Ehh i zaluje, ze moje prognozy (z wyjatkiem Proctora) zaczynaja sie sprawdzac
Kolejarz Opole - Motor Lublin 8.05.2011 godz. 16.00
Re: Kolejarz Opole - Motor Lublin 8.05.2011
Ale jaki Stead mialby miec interes w odjechaniu gora 5 spotkan? Aczkolwiek ta cala sytuacja z z/z jest tak kompromitujaca, ze az trudno w nia uwierzyc. Tymbardziej, ze szychy naszego klubu, podobno, czytaja forum...
- Łoptymista
- Trener
moze ostatnio nie mieli czasu na czytanie
chwieja trzeba bylo wymyslec, to musialo potrawac
chwieja trzeba bylo wymyslec, to musialo potrawac
$korzen$ pisze:Tymbardziej, ze szychy naszego klubu, podobno, czytaja forum...
Czytac to nie sztuka... Problem polega na tym, ze wypada cos jeszcze rozumiec z tego czytania.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
$korzen$ pisze:Ale jaki Stead mialby miec interes w odjechaniu gora 5 spotkan? Aczkolwiek ta cala sytuacja z z/z jest tak kompromitujaca, ze az trudno w nia uwierzyc. Tymbardziej, ze szychy naszego klubu, podobno, czytaja forum...
Właśnie nie wiem. Może wstyd takiemu zawodnikowi nie mieć kontraktu w Polsce (najmocniejszej lidze świata)? Może fajnie na swojej stronce albo Faceeboku napisać gdzie się ma kontrakty, albo użyć tego argumentu w negocjowaniu gaży i terminów przy innej okazji? Nie mam pojęcia co jest grane. Wkrótce się okaże
Łoptymista pisze:chwieja trzeba bylo wymyslec, to musialo potrawac
kto to ten chwiej ?
Mi to wszystko strasznie zaczyna przypominac "awans" w 2006 
- Łoptymista
- Trener
Shack pisze:Łoptymista pisze:chwieja trzeba bylo wymyslec, to musialo potrawac
kto to ten chwiej ?jakis gryps wyjazdowy ?
kolega nie oglada viedobloga
wstyd
oj wstyd
chwiej czyli łyndymen
mamy miec takiego 9-metrowego bujaka
nie wiem po co
ale to musi byc sprzet pierwszej potrzeby skoro prezes nawet na blogu o tym opowiedzial
ps. moze chwieja posadzic na motor? moze pojedzie lepiej od Suchego
edit
Shaku oto chwiej
http://www.bredo.pl/Chwieje/36-Chwiej-Dwunozny.html
chwieju oto Shak
Moze sie nie znam, ale smieszy mnie to wstawianie do skladu na Opole Sweetmana. Jeszcze przed chwila wszyscy widzieli boga w Autym, a teraz nagle Sweety ma sie stac bogiem betonu. Mysle, ze jak najbardziej powinien pojechac Auty lub Aspgren - jeden zna juz przynajmniej tor.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Witam!
Na wstępie chciałbym powitać wszystkich uczestników forum;)
Jako,że po tak fatalnym początku w wykonaniu Naszej drużyny nie mogę do dzisiaj dojść do siebie, postanowiłem aktywnie dołączyć do forumowiczów!
Napisałem w temacie meczu w Opolu, ponieważ mam dziwne przeczucie,że wraz z tym meczem na wyjeździe odrodzimy się. Wielu uzna mnie za szaleńca, ale mam nadzieję,że się nie mylę
Na wstępie chciałbym powitać wszystkich uczestników forum;)
Jako,że po tak fatalnym początku w wykonaniu Naszej drużyny nie mogę do dzisiaj dojść do siebie, postanowiłem aktywnie dołączyć do forumowiczów!
Napisałem w temacie meczu w Opolu, ponieważ mam dziwne przeczucie,że wraz z tym meczem na wyjeździe odrodzimy się. Wielu uzna mnie za szaleńca, ale mam nadzieję,że się nie mylę
Kariery na forum raczej nie zrobisz bo z mafią się nie dyskutuje. Ze składem na Opole to lepiej jeszcze zaczekać, mecz za 2 tygodnie a w czwartek będą rozmowy z zawodnikami czyli to za co Wilk bierze pieniądze i powinien zrobić już w niedzielę po meczu w Lublinie. Cały czas mam nadzieję na nowego trenera i wtedy niech on ustawi skład w oparciu o porządne treningi
- niespokojny
- Trener
Wystarczy spojrzec na Ostrow. Sparingi maja praktycznie co tydzien i to z ekstraligowcami. Treningi jeszcze czesciej.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nie o karierę chodzi,a o dyskusję o żużlu 
mafia pisze:Witam!
A co to jest? Klub AA?
Hehh... zatem witaj w... klubie
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
$korzen$ pisze:Mi to wszystko strasznie zaczyna przypominac "awans" w 2006
też o tym pomyślałem, pompowanie balonika przed sezonem, super zarząd, menadżer Kasiński, znane nazwiska Świst, Norris, Louis, Rempała, Shields, skład na awans a jak wyszło wszyscy wiemy
oby nie było powtórki z rozrywki :/
- kmzlublinfan
- Senior
Re: Kolejarz Opole - Motor Lublin 8.05.2011 godz. 16.00
Znając nasze szczęście to wszystko jest możliwie. W tamtym roku gdyby nie kontuzja Rymela i nie wykiwanie nas przez Drymla byłby pewny awans, a tak...
Kolejny film instruktażowy z Opola:
http://www.youtube.com/watch?v=qhfIwQDt ... ded#at=316
http://www.youtube.com/watch?v=qhfIwQDt ... ded#at=316
ze szychy naszego klubu, podobno, czytaja forum...
To ja mam takie pytanie czy to jest prawidlowa reakcja prezesa?
Duże pieniądze zainwestowała chociażby Polonia Piła w braci Piotra i Przemysława Pawlickich. No i można mieć wątpliwości, czy ta inwestycja im się zwróci – kończy Sprawka.
I znow maniera p. Sprawki...zamiast koncentrowac sie na naszych, koziolkowych problemach, podsumowuje sezon w Pile i ocenia dwoch zawodnikow po pierwszym meczu.
Wolalabym aby byl operatywnym realista we wlasnym klubie, a nie jasnowidzem w innych.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Tym bardziej, że nie wiadomo jaka to inwestycja. Ocenianie najlepiej zacząć od siebie. Ciekawe jak nam się zwróciła największa inwestycja zeszłego roku na drugoligowym froncie czyli Lukas Dryml?

Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
- kmzlublinfan
- Senior
Hela pisze:Tym bardziej, że nie wiadomo jaka to inwestycja. Ocenianie najlepiej zacząć od siebie. Ciekawe jak nam się zwróciła największa inwestycja zeszłego roku na drugoligowym froncie czyli Lukas Dryml?![]()
![]()
Odpowiedź jest prosta: 2 liga w sezonie 2011.
Nie powstrzymam się i napiszę, że dzięki niemu mogliśmy chociaż powąchać pierwszą ligę.
InDorka pisze:ze szychy naszego klubu, podobno, czytaja forum...
To ja mam takie pytanie czy to jest prawidlowa reakcja prezesa?Duże pieniądze zainwestowała chociażby Polonia Piła w braci Piotra i Przemysława Pawlickich. No i można mieć wątpliwości, czy ta inwestycja im się zwróci – kończy Sprawka.
I znow maniera p. Sprawki...zamiast koncentrowac sie na naszych, koziolkowych problemach, podsumowuje sezon w Pile i ocenia dwoch zawodnikow po pierwszym meczu.
Wolalabym aby byl operatywnym realista we wlasnym klubie, a nie jasnowidzem w innych.
Obyśmy sie nie przekonali o wartości tej inwestycji w Lublinie...
Po co takie pierdoły gadać?
A jak przyjadą i strzela nam 30 punktów we dwóch to co wtedy prezes bedzie bajał? Opowie o wyższości jedzenia w KFC na McDonaldem?
Lepiej z takimi filozofiami poczekać do końca sezonu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ja nie miałbym nic przeciwko zeby u nas było dwóch juniorów robiacych 14 punktów tak jak Pawliccy w Opolu..
Wydaje mi sie że powinien jechać Piszcz i klub powinien zrobić wsyzstko zeby mu pomóc. Jest naszym jedyym wychowakiem, ma niski ksm i nie ma sprzętu. Jeździć umie, 1 i 2 ligowe tory zna ( angielskie też) więc teoretycznie pojęcie ma. A co najważniejsze Piszcz ma jaja
i nie odpuszcza - warunek musi mieć na czym jechać. Wiec wg mnie warto mu pomóc tym abrdziej ze ktoś z dwójki piszcz/suchecki musi jechać w każdym meczu ze względu na KSm. Dlatego wg mnie Piszcz:) a tak w ogóle o której jutro ( czwartek) trening bo też sie wybieram ??
i zapomniałem:0 dziś oglądalem jakiś filmik z meczu opole - piła chyba no i byłem w szoku... zakaldy mięsne z łukowa sponsorują klub z Piły.... zupelnie tego nie rozumiem. Cały sport kuleje na lubelszczyźnie i jedna z nielicznych firm jako tako prosperujących wspiera klub z Piły... szok
Następnym razem nie zapomnij użyć magicznego przycisku "Edytuj" gdy będziesz chciał dopisać jedno zdanie do wysłanego przed momentem posta
- meesha
i zapomniałem:0 dziś oglądalem jakiś filmik z meczu opole - piła chyba no i byłem w szoku... zakaldy mięsne z łukowa sponsorują klub z Piły.... zupelnie tego nie rozumiem. Cały sport kuleje na lubelszczyźnie i jedna z nielicznych firm jako tako prosperujących wspiera klub z Piły... szok
Następnym razem nie zapomnij użyć magicznego przycisku "Edytuj" gdy będziesz chciał dopisać jedno zdanie do wysłanego przed momentem posta
radx pisze:i zapomniałem:0 dziś oglądalem jakiś filmik z meczu opole - piła chyba no i byłem w szoku... zakaldy mięsne z łukowa sponsorują klub z Piły.... zupelnie tego nie rozumiem. Cały sport kuleje na lubelszczyźnie i jedna z nielicznych firm jako tako prosperujących wspiera klub z Piły... szok
<sciana>
pogoogluj sobie troche, a bedziesz wiedzial o co chodzi
METHANOL ADVENTURE TEAM
trzymam kciuki i wierze ze powalczymy. moze ktos poczyta zacne forum i wreszcie cos sie ruszy w kwestii treningow/zmiany w skladach/moze walki o sklad/ i podejsciu zawodnikow do sportu w lublinie. Te jak wiadomo nie jest ich mocna strona, niestety, a przeciez powinno im chyba zalezec ?