Skład na sezon 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: Skład na sezon 2013

#3126 Postautor: kibicLBN » 11 stycznia 2013, o 22:03

ravajas pisze: a jak się okaże, że zostanie ogłoszony skład, który będzie całkiem do rzeczy to wyjdziecie na frajerów.

czyli Watt u nas? :shock: 8)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#3127 Postautor: niespokojny » 11 stycznia 2013, o 22:05

Chlopaki maja racje. Niech nic nie mowi, albo mowi prawde bo ludzi juz to wk!@#$% na potege.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3128 Postautor: ravajas » 11 stycznia 2013, o 22:17

kibicLBN pisze:
ravajas pisze: a jak się okaże, że zostanie ogłoszony skład, który będzie całkiem do rzeczy to wyjdziecie na frajerów.

czyli Watt u nas? :shock: 8)

Nie wiem. Piszę o sytuacji hipotetycznej
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Oskarinho
Junior

#3129 Postautor: Oskarinho » 11 stycznia 2013, o 22:57

ravajas pisze:A Wy dlaczego jesteście popeliniarzami i nie macie odwagi podpisać swoich żali do prezesa imieniem i nazwiskiem? Te lamenty stają się nie do zniesienia. I niczego one nie zmienią, bo od ich ilości wcale kontraktów nie przybędzie, a jak się okaże, że zostanie ogłoszony skład, który będzie całkiem do rzeczy to wyjdziecie na frajerów.

Hahaha rozwaliłeś mnie. Wiesz co to znaczy frajer ? Nawet jak wyjdzie na to, że bedzie dobry skład to i tak nie zmienie zdania nt. pewnych osób. Moge mieć swoje zdanie i wuj Ci do tego. Do pewnego czasu myślałem pozytywnie o prezesie, ale w tym okienku utwierdziłem się w przekonaniu, że raczej źle robiłem. I tak jak napisał Gelo chodzi o samo gadanie, które nie przekłada się na rzeczywistość. Nikt nie mówi o nie wiadomo jakim składzie tylko o tym, że rozbudza nadzieje w kibicach samym gadaniem.

PS: Dalej nie wchodze w polemike

ROW

#3130 Postautor: ROW » 11 stycznia 2013, o 23:34

Kurde myslalem, ze w moim Rybniku Mopa przebili wszystkich w kategorii "najgorszy zarzad" ale widze, ze to co sie u Was dzieje to też masakra :?

Kiedy można sie spodziewać jakiś kontraktów u Was? Mam nadzieje, ze jakoś uratujecie I lige (bo jak narazie to sie zanosi na walke o utrzymanie) i za rok wyjazd do Lublina :)

Pozdrawiam

owen1989
Senior

#3131 Postautor: owen1989 » 11 stycznia 2013, o 23:41

Mysle, ze to kiedy mozna sie spodziewac kontraktow wiesz tak samo dobrze jak i my... czyli nic nie wiadomo.. paranoja :lol:

dumbli
Szkółkowicz

#3132 Postautor: dumbli » 12 stycznia 2013, o 00:01

Oj ostro idziesz. Widzę że wierzysz w magiczną moc Dariusza"wieśka" Sprawki.
Ale jeżeli skład nie będzie całkiem do rzeczy to ty wyjdziesz na frajera.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.

Awatar użytkownika
rieper
Junior

#3133 Postautor: rieper » 12 stycznia 2013, o 00:17

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#3134 Postautor: bartosch » 12 stycznia 2013, o 00:34

dostalem info z unii, ze jest plan przejecia wladzy. jednak poki co jest to na fazie testow i sprawdzania przeszlosci...
carpe diem!

Awatar użytkownika
Extreme

#3135 Postautor: Extreme » 12 stycznia 2013, o 00:37

dumbli pisze:

Ale jeżeli skład nie będzie całkiem do rzeczy to ty wyjdziesz na frajera.

Dobry skład to trzeba było zacząć budować przynajmniej miesiąc temu, tak jak zrobiły inne ekipy.
Teraz to nie ma żadnej na to szansy, bo i dobrych zawodników nie ma, a jeśli nawet jak ktoś został przyzwoity to za takie grosze jak proponują u nas nie będzie jeździł i po sprawie czy tam Sprawce bardziej. :lol:

go!
Trener

#3136 Postautor: go! » 12 stycznia 2013, o 00:52

Mam dziwne wrazenie, ze dogadywanie skladow odbywa sie w trojkacie: Lublin, Łódź, zawodnicy.
Nie ma to oczywiscie najmniejszego sensu, bo najwiekszymi rywalami, w bezposredniej walce bedziemy wlasnie my i Łódź. Ale jesli finalnie bedziemy mieli gorszy sklad od Łodzi to bedzie wielce prawdopodobne, ze Prezes sie dal wpuscic w maliny po raz... hmm.. kolejny.
A to wszystko przez finansowa solidarnosc!

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#3137 Postautor: Hela » 12 stycznia 2013, o 00:59

Kto wyjdzie na frajera to nieważne. Facet gada i gada jakby miał się jutro skończyć świat. A czas weryfikuje wypowiedzi naszego prezia, z dnia na dzień. Mógł przecież powiedzieć dziennikarzowi, panie daj pan spokój okres transferowy jeszcze trochę potrwa. I wyszedłby z twarzą z tej sytuacji. A tak to mamy lubelską wersję Pinokia.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

go!
Trener

#3138 Postautor: go! » 12 stycznia 2013, o 01:26

Hela pisze:Kto wyjdzie na frajera to nieważne.

No w sumie to troche wazne. Wole zeby to Łódź wyszla a nie my.
Hela pisze: Mógł przecież powiedzieć dziennikarzowi, panie daj pan spokój okres transferowy jeszcze trochę potrwa. I wyszedłby z twarzą z tej sytuacji. A tak to mamy lubelską wersję Pinokia.

No mógł, mógł... Wogole to juz mi goscia troche szkoda i nawet sie ciesze gdy ktos pisze cos pozytywnego na jego temat. Pochwala tez jest wazna!, moze motywowac bardziej do pracy niz nagana.. Jak to u drewnianych dzieci.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#3139 Postautor: bartosch » 12 stycznia 2013, o 03:07

mysza wszystkich rozliczy. bojcie sie ci na d.s. i nie chodzi o akademik.
carpe diem!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3140 Postautor: ravajas » 12 stycznia 2013, o 08:57

Oskarinho pisze: Wiesz co to znaczy frajer ?
Nie wiem, nie zadaję się z nimi.

dumbli pisze:

Nie widzisz, co najwyżej Ci się wydaje. Na dodatek źle.
dumbli pisze:Ale jeżeli skład nie będzie całkiem do rzeczy to ty wyjdziesz na frajera.
Bo umiałem powściągnąć emocje, powstrzymałem się od nic nieznaczącego bicia piany i nie wyrzygiwałem na forum hektolitrów frustracji?

Kompletnie nie zrozumieliście co napisałem. Ani słowem nie wspomniałem o działalności Sprawki (a już tym bardziej nigdzie nie napisałem, że chwalę to co robi w kwestii ustalania składu), tylko skomentowałem, że poziom chamstwa niektórych wpisów (i podpisów) przekracza w moim mniemaniu poziom człowieka mającego choćby minimum kultury. Pokażcie mi chociaż jeden artykuł prasowy, bądź internetowy, gdzie Sprawka jedzie po Was z imienia i nazwiska. Już pomijam fakt czy jesteście w stanie się przedstawić. Powtórzę: WASZE GADANIE O SPRAWCE I O BRAKU KONTRAKTOWANIA ZAWODNIKÓW NICZEGO NIE ZMIENI
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.

alfkrystian
Szkółkowicz

#3141 Postautor: alfkrystian » 12 stycznia 2013, o 09:17

Daniel ma na biurku propozycje kontraktów z trzech klubów ( jeden z II ligi ) , do wczoraj 20.00 niczego nie podpisał

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#3142 Postautor: GeloSMT » 12 stycznia 2013, o 09:32

ravajas pisze:A Wy dlaczego jesteście popeliniarzami i nie macie odwagi podpisać swoich żali do prezesa imieniem i nazwiskiem? Te lamenty stają się nie do zniesienia. I niczego one nie zmienią, bo od ich ilości wcale kontraktów nie przybędzie, a jak się okaże, że zostanie ogłoszony skład, który będzie całkiem do rzeczy to wyjdziecie na frajerów.

nazywam się Grzegorz Jaszczuk i wiem , że nie muszę pisać listów do kolesia który chce by nazywać go prezesem bo On zagląda tutaj częściej niż Ja :lol: Ty myślałeś,że nie podam imienia i nazwiska bo po? bo mam się kogoś bać w kraju gdzie powszechnie panuje wolność słowa? Proszę zatem ujawniłem się i od teraz można mnie ścigać za zło wróżenie Panu D pseudonim każdy zna. Może gdzieś mnie zanotują i będę miał zakaz stadionowy 8)
Używanie słowa "frajer" wymaga jego zrozumienia więc mimo wszystko hamuj klawisze i nie pisz w moim kierunku tak obraźliwego zwrotu,ponieważ ktoś kiedyś może źle to odebrać a wtedy to Ty możesz mieć ciepło a po co?
Mi chodzi o to,że po co to całe pierdzielenie "skład dziś,skład jutro" a później ciiiiiiiisza i wszyscy z nas kpią pojmujesz to ?
Lepiej jest zamknąc dziub i robić swoje tak żeby inni nie wiedzieli niż pierdzielić dużo oj bardzo dużo a nie wprowadzać tego w życie.

miedziany
Senior

#3143 Postautor: miedziany » 12 stycznia 2013, o 09:43

to się porobiło, normalnie wojna domowa :)

dumbli
Szkółkowicz

#3144 Postautor: dumbli » 12 stycznia 2013, o 10:00

ravajas pisze:Kompletnie nie zrozumieliście co napisałem. Ani słowem nie wspomniałem o działalności Sprawki (a już tym bardziej nigdzie nie napisałem, że chwalę to co robi w kwestii ustalania składu), tylko skomentowałem, że poziom chamstwa niektórych wpisów (i podpisów) przekracza w moim mniemaniu poziom człowieka mającego choćby minimum kultury. Pokażcie mi chociaż jeden artykuł prasowy, bądź internetowy, gdzie Sprawka jedzie po Was z imienia i nazwiska. Już pomijam fakt czy jesteście w stanie się przedstawić. Powtórzę: WASZE GADANIE O SPRAWCE I O BRAKU KONTRAKTOWANIA ZAWODNIKÓW NICZEGO NIE ZMIENI

Poziom kultury u kibiców sportowych? Pomyliłeś fora. Jeżeli poszukujesz kultury to zapisz się na forum teatralne lub coś podobnego. A Sprawka jest osobą publiczną. Został nią na własne życzenie i musi się godzić na krytykę. A że robi z nas wała od pół roku i to coraz bardziej i bezczelniej to i ta krytyka robi się coraz ostrzejsza i wymyka się z pod kontroli. Ludzie, szczególnie kibice sportowi niecierpią jak kłamie im się prosto w oczy i dlatego na Sprawkę lecą gromy i bedą leciały. Dopóki nie przedstawi składu walczącego o duże cele. Wtedy będzie od razu noszony na rękach i to podejrzewam, że przez największych krytykantów. Ale tacy są własnie kibice i próby zmieniania tego to zwracanie kijem Wisły. Życzę sukcesów w tej nierównej walce.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.

jurko

#3145 Postautor: jurko » 12 stycznia 2013, o 10:10

Zgadzam się z GeloSMT .
Jeżeli wiedział że i tak nic nie ogłosi to bez sensu jest obiecywać jakieś terminy do podania kto już podpisał.....
To tylko robienie z gęby dupy i tyle ..
Nikt takiego człowieka póżniej nie bierze poważnie.
Zresztą on już jest z tego znany :? .
I nic już nie piszę bo on i tak ma to gdzieś co sobie o nim ludzie myślą.....

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3146 Postautor: ravajas » 12 stycznia 2013, o 10:15

Dumbli, nie pomyliłem forów, bo żużel to też teatr. Na własne uszy słyszałem jak ś.p. Mariusz Stypuła prosił o oklaski dla AKTORÓW spotkania. Wyjaśnię, że nie mam zamiaru hamować krytyki pod adresem Sprawki, tylko APELUJĘ ;) aby robić to trochę bardziej kulturalnie. Na miejscu kibiców sportu obraziłbym się na Ciebie, że uznajesz ich za osoby pozbawione kultury - za troglodytów.
I jeszcze raz podkreślam: bicie piany nie spowoduje, że nagle zostanie podpisany choćby jeden kontrakt :) więc po prostu niech każdy, kto umie, powstrzyma się od wchodzenia na forum do końca stycznia, a przynajmniej od wypowiadania się na nim :)

Dziękuję za słowa otuchy!
pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Rabiosa
Junior

#3147 Postautor: Rabiosa » 12 stycznia 2013, o 10:18

ale mizeria matko :o napisałbym coś ale nie wiem o czym 8)

meesha
Trener
Kontakt:

#3148 Postautor: meesha » 12 stycznia 2013, o 10:24

bartosch pisze:mysza wszystkich rozliczy. bojcie sie ci na d.s. i nie chodzi o akademik.

A tyle razy powtarzalem - "piles, nie pisz" :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mOrphe

#3149 Postautor: mOrphe » 12 stycznia 2013, o 10:44

alfkrystian pisze:Daniel ma na biurku propozycje kontraktów z trzech klubów ( jeden z II ligi ) , do wczoraj 20.00 niczego nie podpisał

Lublin, Lodz i Krakow. ;)

Lublina nie wybierze, bo wczoraj jadl kanapke i mu dzem spadl na kontrakt z Lublina, wstydzi sie taki odeslac.

henek1234
Szkółkowicz

#3150 Postautor: henek1234 » 12 stycznia 2013, o 11:45

jurko pisze:Zgadzam się z GeloSMT .
Jeżeli wiedział że i tak nic nie ogłosi to bez sensu jest obiecywać jakieś terminy do podania kto już podpisał.....
To tylko robienie z gęby dupy i tyle ..
Nikt takiego człowieka póżniej nie bierze poważnie.
Zresztą on już jest z tego znany :? .
I nic już nie piszę bo on i tak ma to gdzieś co sobie o nim ludzie myślą.....

prezes już sam się pogubił jakie to cele są najwyższe :lol: :lol:
dla niego to chyba utrzymanie się w 1 lidze i jedyny cel to 5 m-c bo i aspekt finansowy będzie ok i urlopik jakże zasłużony będzie miał już w lipcu spokojny ,a kibice niech zaopatrzą się w słoneczniki i do RZ..... na mecze :) :)