Snys pisze:sOKi [HST] pisze:swoja droga zazdroszcze Wam godziny rozpoczecia spotkania...
pozdrawiam.
nie nasza wina, podobno wszystkie sie zaczynaja o tej godzinie
Moja kobieca intuicja mi mowie ze raczej nie do konca o to chodzilo
Snys pisze:sOKi [HST] pisze:swoja droga zazdroszcze Wam godziny rozpoczecia spotkania...
pozdrawiam.
grzesieck pisze:Snys pisze:sOKi [HST] pisze:swoja droga zazdroszcze Wam godziny rozpoczecia spotkania...
pozdrawiam.
Moja kobieca intuicja mi mowie ze raczej nie do konca o to chodziloChyba troche nie zrozumiales postu sOKiego...jemu raczej chodzilo o to napiecie i zdenerwowanie ktore pojawi sie o 18, tuz przed rozpoczeciem meczu....emocje Emocje EMOCJE!!!
Maxx pisze:grzesieck pisze:Snys pisze:sOKi [HST] pisze:swoja droga zazdroszcze Wam godziny rozpoczecia spotkania...
pozdrawiam.
Moja kobieca intuicja mi mowie ze raczej nie do konca o to chodziloChyba troche nie zrozumiales postu sOKiego...jemu raczej chodzilo o to napiecie i zdenerwowanie ktore pojawi sie o 18, tuz przed rozpoczeciem meczu....emocje Emocje EMOCJE!!!
Grzesiu, spokojnie bo jajko zaraz zniesiesz![]()
![]()
Ale, że emocji dzisiaj nie zabraknie to i ja jestem pewien![]()
Pozdrawiam
NIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!
Wybrzeże > Extraliga 2005
NIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!
Wybrzeże > Extraliga 2005meesha pisze:Karlsson 13
Piszcz 10
Knapp 7
Franków 6
Śledź 6
Stachyra 3
MyÅ›lÄ™, że każdego z wymienionych stać na takie zdobycze punktowe. ÅÄ…cznie daje to 45 pktJeÅ›li ktoÅ› zdobÄ™dzie o jeden punkcik wiÄ™cej niż napisaÅ‚em to mamy zwyciÄ™stwo. Ale jeÅ›li choć jedno ogniwo zawali to...