http://sport.tvp.pl/12642367/czyszanows ... olicznosci
Polska - Mistrzowie Świata 12 Października Lublin
Re: Polska - Mistrzowie Świata 12 Października Lublin
Jak ktos bedzie mial oficjalne info o ktorej beda trenowac w piatek, to dajcie znac. Dzieki z gory.
bedzie mozna kupic bilet w dniu zawodow przed stadionem? 
no właśnie, będą? a czy w olimpie można jeszcze kupić normalne ?
Na pewno są jeszcze w Vegas.
Każdemu jego Everest...
slawky pisze:no właśnie, będą? a czy w olimpie można jeszcze kupić normalne ?
Można. Byłem dzisiaj koło 11 i nie było problemu z zakupem.
----- FORZA JUVE -----
Bilety są jeszcze w w/w miejscach, ma być tez pula do kas przed zawodami.
W piatek trening jest dobrowolny i jeszcze nie wiadomo kto zechce się na nim pojawić,
napewno dziewczyny chcą potrenować
W piatek trening jest dobrowolny i jeszcze nie wiadomo kto zechce się na nim pojawić,
napewno dziewczyny chcą potrenować
Dziś w Vegas kupiłem i ulgowy i normalny . Do zobaczenia na stadionie.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
W Olimpie to roznie bywa, 2 moich znajomych chcialo kupic normalne przedwczoraj i nie bylo. Chyba lepiej jechac prosto do Vegas.
http://sport.tvp.pl/12653138/hans-niels ... w-lublinie
Reportaż przedstawiający debiut Hansa Nielsena w Motorze Lublin
Co do tabeli biegów to jednak nie będzie nominowanych. Wszystkie biegi są już obsadzone, w trzech ostatnich pojadą po prostu pary "mieszane" takie jak w czwartej serii startów.
Trening jest w piątek o 15 i nie będzie na nim wszystkich bo część dotrze do Lublina w sobotę przed południem.
Programy się drukują ale raczej nie będą dostępne w przedsprzedaży, natomiast ma być możliwość zakupu już po wejściu na stadion.
Trening jest w piątek o 15 i nie będzie na nim wszystkich bo część dotrze do Lublina w sobotę przed południem.
Programy się drukują ale raczej nie będą dostępne w przedsprzedaży, natomiast ma być możliwość zakupu już po wejściu na stadion.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
nomeni pisze:http://sport.tvp.pl/12653138/hans-nielsen-mistrz-w-lublinie
Piękne...
Planowany jest zorganizowany doping dla naszych? 
Szanse na zwycięstwo w tym meczu są raczej małe...
Szanse na zwycięstwo w tym meczu są raczej małe...
-
tmaciuszczak
Szkoda Klaudii, zapewne wielu kibiców było ciekawych wyścigu z udziałem czterech pań.
http://sport.itvl.pl/news/klaudia-szmaj ... w-lublinie
A z drugiej strony miło popatrzeć, jak zmienia się park maszyn
http://sport.itvl.pl/news/przygotowania ... w-lublinie
http://sport.itvl.pl/news/klaudia-szmaj ... w-lublinie
A z drugiej strony miło popatrzeć, jak zmienia się park maszyn
http://sport.itvl.pl/news/przygotowania ... w-lublinie
wielki szacunek dla organizatorow. mozna? mozna!
carpe diem!
meesha pisze:Trening jest w piątek o 15 i nie będzie na nim wszystkich bo część dotrze do Lublina w sobotę przed południem.
Dla zainteresowanych, na treningu nie będzie raczej Jarka Hampela i Patryka Dudka, którzy jutro o godz. 15 będą na konferencji w siedzibie sponsora Falubazu firmy Kronopol w Żarach.
jest ktos dobrze zorientowany z biletami ? mianowicie jestem uczniem szkoly policealnej czy mi tez przysluguje bilet ulgowy czy normalny ?
Lepiej jednak pospieszyć się z zakupem biletów i Ci którzy chcą czekać do soboty mogą już ich nie dostać.Sprzedało się już blisko 7000,w Olimpie się skończyły a w kasach mogą się pojawić jedynie naprawdę ostatnie sztuki,lepiej nie ryzykować.Programy będą w sobotę,po dyszce.
PS:Hans już jest w Lublinie
PS:Hans już jest w Lublinie
Mam do sprzedania 1 bilet ulgowy na sobotni mecz, tel 691738393
- tezetomaniak
- Trener
Oglądając materiał z przygotowań aż ciężko uwierzyć, że to Lublin. Taka zorganizowana akcja. Można pomyśleć, że to jakiś dobrze zorganizowany klub. A to Kępa z Cugowskim 
Avalon pisze:jest ktos dobrze zorientowany z biletami ? mianowicie jestem uczniem szkoly policealnej czy mi tez przysluguje bilet ulgowy czy normalny ?
Najlepiej dowiedzieć się u organizatora, ale rozumiem, że z tym są problemy, dlatego pytanie tutaj.
Regulamin jak zwykle strasznie marnie napisany, ale postaram się pomóc.
par. 4 Regulaminu sprzedaży biletów
1. Prawo do zakupu i korzystania z biletów ulgowych przysługuje dzieciom oraz młodzieży uczącej się i studentom do 25. roku życia (rocznik 1988).
2. Warunkiem sprzedaży biletu ulgowego jest okazanie ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej. Ponadto dokument uprawniający do ulgi należy okazać na żądanie przedstawiciela Organizatora w czasie weryfikacji i kontroli przy wejściu na mecz.
Po samym ust. 1 ciężko cokolwiek wywnioskować, bo kto to jest niby "młodzież ucząca się"?
Jednak pomocny wydaje się być ust. 2. Jeśli masz ważną "legitymację szkolną", albo "legitymację studencką" to masz ulgowy, jeśli nie to normalny. Nie mam pojęcia jaki dokument posiadają osoby uczące się w studium policealnym.
I od razu zaznaczam, że jest to tylko moja interpretacja regulaminu. Organizator może uważać inaczej.
Ciekawi mnie skąd ten ciężki sprzęt do robienia toru jest i co nim zrobiono. Wie ktoś?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Wczoraj kupowałem bilety w Vegas i było ich jeszcze dużo więc najlepiej uderzać od razu tam. Jutro to co zostanie będzie pewnie zabrane do kas i może być problem z zakupem.
Trening jest zamknięty czy można się spokojnie wybrać?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!