Popek pisze:Powodzenia w zamawianiu jednej sztuki, a po drugie to byly projekty kibicow, to do kogo masz pretensje ze ktos takie gowno przesyla ?
Mam pretensje do właściciela profilu, że takie gówno pokazuje światu na oficjalnym profilu klubu.
Jak byl projekt na kevlar to tez wiekszosc byla z paint'a a jednak dzieki temu znalzlo sie kilka fajnych projektow, te projekty mialy byc zbierane chyba do stycznia czy jakos tak, a juz pierwszego dnia banda "hejterow" wypisuje obrazliwe komentarze na fb i wszystko krytykuje, mozna wyrazic swoje zdanie, ale chyba fajnie ze ktos probuje cos takiego zrobic ?
Z tego co widziałem to właściciel profilu najpierw ogłosił konkurs podpisując się jako Zarząd, a Zarząd o tym konkursie nic nie wie. Potem wrzucił swoje projekty jako niby nadesłane przez "kibiców", a na projektach tych widniało logo jego firmy i odnośnik do fejsbukowej strony (darmowa reklama, profil KMŻ lubi ponad 1700 osób, to całkiem pokaźna liczba). Następnie wrzucił kilka innych projektów, chyba już naprawdę nadesłanych, bo różniły się one wykonaniem, pomysłami czy użytymi programami. Jakość tych projektów prezentowałem na poprzedniej stronie. Naprawdę jakiś minimalny poziom można było zachować i nie wrzucać wszystkiego co przyszło na skrzynkę.
Te wszystkie kwestie podnosili ludzie w komentarzach, które zresztą były na bieżąco usuwane, a ich autorzy banowani. Jeżeli to dla Ciebie była "banda hejterów wypisująca obraźliwe komentarze" to chyba coś Ci się pomyliło. Wytykanie EWIDENTNYCH błędów nazywasz obraźliwymi komentarzami? Widocznie jednak trochę racji w nich było skoro właściciel profilu poszedł wreszcie po rozum do głowy i wykasował wszystkie niewygodne dla siebie posty i komentarze... Każdy widział jak było, i wierz mi, to nie "fajnie ze ktos probuje cos takiego zrobic?" A może Maksymilan C. to Popek skoro tak zawzięcie broni tej żenady???