Lubelski klub w sezonie 2011
- stefanzdzialek
- Senior
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Drymla to bym wcisnął jakoś pogrzebowym z Łodzi, jak nam przyjdzie z nimi jechać baraż, to a nuż się uda awansować 

Rozmawiali z nim ale chyba Gjedde wyszedł taniej i był bardziej ugodowy. Ciekawe czy Jeleniewskiego puszczą w barażu 

Patrzac na terminarz e-ligi, to na trudne mecze - z Pila (17.07), Ostrowem (11.09) i walke o bonusa z Krakowem u nas (18.09) nie uda sie wypozyczyc zadnego sensownego goscia z e-ligi.
Jezeli w porownaniu do ostatniego meczu z Ostrowem do skladu za Puzona wskoczylby Stead - to pojawia sie szansa na zagranicznego juniora i szkoda jej nie wykorzystac. Ale Sweety w tym roku bez formy, Auty leczy kontuzje. Aspgren przyzwoicie ale bez rewelacji - chociaz lepszy niz Bubel - a niezle w tym roku jezdzi rodak Pontusa - Kim Nilsson. Lepszy od Aspgrena i w Elitserien i w Allsvenskan. Jezeli terminarz Premier League nie klamie - to Kim Nilsson moglby pojechac we wszystkich naszych meczach. A najprostszy sposób by go wypróbować - to Rawicz, gdzie można przetestować potencjalny skład na Pile.
Jezeli w porownaniu do ostatniego meczu z Ostrowem do skladu za Puzona wskoczylby Stead - to pojawia sie szansa na zagranicznego juniora i szkoda jej nie wykorzystac. Ale Sweety w tym roku bez formy, Auty leczy kontuzje. Aspgren przyzwoicie ale bez rewelacji - chociaz lepszy niz Bubel - a niezle w tym roku jezdzi rodak Pontusa - Kim Nilsson. Lepszy od Aspgrena i w Elitserien i w Allsvenskan. Jezeli terminarz Premier League nie klamie - to Kim Nilsson moglby pojechac we wszystkich naszych meczach. A najprostszy sposób by go wypróbować - to Rawicz, gdzie można przetestować potencjalny skład na Pile.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Dzikowski wyraźnie powiedział,że stawia na parę Łukaszewski-Aspgren,więc temat Nilssona pewnie nawet nie jest brany pod uwaę.
Ja jestem za - Szwedów mozna brac w ciemno - którys z pewnoscia "zatrybi" - kwestia ktory.
Lepiej nie powtarzaj tego głośno w Rawiczu, chyba, że szybko biegasz
Dobry junior jest nam potrzebny na 3 mecze w tym sezonie, wyjazdy do Piły, Ostrowa i na mecz u nas z Krakowem. Chyba lepiej popracować z Pontusem niż teraz na szybko łapać kolejnego juniora, który nic nie gwarantuje

Dobry junior jest nam potrzebny na 3 mecze w tym sezonie, wyjazdy do Piły, Ostrowa i na mecz u nas z Krakowem. Chyba lepiej popracować z Pontusem niż teraz na szybko łapać kolejnego juniora, który nic nie gwarantuje
- niespokojny
- Trener
Gdyby jeszcze ten Pontus mogl jechac 5 biegow. Bo Lukaszewski na wyjazdach nie istnieje 

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Zacznie istnieć. Zobaczysz, wreszcie ma go kto pokierować... U siebie może dowozić Węgrzyków, nawet próbować naciskać, szkoda że ten Wilk tak późno został zmieniony. Fajnie było jak Proctor wolniejszy był na wejściu w 2 wiraż
Szkoda tego defektu.
W Ostrowie ma szanse na tych 6 punktów na juniorach i Bruchaiserze, jeszcze jakby mu Puzon pomagał

W Ostrowie ma szanse na tych 6 punktów na juniorach i Bruchaiserze, jeszcze jakby mu Puzon pomagał

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Tylko po co do Piły i Ostrowa Pontus? Tylko marnuje KSM. Niestety, obie drużyny mają baaardzo silną juniorkę, szczególnie na własnym torze. Poza tym, nie ma co gdybać. Bardzo dużo zależy od treningów przed Rawiczem i Piłą. Jeśli Baran lub Puzon zaczną jechać tak, jak w poprzednim sezonie, to nie ma co się zastanawiać, i trzeba jechać z gościem, kosztem właśnie Szweda. Łukaszewski niesamowicie mnie zaskoczył z Ostrowem. Daje nadzieję, że w biegu juniorskim nie musimy dostawać 5:1.
Nie zaczna. Wzbudzacie moj podziw ta slepa wiara. W tym sezonie mozemy o tym zapomniec. Trzeba liczyc, ze Woodward oraz Miesiac jeszcze podniosa poziom, Proctor wroci do formy.. no i ze dwaj wyzej wymienieni pokaza chociaz 60% zeszlorocznej formy.
- niespokojny
- Trener
Ja jestem w stanie szybciej uwierzyc, ze Stead i Baran szybko dojda do formy i zaczna walic komplety jak leci, niz w to ze Lukaszewski + Aspgren zrobia wspolnie 5 pkt na wyjazdach w Ostrowie albo Pile.
Proponuję zakład 

Już w tym roku Mateusz pokazał, że potrafi wygrać bieg juniorski na wyjeździe. W Krakowie spokojnie pokonał Ago mimo iż ten posiadał handicap startu bieg po biegu.
Widać że współpraca z Dzikowskim wychodzi Mateuszowi na dobre.
Widać że współpraca z Dzikowskim wychodzi Mateuszowi na dobre.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Niby się zapowiadało, że w razie barażów z Poznaniem mamy faktycznie duże szanse, bo klub z Wielkopolski nie radzi sobie finansowo, a tu taka deklaracja:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... z-na-orle/
Wygląda na to, że nie ma co liczyć, że Poznań sobie odpuści baraże. Tak więc nie ma wyjścia i trzeba walczyć przynajmniej o to drugie miejsce.
Wspierający klub z Wielkopolski Andrzej Grajewski po spotkaniu w Poznaniu powiedział do Skrzydlewskiego: - OK, dwukrotnie mnie pokonałeś, ale przygotuj się na srogi rewanż w przyszłym sezonie. Grajewski ujawnił, że w przyszłym sezonie wprowadza do Lechmy potężnego sponsora i w związku z tym przewiduje srogi rewanż na Orle. - Grajewski powiedział, że wygra z Orłem do 15 w Poznaniu i do 20 w Łodzi, więc radzi mi, żeby lepiej wystąpić o dwa walkowery - mówi Skrzydlewski.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... z-na-orle/
Wygląda na to, że nie ma co liczyć, że Poznań sobie odpuści baraże. Tak więc nie ma wyjścia i trzeba walczyć przynajmniej o to drugie miejsce.
na forum PSŻ kibice "Skorpionów" juz szykują się na baraze z nami - ciekawa lektura. Tylko czy nie za wczesnie?
Ciezko bedzie z Poznaniem na pewno, najlepiej by bylo gdyby oddali baraze walkowerem ale na to chyba nie ma co liczyc.
Chociaz to byla prywatn rozmowa Grajewskiego ze Skrzydlewskim, moze ot tak cos walnal o poteznym sponsorze.
Chociaz to byla prywatn rozmowa Grajewskiego ze Skrzydlewskim, moze ot tak cos walnal o poteznym sponsorze.
- niespokojny
- Trener
Przeciez to rozmowa polzartem byla. Gdyby mieli sponsora to by go zalatwili na teraz, a nie jak juz bedzie po ptokach
. A moze ten caly Grajewski jest pewny, ze II ligowcy nie sa w stanie nic zrobic jego druzynie nawet w takich klopotach? Tym lepiej dla nas. Facher konczy kariere, Slabon nie jezdzi bo na sprzet kasy nie ma i jezdzi kilku juniorow... o czym ta rozmowa
. Do pozadziernika to i Miskowiak fury sprzeda 

Grajewski zna się ze Skrzydlewskim napewno bardzo dobrze. Razem kiedyś Widzew na nogi stawiali. Myślę, że więcej w tym tekście jest przekory niz prawdy ale zawsze jest to jakiś sygnał i trzeba tych baraży uniknąć!
Nie mówił, w której lidze mają być te przyszłoroczne pojedynki 

Daniel Jeleniewski: "Jeszcze kupę mogę zrobić."
Noo w tym roku jakoś ciężko o to, żeby spadły zarówno drużyny z Łodzi jak i Poznania 

Ale licencję zawsze można stracić, szczególnie z takim stadionem jak w Łodzi.

Daniel Jeleniewski: "Jeszcze kupę mogę zrobić."
może i Poznań teraz odwala kichę ale baraże kasę znajdzie,
jestem pewny, że znajdą się osoby chcące ratować 1 ligę i sypną groszem na 2 mecze
parę silników z ekstraligi i będzie pozamiatane
trzeba walczyć o 1-2 miejsce a barażami niech się martwią inni
jestem pewny, że znajdą się osoby chcące ratować 1 ligę i sypną groszem na 2 mecze
parę silników z ekstraligi i będzie pozamiatane
trzeba walczyć o 1-2 miejsce a barażami niech się martwią inni
pare silnikow z eligi to chyba nasz klub tez moze zalatwic, nie?
METHANOL ADVENTURE TEAM
No nie wiem, nie wiem BR. Poznań miał problemy żeby jeździć mecze w Poznaniu, bo w Rawiczu było taniej. Ciekawe jak tam jest. W ich sytuacji utrzymanie nie ma sensu, bo za sezon będą dostawać do 30 albo 20 i nikt nie będzie chciał się w to bawić. Teraz jest cienko, a jak zrobią skład na utrzymanie bez kasy, nit nie podpisze.
Rybnik też miał problemy, a w barażach pokazali nam gdzie nasze miejsce.