Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 16:00
Re: Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 1
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... nieju-par/ tutaj na niedziele jest Malitowski... Co bedzie?
Turniej się odbędzie, a Malitowski pojedzie w Ostrowie.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Każdy inny klub zrobiłby wszystko żeby ściągnąć go na tak ważny mecz ale pamiętajmy, że to Lublin...
Ostrów zapewne tak czy inaczej pojedzie z Ruskimi ale brak Malitowskiego mnie nie zdiwi..
Ostrów zapewne tak czy inaczej pojedzie z Ruskimi ale brak Malitowskiego mnie nie zdiwi..
Dlugo jeszcze bedziecie swoje madrosci na temat Malitowskiego i klubu pisac? Info od zawodnika to za malo?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
W tym klubie to jak zawodnika na prezentacji widać to można powiedzieć, że chyba pojedzie...
Robson pisze:Każdy inny klub zrobiłby wszystko żeby ściągnąć go na tak ważny mecz ale pamiętajmy, że to Lublin...
no tak oczywiscie, bo przeciez duzo latwiej przekonac dwoch Rosjan zeby zamiast zawodow w Rosji pojechali w Polsce, niz jednego Polaka zeby zamiast ogorkowego turnieju w Daugavpils pojechal w meczu ligowym w Polsce...
MALITOWSKI JEDZIE JUTRO W OSTROWIE, A KAZDY NASTEPNY POST Z PYTANIEM CZY PATRYK JUTRO JEDZIE W NASZYCH BARWACH, CZY MOZE JEDNAK W TURNIEJU NA ŁOTWIE, ALBO WSZELKIE INNE POWATPIEWANIA NA TEN TEMAT = BAN
niektorzy z was sa gorsi niz baby, serio
a co do Rosjan to:
http://www.zks-ostrovia.pl/index.php?op ... szym-meczu
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mam takie wrażenie, że jeśli jakimś cudem ten mecz wygramy, to kluczem do tego powinien być właśnie Malitowski. To że naszych 5 seniorów może naciułać przy dużym szczęściu ok. 40 punktów jestem w stanie uwierzyć, a jeśli Patryk będzie woził juniorów i Bruchaisera/Pecynę (na to liczę w jego wykonaniu) to jest nadzieja na zwycięstwo.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
Z tego wynika(obaj zwolnieni), ze chca na nas trzech juniorow wystawic?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
no wydaje mi sie, ze od poczatku taki byl plan, Charczenko nie w formie, a Bielousow wrecz przeciwnie...
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
Kto by przypuszczal przed sezonem, ze dysponujac takim skladem trzeba bedzie sie liczyc z jakimis ruskimi malolatami ''noł nejmami'', Sowka i Pecyna. Juz chyba nizej upasc sie nie da. Mam nadzieje, ze Suchecki i spolka wezma sobie to do serca i pokaza, ze jeszcze cos znacza w tym sporcie.
- tezetomaniak
- Trener
Borodulin noł nejm ? Co Ty, drugi Sprawka ? 

- niespokojny
- Trener
A od kiedy go znasz? Od tego sezonu? Jaki jest mocny pokazal w Lublinie na pierwszym luku, dwa razy. Dobry sprzet dorwal(po Iversenie), betonik i jedzie. Tylko dlaczego naszym sprzet nie jedzie?
. Z pewnoscia bije naszych asow ambicja na glowe.
Kiepska analogia mnie tu szufladkujesz, bo Pawlicki(1,8 srednia w ekstralidze w poprzenim sezonie) to przepasc klasowa w porownaniu do Borodulina ze smiesznego teamu.

Kiepska analogia mnie tu szufladkujesz, bo Pawlicki(1,8 srednia w ekstralidze w poprzenim sezonie) to przepasc klasowa w porownaniu do Borodulina ze smiesznego teamu.
- tezetomaniak
- Trener
Nie o Pawlickiego chodziło, tylko ogólne pojęcie o żużlu prezesa naszego klubu, łubu dubu.
Borodulin ? Chociażby z poprzedniego sezonu, gdzie w Wandzie pokazywał bardzo dobrą jazdę (jak na ligowego debiutanta). Nie mówiąc o zawodach różnej maści na wschodzie. Nie twierdzę oczywiście, że jest jakąś gwiazdą, ale talent najwyraźniej ma spory i z dobrym sprzętem na swoim torze jest w stanie pozamiatać każdego lubelskiego kozaka z KSM 9+ ; o
Sprzęt sprzętem. Kto bronił 'naszym' dorwać lepsze silniki ? Nie wiem ile dostał Borodulin w Ostrowie, ale pewnie mniej niż taki Baran z Puzonem : ]
Zresztą w temacie Treningi wątpliwości zostały rozwiane
Borodulin ? Chociażby z poprzedniego sezonu, gdzie w Wandzie pokazywał bardzo dobrą jazdę (jak na ligowego debiutanta). Nie mówiąc o zawodach różnej maści na wschodzie. Nie twierdzę oczywiście, że jest jakąś gwiazdą, ale talent najwyraźniej ma spory i z dobrym sprzętem na swoim torze jest w stanie pozamiatać każdego lubelskiego kozaka z KSM 9+ ; o
Sprzęt sprzętem. Kto bronił 'naszym' dorwać lepsze silniki ? Nie wiem ile dostał Borodulin w Ostrowie, ale pewnie mniej niż taki Baran z Puzonem : ]
Zresztą w temacie Treningi wątpliwości zostały rozwiane

- niespokojny
- Trener
Malitowski dzisiaj we Wroclawiu jechal dwa razy jako rezerwowy (0,3). Widac chlopak juz doszedl do siebie i mam nadzieje, ze pomoze nam jutro wygrac.
Wiadomo w jakim składzie jedziemy z Ostrowem?
6 Mateusz Łukaszewski
3 Paweł Miesiąc
2 Zbigniew Suchecki
4 Mariusz Puszakowski
1 Karol Baran
8 brak zawodnika
7 Patryk Malitowski
5 Cameron Woodward
mam nadzieje, że nie jedziemy w tym składzie? gdzie Stead?!
6 Mateusz Łukaszewski
3 Paweł Miesiąc
2 Zbigniew Suchecki
4 Mariusz Puszakowski
1 Karol Baran
8 brak zawodnika
7 Patryk Malitowski
5 Cameron Woodward
mam nadzieje, że nie jedziemy w tym składzie? gdzie Stead?!
- zuzlowarjat
- Kontakt:
pewnie w takim jak awizowany, o zadnych zmianach nie bylo mowy
Chaser pisze:mam nadzieje, że nie jedziemy w tym składzie? gdzie Stead?!
Pewnie w Anglii, tam mieszka...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Info z Ostrowa:
"Upał 30 stopni, słonecznie bez opadów. W drodze do Ostrowa zaobserwowano autokar, dwa busy i kilka osobówek wiozących naszych kibiców. Ostrowianie w rozmowach z naszymi kibicami pewni wysokiego zwycięstwa swojej drużyny."
"Upał 30 stopni, słonecznie bez opadów. W drodze do Ostrowa zaobserwowano autokar, dwa busy i kilka osobówek wiozących naszych kibiców. Ostrowianie w rozmowach z naszymi kibicami pewni wysokiego zwycięstwa swojej drużyny."
wybieracie sie na deptak dopingowac ? 

ja tak
zajade rowerem :p

Może ktoś podlinkować chata?
Co się dzieje z ITVL?!
Co się dzieje z ITVL?!
Lubelski Klub Węglowy
padło ehh tragedia jakiś link do czata by się przydał.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

ITVL działa, ale leci transmisja z jakiegoś czegoś gdzie sobie śpiewają 

Lubelski Klub Węglowy
uspokojcie sie, kazdy ma sportowe fakty i nie musicie na biezaco komentowac tego co sie dzieje, tym bardziej, ze nie wiecie co tak naprawde sie stalo, zamykam temat, otworze dopiero po meczu
METHANOL ADVENTURE TEAM