Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
kibice Rawicza byli przekonani, że we wtorek podpisze u nich Proctor. Na razie cisza. Moze to dobry znak
Nie ma klasowych zawodnikow w skladzie, to trzeba siasc z Piszczem i porozmawiac po mesku, a nie unosic sie honorem.
trzeba - tylko skoro nikt z klubu tego forum nie czyta to siła sprawcza naszych wpisów jest zerowa
Gelo pisze:kibice Rawicza byli przekonani, że we wtorek podpisze u nich Proctor. Na razie cisza. Moze to dobry znak
Tyron w Rawiczu nie podpisze. To były tylko komentarze na SF.
RKS!
- niespokojny
- Trener
Ten Proctor by sie przydal. Ale chodza sluchy ze ktos z 1 ligi tez by go chcial.
Wyslac linka do Sprawki!

Gelo pisze:trzeba - tylko skoro nikt z klubu tego forum nie czyta to siła sprawcza naszych wpisów jest zerowa
Wyslac linka do Sprawki!
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Wyslac linka do Sprawki!![]()
chyba nie chciało by mu się tyle tego już czytac
a co do proctora to był by dobrą parą razem z hadkiem, a to duży krok w przód w porównaniu z poprzednim rokiem(każdy wie jak było)
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Co ma Hadek do Proctora. Proctor to senior.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
No to przeciez moga jechac razem w trzeciej parze
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
bartexs1 pisze:Piszcz ma konkretną ofertę z Krosna...
Nie tylko.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
A z Lublina?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... ch-klubow/
Może niech klub z tym porozmawia. Tym bardziej ze jeszcze juniorem będzie.
Może niech klub z tym porozmawia. Tym bardziej ze jeszcze juniorem będzie.
Bez dwoch zdan kandydat na najwyzsza juniorska srednia w drugiej lidze! Gdyby terminarz wyspiarski nie kolidowal z naszym i gdyby Szwed nie mial extra/pierwszoligowych wymagan - to kontraktowac bez zastanawiania.
Edit: A Kings Lynn jezdza w srody. Ewentualnie wypadlyby terminy jakiegos ich meczu wyjazdowego czy cos przelozonego - ale podpis za zero i pieniadze za punkty - i nie ma ryzyka. Chlopak chce jezdzic w Polsce, nie ma ofert - wiec ma slaba pozycje negocjacyjna bo nie ma komu podbijac stawki.
Edit: A Kings Lynn jezdza w srody. Ewentualnie wypadlyby terminy jakiegos ich meczu wyjazdowego czy cos przelozonego - ale podpis za zero i pieniadze za punkty - i nie ma ryzyka. Chlopak chce jezdzic w Polsce, nie ma ofert - wiec ma slaba pozycje negocjacyjna bo nie ma komu podbijac stawki.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
albo ma jakies slabe i w ten sposob chce zrobic troche zamieszania 
miedziany pisze:niespokojny pisze:Wyslac linka do Sprawki!![]()
chyba nie chciało by mu się tyle tego już czytac![]()
a co do proctora to był by dobrą parą razem z hadkiem, a to duży krok w przód w porównaniu z poprzednim rokiem(każdy wie jak było)
sory byłem przekonany że tyron jeszcze jest juniorem ostatni rok :/ wydawało mi się że nawet gdzieś o tym czytałem
- niespokojny
- Trener
miedziany pisze:miedziany pisze:niespokojny pisze:Wyslac linka do Sprawki!![]()
chyba nie chciało by mu się tyle tego już czytac![]()
sory byłem przekonany że tyron jeszcze jest juniorem ostatni rok :/ wydawało mi się że nawet gdzieś o tym czytałem
A nie musi jeden polski junior jechac w meczu?
Regdal pisze:bartexs1 pisze:Piszcz ma konkretną ofertę z Krosna...
Nie tylko.
Krosno, Kraków, Miszkolc, no i ponoć Ostrów, który najprawdopodobniej jednak wystartuje.
RKS!
Jeśli Piszcz będzie jeździć przeciwko Nam to niezłe nas baty czekają, oj niezłe. 
janek pisze:Jeśli Piszcz będzie jeździć przeciwko Nam to niezłe nas baty czekają, oj niezłe.
Jeżeli Jacek Rempała będzie jeździł przeciwko nam to niezłe nas baty czekają, oj niezłe.
- niespokojny
- Trener
Maciej pisze:Regdal pisze:bartexs1 pisze:Piszcz ma konkretną ofertę z Krosna...
Nie tylko.
Krosno, Kraków, Miszkolc, no i ponoć Ostrów, który najprawdopodobniej jednak wystartuje.
Miszkoc to chyba kazdego chce na to wyglada. Jak oni chca sie utrzymac szatmarimi, magosimi, tabakami, piszczami czy puszakowskimi to ja im zycze powodzenia. Nawet mistrz swiata toromistrzow im nie pomoze
mustafa pisze:janek pisze:Jeśli Piszcz będzie jeździć przeciwko Nam to niezłe nas baty czekają, oj niezłe.
Jeżeli Jacek Rempała będzie jeździł przeciwko nam to niezłe nas baty czekają, oj niezłe.
Chyba ze bedzie jezdzil tak jak z.... Łodzia
no no, widze ze teraz z piszcza robi sie zawodnika ktory sam bedzie wygrywal mecze przeciwko nam 
Widać, ze jednak panowie z zarządu czegoś sie w końcu nauczyli. Ani słowem się nie chwalą, ze dzisiaj będzie podpis pod kontraktem. juz w wiedzą, ze chwalić to sie można kontraktem podpisanym.
Koło 17 pewnie sie ukaże ta wiadomość. Nareszcie coś drgnie.
Koło 17 pewnie sie ukaże ta wiadomość. Nareszcie coś drgnie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Widać, ze jednak panowie z zarządu czegoś sie w końcu nauczyli. Ani słowem się nie chwalą, ze dzisiaj będzie podpis pod kontraktem.
raczej dwa, w tym jeden oczekiwany od dawna przez większość
nic
Karol Baran Karol ?

lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
harry pisze:Koło 17 pewnie sie ukaże ta wiadomość. Nareszcie coś drgnie.
raczej dwa, w tym jeden oczekiwany od dawna przez większość
Uwielbiam te kontraktowe kalambury. Dawajcie jeszcze
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
hmmm jak kalambury, to ja stawiam na........Klingberga
hehe