Wyjazd do Ostrowa Wlkp. 11/09/2011
-
Pirat
Wyjazd do Ostrowa Wlkp. 11/09/2011
Witam.Chcę poinformować że bedzie organizowany wyjazd na mecz naszego Motoru w Ostrowie Wlkp.
Cena takiego wyjazdu to koszt ok 65zł-byc może uda się wynegocjować lepszą cenę ale póki co nie wiem ile będzie chetnych.
W razie pytań proszę o kontakt pod nr; 502-206-051.
Cena takiego wyjazdu to koszt ok 65zł-byc może uda się wynegocjować lepszą cenę ale póki co nie wiem ile będzie chetnych.
W razie pytań proszę o kontakt pod nr; 502-206-051.
Re: Wyjazd do Ostrowa Wlkp. 11/09/2011
A jak tenże wyjazd będzie wyglądać? Busy/Autobusy itp?
bez jaj z kursywa i pogrubieniem, mozna przeciez normalnie pisac - grzesiecek
bez jaj z kursywa i pogrubieniem, mozna przeciez normalnie pisac - grzesiecek
In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd! ghia sena PAO mastouroni ol' i ghi, ol' i ghi!
-
Pirat
Zależy ilu będzie chetnych,przewoznik dysponuje i busami i autobusami.
może troche za wczesnie ale, liste zapisów mam już oczywiście otwartą,zapraszam wszystkich chetnych. Serwis Opon ul.Zemborzycka 112E czynne od pon-pią 9-17
może troche za wczesnie ale, liste zapisów mam już oczywiście otwartą,zapraszam wszystkich chetnych. Serwis Opon ul.Zemborzycka 112E czynne od pon-pią 9-17
-
Pirat
a więc inaczej; wszyscy chętni którzy byli by zainteresowani wyjazdem na mecz prosze wpisywać sie na forum. jak bede wiedział ilu jest chetnych bede mógł negocjować cene za przejazd.
Chyba trochę za wcześnie wystartowałeś z tymi zapisami. Do meczu dokładnie miesiąc, niektórzy to nawet nie wiedzą jeszcze jak będą wtedy pracować lub na którą będą mieli do szkoły w poniedziałek 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Pirat
spoko,lepiej wcześniej niż potem sie spinać i denerwować.
Otóż to,najlepiej teraz już brać wolne od pracy/szkoły i powoli sie zapisywać,by kilka godzin przed wyjazdem do Ostrowa nie było zawirowań wśród chętnych
Myślę,że trochę nas będzie chętnych,na ten jakże decydujący mecz o 1 lige 

"Na ekranie pan i pani, dużo różu i błyskotek
Sensu za nic, bal jak z kiepskich dyskotek"
To ja zaczynam liste. Jeśli ktoś bedzie chciał więcej niż jedno miejsce proponuje, żeby się wpisywał kilka razy, to łatwiej będzie policzyć.
Simek00
Simek00
simek00 pisze:Jeśli ktoś bedzie chciał więcej niż jedno miejsce proponuje, żeby się wpisywał kilka razy, to łatwiej będzie policzyć.
Serio ?
Zamknąć ten temat, bo monitor zaplułem.
-
Pirat
Ge(L)o pisze:Serio ?
Zamknąć ten temat, bo monitor zaplułem.
zauważyłem ,że co niektórym osobom z tego forum trudno dogodzić. jak nikt sie nie chciał podjąc organizacji wyjazdu to był lament i każdy czekał kiedy meesha rzuci hasło że sa miejsca na wyjazd... może kto inny chce się podjąc takiego zadania?
Ge(L)o
jak nie masz nic ciekawego do dodania w temacie wyjazdu do Ostrowa na mecz to dalej pluj w monitor ale przynajmniej nie opisuj tego na forum
jak nie masz nic ciekawego do dodania w temacie wyjazdu do Ostrowa na mecz to dalej pluj w monitor ale przynajmniej nie opisuj tego na forum
Ja tylko zaproponowałem, jeśli ma ktoś ciekawszą propozycje to chętnie przeczytam
Dużo już masz chętnych na liście? W tym tygodniu powinienem sie zgłosić i zapisać 

"Na ekranie pan i pani, dużo różu i błyskotek
Sensu za nic, bal jak z kiepskich dyskotek"
-
Pirat
Póki co kilka osób sie zapisało, także spoko,ilość miejsc raczej nieograniczona.
i jak tam z tym wyjazdem?:D
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
-
Pirat
bedzie na pewno,kwestia w jakiej ilości,list jest otwarta ,czekam na chętnych.
Ostatnio zmieniony 7 września 2011, o 11:24 przez tommi1980, łącznie zmieniany 2 razy.
No ładnie to wszystko rozpisałeś, obawiam się jednak, że mecz zacznie się bardziej o 16 niż o 15. A to oznaczać może powrót z przesiadką w Poznaniu i przyjazd do Warszawy rano. Zatem opcja tylko dla hardkorów
Ciężko będzie raczej przypadkowe koleżanki na takie coś namówić. A może pomyślcie (wy, w sensie "warszawscy lubelacy"
) o jakimś busie. Myślę, że jest szansa kilkanaście osób zebrać, które będą z Warszawy jechać i tam też wracać...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Ja też przebywam w wakacje w Warszawie i chciałem naginać pociągiem, ale powrót to faktycznie problem
PKS nie ma, o busikach też nie widzę informacji także lekka padaka. Chyba że faktycznie bus tudzież zbieranie po 4-5 osób w aucie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
tommi1980 pisze:Spotkajmy się w Ostrowie w podobnej ilości, a nawet większej.
http://www.youtube.com/watch?v=Pi4Bw9DAIj4&feature=related
Do zobaczenia w Ostrowie 11 września.
hehe, niestety bez szans, glownie ze wzgledu na odleglosc oraz fakt, ze nie wiadomo czy ten mecz bedzie decydujacy o awansie, ale jezeli w ladnym stylu pocisniemy Opole, a Ostrow polegnie na Ukrainie, to jest szansa na dobry wynik wyjazdowy
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ostatnio zmieniony 7 września 2011, o 11:25 przez tommi1980, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Pirat
lubelscy warszawiacy może jak byście zebrali większą ekipe to dało by rade załatwić jakiegoś busa...
dla tych co wybierają się do Ostrowa.Mecz zacznie się prawdopodobnie o 17.00 ale to jeszcze nic pewnego.
-
Pirat
obecenie na wyjazd do Ostrowa jest chętnych 16osób.
wydaje mi sie, ze warto by bylo pogadac ze Stypula, aby na meczu z Rawiczem wspomnial o tym, ze jest organizowany wyjazd, podal numer telefonu i orientacyjna cene
aha Pirat, radze przedzwonic wczesniej do ostrowskiego klubu i zapowiedziec wizyte, lodz robila w tym roku jakies jaja i bydgoszczan nie chcieli wpuscic, a wiadomo ze zerovia to buraki i nie wiadomo co im do glowy strzeli, wiec lepiej uniknac takich problemow :] i przygotuj sie na telefony od ostrowskiej policji, ktora koniecznie bedzie chciala was eskortowac na stadion, najlepiej juz od Kalisza, ale badz twardy i ustaw sie z nimi dopiero w Ostrowie :]
aha Pirat, radze przedzwonic wczesniej do ostrowskiego klubu i zapowiedziec wizyte, lodz robila w tym roku jakies jaja i bydgoszczan nie chcieli wpuscic, a wiadomo ze zerovia to buraki i nie wiadomo co im do glowy strzeli, wiec lepiej uniknac takich problemow :] i przygotuj sie na telefony od ostrowskiej policji, ktora koniecznie bedzie chciala was eskortowac na stadion, najlepiej juz od Kalisza, ale badz twardy i ustaw sie z nimi dopiero w Ostrowie :]
METHANOL ADVENTURE TEAM