Witam,
To i ja swoje 3 grosze wtrące...
Zostają:Mariusz Puszakowski (PL) - Po tym sezonie należy w nim upatrywać lidera krajowego drużyny. Pomimo wieku chłopak poważnie podchodzi do jazdy.
Karol Baran (PL) - Walczak, chyba że nie ma "zajawki". Jak się trochę go przyciśnie i nie pozwoli na zbytnie swawole, to wg mnie piersza linia.
Tomasz Rempała (PL) - U nas mocny, na wyjazdach malizna... Jako straszak do walki o skład oraz jako zmiana obco u nas.
Tadeusz Kostro ( PL) - Polski junior będzie w cenie, Tadzio u nas da radę. Ciężko będzie pewnego polskiego juniora podkupić. Niech ma chłopak
Ryan Fisher - (USA) - Jakoś podobał mi się ten koleś i wg mnie to będzie strzał w 10! Zrobić sprzęt na PL i będzie walczył o prym w II lidze. Kontrakt musi być odpowiednio skonstruowany
Adrian Rymel - (CZ) - O ile będzie zdrowy, to taka zamiana dla Fishera. Powinien 9-11 robić o ile utrzyma formę sprzed kontuzji.
Michael Hadek - (CZ) - rezerwa juniorska, na wszelki wypadek

Może w przyszłym sezonie wystrzeli...
Przychodzą:Tomasz Chrzanowski (PL) - HIT!!!LIDER!!! Tu jestem pewniak na średnią ok. 13,5 pkt. Małe szanse na kontrakt, ale jak marzyć to marzyć
Dawid Stachyra (PL) - Zna nasz tor, objeżdżony i perpektywiczny. Taka 1 ew. 2 linia, choć może okazać się liderem.
Łukasz Jankowski - (PL) - Zna tory II ligi, solidny zawodnik. "TWARDY" zawodnik
Rafał Trojanowski (PL) - Hmmm, to jest ciężki orzech do ... Niby w I lidze średniak, więc w II powinien śmigać, ale... wg mnie mniej przekonujący niż Dawidek. 2 Linia..
Andriej Kudriaszow (RUS) - Junior zza wschodu ??? Mają teraz jakoś Rosjanie "zajawkę". Na wyjazdy i u nas z mocnymi jak znalazł
Junior (17PL) - albo nasz wychowanek, albo podebrać jakiegoś małolata z niedalekich ośrodków żużlowych. Nie wiem jak w żużlu, ale może jest opcja wypożyczenia z klauzulą posezonowego odstępnego ??? Jak się okaże talenciak to akurat na następny sezon

Oczywiście to tylko marzenia, ale jakby się udało to moje wersję są:
OPTYMISTYCZNA-DOM
1. M. Puszakowski
2. T. Rempała
3. K. Baran
4. D. Stachyra
5. T. Chrzanowski
6. T. Kostro
7. Junior (17PL) lub Hadek
OPTYMISTYCZNA-WYJAZD/DOM (trudny)
1. M. Puszakowski
2. R. Fisher/A. Rymel
3. K. Baran
4. D. Stachyra
5. T. Chrzanowski
6. T. Kostro
7. A. Kudriaszow
MOŻLIWA-DOM
1. M. Puszakowski
2. T. Rempała
3. Ł. Jankowski/ R. Trojanowski
4. D. Stachyra
5. K. Baran
6. T. Kostro
7. Junior (17PL) lub Hadek
MOŻLIWA-WYJAZD/DOM (trudny)
1. M. Puszakowski
2. R. Fisher/A. Rymel
3. Ł. Jankowski/ R. Trojanowski
4. D. Stachyra
5. K. Baran
6. T. Kostro
7. A. Kudriaszow / M. Hadek
Skład ma wg mnie głównie być oparty na zawodnikach z Polski. To jest chyba klucz do sukcesu w II lidze, co pokazała Łódź.
Odnośnie Piszcza - nie chcę go już w Lublinie. Niby wychowanek, ale ...
Odnośnie Siwego Rempały - miał sezon super, ale mam wrażenie że teraz by woził ogony ...
P.S.
Z góry przepraszam jak popełniłem jakieś błędy

Pozdrawiam,
Krzysztof
...