jedynym lubelskim juniorem, bedacym tu na miejscu, dyspozycyjnym. Co szkodzi zostawic go w klubie, zorganiozowac "sezon zimowy" tak by kondycyjnie byl przygotowany i sciagnac kogos na prawdziwa konkurencje dla niego, tak by czul cisnienie na swojej pozycji juniora? Czy klub cos na tym straci? Ja wiem, ze najlatwiej napisac "wywalic Klimka, bo mnie wnerwia i wezmy Darcy Warda na juniora to awansujemy"...
Wszystkim zwolennikom radykalnych rozwiazan polecam kariere np. Piaszczynskiego.
Podsumuwujac - Klimek za rok w Lublinie, ale z dobrym przygotowaniem zimowym i dobrym juniorem jako konkurencja, a nie jakims przestraszonym Jonasem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To było mu opłacić mechanika, który w końcu zrobiłby mu ten nieszczęsny gaźnik i będzie kozacki matador 
Ja rozmawiając z Tomkiem Rempałą po meczu usłyszałem, że chętnie zostanie w Lublinie. Tylko trzeba się wzmocnić.
Co do Karola. Oj marzy mi się, aby pozostał w Lublinie. Z takimi wynikami ostatnio, może być ciężko. Ale mamy pierwszeństwo w rozmowach, więc może akurat?
Ja rozmawiając z Tomkiem Rempałą po meczu usłyszałem, że chętnie zostanie w Lublinie. Tylko trzeba się wzmocnić.
Co do Karola. Oj marzy mi się, aby pozostał w Lublinie. Z takimi wynikami ostatnio, może być ciężko. Ale mamy pierwszeństwo w rozmowach, więc może akurat?
Jacek Rempala, i karol zostana na 100% wiecej niemoge nic powiedziec zobaczycie co bedzie sie dzialo w 2010 roku a i powiem tyle zadnych zagraniocznych zawodnikow typu howe nic takiego a z juniorow kowlaczyk z klimkiem wystarczy, klimek dostanie szanse jeszcze na sezon 2010 i ma sie wziosc za siebie!!
:P
Ostatnio zmieniony 27 września 2009, o 21:32 przez buby, łącznie zmieniany 1 raz.
mustafa pisze:Gelo pisze:oj juz sie tak nie podpalajmy tym Baranem - jezdzil efektownie - fakt, ale nie zawsze skutecznie.
Ale właśnie chociaż jeden taki Baran by nam się przydał, aby ten sport nie był nudny - start i do mety. A w odróżnieniu do efektownego Filinowa ten pierwszy zdobywa cenne punkty.
ale ja nie napisalem zeby sie nie przydal, bo bardzo bym chcial zeby zostal - pisalem tylko zeby z niego nie robic mistrza swiata i okolic.
Hans pisze:To było mu opłacić mechanika, który w końcu zrobiłby mu ten nieszczęsny gaźnik i będzie kozacki matador
a co ma gaznik to braku glowy i techniki panowania nad motocyklem?
Gelo pisze:a co pokazuja wyniki z lublina?
Wyniki z Lublina pokazuja, ze jest potencjal, ale zabraklo objezdzenia. Nalezy pamietac, ze przed nami dluga zima i jest duzo czasu na dobre przygotowanie sie do sezonu.
kilar pisze:Gelo pisze:a co pokazuja wyniki z lublina?
Wyniki z Lublina pokazuja, ze jest potencjal, ale zabraklo objezdzenia. Nalezy pamietac, ze przed nami dluga zima i jest duzo czasu na dobre przygotowanie sie do sezonu.
potencjal w czym? w dojezdzaniu do mety? Druzyna ktora marzy o awansie o klase wyzej nie moze sobie pozwalac na posiadanie zawodnikow oddajacych punkty za darmo.
Gelo pisze:a co ma gaznik to braku glowy i techniki panowania nad motocyklem?
Nie potrafił zabrać się ze startu, a będąc ambitnym chciał gnać do przodu i walczyc o pozycje, co czasem przynosilo skutki, czesciej jednak nie. Problemem takze bylo objezdzenie. Gdzie on pojeździł ? No tylko u nas.
Marcin Rempała? Zmieni podejście do życia i do żużla to wtedy porozmawiamy. Na dzień dzisiejszy mówię nie.
Hans pisze:Gelo pisze:a co ma gaznik to braku glowy i techniki panowania nad motocyklem?
Nie potrafił zabrać się ze startu, a będąc ambitnym chciał gnać do przodu i walczyc o pozycje, co czasem przynosilo skutki, czesciej jednak nie. Problemem takze bylo objezdzenie. Gdzie on pojeździł ? No tylko u nas.
Marcin Rempała? Zmieni podejście do życia i do żużla to wtedy porozmawiamy. Na dzień dzisiejszy mówię nie.
ale walka o pozycje nie oznacza chyba zeby w co drugim starcie zamiatac tor tylkiem - prawda?
No to wiadomo. Ale potencjał miał, którego nie potrafiliśmy wykorzystać.
Gelo pisze:kilar pisze:Gelo pisze:a co pokazuja wyniki z lublina?
potencjal w czym? w dojezdzaniu do mety? Druzyna ktora marzy o awansie o klase wyzej nie moze sobie pozwalac na posiadanie zawodnikow oddajacych punkty za darmo.
Umie walczyc, umie atakowac, wykrecil 1,7 w zeszlym roku, wiec chyba mozna z niego cos wydusic. Tak jak pisalem wczesniej, duzo jazdy na torze jest w stanie zagwarantowac, ze potem zobaczymy Filinova regularnego w zdobywaniu punktow, a nie wywracaniu sie.
Poza tym druzyna, ktora marzy o awansie powinna miec Rymela w skladzie. I to powinien byc priorytet dla klubu, ale wcale nie wykluczajacy posiadanie Filinova w skladzie.
syfy pisze:Oba zespoły niezbyt poważnie potraktowały ten mecz, więc krośnianie specjalnie nie cieszyli się ze zwycięstwa, a lublinianie nie byli załamani po porażce. Teraz obu klubom zależy przede wszystkim na przyszłym sezonie, w którym z pewnością będą chciały się wzmocnić.
O kurde kurde. Chyba byłem na innym meczu dziś
Nie wiem czy ktoś juz pisał ale w relacji na syfach a co za tym idzie i na stronie klubowej jest blad. W 11 biegu jechal Michaluk a nie Klimek.
- tezetomaniak
- Trener
Wlasow juz jest spoko ?
A on u nas ostatnio zrobil 4 pkt
Zreszta sie z Miszkolca na metr nie ruszy.
Zreszta sie z Miszkolca na metr nie ruszy.
Może będę monotematyczny ale prosze zwrócić uwage ile nasi juniorzy zdobyli punktów a ile z Krosna. Problem mamy z juniorami i tu trzeba szukać zmocnień
Wyniki Własowa w tym roku:
u siebie:
Opole - 13+2
Piła - 13+2
Rawicz - 7
Krosno - 12+3
Lublin - 12+1
Łódź - 9+1
na wyjeździe:
Łódź - 12
Lublin - 9
Krosno - 13
Rawicz - 4
Piła - 13
Opole - nie jechał (kontuzja)
play-off:
z Opolem nie jechał (kontuzja)
z nami - 4 w Lublinie i 11+1 w Miskolcu
z Łodzią - w Miskolcu - 14 w Łodzi 22
Moim zdaniem te wyniki pokazuja,ze jesli bedzie wolny - trzeba go brac. W calym sezonie zanotowal tylko dwie wpadki tak na prawde - w Rawiczu i u nas w play-offach, prrzy czym w tym drugim meczu jechal po kontuzji.
No i fajnie byloby sciagnac Bubla - widac,ze chlopak rozwija sie w szybkim tempie. Nie tak dawno na poprzednim meczu z Krosnem walczyl glownie z motocyklem i torem, wczoraj nawiazywal walke z naszymi seniorami. Bak podobnie tyle,ze wyraznie brakuje mu jazdy.
u siebie:
Opole - 13+2
Piła - 13+2
Rawicz - 7
Krosno - 12+3
Lublin - 12+1
Łódź - 9+1
na wyjeździe:
Łódź - 12
Lublin - 9
Krosno - 13
Rawicz - 4
Piła - 13
Opole - nie jechał (kontuzja)
play-off:
z Opolem nie jechał (kontuzja)
z nami - 4 w Lublinie i 11+1 w Miskolcu
z Łodzią - w Miskolcu - 14 w Łodzi 22
Moim zdaniem te wyniki pokazuja,ze jesli bedzie wolny - trzeba go brac. W calym sezonie zanotowal tylko dwie wpadki tak na prawde - w Rawiczu i u nas w play-offach, prrzy czym w tym drugim meczu jechal po kontuzji.
No i fajnie byloby sciagnac Bubla - widac,ze chlopak rozwija sie w szybkim tempie. Nie tak dawno na poprzednim meczu z Krosnem walczyl glownie z motocyklem i torem, wczoraj nawiazywal walke z naszymi seniorami. Bak podobnie tyle,ze wyraznie brakuje mu jazdy.
Czas na zmiany :]
buby pisze:Jacek Rempala, i karol zostana na 100% wiecej niemoge nic powiedziec zobaczycie co bedzie sie dzialo w 2010 roku a i powiem tyle zadnych zagraniocznych zawodnikow typu howe nic takiego a z juniorow kowlaczyk z klimkiem wystarczy, klimek dostanie szanse jeszcze na sezon 2010 i ma sie wziosc za siebie!!:P
... proponuje zimny prysznic tak na początek
żeby cokolwiek się działo w przyszłym roku
to trzeba pospłacać długi z tego sezonu,
znacznie poprawić organizację klubu,
zatrudnić trenera, pozyskać sponsorów
(poważni sponsorzy nie chcą sponsorować stowarzyszeń)
bo na dotacjach miejskich nie da się zbudować klubu
a do miejskiej kasy kolejka się wydłuży
(podobno asseco rezygnuje ze sponsorowania dziewczyn)
no i wówczas można myśleć o przyszłym sezonie
buby pisze:Jacek Rempala, i karol zostana na 100% wiecej niemoge nic powiedziec zobaczycie co bedzie sie dzialo w 2010 roku a i powiem tyle zadnych zagraniocznych zawodnikow typu howe nic takiego a z juniorow kowlaczyk z klimkiem wystarczy, klimek dostanie szanse jeszcze na sezon 2010 i ma sie wziosc za siebie!!:P
No właśnie nie wiem skąd Ty buby masz takie pewne info, skoro nawet w wypowiedzi po wczorajszym meczu z dziennika wschodniego Baran powiedział, że dopiero " po spłaceniu zaległości które nie są duże" będzie można myśleć o jakichkolwiek rozmowach. Więc może wstrzymaj konie i nie rób nie potrzebnych sensacji.
Omg, dawno nie czytałem Waszego forum, wszedłem z ciekawościi daliście mi naprawdę wiele powodów do śmiechu i radości - łącznie z tym nieplanowanym rymem.
Jakiś koleś o dziwnymnicku zaczyna kręcić, że podisujcie kontrakty ze wszystkimi, a do tego jeszcze bierzecie M. Rempałę i Stachyrę iwszyscy mu wierzą, haha. A ja słyszałem, że ma u Was podpisać Richardson i Tai Woffinden.
Martwcie się raczej o to, czy w pr�szłym roku wystartujecie w�idze. Na razie macie masę długów i trochę jaja z �sz�em�Messingie�i kimśtam jeszcze. Jak się nagle okże, że te kary zostły nałożone bezpodstawnie, to jeszcze trzeba będzie 45000 bodajże gdzieś znaleźć.Ja wcale Wam nie zazdroszczę bezna��jnego zarządu, życzę Wam, żebyście z tego wyszli obr�ną ręką i�zbiera� mocny skład na przyszły sezo� a� �taką bandą idiotów i �zykaczy w kl�ie będzie Wam cięż�.
A Baran najprawdopodobniej wyląduje w I lidze.
Jakiś koleś o dziwnymnicku zaczyna kręcić, że podisujcie kontrakty ze wszystkimi, a do tego jeszcze bierzecie M. Rempałę i Stachyrę iwszyscy mu wierzą, haha. A ja słyszałem, że ma u Was podpisać Richardson i Tai Woffinden.
Martwcie się raczej o to, czy w pr�szłym roku wystartujecie w�idze. Na razie macie masę długów i trochę jaja z �sz�em�Messingie�i kimśtam jeszcze. Jak się nagle okże, że te kary zostły nałożone bezpodstawnie, to jeszcze trzeba będzie 45000 bodajże gdzieś znaleźć.Ja wcale Wam nie zazdroszczę bezna��jnego zarządu, życzę Wam, żebyście z tego wyszli obr�ną ręką i�zbiera� mocny skład na przyszły sezo� a� �taką bandą idiotów i �zykaczy w kl�ie będzie Wam cięż�.
A Baran najprawdopodobniej wyląduje w I lidze.
oo następny mądraliński
jeden lepszy od drugiego... a skąd również Ty kolego możesz wiedzieć z kim nasz klub prowadzi rozmowy i że mamy masę długów ?
Z komentarzy dzieci na sportowych faktach ?
Z komentarzy dzieci na sportowych faktach ?
Na pewno nie z postów bubego