Karol Baran
- niespokojny
- Trener
Re: Karol Baran
Onetu? Poczytaj WP...albo lepiej nie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dokładnie. WP to kwintesencja tego typu manipulacji. Ale oni mają kasę "od kliknięcia".
Mysle, ze i wp, i onet to ta sama klasa. Najwyzsza
.
Na onecie potrafia co 10 minut zmieniac tytul. Raz jest "Patrycja Markowska cos tam cos tam". Wchodze 10 minut pozniej na onet, a tu "Corka legendy polskiej muzyki cos tam cos tam"
. I juz paru nowych kliknie, z ciekawosci czyjaz to corka.
Na onecie potrafia co 10 minut zmieniac tytul. Raz jest "Patrycja Markowska cos tam cos tam". Wchodze 10 minut pozniej na onet, a tu "Corka legendy polskiej muzyki cos tam cos tam"
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Karol w "siódemce" rozczarowań zeszłej kolejki z całej polskiej ligi
http://nicesport.pl/zuzel/66589/lista-p ... esportpl-3
http://nicesport.pl/zuzel/66589/lista-p ... esportpl-3
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/28/polskie-orly-i-krosnienskie-wilki-wystapia-w-debreczynie/
Baran i Jeleń "Polskimi Orłami"
Baran i Jeleń "Polskimi Orłami"
od 1988 tylko SPEEDWAY
Zarty zartami, ale dobrze, ze sie stara potrenowac.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
No dobra, a gdzie Paweł Miesiąc? W videoblogu Sprawka mówił, że w Debreczynie ma wystąpić i Karol i Paweł.
Pawła nie ma, ale za to jest Atilla. Będzie można porównać formę naszego obecnego "lidera", z byłym liderem (bez cudzysłowu).
Każdemu jego Everest...
Teraz jemu potrzebny jest prawdziwy trening,gdzie przejedzie mnóstwo kółek,dogra sprzęt itp.Co z zawodów jeśli pewnie skończy się (1,1,d,d,-,-)
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
nie no, na pewno więcej mu da ściganie się z powietrzem, albo z Jendrejem i Oskarem ze szkółki
motoru brum
LuqaszPOL pisze:Teraz jemu potrzebny jest prawdziwy trening,gdzie przejedzie mnóstwo kółek,dogra sprzęt itp.Co z zawodów jeśli pewnie skończy się (1,1,d,d,-,-)
Teraz to jest taka sytuacja, ze jak sie nie odkreci to dupa zawsze z tylu. Jak by jechal prawdziwy trening to by bylo "x" postow o tym, ze od dawna wiadomo w zuzlu, ze jedne zawody sa lepsze jak dziesiec treningow.
Daje chlopak ciala w tym sezonie, ale bez przesady z tym przywalaniem sie do wszystkiego.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Jako, że mlody26 wypowiadales sie rano na forum, a mojego posta ktory cytuje nizej albo nie zauwazyles albo nie chciales zauwazyc, to Ci go wkleje w temacie do ktorego na pewno zagladasz i prosze o odpowiedz.
mikas pisze:mlody26 pisze:odnosnie kasy jaka Karol dostal na przygotowanie do sezonu oswiadczam ze niestety nie starczyłoby na 2 NOWE kompletne motocykle i TROCHĘ osprzętu..
Ale co mi po Twoim oswiadczeniu![]()
Ja wiem ile dostal, wiec sobie mozesz swoje oswiadczenie powiesic na scianie.
To ile wedlug Ciebie kosztuje jeden kompletny motor, ze nie starczylo![]()
mikas pisze:Jako, że mlody26 wypowiadales sie rano na forum, a mojego posta ktory cytuje nizej albo nie zauwazyles albo nie chciales zauwazyc, to Ci go wkleje w temacie do ktorego na pewno zagladasz i prosze o odpowiedz.mikas pisze:mlody26 pisze:odnosnie kasy jaka Karol dostal na przygotowanie do sezonu oswiadczam ze niestety nie starczyłoby na 2 NOWE kompletne motocykle i TROCHĘ osprzętu..
Ale co mi po Twoim oswiadczeniu![]()
Ja wiem ile dostal, wiec sobie mozesz swoje oswiadczenie powiesic na scianie.
To ile wedlug Ciebie kosztuje jeden kompletny motor, ze nie starczylo![]()
Z drugiej strony co za roznica czy mu starczylo czy nie?
Czy to powinno interesowac kibicow? Czy to jest powazne usprawiedliwienie?
Moim zdaniem - nie.
Nawet jesli za podpisanie kontraktu dali mu garsc guzikow i papierek po gumie do zucia to jest to wylacznie problem Barana. Jest zawodowcem, wydawac by sie moglo, ze takze powaznym czlowiekiem jesli chodzi o prace, z ktorej zyje. Skoro sie zdecydowal na warunki finansowe i podpisal kontrakt w Lublinie to powinien teraz zacisnac zeby i robic wynik na poziomie jakiego sie od niego oczekuje. Jesli nie moze takiego wyniku zrobic / nie chce - to jego sprawa, niech grzeje lawe. Tylko niech nie robi teraz scen. Nie smiga na zuzlu od 15 minut zeby nie miec pojecia jak i za ile trzeba sie przygotowac do sezonu.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
mikas, powiem Ci tyle ze jeden nowy silnik od tunera kosztuje 20k. Wiec mozesz sobie policzyc..gaznik do tego 3k, sprzęgło 2,5k , rama 3k, i reszta 7 tys, ewentualnie więcej bo za zależy jakie kto bajery powsadza. Tyle mniej wiecej wychodzi jeden PORZADNY motor. Pomnoż to x2, dolicz remonty np 2 silników z zeszlego sezonu czyli 4-5 tys. Nie licze tu reszty gratów i mechanika. Tez wiem ile wziął za kontrakt i weź nie wciskaj, że Karol dostal jakies kosmiczne pieniądze. I niestety na 2 KOMPLETNE NOWE motocyke by nie wystarczylo. Nie mowie ze kazdy co sezon kupuje wszystko nowe, Jeżeli coś jest dobre to się zostawia, np ramy, wahacze.....
Dobranoc
moja ostatnia wypowiedz na ten temat, szkoda meczyć to dalej, wiecie przeciez najlepiej.....
Dobranoc
moja ostatnia wypowiedz na ten temat, szkoda meczyć to dalej, wiecie przeciez najlepiej.....
A mnie się zdaje, że Baranowi nie wystarczyło na cały ten sprzęt dlatego, że większość kasy wydał na opłacanie takich forumowych adwokatów, jak mlody26 
Motor mocnyj!
-
Smirnek_
- Senior
Przecież musi opłacać kary za niestawienie się na treningu. To może być główny powód jego problemów finansowych 
Skończcie już pie**olić bo się tego czytać nie da. Jak się Karol pozbiera i będzie jeździł jak w zeszłym sezonie to go wszyscy zaczną nosić na rękach.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
mlody26
Nie wysilaj się. Oni i tak wiedzą lepiej.^^
Jcob
Podbitka w 100%.
Ale wtedy będzie "o nie! Ja w Karola zawsze wierzyłem!".
Nie wysilaj się. Oni i tak wiedzą lepiej.^^
Jcob
Podbitka w 100%.
Ale wtedy będzie "o nie! Ja w Karola zawsze wierzyłem!".
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- tezetomaniak
- Trener
Ja w Karola zawsze wierzyłem i wierzył będę. Na pewno kiedyś się pozbiera i w końcu przyjedzie na trening do Lublina !

Jcob pisze:Jak się Karol pozbiera i będzie jeździł jak w zeszłym sezonie to go wszyscy zaczną nosić na rękach.
To oczywiste, że nie mogą cały sezon jeździć takiej padaki (piszę nie tylko o Karolu). Gorzej, jeśli opamiętanie przyjdzie za późno i nie będzie już fizycznej możliwości zajęcia jednego z dwóch pierwszych miejsc w tabeli. Wtedy też będziesz ich nosił na rękach "bo się pozbierali"?
Motor mocnyj!
Nie stawiając się w miejscu pracy owy pracownik pokazuje mu jak bardzo mu zależy. Ten osobnik chce sobie zbić kSM w tym roku.
Flint pracujesz gdzieś? jak tak to byś wiedział że nie stawienie sie w miejscu pracy grozi konsekwencjami.
Jakoś Stachyra z Rzeszowa mógł trafić a "nasz" Karolek nie za bardzo. Przypomnę że nie musiał przyjeżdżać z motocyklami na rozmowę z zarządem i trenerem. A to był jego zakichany obowiązek(nawet nakaz) stawić się na tej debacie, poza tym cieniuje juz 2gi mecz z rzedu z tendencją spadkową.
Bez niego też sobie poradzimy.
Wystarczy, że nasi będą mieć więcej treningów, bo powoli zaczyna to jakos wyglądać.
Aczkolwiek jeszcze sporo wody musi popłynąć żeby się wstrzelili w ten sezon.
Jeśli dojdzie jeszcze Stead i bedzie w przyzwoitej formie to tym bardziej panienki baletnicy nie widze w składzie.
Flint pracujesz gdzieś? jak tak to byś wiedział że nie stawienie sie w miejscu pracy grozi konsekwencjami.
Jakoś Stachyra z Rzeszowa mógł trafić a "nasz" Karolek nie za bardzo. Przypomnę że nie musiał przyjeżdżać z motocyklami na rozmowę z zarządem i trenerem. A to był jego zakichany obowiązek(nawet nakaz) stawić się na tej debacie, poza tym cieniuje juz 2gi mecz z rzedu z tendencją spadkową.
Bez niego też sobie poradzimy.
Wystarczy, że nasi będą mieć więcej treningów, bo powoli zaczyna to jakos wyglądać.
Aczkolwiek jeszcze sporo wody musi popłynąć żeby się wstrzelili w ten sezon.
Jeśli dojdzie jeszcze Stead i bedzie w przyzwoitej formie to tym bardziej panienki baletnicy nie widze w składzie.
mlody26 pisze:mikas, powiem Ci tyle ze jeden nowy silnik od tunera kosztuje 20k. Wiec mozesz sobie policzyc..gaznik do tego 3k, sprzęgło 2,5k , rama 3k, i reszta 7 tys, ewentualnie więcej bo za zależy jakie kto bajery powsadza. Tyle mniej wiecej wychodzi jeden PORZADNY motor. Pomnoż to x2, dolicz remonty np 2 silników z zeszlego sezonu czyli 4-5 tys. Nie licze tu reszty gratów i mechanika. Tez wiem ile wziął za kontrakt i weź nie wciskaj, że Karol dostal jakies kosmiczne pieniądze. I niestety na 2 KOMPLETNE NOWE motocyke by nie wystarczylo. Nie mowie ze kazdy co sezon kupuje wszystko nowe, Jeżeli coś jest dobre to się zostawia, np ramy, wahacze.....
Dobranoc
Czyli na motor ok. 35 tysi., tak wlaśnie przyjalem. To teraz nie wsadzaj ludziom sciem, bo jesli naprawde wiesz ile dostal "za podpis" to nie powinienes sie w ogole w tym temacie ze mna klocic, tylko spokojnie odpowiedziec, skoro juz jako bliska mu osoba wcielasz się w role adwokata, dlaczego tych pieniedzy ( a przynajmniej wiekszosci) nie przeznaczyl na nowy sprzet. Gdyby to zrobil to mialby park maszyn ktorego by mu zazdroscil kazdy zawodnik w naszej druzynie i zadne wymowki o silnikach przygotowanych na twardy czy przyczepny tor by nie byly mu potrzebne, bo biorac pod uwage, ze mial jeszcze sprzet z poprzedniego sezonu powinien miec przynajmniej po dwa silniki na kazdy rodzaj nawierzchni. Do tunera tez przeciez 4 na raz silnikow sie nie zawozi to i na trening sprzet powinien sie wtedy znalezc. Niestety tych inwestycji nie widac a co sie stalo z pieniedzmi na przygotowanie do sezonu mozna sie tylko domyslac
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/30/jason-crump-dla-sportowefaktypl-jezdzilem-fatalnie/
Panom "obrońcom" proponuję przeczytać wypowiedzi faceta ,który poważnie traktuje swój zawód - to chyba najlepszy komentarz. Nawet jeśli zrobił to "pod publikę" ... Po tym poznaje się klasę. Polecam zwłaszcza fragment odnośnie toru i mechaników...
Panom "obrońcom" proponuję przeczytać wypowiedzi faceta ,który poważnie traktuje swój zawód - to chyba najlepszy komentarz. Nawet jeśli zrobił to "pod publikę" ... Po tym poznaje się klasę. Polecam zwłaszcza fragment odnośnie toru i mechaników...
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/05/01/magosi-i-szatmari-najlepsi-w-debreczynie-polskie-orly-na-dru/
Karol Baran - 7 (2,1,3,1,u,w/u)
...
Attila Stefani - 12 (0,2,3,2,2,3)
Karol Baran - 7 (2,1,3,1,u,w/u)
...
Attila Stefani - 12 (0,2,3,2,2,3)
Zenada, niech sie Karol dalej trzyma tego, ze nie potrzebuje treningow w Lublinie ;]