Lubelski klub w sezonie 2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
karii111

Re: Lubelski klub w sezonie 2010

#3476 Postautor: karii111 » 3 lutego 2010, o 21:17

Bochen pisze:http://www.smog.pl/wideo/32696/tak_czulem_czyli_podworkowy_test_motoru/

mamy nowy kontrakt czy mi się tylko wydaje? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DanielDannyRacingTeam ;]

hehehe :P Ja bym powiedział że idealny polski junior
możemy go brać . Przynajmniej tani będzie - krata piwa miesięcznie :P
„Jeśli jedna osoba ma urojenia, mówimy o chorobie psychicznej. Gdy
wielu ludzi ma urojenia, nazywa się to Religią".

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#3477 Postautor: niespokojny » 3 lutego 2010, o 22:52

piwo__ pisze:To zle myslales bo to nie jest regula. Nie tak dawno bylismy w wyzszej klasie i jakos sponsorzy nie pchali sie, tak przynajmniej to wygladalo. Skad wiesz odnosnie Miszkolca? Masz jakies u nich wtyki? Moze poprostu udalo im sie zakontraktowac ludkow za 'worek maki' (ironia). Moze wystarczylo madrze popertraktowac i wyszlo jak wyszlo. A to czy znalazl kase to sie okaze w trakcie sezonu.

Chyba raczej jest regula. Jak ciagle bedziemy w II lidze to i obecni sponsorzy moga sie wycofac. Kazdy sponsor liczy na korzysci za sponsorowanie a najwiekszym dobrem jaki klub moze zrobic dla ofiarodawcow to awans i przez to rozglos(reklama). Jaka masz pewnosc ze obecni sponsorzy beda wykladali kase na klub bez ambicji w najnizszej klasie rozgrywkowej. Po drugie wyzsza liga przyciaga powazniejszych sponsorow. Poczytaj co harry napisal bo mi sie nie chce poraz kolejny pisac tego samego i tlumaczyc jak do slupa.
A co do pertraktacji Miskolca. Nie wiedzialem ze Nicholls i Drymle zechca jechac za worek maki. W takim razie dziwie sie ze Lublin nie dal im dwoch! :lol: Szkoda czasu na dyskusje z twoimi filozofiami albo nie wiem jak to nazwac bo zadnych merytorycznych argumentow nie przedstawiasz. Mowisz ze nie znam finansow miskolca. A TY ZNASZ??? Skoro podpisali z nimi to znaczy ze znalezli troche kasy. A teraz odpowiedz na pytanie: dlaczego nie mieli takich znanych zawodnikow jak jezdzili w II lidze.

piwo__ pisze:Awans niczego nie wyklucza, ale posluchaj sam siebie. Jaki jest sens awansowac na sile zeby zleciec z niej po sezonie? Ja jak najbardziej jestem zwolennikiem awansu, martwilbym sie o siebie gdybym tego nie chcial, ale jesli zarzad ma w tym jakis plan, polegajacy na spokojnym przygotowaniu zaplecza na I lige, to niech tak bedzie.
Poza tym 'najwyzej sie spadnie' to tylko Twoje chore gadanie. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze po 'najwyzej sie spadnie' chetnie wybierzesz sie na stadion, ponownie zobaczyc IIgo ligowych 'kozakow' w akcji. Zastanow sie zanim napiszesz

Dziecko chyba pomysliles fora ze SF. Dlaczego mam sie nie wybrac na drugoligowcow po spadku skoro teraz na nich chodze :lol: . I co w tym jest chorego. . Ty masz chyba cos z glowa mowiac ze lepiej siedziec w II lidze bo w I mozna spasc :shock: Zreszta widze ze kolego znasz mnie lepiej niz ja sam siebie :lol: . Z twojego gadania wnioskuje ze II liga jest poprostu lepsza. I sponsorow tez masz juz obcykanych. Pokaz miejsce w ktorym napisalem ze awans musi byc za wszelka cene. Ba w ktorym mowie o awansie! Mialem nie odpowiadac na te zaczepki w stylu sf comments ale normalnie sie gotuje we mnie jak jakis pryszczaty za komputerem mnie poucza samemu nie majac za grosz pojecia co pisze. Wracaj do FM albo manskich M .
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3478 Postautor: RadeKas » 3 lutego 2010, o 22:56

Hmmmm zalecialo pewnym, dawno niewidzianym uzytkownikiem 8) .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#3479 Postautor: kilar » 3 lutego 2010, o 23:04

Mi tu zalatuje dzieckiem neo :lol:

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3480 Postautor: kibicLBN » 3 lutego 2010, o 23:04

miałem nie najlepszy humor, ale tekst o rosyjsko-ukraińskiej armii zaciężnej położył mnie na łopatki. Podobnie jak wcześnie Krasivaja Zvezda zamiast Redstar. A tak poza tym to wiadomo kiedy na 100% dowiemy się czy Piszcz będzie u nas jeździł czy nie?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#3481 Postautor: Torsen » 3 lutego 2010, o 23:11

niespokojny pisze:Pokaz miejsce w ktorym napisalem ze awans musi byc za wszelka cene.
Jeśli rzeczywiście jesteś osobą, za którą, jak widzę, wszyscy Cię mają, to kiedyś chyba proponowałeś odjechanie sezonu ponad stan za pieniądze z kredytu:)

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3482 Postautor: kibicLBN » 3 lutego 2010, o 23:18

może zróbmy sciepe narodową na Piszcza :) albo wygrajmy jego kontrakt w lotka
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#3483 Postautor: niespokojny » 3 lutego 2010, o 23:21

Torsen pisze:
niespokojny pisze:Pokaz miejsce w ktorym napisalem ze awans musi byc za wszelka cene.
Jeśli rzeczywiście jesteś osobą, za którą, jak widzę, wszyscy Cię mają, to kiedyś chyba proponowałeś odjechanie sezonu ponad stan za pieniądze z kredytu:)

To nie ja bylem Ewa 8) . Nie wiem o kogo wam chodzi. A takiego kamikadze czy harakiri na pewno bym nigdy nie proponowal. Tylko nie rozumiem pier... co niektorych ze lepiej nie awansowac bo w I lidze moze nie byc dla nas sponsorow i do tego mnie obrazaja :shock: . Nic nie wkurza bardziej niz ludzka glupota.

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#3484 Postautor: piwo__ » 4 lutego 2010, o 13:42

niespokojny pisze:
piwo__ pisze:To zle myslales bo to nie jest regula. Nie tak dawno bylismy w wyzszej klasie i jakos sponsorzy nie pchali sie, tak przynajmniej to wygladalo. Skad wiesz odnosnie Miszkolca? Masz jakies u nich wtyki? Moze poprostu udalo im sie zakontraktowac ludkow za 'worek maki' (ironia). Moze wystarczylo madrze popertraktowac i wyszlo jak wyszlo. A to czy znalazl kase to sie okaze w trakcie sezonu.

Chyba raczej jest regula. Jak ciagle bedziemy w II lidze to i obecni sponsorzy moga sie wycofac. Kazdy sponsor liczy na korzysci za sponsorowanie a najwiekszym dobrem jaki klub moze zrobic dla ofiarodawcow to awans i przez to rozglos(reklama). Jaka masz pewnosc ze obecni sponsorzy beda wykladali kase na klub bez ambicji w najnizszej klasie rozgrywkowej. Po drugie wyzsza liga przyciaga powazniejszych sponsorow. Poczytaj co harry napisal bo mi sie nie chce poraz kolejny pisac tego samego i tlumaczyc jak do slupa.
A co do pertraktacji Miskolca. Nie wiedzialem ze Nicholls i Drymle zechca jechac za worek maki. W takim razie dziwie sie ze Lublin nie dal im dwoch! :lol: Szkoda czasu na dyskusje z twoimi filozofiami albo nie wiem jak to nazwac bo zadnych merytorycznych argumentow nie przedstawiasz. Mowisz ze nie znam finansow miskolca. A TY ZNASZ??? Skoro podpisali z nimi to znaczy ze znalezli troche kasy. A teraz odpowiedz na pytanie: dlaczego nie mieli takich znanych zawodnikow jak jezdzili w II lidze.

piwo__ pisze:Awans niczego nie wyklucza, ale posluchaj sam siebie. Jaki jest sens awansowac na sile zeby zleciec z niej po sezonie? Ja jak najbardziej jestem zwolennikiem awansu, martwilbym sie o siebie gdybym tego nie chcial, ale jesli zarzad ma w tym jakis plan, polegajacy na spokojnym przygotowaniu zaplecza na I lige, to niech tak bedzie.
Poza tym 'najwyzej sie spadnie' to tylko Twoje chore gadanie. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze po 'najwyzej sie spadnie' chetnie wybierzesz sie na stadion, ponownie zobaczyc IIgo ligowych 'kozakow' w akcji. Zastanow sie zanim napiszesz

Dziecko chyba pomysliles fora ze SF. Dlaczego mam sie nie wybrac na drugoligowcow po spadku skoro teraz na nich chodze :lol: . I co w tym jest chorego. . Ty masz chyba cos z glowa mowiac ze lepiej siedziec w II lidze bo w I mozna spasc :shock: Zreszta widze ze kolego znasz mnie lepiej niz ja sam siebie :lol: . Z twojego gadania wnioskuje ze II liga jest poprostu lepsza. I sponsorow tez masz juz obcykanych. Pokaz miejsce w ktorym napisalem ze awans musi byc za wszelka cene. Ba w ktorym mowie o awansie! Mialem nie odpowiadac na te zaczepki w stylu sf comments ale normalnie sie gotuje we mnie jak jakis pryszczaty za komputerem mnie poucza samemu nie majac za grosz pojecia co pisze. Wracaj do FM albo manskich M .

Nie wiem czy widzisz tylko to co chcesz ale zaraz po napisaniu posta edytowalem czesc o sponsorach w wyzszej liidze odnoszac sie do postu harrego. Przyznalem sie do bledu a raczej moje przypuszczenia okazaly sie bledne.
Jesli chodzi o Nicholsow to nie mam pojecia za co beda jezdzic i jak ich przekonali do podpisu tak jak i Ty i tego pewnie sie nie dowiemy. Poza tym nigdzie nie napisalem ze znam finanse Miszkolca. Podlapales tekst z maka i podniecasz sie jak dzieciak.
Wiesz troche dziwnie odpisuje sie na zaczepki slepego osla bo nie czytasz tego co pisze tylko wklejasz posty i piszesz glupoty. Np nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek napisal ze nie chce awansu! Jesli juz czytasz to chociaz staraj sie czytac kazde slowo w zdaniu bo to klucz do zrozumienia. Jak skonczysz podstawowke to pewnie zrozumiesz... No ale koniec tego bo nie ma sensu wyklocac sie z nieno... Oj niespokojnym. :wink:
I nie wymyslaj ze Cie obrazalem bo jesli nawet to dopiero teraz.
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#3485 Postautor: niespokojny » 4 lutego 2010, o 14:01

piwo__ pisze: Jak skonczysz podstawowke to pewnie zrozumiesz

A Ty zrobiles doktora i siedzisz teraz na zmywaku w Anglii? :lol: . Nie chce mi sie z toba polemizowac bo jak juz wspomnialem zadnych tresciwych argumentow nie przedstawiasz a twoje myslenie bynajmniej nie jest logiczne. Szkoda czasu na wglebianie sie w twoj slowotok. I tak nie mam szans z Toba bo mnie sprowadzisz do swojego poziomu i pokonasz doswiadczeniem.
Sory za oft

BR
Senior

#3486 Postautor: BR » 4 lutego 2010, o 14:38

ponowna "jatamanizacja" forum?

Żeby bylo na temat:
pewnie kolo kwietnia.

w jego interesie leży aby było to wcześniej niż później :)

dobek
Senior

#3487 Postautor: dobek » 4 lutego 2010, o 17:47

Żeby rozładować animozje między niektórymi formułowiczami... Pierwszy wyjazd Krosno więc trzeba uprzedzić koty, że sezon się zbliża :lol:

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#3488 Postautor: Manitou » 4 lutego 2010, o 17:59

Ty dobek, jak znowu bedziesz przez caly sezon konkurencje busom robil to w koncu bana dostaniesz i sie skonczy Twoje fisiowanie ;)))

dobek
Senior

#3489 Postautor: dobek » 4 lutego 2010, o 18:04

Myśle, że w końcu ja się busem wybiorę, bo z tego co mi wiadomo to atmosfera jest tam przednia :D

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#3490 Postautor: Hans » 4 lutego 2010, o 18:41

Spoko spoko Mani, i tak pojedziemy furą :wink:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#3491 Postautor: grzesieck » 4 lutego 2010, o 19:04

dobek pisze:Myśle, że w końcu ja się busem wybiorę, bo z tego co mi wiadomo to atmosfera jest tam przednia :D

na inauguracje do Krosna (o ile ich nie zaleje oczywiscie) to mysle, ze 2 autokary beda najbidniej :>

dopiero jak sie zaczna wyprawy tylko Opole, Rawicz, Pila, Ostrow to bedziemy drzec czy sie uda zebrac 20 osob na busa :D
METHANOL ADVENTURE TEAM

DJPEPE
Junior

#3492 Postautor: DJPEPE » 4 lutego 2010, o 21:09

dobek pisze:Żeby rozładować animozje między niektórymi formułowiczami... Pierwszy wyjazd Krosno więc trzeba uprzedzić koty, że sezon się zbliża :lol:

Już swojego uprzedziłem :D Mogę jechać?

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#3493 Postautor: piwo__ » 4 lutego 2010, o 21:42

niespokojny pisze:
piwo__ pisze: Jak skonczysz podstawowke to pewnie zrozumiesz

A Ty zrobiles doktora i siedzisz teraz na zmywaku w Anglii? :lol: . Nie chce mi sie z toba polemizowac bo jak juz wspomnialem zadnych tresciwych argumentow nie przedstawiasz a twoje myslenie bynajmniej nie jest logiczne. Szkoda czasu na wglebianie sie w twoj slowotok. I tak nie mam szans z Toba bo mnie sprowadzisz do swojego poziomu i pokonasz doswiadczeniem.
Sory za oft

Nie zrobilem doktora ale mi z tym dobrze poki co i wyobraz sobie, ze zmywak jest ok poki stac mnie na utrzymanie mojego Bentley'a. Poza tym moje zycie prywatne to nie jest Twoj interes! A siedzenie na zmywaku jest bynajmniej malo wygodne, ale jak lubisz to ok.
Nie ma szansy na zadna polemike, ale nie ze wzgledu na brak moich 'tresciwych argumentow'. Problem raczej w tym, ze wszystko musi byc po Twojej mysli i jak tylko ktos ma inne zdanie (do czego ma prawo) to juz jest glupi i nielogicznie mysli. Naucz sie akceptowac zdanie innych, a zobaczysz Twoje zycie bedzie latwiejsze i moze ktos zatrudni Cie na zmywak. Jak cos daj znac mam wtyki dzieki mojej oryginalnej plakietce ochroniarza (moje 2gie zajecie ;) ).

Koniec Ot z mojej strony i przepraszam innych uzytkownikow ;) Jak mi nie na reke, ze pierwszy wyjazd jest do Krosnika :( Dawno nie bylem tam i mialem nadzieje, ze meczyk bedzie w lipcu. A tu dupa... Takze moj pierwszy mecz bedzie u nas z... Opolem, a pozniej wyjazd do Rawicza na ktory juz sie pisze :D Dwa mecze to calkiem niezly wynik jak na caly sezon.
A jak tam Piszcz? To takie brakujace ogniwo w tej chwili (biorac pod uwage to, ze tylko wypozyczenia nam zostaly), no i oczywiscie juniorzy.
Pozdr
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
Marun
Junior

#3494 Postautor: Marun » 4 lutego 2010, o 22:11

Tylko nie zabiaraj mi siatki jak pojdziemy do krosna w jednym busie/autobusie :P

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#3495 Postautor: Speedway » 4 lutego 2010, o 22:31

Bez szczegolow, bez szczegolow :D
Obrazek

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#3496 Postautor: niespokojny » 4 lutego 2010, o 22:57

piwo__ pisze:Problem raczej w tym, ze wszystko musi byc po Twojej mysli i jak tylko ktos ma inne zdanie (do czego ma prawo) to juz jest glupi i nielogicznie mysli. Naucz sie akceptowac zdanie innych, a zobaczysz Twoje zycie bedzie latwiejsze i moze ktos zatrudni Cie na zmywak.

Awans niczego nie wyklucza, ale posluchaj sam siebie. Jaki jest sens awansowac na sile zeby zleciec z niej po sezonie? Ja jak najbardziej jestem zwolennikiem awansu, martwilbym sie o siebie gdybym tego nie chcial, ale jesli zarzad ma w tym jakis plan, polegajacy na spokojnym przygotowaniu zaplecza na I lige, to niech tak bedzie.
Poza tym 'najwyzej sie spadnie' to tylko Twoje chore gadanie. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze po 'najwyzej sie spadnie' chetnie wybierzesz sie na stadion, ponownie zobaczyc IIgo ligowych 'kozakow' w akcji. Zastanow sie zanim napiszesz :?

Żalosny jestes.

Pytanie do znawcow. Jak sie nie uda z Piszczem to jest jakis jeszcze jeden plan awaryjny?

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#3497 Postautor: Speedway » 4 lutego 2010, o 23:36

Zaletą drugiej ligi jest to ze zawsze mozna znalezc jakies wyjscie awaryjne. To nie Ekstraliga, gdzie rynek jest doszczetnie przebrany juz na poczatku grudnia.

Teoretycznie jest kilka przyzwoitych nazwisk jak Suchecki, Kajoch, Hefe, Szombierski, M.Rempala, czy tez "posparingowe odrzuty" z Gdanska, Poznania i Gniezna. Ale czy z któryms rozmawiano? To juz pytanie do "znawcow" :]

Ale tak jak juz nieraz sygnalizowano, jesli chodzi o seniorow, to i bez Piszcza nie ma lipy. Powazniejszy problem to krajowi juniorzy i zapowiada się to spory wydatek.
Obrazek

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#3498 Postautor: mustafa » 5 lutego 2010, o 07:58

niespokojny pisze:Pytanie do znawcow. Jak sie nie uda z Piszczem to jest jakis jeszcze jeden plan awaryjny?

Zaraz zaraz... chwileczkę... a może by najpierw chociaż pierwsze treningi przeprowadzić, żeby mówić o jakimkolwiek planie awaryjnym?
Skąd masz pewność, że jak Piszcz przyjdzie do nas będzie lał wszystkich? A może będzie zupełnie odwrotnie? Mamy tylu równych
zawodników, że jeszcze sam się możesz zaskoczyć kto w tym sezonie wystrzeli z formą, a kto się okaże niewypałem.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#3499 Postautor: niespokojny » 5 lutego 2010, o 11:45

mustafa pisze:Zaraz zaraz... chwileczkę... a może by najpierw chociaż pierwsze treningi przeprowadzić, żeby mówić o jakimkolwiek planie awaryjnym?
Skąd masz pewność, że jak Piszcz przyjdzie do nas będzie lał wszystkich? A może będzie zupełnie odwrotnie? Mamy tylu równych
zawodników, że jeszcze sam się możesz zaskoczyć kto w tym sezonie wystrzeli z formą, a kto się okaże niewypałem.

No tak ale zawsze wieksze szanse teoretycznie sa na to ze ktos z wymienionych przez Speedwaya albo piszcz bedzie jezdzil dobrze niz to ze ktorys z naszych nabytkow zaskoczy tym bardziej ze od paru lat tkwia w II lidze z podobnym co roku efektem. Zreszta osobiscie mam nadzieje ze naprawde sprawdza tych wszystkich rajderow na sparingach i wybiora 6-7 najlepszych. Bo tak to znowu w czerwcu znajdziemy najoptymlniejszy sklad...

Sztyvny
Szkółkowicz

#3500 Postautor: Sztyvny » 5 lutego 2010, o 12:00

Baran, Puszakowski, Rempala, Darkin - jak dla mnie ten sam rodzaj zawodnikow co Piszcz czy ktorys w wyzej wymienionych i taka sama szansa na "zaskoczenie".
Dodatkowo w zapasie Hauzinger i Zielinski a takze zgraja zawodnikow ze wschodu i niktorzy z nich wcale nie musza byc chlopcami do bicia (np. Nigmatzianow czy Gatiatow).

Dodajmy do tego, ze NIE JEDZIEMY O AWANS. "Planow awaryjnych" jak widac mamy juz dosc sporo.

Tak naprawde brak juniorki to jest glowna bolaczka.