Ehh i zaluje, ze moje prognozy (z wyjatkiem Proctora) zaczynaja sie sprawdzac

$korzen$ pisze:Tymbardziej, ze szychy naszego klubu, podobno, czytaja forum...
$korzen$ pisze:Ale jaki Stead mialby miec interes w odjechaniu gora 5 spotkan? Aczkolwiek ta cala sytuacja z z/z jest tak kompromitujaca, ze az trudno w nia uwierzyc. Tymbardziej, ze szychy naszego klubu, podobno, czytaja forum...
Ehh i zaluje, ze moje prognozy (z wyjatkiem Proctora) zaczynaja sie sprawdzac
Łoptymista pisze:chwieja trzeba bylo wymyslec, to musialo potrawac
Shack pisze:Łoptymista pisze:chwieja trzeba bylo wymyslec, to musialo potrawac
kto to ten chwiej ?jakis gryps wyjazdowy ?
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
mafia pisze:Witam!
Jako,że po tak fatalnym początku w wykonaniu Naszej drużyny nie mogę do dzisiaj dojść do siebie, postanowiłem aktywnie dołączyć do forumowiczów!
$korzen$ pisze:Mi to wszystko strasznie zaczyna przypominac "awans" w 2006
ze szychy naszego klubu, podobno, czytaja forum...
Duże pieniądze zainwestowała chociażby Polonia Piła w braci Piotra i Przemysława Pawlickich. No i można mieć wątpliwości, czy ta inwestycja im się zwróci – kończy Sprawka.
Hela pisze:Tym bardziej, że nie wiadomo jaka to inwestycja. Ocenianie najlepiej zacząć od siebie. Ciekawe jak nam się zwróciła największa inwestycja zeszłego roku na drugoligowym froncie czyli Lukas Dryml?![]()
![]()
InDorka pisze:ze szychy naszego klubu, podobno, czytaja forum...
To ja mam takie pytanie czy to jest prawidlowa reakcja prezesa?Duże pieniądze zainwestowała chociażby Polonia Piła w braci Piotra i Przemysława Pawlickich. No i można mieć wątpliwości, czy ta inwestycja im się zwróci – kończy Sprawka.
I znow maniera p. Sprawki...zamiast koncentrowac sie na naszych, koziolkowych problemach, podsumowuje sezon w Pile i ocenia dwoch zawodnikow po pierwszym meczu.
Wolalabym aby byl operatywnym realista we wlasnym klubie, a nie jasnowidzem w innych.
radx pisze:i zapomniałem:0 dziś oglądalem jakiś filmik z meczu opole - piła chyba no i byłem w szoku... zakaldy mięsne z łukowa sponsorują klub z Piły.... zupelnie tego nie rozumiem. Cały sport kuleje na lubelszczyźnie i jedna z nielicznych firm jako tako prosperujących wspiera klub z Piły... szok