Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

Re: s

#601 Postautor: mcprzemek » 12 lipca 2004, o 22:54

Podczas niedzielnego spotkania z zawodnikami wiele ostrych słów na temat poszczególnych jeźdźców powiedział Peter Karlsson. Szwed dodał jednak, że mamy naprawdę mocną drużynę, o ile nie najmocniejszą w I lidze. Problem polega na tym, że niektórzy zawodnicy nie wykorzystują swojego potencjału, a mówiący to Peter jeździ na żużlu 20 lat i wie co w tym wszystkim chodzi. Powiedział również, że stać nas na wiele, ale teraz musimy przede wszystkim solidnie przygotować się do najbliższego spotkania z Gorzowem. Ten mecz może decydować o kolejności na koniec sezonu.

Bardzo jestem ciekawy co dokładnie Peter powiedział na naszych pozostałych zawodników.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#602 Postautor: Cz@rek » 12 lipca 2004, o 22:56

Wywiad z Siwkiem tylko potwierdził moje spostrzeżenia na temat
całorocznej postawy Karlssona w naszym zespole.
Mianowicie Peter w żadnym polskim klubie nie był tak zaangażowany
w dobro zespołu jak właśnie u nas! :!:
Owszem raz na kilka meczów zwali jakiś bieg,ale na B.czy gdyby
przed sezonm któś powiedział że po zdobyczy 12 pkt. będziemy
wieszać na nim psy i wyp...z drużyny,to wszyscy pukali by się w czoło
i chcieli kontraktu z takim zawodnikiem na wszystkie spotkania!!!
Peter odemnie duży szacuneczek :!: Tak trzymaj :!:

Kubaq

#603 Postautor: Kubaq » 12 lipca 2004, o 23:08

Moim zdaniem sprzedali, bo przemawia za tym wiele rzeczy. Osobiście lubie Stal, czasem też trzeba sobie pomóc, a to, że zrobili to nieumiejętnie to już ich sprawa. Jak my(Tarnów) przekupywaliśmy rybniczan w tamtym sezonie to na dywanik Ślaka szedł taki co jeździ w kratke, żeby niebyło widać, że kupiony :D A jakby ktoś nie wiedział, to Szombierskiego tak ładnie ugłaskał, że zrobił dokładnie tyle punktów(3) ile miał zakontraktowane z Tarnowem :P
Unia Tarnów !! Janusz & Marcin rulezz ;-)

Stacho85

#604 Postautor: Stacho85 » 12 lipca 2004, o 23:22

http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_stacho

Pod tym adresem wrzucilem troche fotek z wczorajszego meczu. Nic nadzwyczajnego, ale obejrzec sie da ;)

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#605 Postautor: GIGI » 12 lipca 2004, o 23:43

Co wy Rzeszowiaki pierdolicie ???

Jak wytłumaczycie fakt ze Kaczmarek przyjechał z waszym przedstawicielem???

No comment !!!

darkman

#606 Postautor: darkman » 13 lipca 2004, o 00:43

GIGI pisze:Co wy Rzeszowiaki pierdolicie ???

Jak wytłumaczycie fakt ze Kaczmarek przyjechał z waszym przedstawicielem???

No comment !!!

Spokojnie do k u r w y nedzy - w Rzeszowie na zawodach siedziało w budce sedziego 2 sedziów w tym jeden taki z Lublina , a publika troche pogwizdała , ale wszyscy i tak wiedzieli , ze na torze jezdza zuzlowcy , a nie sedzia czy polewaczka.

Jasiek S przesadził troche, tor był równy dla wszystkich - aha - na kazdym meczu piłkarskim jest obserwator , ale to nie wpływa na stan murawy albo zwichniecie barku bramkarza.
To sport w którym wygrywa lepszy albo szczesciarz..............w tym wypadku i jednym i drugim był Rzeszów.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#607 Postautor: GIGI » 13 lipca 2004, o 01:02

darkman pisze:Spokojnie do k u r w y nedzy - w Rzeszowie na zawodach siedziało w budce sedziego 2 sedziów w tym jeden taki z Lublina , a publika troche pogwizdała , ale wszyscy i tak wiedzieli , ze na torze jezdza zuzlowcy , a nie sedzia czy polewaczka.

Gówno prawda , sedzia nie miał nic do powiedzenia w Niedziele !!! Jeli nie jestes pewien zapraszam na http://www.tzlublin.com

darkman pisze:To sport w którym wygrywa lepszy albo szczesciarz..............w tym wypadku i jednym i drugim był Rzeszów.

HEH co ty gadasz, wygrywa ten kto ma lepsze ukaldy i bardziej włazi w dupe!!

rayallen

#608 Postautor: rayallen » 13 lipca 2004, o 01:12

darkman pisze:Jasiek S przesadził troche, tor był równy dla wszystkich - aha - na kazdym meczu piłkarskim jest obserwator , ale to nie wpływa na stan murawy albo zwichniecie barku bramkarza.

Ano i owszem jest. tylko, że on siedzi cicho nie ma żadnego prawa w podejmowaniu decyzji dotyczących meczu. A w niedzielę sedzią był Kaczmarek i to on decydował jak ma wyglądac tor, kiedy ma wyjechac polewaczka i ciągnik, choć takie decyzje leżą w kwesti sędziego, a nie obserwatora.

harry
Trener

#610 Postautor: harry » 13 lipca 2004, o 02:45

Jakieś szcególy, czy tylko sam to wymyśliłeś??? :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#611 Postautor: Gelo » 13 lipca 2004, o 08:31

Zanosi sie na to, że taki solidny kopniak w dupsko moze im wyjsc tylko na dobre. poki co skutki tej porażki sa nadspodziewanie dobre...

Skutkiem porażki jest zawalenie sprawy playoffów, a to raczej nie jest nadspodziewanie dobre. Cóż z tego, ze jeden kolega z drugim pojdzie po rozum do głowy, skoro dwa kluczowe dla nas mecze zostały zawalone. Tego się nie odwróci. A szanse na lepszy bilans z Gorzowem widzę mizernie.

peterix
Szkółkowicz

#612 Postautor: peterix » 13 lipca 2004, o 08:51

Czytam wasze gorące opinie po meczu ze Stalą i krew mnie zalewa. Po pierwsze ze względu na jazdę i wynik naszych chłopaków, a po drugie ze względu na niektóre wasze komentarze i opinie. Do cholery, nie zachowujcie się jak stadko rozżalonych gówniarzy! Wczoraj wynosicie TŻ pod niebiosa, a dziś rzucacie w nich mięcho i joby z najwyższej półki?! Czy tak zachowuje się PRAWDZIWY kibic??!
Chodzę na żuzel od prawie 20 lat i wiele widziałem. Byłem z Motorem i LKŻ na dobre i złe. Kiedy był szczyt popularności (Nielsen i srebro) i kiedy LKŻ sięgał dna i ciężko było wystawić 7 zdrowych ludzi umiejących się ścigać na żużlu.Po dzisiejszym meczu też czuję się wydymany, ja wy,ale spójrzmy realnie na wszystko po kolei. Mecz jaki był każdy widział, ale po pierwszych emocjach, które już opadły proponuję:
1. Zachować spokój i na zimno przeanalizować całą sytuację. Jeszcze nie wszystko stracone! Jedziemy dalej!!
2. Pogratulować Stali zwycięstwa, bo miała DRUŻYNĘ(!), motywację i serce do walki. A my co - Grzesia, Dawida(nareszcie!) i pół Petera:((
3. Przyznać uczciwie, że byliśmy słabsi i dlatego przgraliśmy, a nie że sędzia, Siwek, Kaczmarek, przeciwny wiatr i Bóg wie kto jeszcze są winni porażki.
4. Odwalić się od trenera Janusza S., bo chłopisko robił w meczu co mógł. Nie widzeliście, że normalnie nie miał kto jechać? To co - miał batem poganiać Frankowa czy Daniela? O Jurku nie wspomnę..
5. Przeprosić dyrektora Siwka, bo komu jak komu, ale jemu zawsze zależało i na awansie i na kibicach. Nie mamy prawa najpierw go prosić by został na stanowisku, a potem go wyzywać. Po takim meczu też chłop miał prawo się wkur..ć!
6. Zachować szacunek dla Śledzia i Mordela, bo kiedy oni zdobywali pierwsze punkty dla Motoru większość z Was nosiła spodnie na szelkach(prawda?) To oni przez całe lata dostarczali nam wielu radości . Ich czas sie kończy, ale szacunek im się należy.
7. Ponieważ płacimy za bilet mamy prawo żądać walki do upadłego i szacunku dla kibica. Tego zabrakło w niedzielę - fakt! I to chłopaki są nam winni!
8. Przed meczem rozleciał się Darkowi silnik. W czasie meczu padł ostatni.. W Anglii - kicha na maxa. I co tu jeszcze dodać? Zanim krzykniesz w jego stronę "złodziej" lub "wypier... Śledziu" - zastanów się! Czasem tak bywa..
9. Weźcie pod uwagę na jakim torze nasi trenowali, a jaki był na meczu? Kumacie? Jako gospodarz zostaliśmy zmuszeni przez sędziego i obserwatora do przygotowania toru pod gości (beton). Paranoja!
10. Śledź, Mordel,Franek i Jeleń zawalili mecz po całości - fakt. Ale dajmy chłopakom szansę na rehabilitację - stać ich na to! Jak im się nie uda lub nie chce - niech idą w Polskę lub na sportową emeryturę! Krzyżyk na drogę!
11. Przed meczem z Gorzowem przy prezentacji powitajmy tych , którzy na to zasłużyli aplauzem (Knapp, Dawid, może Peter), a resztę przemilczmy (wiadomo o kogo chodzi).
12. Dozwolone są gwizdy i transparenty na "Nie" ale bez bluzgów!
13. Weźmy białe chusteczki lub kartki papieru i po meczu pożegnajmy tych , którzy na to ostatecznie zasłużą (największe szanse mają Mordel, Daniel i Franek).
14. Żądajmy (transparent?) obniżki cen biletów na następny mecz jako rekompensaty za żenadę ze Stalą (o 5zł wystarczy?)
15. Bądźmy prawdziwymi kibicami a nie obrażonymi panienkami!
16. Kto chce się obrażać na swój ukochany(??) klub po jednym przegranym meczu niech niech nie przychodzi na stadion. Bez niego też mecz się odbędzie. Tylko niech nie mówi później że jest kibicem TŻ lub żużla!!!
17. Boże, strzeż nas przed pseudokibicami!!!!
18. Z TŻ na dobre i złe!!! Do zobaczenia na Stali Gorzów.
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Czarek
Trener

#614 Postautor: Czarek » 13 lipca 2004, o 09:20

Sprawa jest prosta. Dajmy im szansę na rehabilitację w meczu z Gorzowem. Jeśli go zawalą to sezon się dla nas skończy i będzie można ich opierniczać maksymalnie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Mrucky

#616 Postautor: Mrucky » 13 lipca 2004, o 09:58

Poczytajcie sobie wywiad ze StachyrÄ…:

http://www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/SPORT/40712009

On przynajmniej ma odwagę powiedzieć że Rzeszów był lepszy. Chodziaż osobiście wiem z jakim trudem przeszło Mu to przez gardło, bo na jednym z treningów w Rzeszowie powiedział kibicom że Stal nie ma najmniejszych szans na wygraną.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#617 Postautor: ravajas » 13 lipca 2004, o 11:07

Mrucky pisze:Poczytajcie sobie wywiad ze StachyrÄ…:

http://www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040713/SPORT/40712009

On przynajmniej ma odwagę powiedzieć że Rzeszów był lepszy. Chodziaż osobiście wiem z jakim trudem przeszło Mu to przez gardło, bo na jednym z treningów w Rzeszowie powiedział kibicom że Stal nie ma najmniejszych szans na wygraną.

hehh: "nie porównujcie mnie do Marka Cieślaka" - niezły wrzut :)

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#618 Postautor: Gelo » 13 lipca 2004, o 11:17

Czy moze mnie ktoś oświecić dlaczego dostałem bana na forum rzeszowskim? O co tu chodzi do cholery?

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#619 Postautor: jacur78 » 13 lipca 2004, o 11:30

Gelo pisze:Czy moze mnie ktoś oświecić dlaczego dostałem bana na forum rzeszowskim? O co tu chodzi do cholery?

Jakto Gelu, to nie wiesz?
Odpowiem Ci. Dostales bana za to ze masz inne poglady niz rzeszowianie, a takich jak Ty..... no i ja to zwyczajnie sie wyrzuca, bo oni lubia sie taplac tylko i wylacznie we wlasnym bagienku :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#620 Postautor: Gelo » 13 lipca 2004, o 11:34

jacur78 pisze:
Gelo pisze:Czy moze mnie ktoś oświecić dlaczego dostałem bana na forum rzeszowskim? O co tu chodzi do cholery?

Jakto Gelu, to nie wiesz?
Odpowiem Ci. Dostales bana za to ze masz inne poglady niz rzeszowianie, a takich jak Ty..... no i ja to zwyczajnie sie wyrzuca, bo oni lubia sie taplac tylko i wylacznie we wlasnym bagienku :)

Dziwne, bo ani nikogo nie zbluzgałem, ani sie z nikim nie kłócilem. Przed meczem mieli wieksze powody do zbanowania mnie to zostawili mnie w spokoju - wielkie dzięki łaskawcy. Zblokowali mnie wtedy kiedy jako jeden z nielicznych naszych kibiców napisalem, to co chcieli przeczytac - ze byli lepsi. Bez sensu.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#621 Postautor: mikas » 13 lipca 2004, o 11:40

peterix pisze:Wczoraj wynosicie TŻ pod niebiosa, a dziś rzucacie w nich mięcho i joby z najwyższej półki?! Czy tak zachowuje się PRAWDZIWY kibic??!

Wczoraj zasługiwali na "wszystko co najlepsze", dzis zasługuja na "wszystko co najgorsze" Zapracowali na to swoją postawą na torze i brakiem szacunku do kibiców, więc sie nie dziw że niektórych poniosły nerwy. Dopóki nie udowodnią postawą na treningu, u mechanika i na torze,że kibice nie mieli racji muszą liczyć sie z konsekwencjami swojego zachowania.

14. Żądajmy (transparent?) obniżki cen biletów na następny mecz jako rekompensaty za żenadę ze Stalą (o 5zł wystarczy?)

Uważam że obniżenie cen biletów jednak wyjdzie tylko na gorsze. W kasie i tak sie nie przelewa, a wiadomo że teraz na mecze będzie przychodzić mniej osób. Nie wbijajmy gwoździa do trumny naszemu klubowi.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#623 Postautor: mikas » 13 lipca 2004, o 11:50

Ja jeszcze nie mam tam bana, piszcie do mnie na priva do powklejam tam Wasze wypowiedzi :wink: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#624 Postautor: jacur78 » 13 lipca 2004, o 12:00

I wtedy ty dorobisz sie bana!
Mozna tez zrobic sobie 2 profil ale nazwa tego profila musi znaczaco odbiegac od poprzedniej bowiem kazdy nowy forumowicz musi byc zaaprobowany przez rzeszowskich moderatorow! SMIESZNE!
KOMUNISTYCZNA CENZURA PRZY TYM TO PRYSZCZ!

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#625 Postautor: jas » 13 lipca 2004, o 12:02

za forum rzeszowskim...
michal_m napisał:
heh, widac, ze Lublinianie sie obrazili na kibicow Stali ciekawe za co dostalem bana na tamtejszym forum ? czyzbym obrazal kogos, badz rzucal miesem, jak maja w zwyczaju niektorzy "kibice" TZ-u ? no coz, moze ktos mi to kiedys wyjasni..pozdro;]

Michał napisałeś prawdę,a to niestety niektórych boli bardzo mocno

dziwne to to. my bany u nich, oni bany u nas... :roll: :roll: :roll: :roll:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!