Ogłoszenie skladu w miejscach takich jak galerie czy nie daj boze hipermarkety

jest bez sensu i chyba uwlacza samym zawodnikom.
Myla tu niektorzy promocje z prezentacja skladu. Bo jak przecietny czajnik nie ma pojecia o zuzlu to jak nagle magiczne nazwiska wyczytywane na prezentacji maja go zachecic do przyjscia na stadion?

Wiekszosc przejdzie z parowkami w koszyku, popatrzy czy to jakas promocja czy konkurs zupek chinskich i pojdzie dalej. A niektorzy tu oczekuja ze po takiej brawurowej akcji stadion sie zapelni. Chyba amatorami baraniny albo kwasnych jablek jak ktorys zle cos uslyszy. Prezentacja jest dla kibicow, jak kto woli sympatykow i bar sie nadaje jak ulal. Info do prasy ze cos takiego jest organizowane i przedewszystkim podkreslenie ze KAZDY moze przyjsc. I styka. Drugi argument przeciw galeriom to ze zawody sa dopiero za 3 miesiace, a nie kazdy bierze lecytyne.
Promocja zuzla powinna sie odbywac w sezonie. i wystarczy troche kreatywnosci. Mniej pieniedzy. Przyciagnac dzieciakow, zrobic im jakies zawody na rowerach udajacych motory zuzlowe. Promowac rodzinna bezpieczna atmosfere. No i wyjsc poza lublin. patentow jest mnostwo ale trzeba troche pokombinowac. Ja jestem z Pulaw, na stadionie w lbn bylem jak zdobywalismy vicedmp ale wiekszosc z mojego miast nie wie ze w lbn jest klub zuzlowy. A to blisko. Samemu udalo mi sie sciagnac w tamtym sezonie ponad 10 osob z czego piatka jezdzi na mecze regularnie mimo ze nic wczesniej nie slyszala na temat zuzla. Nie wiedzieli ze im sie tak spodoba

Ale chocby jednego plakatu nie uswiadczysz przed meczami. A mysle ze rozreklamowac sie w promieniu 50 km od stadionu byloby dobrze. Ale nie ma co na to chyba liczyc bo czytalem tu ze w samym lublinie chlopaki robia to spolecznie
Moze jakies przecieki kto bedzie w czwartek o 12?