Turniej o Puchar Prezydenta Miasta Lublin 16.10.2011
Re: Turniej o Puchar Prezydenta Miasta Lublin 16.10.2011
Dzwonilem dzis do klubu i otrzymalem info ze organizacja turnieju stoi pod znakiem zapytania, tor jest nasiakniety. Dzis padal sniegi deszcz... 
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
Nie wiem czy ktoś wrzucał ale jest zmiana w obsadzie: za Zbyszka Sucheckiego pojedzie Dawid Stachyra
info: http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35644, ... denta.html
info: http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35644, ... denta.html
Ja-ro-sław! Ja-ro-sław!
Trzymam kciuki za Jarosława Siwka i życzę mu energii do działania. Powodzenia!
Trzymam kciuki za Jarosława Siwka i życzę mu energii do działania. Powodzenia!
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Coś wiadomo? Turniej się odbędzie?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Na razie nie ma żadnych sygnałów, żeby miał się nie odbyć :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Pirat
na torze błoto ,puscił mróz.prosta startowa tragiczna,obecni byli ;kus,łukaszewski,malitowski i treneiro info z godziny 10 .
wiadomo coś czy turniej się odbędzie?
Na razie odwołany nie został. Tyle wiadomo.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Malitowski niezly kozak, szkoda ze go nie puszcza do 1 ligi.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- niespokojny
- Trener
Lampart ma bardzo kuszacy KSM...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
O skończyli jednak wcześniej niż w Toruniu... "Cholera jasna czort mnie podkusił z tym turniejem" 2,5 godziny - 10 biegów. Brawo! "Czy jest na stadionie lekarz, bo nam brakuje...." Nie mam pytań 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Kus to juz chyba nigdy wiecej nie da sie namowic na jakikolwiek turniej w Lublinie 
- opóźnienie, gadanina i rozdawanie sobie pucharków do 14.30
- ANI SŁOWA o Trenerze Dzikowskim (jak już podniecamy się awansem)
- brak drugiego lekarza, zawody rozpoczęły się 14.40 tylko dzięki kibicowi-lekarzowi, który zgłosił się po tym jak Stypuła ogłosił, że nie ma drugiego lekarza i może jest z nami jakiś lekarz na widowni to niech się zgłosi
- psująca się maszyna startowa, porwane taśmy, chyba ze 4ry starty do 8mego biegu
- długa naprawa uszkodzonej bandy
- śpiący wirażowi, którzy nie wiedzą co się dzieje
- brak komunikacji sędziego ze ścigającymi się traktorami, które nie chcą zjechać
- dużurny elektryk musi być wzywany
- zawodnicy i osoby postronne odganiane kilka razy od bramy wyjazdowej z parku maszyn
Masakra, trzeba być cierpliwym i mieć mocne nerwy, aby chodzic na żużel, mam nadzieje, że to da naszym władzom do myślenia! Mówimy o oświetleniu, dostosowaniu sie do wymogów reguaminowych, budowaniu składu, a nie umiemy zorganizować 2ch lekarzy! Jestem na prawde zmartwiony, smutny, nic sie nie zmienia, wszytsko po lubelsku, to nie było dobre, optymistyczne zakończenie sezonu.
- ANI SŁOWA o Trenerze Dzikowskim (jak już podniecamy się awansem)
- brak drugiego lekarza, zawody rozpoczęły się 14.40 tylko dzięki kibicowi-lekarzowi, który zgłosił się po tym jak Stypuła ogłosił, że nie ma drugiego lekarza i może jest z nami jakiś lekarz na widowni to niech się zgłosi
- psująca się maszyna startowa, porwane taśmy, chyba ze 4ry starty do 8mego biegu
- długa naprawa uszkodzonej bandy
- śpiący wirażowi, którzy nie wiedzą co się dzieje
- brak komunikacji sędziego ze ścigającymi się traktorami, które nie chcą zjechać
- dużurny elektryk musi być wzywany
- zawodnicy i osoby postronne odganiane kilka razy od bramy wyjazdowej z parku maszyn
Masakra, trzeba być cierpliwym i mieć mocne nerwy, aby chodzic na żużel, mam nadzieje, że to da naszym władzom do myślenia! Mówimy o oświetleniu, dostosowaniu sie do wymogów reguaminowych, budowaniu składu, a nie umiemy zorganizować 2ch lekarzy! Jestem na prawde zmartwiony, smutny, nic sie nie zmienia, wszytsko po lubelsku, to nie było dobre, optymistyczne zakończenie sezonu.
Ostatnio zmieniony 16 października 2011, o 18:17 przez marinello, łącznie zmieniany 4 razy.
Zawód: elektryk (nie dyżurny:)
ale kolega ładnie wypunktował. Ale JEST SUPER i "trzeba siedzieć cicho"...
-
Pirat
nic dodać nic ująć;/ może zdarzy się jakiś cud aby zakontraktować Patryka,może Wrocław GO NAM ''użyczy'',niestety ale juniorzy do tej pory to słaby punkt w naszej drużynie.
Sprawka ma szczęście że Żuka nie było bo jakby facet zobaczył jaki cyrk się firmuje jako turniej prezydenta to by w depresję wpadł.
Ja myślałem że dzisiaj je będą montować
marinello pisze:Masakra, trzeba być cierpliwym i mieć mocne nerwy, aby chodzic na żużel, mam nadzieje, że to da naszym władzom do myślenia! Mówimy o oświetleniu, dostosowaniu sie do wymogów reguaminowych, budowaniu składu, a nie umiemy zorganizować 2ch lekarzy!
Ja myślałem że dzisiaj je będą montować
Pierwsze 4 biegi roztrzygające się na kresce,zapowiadało się ciekawie,ale przez tą otoczkę to chyba i kibicom i zawodnikom ochota odeszła.Gdyby nie przerwy między biegami zawody byłyby bardzo ciekawe,tor przyczepny,bardzo dużo było walki na torze.Ale 4 godz. na chłodzie to każdy miał dość.
Ps. Pozdrowienia dla Pana co przyszedł na stadion 15.30 (i mało stracił),bo myslał że od 15tej ,a i tak się spóźnił i pyta czy dopiero zaczeli czy nie,a ja mu mówie że zawody trwają 1,5h i dopiero 4 biegi były.Akurat trwała dalej przerwa jeszcze z 10min. ,bo Kuciapa bande sponiewierał .
Ps. Pozdrowienia dla Pana co przyszedł na stadion 15.30 (i mało stracił),bo myslał że od 15tej ,a i tak się spóźnił i pyta czy dopiero zaczeli czy nie,a ja mu mówie że zawody trwają 1,5h i dopiero 4 biegi były.Akurat trwała dalej przerwa jeszcze z 10min. ,bo Kuciapa bande sponiewierał .
Ostatnio zmieniony 16 października 2011, o 18:28 przez Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Pierwszy raz się spotkałem z sytuacją szukania lekarza zawodów wśród kibiców.. Jeszcze ta taśma i naprawa bandy.. Organizacja poniżej 2 ligi.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- Łoptymista
- Trener
plusem byly za to wyscigi. bylo na co popatrzec
a reszta to...
a reszta to...
Jendrej miał 17 miejsce starowe,a nie jechał.Wie ktoś może dlaczego,akurat odpadło 2 zawodników i nawet z rezerwy by sobie chłopak popyrkał.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
jendrej siedzal na trybunie nie przebrany 
Ostatnio zmieniony 16 października 2011, o 18:44 przez poli, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pirat
jendrej nie jezdził bo nie miał na czym
Brak słów ! Jak można juniora wychować jak ma tylko miotłę
!