Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Cofam to co napisałem. Retransmisja wyrzucona na ... ?!?! Nie da się tego oglądać. Nosz kur%$#%#$
tapatalked
tapatalked
Ja natomiast pochwalę ITVL za mecz Łódź-Bydgoszcz, jakość kapitalna! (HD?)
Co do meczu Lublin-Grudziądz 22 czerwca, jeśli pogoda dopisze to ci co wyjada poza miasto będą mogli spokojnie obejrzeć zawody w TV.
Co do meczu Lublin-Grudziądz 22 czerwca, jeśli pogoda dopisze to ci co wyjada poza miasto będą mogli spokojnie obejrzeć zawody w TV.
go! pisze:Nie chodzi mi juz nawet o sama jakosc. Moze ja mam kiepski internet?
Raczej tak. I należy pamiętać, żeby przy słabym internecie zamykać wszystkie inne okna.
Ale dlaczego zeby sie dostac ze strony glownej do transmisji live meczu zuzlowego trzeba 3 czy 4 razy zgadywac w co kliknac i po drodze trzeba sie 3 razy logowac? Dodam jeszcze, ze trzeba zaczac od kliku "Portale". No to mi zajelo troche zanim sie domyslilem.
3 razy logować? To chyba była niezła impreza
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
spectator pisze:Mecz z GKM w TVP, także 22 czerwca, godzina 13:45
na jakim programie?
-
Smirnek_
- Senior
Ciekawe czy przerwą transmisję przed końcem meczu tak jak to oni lubią. Tym razem nie ma transmisji w TVP Sport.
harry pisze:go! pisze:Nie chodzi mi juz nawet o sama jakosc. Moze ja mam kiepski internet?
Raczej tak. I należy pamiętać, żeby przy słabym internecie zamykać wszystkie inne okna.
No niekoniecznie, u mnie łącze 100 Mb/s i też często kuleje ITVL. Dodam że bardzo dużo różnego rodzaju transmisji ogądam w internecie i nie mam takich problemów.
go!, GIGI - moze zasieg na Wyspach gorszy?

Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
U mnie 120Mb, wiec lacze niezle. I to chyba wina wi-fi, ale juz nowy router w drodze, wiec zobaczymy.
harry pisze:Cytuj:
Ale dlaczego zeby sie dostac ze strony glownej do transmisji live meczu zuzlowego trzeba 3 czy 4 razy zgadywac w co kliknac i po drodze trzeba sie 3 razy logowac? Dodam jeszcze, ze trzeba zaczac od kliku "Portale". No to mi zajelo troche zanim sie domyslilem.
Mam takie same odczucia jak go. Człowiek wbija na strone itvl.pl i pierwsze co instynkownie robi to sie loguje 1 raz. Druga rzecz jaka robi to szuka transmisji i instynktownie klika przycik "Programy" bo tak podpowiada intuicja. Dopiero metoda prób i błędów wchodzi się na strone "portale" Tam człowek instynktownie od razu się loguje. Na ekranie 3 głowne grafiki do żużla i żadna do meczu który ma zaraz lecieć... I dalej zabawa w Sherlocka Holmesa i szukanie transmisji i dopiero ostatnie logowanie
Takie są fakty, 0 intuicyjności.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Re: Odp: Żużel w TV
truskawa pisze:harry pisze:Cytuj:
Mam takie same odczucia jak go. Człowiek wbija na strone itvl.pl i pierwsze co instynkownie robi to sie loguje 1 raz. Druga rzecz jaka robi to szuka transmisji i instynktownie klika przycik "Programy" bo tak podpowiada intuicja. Dopiero metoda prób i błędów wchodzi się na strone "portale" Tam człowek instynktownie od razu się loguje. Na ekranie 3 głowne grafiki do żużla i żadna do meczu który ma zaraz lecieć... I dalej zabawa w Sherlocka Holmesa i szukanie transmisji i dopiero ostatnie logowanie
Takie są fakty, 0 intuicyjności.
Po to chyba właśnie powstała subdomena itvlspeedway.pl żeby całe to krążenie ominąć.
tapatalked
Ech, już wiem.
Nie zwróciłem uwagi że wy mówiecie o itvl.pl a ja o itvlspeedway.pl
No tak, dojście do transmisji z itvl jest o niebo albo dwa trudniejsze. Z itvlspeedway to bułka z masłem.
Dlatego to małe nieporozumienie.
Nie zwróciłem uwagi że wy mówiecie o itvl.pl a ja o itvlspeedway.pl
No tak, dojście do transmisji z itvl jest o niebo albo dwa trudniejsze. Z itvlspeedway to bułka z masłem.
Dlatego to małe nieporozumienie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Palić alberta w sumie też zajęcie, lub jak kto woli kleić głupa

MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Też tak miałem przy okazji pierwszego meczu sezonu: na SF wszyscy coś mówią o trasmisji, a ja tracę wiarę w swoje zmysły szukając starym zwyczajem na itvl.pl.
Przy okazji też pochwalę jakość transmisji z Łodzi: super "żywo" to wyglądało. Ciekawe czy jakiś z naszych meczów też tak będzie można obejrzeć...
Przy okazji też pochwalę jakość transmisji z Łodzi: super "żywo" to wyglądało. Ciekawe czy jakiś z naszych meczów też tak będzie można obejrzeć...
Cooper pisze:go!, GIGI - moze zasieg na Wyspach gorszy?![]()
Być może
Geest pisze:
Ten z Rybnika powinien być w takiej jakości.
Ja Grzesiek mam 60Mb i oglądając na najwyzszej jakości jeszcze mi się nigdy nie zacieło
więc myśle że przyczyna nie lezy po stronie łacza a jestem na wyspie obok
więc myśle że przyczyna nie lezy po stronie łacza a jestem na wyspie obok
Harry pisal ze Rzeszów wypial się na itvl, ale sadzac po dzisiejszej transmisji w TVP, to Marta całkiem olala TV? Czy sa za to jakieś konsekwencje?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Komentator lubelskiej ITVL używa określenia "lubliński zespół" 
ITVL-u, wreszcie! Jakość stosowna do ceny, oby obyło się bez przygód.
To go nie usprawiedliwia 
U mnie to samo nigdy tak nie cięło jak dziś...
edit:
Na kompie tragedia, na tablecie w roz 320x280p dość płynnie, ale nie idealnie. Przy jakości normalnej i wysokiej też lipa.
Chyba brakuje im strumienia
edit:
Na kompie tragedia, na tablecie w roz 320x280p dość płynnie, ale nie idealnie. Przy jakości normalnej i wysokiej też lipa.
Chyba brakuje im strumienia
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2014, o 17:22 przez Kalix, łącznie zmieniany 1 raz.