kibicLBN pisze:Ja uważam, że Zieliński nie jest najgorszy, bo nie stanowi zagrożenia na torze
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Kolejarz Rawicz 5.09.2010
- Egon
- Zawodowiec
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Kolejarz Rawicz 5.09.2010
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Oj Egon czepiasz się, ja stwierdziłem że przynajmniej nie odstawia totalnej padaki i z jego powodu nie przedłuży się mecz ze względu na naprawę bandy (np. Mistygacz)
takie nowe kryterium dla zawodnika II ligi , a że superszybki nie jest to każdy wie. W tym momencie miałby według mnie miejsce w składzie Rawicza, Opola pod koniec sezonu, a jakby się postarał to może i za Sawinę w Ostrowie 
Poza tym pisałem to dzisiaj
edit: Według mnie te 6-8 pkt pewnie zrobi zrobi, i chyba na tyle liczy Wilk.
Poza tym pisałem to dzisiaj
edit: Według mnie te 6-8 pkt pewnie zrobi zrobi, i chyba na tyle liczy Wilk.
Ostatnio zmieniony 6 września 2010, o 10:30 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie jest źle, jakby nie patrzeć to Zieliński w tym sezonie ma w naszym zespole średnią 1,800 
Zieliński ma trenować dzisiaj o 12 o ile się uda doprowadzić stan toru do tego czasu. W chwili obecnej jest bronowany.

wczoraj kto byl na torze powinien wiedizec, ze tor nie nadawal sie do jazdy... chyba ze jak kolega wczesniej pisal - gesiego...
Nie wiecie jak tam tor? Bo nie wiem czy sie wybierać na stadion
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Na robotach ziemnych się nie znam, ale z tego, co pamiętam, Harry pisał swego czasu, że zbronowanie toru przy (wysokim) prawdopodobieństwie deszczu to samobójstwo. Jeśli deszcz spadnie na zbronowany tor, to po zawodach.Remus pisze:W chwili obecnej jest bronowany.
- Egon
- Zawodowiec
Wcale się nie czepiam po prostu tekst mi się na prawdę spodobałkibicLBN pisze:Oj Egon czepiasz się
Na torze będę za jakąś godzinę więc napiszę jak się sytuacja przedstawia.
Ale jeśli chodzi o Zielińskiego to zwyczajnie w niego dziś nie wierzę.. jeśli przywiezie te 4 punkty to będzie ok.
Torsen ale przecież nie zanosi się na deszcz
póki nie pada powinni już jechać a nie czekać do 16:/
Skąd wiesz, że właśnie nie jadą
A może już po zawodach bo się chłopaki przy śniadaniu w hotelu dogadali, że rozegrają mecz o 10
Zerknij na SF może już są wyniki 
A może już po zawodach bo się chłopaki przy śniadaniu w hotelu dogadali, że rozegrają mecz o 10
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:A może już po zawodach bo się chłopaki przy śniadaniu w hotelu dogadali, że rozegrają mecz o 10![]()
Chyba kieliszkiem, po owalu polmiska
go! pisze:Chyba kieliszkiem
Ci powiem, że to jest więcej niż pewne
RKS!
- niespokojny
- Trener
Wiadomo juz czy mecz sie odbedzie dzisiaj? Jakies info na temat stanu toru?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Wczoraj miało pół godziny wystarczyć i miał być dobry do jazdy to teraz kilka godzin bez opadów nie wystarczyło?
Wszyscy na stadion. Ja zaraz zrywam się z roboty 
chmury nad calym lublinem (dobry punkt widokowy z okna z Czechowa) ale nie wydaje sie zeby z nich cos padalo takze na 95% mecz sie odbedzie....
Ja mysle, ze nawet na 96%. Chociaz zastanawia mnie stan toru, od wczoraj chyba diametralnie sie nie zmienil.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
I tak trzymać jerry wszyscy na stadion i wszyscy na młyn ! Pokażmy że nie tylko w meczach o największą stawkę potrafimy kibicować z zapałem. I ŻEBY NAS POD SASKIM BYŁO SŁYCHAĆ !
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Byłem około 12.00 ,Zieliński troche pojeżdził ,miał nawet DWA motocykle!!! Równolegle jezdzili : polewaczka ,quad,ciągnik ,tor wyglądał przyzwoicie i jeśli nie popada ....
- Egon
- Zawodowiec
Mecz odbędzie się na 97%. Stan toru dobry.
jw. jezdzilo o 12 wszystko co bylo
tor zaczal wygladac ok
p.s. wilk niezla zj***e dal panu z traktora az pod parkiem maszyn z 1 luku bylo slychac:D
tor zaczal wygladac ok
p.s. wilk niezla zj***e dal panu z traktora az pod parkiem maszyn z 1 luku bylo slychac:D
No i se nie pokibicowalismy :/ Teraz bez Adriana i Karola w Rawiczu mozemy miec cieplo. Chyba ze i w ten weekend w Rawiczu pogoda pokrzyzuje plany a jesli tak bedzie to zeby w ogole lige udalo sie do konca dojechac bo i w tym roku moze nie byc pieknej zlotej jesieni.
O czym piszesz? Dlaczego bez Karola w Rawiczu?
Karol jedze w rawiczu przeciec 
Dzisiejsze zawody odwołane. Pewnie w tym kontekście Nurz pisał, że Karol nie pojedzie w Rawiczu.
Skąd to info, że odwołane? i dlaczego?