yamahaR1 pisze:Mam nadzieję, że kontrakt z trenerem Dzikowskim to będzie pierwsza i podstawowa sprawa a później niech ich ręka boska broni przed podpisywaniem ze Stachyrą i Jeleniewskim. Pora na jakieś nowe, konkretne nazwiska
W 100% się zgadzam. Zresztą jak świecka tradycja i dobry smak nakazuje, po awansie należy "dać szansę" (czyli zakontraktować, czyli zapłacić za przygotowanie do sezonu, widzieć realne miejsce w składzie) tym którzy ten awans wywalczyli,
a jak Miesiąc i Baran to nie Jeleń i Stachyra bo gdzie reszta ? wyjdzie nam skład na awans do 1 ligi w mękach znowu.
Nie obraziłbym się na PK lub B. Pedersena. Zresztą jeśli ten idiotyczny regulamin pozostanie to najważniejszy będzie lepszy kalkulator, nasze asy z drugiej ligi wywiozą KSM-y trochę przyduże ..
Niestety myślę, że niektórzy lubelscy sponsorzy już "załatwiają" wymienionych przez yamahaR1 zawodników. Ja liczę na chociaż 1 "magnes dla widzów" w składzie, żeby przyciągnąć ludzi oprócz tych którzy zawsze przychodzą. Poza tym chciałbym sympatyczny skład zawierający też takich którzy potencjalnie mogą wystrzelić talentem/formą.