Bochen pisze:http://www.smog.pl/wideo/32696/tak_czulem_czyli_podworkowy_test_motoru/
mamy nowy kontrakt czy mi się tylko wydaje?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DanielDannyRacingTeam ;]
hehehe
możemy go brać . Przynajmniej tani będzie - krata piwa miesięcznie
Bochen pisze:http://www.smog.pl/wideo/32696/tak_czulem_czyli_podworkowy_test_motoru/
mamy nowy kontrakt czy mi się tylko wydaje?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DanielDannyRacingTeam ;]
piwo__ pisze:To zle myslales bo to nie jest regula. Nie tak dawno bylismy w wyzszej klasie i jakos sponsorzy nie pchali sie, tak przynajmniej to wygladalo. Skad wiesz odnosnie Miszkolca? Masz jakies u nich wtyki? Moze poprostu udalo im sie zakontraktowac ludkow za 'worek maki' (ironia). Moze wystarczylo madrze popertraktowac i wyszlo jak wyszlo. A to czy znalazl kase to sie okaze w trakcie sezonu.
piwo__ pisze:Awans niczego nie wyklucza, ale posluchaj sam siebie. Jaki jest sens awansowac na sile zeby zleciec z niej po sezonie? Ja jak najbardziej jestem zwolennikiem awansu, martwilbym sie o siebie gdybym tego nie chcial, ale jesli zarzad ma w tym jakis plan, polegajacy na spokojnym przygotowaniu zaplecza na I lige, to niech tak bedzie.
Poza tym 'najwyzej sie spadnie' to tylko Twoje chore gadanie. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze po 'najwyzej sie spadnie' chetnie wybierzesz sie na stadion, ponownie zobaczyc IIgo ligowych 'kozakow' w akcji. Zastanow sie zanim napiszesz
Jeśli rzeczywiście jesteś osobą, za którą, jak widzę, wszyscy Cię mają, to kiedyś chyba proponowałeś odjechanie sezonu ponad stan za pieniądze z kredytu:)niespokojny pisze:Pokaz miejsce w ktorym napisalem ze awans musi byc za wszelka cene.
Torsen pisze:Jeśli rzeczywiście jesteś osobą, za którą, jak widzę, wszyscy Cię mają, to kiedyś chyba proponowałeś odjechanie sezonu ponad stan za pieniądze z kredytu:)niespokojny pisze:Pokaz miejsce w ktorym napisalem ze awans musi byc za wszelka cene.
niespokojny pisze:piwo__ pisze:To zle myslales bo to nie jest regula. Nie tak dawno bylismy w wyzszej klasie i jakos sponsorzy nie pchali sie, tak przynajmniej to wygladalo. Skad wiesz odnosnie Miszkolca? Masz jakies u nich wtyki? Moze poprostu udalo im sie zakontraktowac ludkow za 'worek maki' (ironia). Moze wystarczylo madrze popertraktowac i wyszlo jak wyszlo. A to czy znalazl kase to sie okaze w trakcie sezonu.
Chyba raczej jest regula. Jak ciagle bedziemy w II lidze to i obecni sponsorzy moga sie wycofac. Kazdy sponsor liczy na korzysci za sponsorowanie a najwiekszym dobrem jaki klub moze zrobic dla ofiarodawcow to awans i przez to rozglos(reklama). Jaka masz pewnosc ze obecni sponsorzy beda wykladali kase na klub bez ambicji w najnizszej klasie rozgrywkowej. Po drugie wyzsza liga przyciaga powazniejszych sponsorow. Poczytaj co harry napisal bo mi sie nie chce poraz kolejny pisac tego samego i tlumaczyc jak do slupa.
A co do pertraktacji Miskolca. Nie wiedzialem ze Nicholls i Drymle zechca jechac za worek maki. W takim razie dziwie sie ze Lublin nie dal im dwoch!Szkoda czasu na dyskusje z twoimi filozofiami albo nie wiem jak to nazwac bo zadnych merytorycznych argumentow nie przedstawiasz. Mowisz ze nie znam finansow miskolca. A TY ZNASZ??? Skoro podpisali z nimi to znaczy ze znalezli troche kasy. A teraz odpowiedz na pytanie: dlaczego nie mieli takich znanych zawodnikow jak jezdzili w II lidze.
piwo__ pisze:Awans niczego nie wyklucza, ale posluchaj sam siebie. Jaki jest sens awansowac na sile zeby zleciec z niej po sezonie? Ja jak najbardziej jestem zwolennikiem awansu, martwilbym sie o siebie gdybym tego nie chcial, ale jesli zarzad ma w tym jakis plan, polegajacy na spokojnym przygotowaniu zaplecza na I lige, to niech tak bedzie.
Poza tym 'najwyzej sie spadnie' to tylko Twoje chore gadanie. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze po 'najwyzej sie spadnie' chetnie wybierzesz sie na stadion, ponownie zobaczyc IIgo ligowych 'kozakow' w akcji. Zastanow sie zanim napiszesz
Dziecko chyba pomysliles fora ze SF. Dlaczego mam sie nie wybrac na drugoligowcow po spadku skoro teraz na nich chodze. I co w tym jest chorego. . Ty masz chyba cos z glowa mowiac ze lepiej siedziec w II lidze bo w I mozna spasc
Zreszta widze ze kolego znasz mnie lepiej niz ja sam siebie
. Z twojego gadania wnioskuje ze II liga jest poprostu lepsza. I sponsorow tez masz juz obcykanych. Pokaz miejsce w ktorym napisalem ze awans musi byc za wszelka cene. Ba w ktorym mowie o awansie! Mialem nie odpowiadac na te zaczepki w stylu sf comments ale normalnie sie gotuje we mnie jak jakis pryszczaty za komputerem mnie poucza samemu nie majac za grosz pojecia co pisze. Wracaj do FM albo manskich M .
piwo__ pisze: Jak skonczysz podstawowke to pewnie zrozumiesz
pewnie kolo kwietnia.
dobek pisze:Myśle, że w końcu ja się busem wybiorę, bo z tego co mi wiadomo to atmosfera jest tam przednia
dobek pisze:Żeby rozładować animozje między niektórymi formułowiczami... Pierwszy wyjazd Krosno więc trzeba uprzedzić koty, że sezon się zbliża
niespokojny pisze:piwo__ pisze: Jak skonczysz podstawowke to pewnie zrozumiesz
A Ty zrobiles doktora i siedzisz teraz na zmywaku w Anglii?. Nie chce mi sie z toba polemizowac bo jak juz wspomnialem zadnych tresciwych argumentow nie przedstawiasz a twoje myslenie bynajmniej nie jest logiczne. Szkoda czasu na wglebianie sie w twoj slowotok. I tak nie mam szans z Toba bo mnie sprowadzisz do swojego poziomu i pokonasz doswiadczeniem.
Sory za oft
piwo__ pisze:Problem raczej w tym, ze wszystko musi byc po Twojej mysli i jak tylko ktos ma inne zdanie (do czego ma prawo) to juz jest glupi i nielogicznie mysli. Naucz sie akceptowac zdanie innych, a zobaczysz Twoje zycie bedzie latwiejsze i moze ktos zatrudni Cie na zmywak.
Awans niczego nie wyklucza, ale posluchaj sam siebie. Jaki jest sens awansowac na sile zeby zleciec z niej po sezonie? Ja jak najbardziej jestem zwolennikiem awansu, martwilbym sie o siebie gdybym tego nie chcial, ale jesli zarzad ma w tym jakis plan, polegajacy na spokojnym przygotowaniu zaplecza na I lige, to niech tak bedzie.
niespokojny pisze:Pytanie do znawcow. Jak sie nie uda z Piszczem to jest jakis jeszcze jeden plan awaryjny?
mustafa pisze:Zaraz zaraz... chwileczkę... a może by najpierw chociaż pierwsze treningi przeprowadzić, żeby mówić o jakimkolwiek planie awaryjnym?
Skąd masz pewność, że jak Piszcz przyjdzie do nas będzie lał wszystkich? A może będzie zupełnie odwrotnie? Mamy tylu równych
zawodników, że jeszcze sam się możesz zaskoczyć kto w tym sezonie wystrzeli z formą, a kto się okaże niewypałem.