Stadion
Re: Stadion
Ciekawe czy podpisali umowe z KMZtem na korzystnie z energii elektrycznej

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Aleśmy czasów dożyli. Nie dość, że pół składu józefów to na dodatek stadion przejęliObecnie obiekt w Lublinie jest zgłoszony jako stadion "domowy" PGE Marmy Rzeszów. - W tym momencie, stadionem na którym mecze PGE Marmy mają być rozgrywane, jest stadion w Lublinie.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Tych meczow bedzie tyle co kot naplakal 
będzie zakaz wnoszenie słoneczników? 
Wróciłem właśnie ze stadionu był odbiór toru i z tego co słyszałem wszystko jest ok.Harry pewnie zaraz wróci napisze więcej szczegółów.
fanatys, a jak jego stan po dzisiejszych opadach ?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Wg mnie tragedii nie ma,ale nie mi to oceniać jest delikatne błotko ale źle nie jest,jezeli nie bedzie padało jutro i jest planowany trening to napewno się odbędzie.Powiem wam szczerze pod dużym wrażeniem jestem oświetlenia toru,szkoda tylko że nasz stadion nie jest tak ładny jak w Toruniu czy Gorzowie.
Co do toru to nam mówiąc bardzo delikatnie mieszane odczucia.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ale harry napisz coś więcej co mówił weryfikator bo widziałem jak z nim rozmawiałeś.Wiem ze zastrzeżenia miał do świateł przy bramie wyjazzdowej z parku maszyn.
Robiliśmy materiał do kolejnego magazynu. Będzie na itvl-u.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Chcesz wiedzieć więcej masz dwie opcje: oglądać premierę magazynu lub zapłacić wysłając SMSa aby obejrzeć powtórkęFantys pisze:Ale harry napisz coś więcej co mówił weryfikator bo widziałem jak z nim rozmawiałeś.Wiem ze zastrzeżenia miał do świateł przy bramie wyjazzdowej z parku maszyn.
Biznes to biznes.
Ale strona klubowa powinna to wyjaśnić za darmo
Ale strona klubowa powinna to wyjaśnić za darmo
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Co racja, to racja 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- rafal13056
czyli kiedy bedzie material na itvl o tym ??? a co z dzisiejszym teningiem bedzie czy nie bedzie ???
Koper pisze:Chcesz wiedzieć więcej masz dwie opcje: oglądać premierę magazynu lub zapłacić wysłając SMSa aby obejrzeć powtórkęŻużel to biznes
Oj Koper ostatni magazyn ciągle chodzi za darmo. Jeszcze możesz obejrzeć.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
W takim razie nie jestem na bieżąco, utrwaliłem sobie że tylko premiera jest za free.
Czyżby efekt dosypanej glinki??

Ja byłem na stadionie o godzinie 13 i poza jakimś tam Panem Mietkiem czy jak go zwał który chodzi po stadionie i dłubie w nosie to nie widziałem nikogo więc wydaję mi się,że nie ma najmniejszych szans ani na Czwartkowe zawody ani Poniedziałkową ligę.
W dupie z tą pogodą
W dupie z tą pogodą
Tu nie chodzi o pogodę, tu chodzi o przygotowanie toru, ze zdjęć widać, że woda nie wsiąka w tor, czyżby w nawierzchni było za dużo glinki??? 
Patrzac na tor i prognozy raczej trzeba zaczac godzic sie z tym, ze inauguracje i zloty kask obejrzymy raczej w innym terminie.
Niestety, choc patrzac za okno, to jednak troche trudno sie z tym pogodzic. 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No jak przeloza to super, potem pojedziemy 2x na wyjezdzie gdzie mozemy dostac w dupe. Trzeba zrobic wszystko zeby przynajmniej z Grudziadzem pojechac w terminie, a zloty kask niech sobie przekladaja. Nie wiem jak przygotowuje sie tor, ale dziwi mnie ze nic nie probuja zrobic z ta woda.
A jak ma wsiąkać skoro już jest nasiąknięty wodą? To nie jest lato, że tor wyschnięty na wiór przyjmuje wodę "namase". Po zimie absorbcja wody - jeśli tor nie miał wczesniej możliwości porządnie przeschnąć - jest niemal zerowa. I żadne glinki czy sejsmity nic do tego nie mają...Tu nie chodzi o pogodę, tu chodzi o przygotowanie toru, ze zdjęć widać, że woda nie wsiąka w tor,
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Deszcze przelotne (przy silnym wietrze) przy dużym zaangażowaniu w "prace przy torze" nie muszą oznaczać, że toru na mecz nie uda się przygotować. Uważam, że jeśli będzie naszym zależało na odjechaniu tego meczu w terminie, to szanse są...przynajmniej do sobotniego popołudnia. Problem w tym, że działaczom może najzwyczajniej w świecie nie zależeć na terminie 09.04. Biorąc pod uwagę, że nasi nie potrenują solidnie na swoim torze przed pierwszym meczem, będzie chłodno i pochmurno, to wcale bym na miejscu działaczy nie optował za jazdą w terminie..
Ja sam nie mogę się już żużla doczekać, ale jak mam patrzeć na męczarnie na ciężkim torze przy dużym prawdopodobieństwie kontuzji (nie tyle ze względu na sam stan toru, lecz na nieprzygotowanie naszych do jazdy na torze przy Zygmuntowskich), to już wolę poczekać miesiąc dłużej na żużel w Lublinie.
Ja sam nie mogę się już żużla doczekać, ale jak mam patrzeć na męczarnie na ciężkim torze przy dużym prawdopodobieństwie kontuzji (nie tyle ze względu na sam stan toru, lecz na nieprzygotowanie naszych do jazdy na torze przy Zygmuntowskich), to już wolę poczekać miesiąc dłużej na żużel w Lublinie.