Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Lombard wyluzuj, bo już nie da się czytać tego lamentowania. Ktoś wyżej wstawił wywiad, w którym Więckowski stwierdził, że lepiej będzie jak ogłoszą cały skład za jednym zamachem, a Ty od miesiąca masz pełne gacie, bo nie wiesz kto będzie w składzie. Wrzuć na luz i poczekaj jeszcze chwilę.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jestem jak najbardziej wyluzowany i oczywiście cierpliwie poczekam na efekty. A że spodziewałem się czegoś innego...ale przeżyję i to.
I nie tyle mi chodzi nawet o nazwiska co o styl i formę. Wypowiedzi o szukaniu sponsorów mówią jedno z dwóch rzeczy, że albo mamy za mało pieniędzy, albo nie było o czym powiedzieć w wywiadzie. Obie rzeczy nie świadczą za dobrze. Teraz jest czas podpisywania kontraktów, a do wiosny można sobie szukać sponsorów na sezon 2018.
I nie tyle mi chodzi nawet o nazwiska co o styl i formę. Wypowiedzi o szukaniu sponsorów mówią jedno z dwóch rzeczy, że albo mamy za mało pieniędzy, albo nie było o czym powiedzieć w wywiadzie. Obie rzeczy nie świadczą za dobrze. Teraz jest czas podpisywania kontraktów, a do wiosny można sobie szukać sponsorów na sezon 2018.
Ostatnio pisałem ,że z bardzo dobrej strony prezentował się Rohan Tungate na Grand Prix. Więc może on będzie brany pod uwagę... Młody, ambitny, waleczny i chyba bardziej dyspozycyjny niż Masters :)
Pod uwage juz zostal wziety- w Lodzi
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Admin czas na serwerze pora zmienic ☺
- _piotrusss
- Kadrowicz
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/71943 ... kstralidze
Jak się Witek wnerwi na to jego szukanie szczęścia w ekstralidze to mu powie żeby szedł w cholerę [emoji3] Nie jestem pewien czy to zawodnik na tak wysoki poziom.
Jak się Witek wnerwi na to jego szukanie szczęścia w ekstralidze to mu powie żeby szedł w cholerę [emoji3] Nie jestem pewien czy to zawodnik na tak wysoki poziom.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
-
Zaratustra
- Kadrowicz
http://www.przegladsportowy.pl/zuzel/pg ... 1,984.html
Michelsen w Zielonej? Byłoby bardzo szkoda. Cały czas liczę, że będzie u nas.
Michelsen w Zielonej? Byłoby bardzo szkoda. Cały czas liczę, że będzie u nas.
Klub zdradza pierwsze szczegóły dotyczące koncepcji składu :)
https://www.youtube.com/watch?v=CHjBWeHzrXQ
https://www.youtube.com/watch?v=CHjBWeHzrXQ
- tezetomaniak
- Trener
Oby to była prawda :) Awans do ekstraligi z Brzezińskim będzie formalnością.
Koncepcja jest słuszna. Dla mnie oznacza to jedno. W przyszłym sezonie w naszych barwach zobaczymy Peronia, Jeleniewskiego i Bobera.
Albo Jeleniewski, Peroń, Kuromonow, i Brzeziński :D
No i Dawid Stachyra jeszcze nigdzie nie podpisal.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Z jednej strony skoro Sparta wyklada az 360k na Fricke, moze doszli do porozumienia z Motorem odnosnie kwoty odstepnego za Oskara i bedzie to czesc sumy na sfinansowanie transferu Australijczyka?
Dzis pojawilo sie info ze Fricke ma blizej do leszna chociaz wydaje sie ze to zagrywka ROWu obliczona na przyspieszenie dzialan Sparty. Pojawila sie tez wiadomosc ze sam Oskar nie wyklucza ze pojedzie u nas. Rowniez slyszalem o konferncji w poniedzialek ale moze chodzilo o nastepny☺
Ciekawe czy w Opolu ten tajemniczy senior to nie Miesiąc. Hmm...
Twitter twierdzi, ze to Gafurov. Niezla paka jak na 2 lige w Opolu
medyk pisze:Ciekawe czy w Opolu ten tajemniczy senior to nie Miesiąc. Hmm...
Przecież tym seniorem okazał się Ułamek. Już wczoraj ogłoszony. Piszą, że Gafurov ma być w Ostrowie.
Jak dla mnie i Łełek i Ciapek to Rzeszów. Reszta to epizody. Dlatego Stal ma gotowy skład na 2 ligę nawet bez Lampartów.
To by mialo rece i nogi w ich wykonaniu. My natomiast na sentymentach nie mozemy (jesli mamy) jechach o PO.
Na razie Lamparty u Was. Z nimi w składzie to PO bardzo realne w Waszym wykonaniu.
- MikeMistrz
- Senior
Co oznacza "na razie"? I skąd masz takie info? 
Wszystko się u Nas przedłuża (Rzeszów). Zawodnicy pomału tracą cierpliwość... Szkoda słów...
-
PolonistaLublin
A u nas: Jeleń, Greg, Baran, Lambert i ...Lamparty. Niestety, Miesiąc w Rzeszy. Marzenia? Zobaczymy...