Gelo pisze:Da sie - wystarczy ze juniorzy pojadą tak jak w Lodzi czyli razem 1 punkt. A jest to wielce prawdopodobne.
nasi seniorzy sa w stanie zrobic 40pkt. wynik juniorow to bedzie taka wisienka na torcie. pozdrawiam!
Gelo pisze:Da sie - wystarczy ze juniorzy pojadą tak jak w Lodzi czyli razem 1 punkt. A jest to wielce prawdopodobne.
Kalhorn pisze:"Informujemy, że dziś odbędzie się trening zamknięty dla kibiców ze względu na to, żeby nasi zawodnicy mogli jak najlepiej przygotować się do jutrzejszego pojedynku z KMŻ Lublin. Przepraszamy i prosimy o zrozumienie!"
Za: http://www.rkm.rybnik.pl/
Kshyhu pisze:Nie chcę rozsiewać plotek, ale ktoś na forum Rybnika pisał, że prawdopodobnie Klindta nie będzie.
A powiedzcie mi jeszcze jak to jest: dlaczego za Kylmaekorpiego mogli robić w Szwecji z/z, a w przypadku, gdyby Dryml pojechał w Anglii, my nie moglibyśmy tego zrobić?
Więc nie jest to wspomniane 36 tys., lub nie są to zaległości tylko za Łódź.Cz@rek pisze:harry pisze:Ale tych zaległości tyle co kot napłakał. raptem za Łódź.
Ponoć 36 tys.więc jeśli za Łódź to![]()
![]()
Swoją drogą ciekawe od kogo redaktor TVPLubin zasłyszał taką sumkę.?
Dabram pisze:Dla odprężenia obaczcie na rybnickim forum jak jakieś "pokemony"
Gelo pisze:heh bartosch - pożycz mi troche swojego optymizmu
kibicLBN pisze:
Jeśli Puzon nie mówi już, że nie jest maszyną, tylko że powinni to dowieść, to świadczy że motywacja jest duża.
.
Kshyhu pisze:Właśnie ja też tak uważam, ale widocznie rzeczywiście trzeba to tłumaczyć różnicami w przepisach w poszczególnych ligach. U nas wczoraj Kylmaekorpi jeździł, więc też chyba do jazdy był zdolnyA w Szwecji stosowano jednak za niego z/z.
mariusz1987 pisze:Niech pożyczy fury od Brata,zrobione na twardy tor w Łodzi i przez światowej klasy tunera
Masi pisze:mariusz1987 pisze:Niech pożyczy fury od Brata,zrobione na twardy tor w Łodzi i przez światowej klasy tunera
Najpierw musieliby ze sobą zacząć rozmawiać...