ravajas pisze: a jak się okaże, że zostanie ogłoszony skład, który będzie całkiem do rzeczy to wyjdziecie na frajerów.
czyli Watt u nas?
ravajas pisze: a jak się okaże, że zostanie ogłoszony skład, który będzie całkiem do rzeczy to wyjdziecie na frajerów.
kibicLBN pisze:ravajas pisze: a jak się okaże, że zostanie ogłoszony skład, który będzie całkiem do rzeczy to wyjdziecie na frajerów.
czyli Watt u nas?![]()
ravajas pisze:A Wy dlaczego jesteście popeliniarzami i nie macie odwagi podpisać swoich żali do prezesa imieniem i nazwiskiem? Te lamenty stają się nie do zniesienia. I niczego one nie zmienią, bo od ich ilości wcale kontraktów nie przybędzie, a jak się okaże, że zostanie ogłoszony skład, który będzie całkiem do rzeczy to wyjdziecie na frajerów.
dumbli pisze:ravajas pisze: a jak się okaże, że zostanie ogłoszony skład, który będzie całkiem do rzeczy to wyjdziecie na frajerów.
Oj ostro idziesz. Widzę że wierzysz w magiczną moc Dariusza"wieśka" Sprawki.
Ale jeżeli skład nie będzie całkiem do rzeczy to ty wyjdziesz na frajera.
Hela pisze:Kto wyjdzie na frajera to nieważne.
Hela pisze: Mógł przecież powiedzieć dziennikarzowi, panie daj pan spokój okres transferowy jeszcze trochę potrwa. I wyszedłby z twarzą z tej sytuacji. A tak to mamy lubelską wersję Pinokia.
Nie wiem, nie zadaję się z nimi.Oskarinho pisze: Wiesz co to znaczy frajer ?
Nie widzisz, co najwyżej Ci się wydaje. Na dodatek źle.dumbli pisze:ravajas pisze: a jak się okaże, że zostanie ogłoszony skład, który będzie całkiem do rzeczy to wyjdziecie na frajerów.
Oj ostro idziesz. Widzę że wierzysz w magiczną moc Dariusza"wieśka" Sprawki.
Bo umiałem powściągnąć emocje, powstrzymałem się od nic nieznaczącego bicia piany i nie wyrzygiwałem na forum hektolitrów frustracji?dumbli pisze:Ale jeżeli skład nie będzie całkiem do rzeczy to ty wyjdziesz na frajera.
ravajas pisze:A Wy dlaczego jesteście popeliniarzami i nie macie odwagi podpisać swoich żali do prezesa imieniem i nazwiskiem? Te lamenty stają się nie do zniesienia. I niczego one nie zmienią, bo od ich ilości wcale kontraktów nie przybędzie, a jak się okaże, że zostanie ogłoszony skład, który będzie całkiem do rzeczy to wyjdziecie na frajerów.
ravajas pisze:Kompletnie nie zrozumieliście co napisałem. Ani słowem nie wspomniałem o działalności Sprawki (a już tym bardziej nigdzie nie napisałem, że chwalę to co robi w kwestii ustalania składu), tylko skomentowałem, że poziom chamstwa niektórych wpisów (i podpisów) przekracza w moim mniemaniu poziom człowieka mającego choćby minimum kultury. Pokażcie mi chociaż jeden artykuł prasowy, bądź internetowy, gdzie Sprawka jedzie po Was z imienia i nazwiska. Już pomijam fakt czy jesteście w stanie się przedstawić. Powtórzę: WASZE GADANIE O SPRAWCE I O BRAKU KONTRAKTOWANIA ZAWODNIKÓW NICZEGO NIE ZMIENI
bartosch pisze:mysza wszystkich rozliczy. bojcie sie ci na d.s. i nie chodzi o akademik.
alfkrystian pisze:Daniel ma na biurku propozycje kontraktów z trzech klubów ( jeden z II ligi ) , do wczoraj 20.00 niczego nie podpisał
jurko pisze:Zgadzam się z GeloSMT .
Jeżeli wiedział że i tak nic nie ogłosi to bez sensu jest obiecywać jakieś terminy do podania kto już podpisał.....
To tylko robienie z gęby dupy i tyle ..
Nikt takiego człowieka póżniej nie bierze poważnie.
Zresztą on już jest z tego znany.
I nic już nie piszę bo on i tak ma to gdzieś co sobie o nim ludzie myślą.....