Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
Re: Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
chodzą plotki, że chca zrobić betonik
Szczerze mówiąc tego się właśnie obawiam, w takim przypadku może sobie Karol nie poradzić za bardzo... Z drugiej strony ostrowski "dom starców" może mieć nienajlepszy refleks już
No nic, zobaczymy za dobę z groszami co nam tam uszykują 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Hmm a ja jestem ciekaw w jakims składzie wystąpimy..byłem pewny ze Dryml pojedzie za Piszcza ale....
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Do znawców regulaminów, czy Dryml może jechać z nr 8, jako rezerwa zwykła?
nie ma w tym roku rezerwowych z 8 i 16
janaz pisze:Do znawców regulaminów, czy Dryml może jechać z nr 8, jako rezerwa zwykła?
Kolejny kibic sukcesu sie znalazł na forum.

- MikeMistrz
- Senior
Pewnie ze składu awizowanego wyleci Piszcz, albo Darkin w zależności od postawy tego pierwszego na treningu.
Obejrzałem ich mecz z Krosnem (mam nadzieję, że obejrzę również niedzielny mecz) i nie zrobili na mnie wielkiego wrażenia. Pytel i Parker całkiem nieźle. Dobrze też Kajzer ze Staszewskim, ale Czerwiński i Klecha bardzo słabo.
Ale Krosno zdecydowanie nie zostało zdeklasowane. Moim zdaniem lepiej to wyglądało niż pokazuje wynik. A my jednak jesteśmy chyba mimo wszystko silniejszym zespołem niż Krosno.
Moment startowy najczęściej lepszy mieli goście, ale tracili pozycje albo na dojeździe, albo na łuku, gdzie w ogóle nie podejmowali walki - tragicznie Staszek jak zamykał gaz nie podejmując jakiejkolwiek walki...
Jeżeli zrobią beton to tylko sobie narobią kłopotów.
Jakoś jestem dziwnie spokojny przed tym meczem.
A może to tylko takie wrażenie, bo chyba po raz pierwszy (no, drugi) w tym sezonie jedziemy na wyjeździe naprawdę mocnym składem...
Ale Krosno zdecydowanie nie zostało zdeklasowane. Moim zdaniem lepiej to wyglądało niż pokazuje wynik. A my jednak jesteśmy chyba mimo wszystko silniejszym zespołem niż Krosno.
Moment startowy najczęściej lepszy mieli goście, ale tracili pozycje albo na dojeździe, albo na łuku, gdzie w ogóle nie podejmowali walki - tragicznie Staszek jak zamykał gaz nie podejmując jakiejkolwiek walki...
Jeżeli zrobią beton to tylko sobie narobią kłopotów.
Jakoś jestem dziwnie spokojny przed tym meczem.
A może to tylko takie wrażenie, bo chyba po raz pierwszy (no, drugi) w tym sezonie jedziemy na wyjeździe naprawdę mocnym składem...
Mars pisze:janaz pisze:Do znawców regulaminów, czy Dryml może jechać z nr 8, jako rezerwa zwykła?
Kolejny kibic sukcesu sie znalazł na forum.
a to już jakiś sukces został odniesiony, o czymś nie wiem?
radzę gorące głowy schłodzić i na sukces poczekać do ostatniej kolejki.
Dryml to na razie nazwisko z przeszłości bez sukcesów w tym roku;
1,26 w EL 46 na 58 sklasyfikowanych
ostatni mecz, Lukas Dryml - 3+1 (d,1*,2,0)
Jeżeli nasza juniorka zdobędzie jakieś punkty to możemy w Ostrowie wygrać. Ja obstawiam że sprzętowo Ostrów od nas odstaje i tutaj upatruje naszej szansy na zwycięstwo w tym meczu. Jeżeli nasza druga linia nie zawiedzie powinno być dobrze , ale przekonamy się o tym jutro.

Prawda jest taka, że jaki ma Dryml charakter czy ile zarobi nie powinno nas w ogóle obchodzić, ale wymagać od niego 12pkt w każdym meczu jak najbardziej można. No i kolejny plus to większa mobilizacja reszty zawodników. Dojdzie Rymel, który też jest pewniakiem jak tylko będzie miał wolny termin i już 2 seniorów wylatuje ze składu. Dlatego coś czuję, że chłopaki w Ostrowie pojadą na 100%
- kmzlublinfan
- Senior
To jest dobre. Będą waczyc o skład, a nie spoczywac na laurach. Pierwszym który jest zagrożony jest S. Darkin. Jak jutro zawali to pewnie pożegna się ze składem. A jeszcze do zdrowia wraca Tomek Piszcz.
Gelo pisze:chodzą plotki, że chca zrobić betonik
Forum Ostrovii: Tor bedzie hedicapem bo poraz pierwszy na zyczenie zawodnikow ma byc tylko przyczepnie na starcie i pod banda a nie jak zazwyczaj przy krawezniku.Tor do walki jak na wczorejszym treningu.Trening zamkniety byl poniewaz trenero niechce przeciekow kto pojedzie w meczu czy Kajzer czy Duh,ktory na zawody tak i tak przyjedzie wspolnie z Drymlem prosto ze Slowenii.
Ciekawe ile w tym prawdy.
turek pisze:Gelo pisze:chodzą plotki, że chca zrobić betonik
Forum Ostrovii: Tor bedzie hedicapem bo poraz pierwszy na zyczenie zawodnikow ma byc tylko przyczepnie na starcie i pod banda a nie jak zazwyczaj przy krawezniku.Tor do walki jak na wczorejszym treningu.Trening zamkniety byl poniewaz trenero niechce przeciekow kto pojedzie w meczu czy Kajzer czy Duh,ktory na zawody tak i tak przyjedzie wspolnie z Drymlem prosto ze Slowenii.
czyli nieregulaminowo
turek pisze:
Info 100% KMO przeciez
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Bo dla nas to niezwykle istotna informacjaTrening zamkniety byl poniewaz trenero niechce przeciekow kto pojedzie w meczu czy Kajzer czy Duh.
Co do toru, to nie sądzę żeby nagle zaczęli kombinować.
Jak Stachyra był trenerem u nas to tor był przygotowany praktycznie zawsze tak samo i mimo tego (a raczej dzięki temu) był naszym wielkim atutem. Kombinowanie może skończyć się tym, że Ostrów, tak jak my, będzie czuł się jak na wjeździe.
Zarówno z Krosnem jak i z Piłą tor wydawał się lekko przyczepny, a taki chyba by naszym pasował.
Beton będzie z korzyscią dla gospodarzy. A dlaczego raczej pisać nie należy.

Ostrów nie będzie kombinował? Przecież to ta drużyna, która za udowodnione handlowanie meczami powinna zostać w 2007 r. spuszczona do drugoligowego kibla zamiast nas.
Trudno im to zapomnieć. Myśmy mieli naprawdę fajny sezon, odjechany fajną paczką zawodników i przegraliśmy go bardzo pechowo. Tymczasem te ćwoki załatwiały sobie wynik w sposób przestępczy, co następnie wyszło na jaw. Pozostawienie ich wtedy w lidze to chyba jeden z największych skandali polskiego żużla ostatnich lat.
Na pohybel krętaczom. Mam nadzieję, że ich tam złoimy. Ostatnio tak naszym kibicowałem w Rzeszowie. Do boju!
Trudno im to zapomnieć. Myśmy mieli naprawdę fajny sezon, odjechany fajną paczką zawodników i przegraliśmy go bardzo pechowo. Tymczasem te ćwoki załatwiały sobie wynik w sposób przestępczy, co następnie wyszło na jaw. Pozostawienie ich wtedy w lidze to chyba jeden z największych skandali polskiego żużla ostatnich lat.
Na pohybel krętaczom. Mam nadzieję, że ich tam złoimy. Ostatnio tak naszym kibicowałem w Rzeszowie. Do boju!
infopewne100%Z mojego stałego źródła, a jest ono dobre dowiedziałem się że Henka Gustaffson podpisał dzisiaj kontrakt. Niestety nie wystąpi w jutrzejszym meczu gdyż GKSŻ nie zdąży go zatwierdzić. Najlepsze jest to, że długo kusił go zespół z ... Lublina, lecz oni nie gwarantowali mu startów no i teraz jeszcze podpisał Lukas więc zrezygnował. Na pewno jest to dobry zawodnik na przyszłą niedzielę. Chyba nie muszę mówić dlaczego ;>
Jeśli z Henką to prawda to jestem zawiedziony, tysiąc razy wolałbym go w składzie niż Drymla. Wiem powiecie, że ma lata, lecz pamiętam Pera i Henke, Kuczwalskiego, Krzyżaniaka, i Sawinę też
... z dzieciństwa jak śmigali, gdybym widział go z koziołkiem na plastronie... eh szkoda! Pamiętam, że Henka zawsze jeździł parą i to decydowało o tym, że drużyna wygrywała.
Pokażcie mi teraz kto tak już jeździ, mało który.
---
Dobrze, że na Ostrów Henki nie będzie w składzie, bo ciężej było by tam o dobry wynik, a Dryml mam nadzieję, że przełamie się w LBN i te 8 punktów przywiezie. Swoją drogą to przynajmniej widać, że Rafał wkłada całe serce w ten klub i nawet jeśli za Drymlem nie przepadam to brawa za ten kontrakt dla Rafała.
---
Jeśli Klecha nie wypali, to tylko nasi będą walczyć z Shanem Parkerem i Danielem Pytelem, reszta ich ekipy jest do ogrania.
Wygramy ale po walce i mam nadzieje, że ta ładna pani podprowadzająca nie rozproszy ich na starcie
Pozdrawiam.
Pokażcie mi teraz kto tak już jeździ, mało który.
---
Dobrze, że na Ostrów Henki nie będzie w składzie, bo ciężej było by tam o dobry wynik, a Dryml mam nadzieję, że przełamie się w LBN i te 8 punktów przywiezie. Swoją drogą to przynajmniej widać, że Rafał wkłada całe serce w ten klub i nawet jeśli za Drymlem nie przepadam to brawa za ten kontrakt dla Rafała.
---
Jeśli Klecha nie wypali, to tylko nasi będą walczyć z Shanem Parkerem i Danielem Pytelem, reszta ich ekipy jest do ogrania.
Wygramy ale po walce i mam nadzieje, że ta ładna pani podprowadzająca nie rozproszy ich na starcie
Pozdrawiam.
"Droga w górę jest drogą w dół"
co do kontraktów do z tego co wiem to pan Jacek Ziołkowski nam szuka zawodników
tzn.rozmawial z nim moj ojciec.
A co do meczu aby kazdy pojechał na swoim poziomie i o wynik martwic sie nie bedziemy musieli sie martwic o wynik,aby l.Dryml okazal sie nie wypalem w koncu 2 sezony temu jezdzil w ostrovie;)
tzn.rozmawial z nim moj ojciec.
A co do meczu aby kazdy pojechał na swoim poziomie i o wynik martwic sie nie bedziemy musieli sie martwic o wynik,aby l.Dryml okazal sie nie wypalem w koncu 2 sezony temu jezdzil w ostrovie;)
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
-
Speedway Fan
- Senior
Ale jak Henka mogl podpisac przed okienkiem transferowym kontrakt ? mogliby go wypozyczyc ale on chyba przed sezonem z zadna ekipa z Polski nie podpisywal kontraktu?
Okienko juz jest otwarte od 5 dni ;]
Forum zamarło...wszyscy pojechali do Ostrowa czy co
może ktoś wie za kogo jedzie Dryml ?? i czy chłopaki trenowali w tym Rzeszowie?? ( wchodziłem na ich forum ale nic nie znalazłem)