Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41
- kuki
- Kontakt:
Rzeszowiak weście lepiej tego Miesiąca do sklądu nie wqpisujcie jak przyjedziecie do Lublina.Mam nadzieje że wtedy Dawid mu odda i ten miesiąc skończy jazde juz wogole(nie chodzi mi oto żeby go np.zabil tyle że nasra w pory i skończy kariere).Panowie trzeba będzie wrzuty ostre zmontować:)!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
-
rzeszowiak
ehh i dalej to samo ;-/ moze ja tez zaczne wyrzuty robic ze przez Dawida w tamtym roku PaweÅ‚ wyladowaÅ‚ w szpitalu!!NIE O TO CHODZI!!!! I WTEDY I TERAZ BYÅA WINNA ODPOWIEDNIO Stachyry i MiesiÄ…ca!!Sa kwita jak na wasze rozumienie bo zauwazam ze to jakies zawody kto kogo ile razy wkomponuje w bande!!Dajcie juz sobie spokój Miesiac ostro zagraÅ‚ i dostaÅ‚ kare!!
pozdro
pozdro
-
Michael
Michael pisze:Prawda jest taka ze gdyby wasi rzeszowscy dzialacze ruszyli mozgownicami i zrobiliby siatke to do tych kontuzjii i sporow by nie doszlo.U nas bylo juz troche upadkow i siatka ratowala nie jednego przed kontuzja.
Siatka? Akurat Saitgariejew zabił się na torze wyposażonym w siatkę (uderzając w nią). Według mnie najbezpieczniejsze są bandy takie jak na GP (przynajmniej żeby na łukach takie były). Dlatego GKSŻ zamiast wymagać od klubów sztucznego oświetlenia powinna zająć się bezpieczeństwem na torach i to nie tylko poprzez wymóg zamontaowania bezpiecznych band np. nadmuchiwanych. Koszt chyba porównywalny do sztucznego oświetlenia.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2004, o 14:42 przez pietras, łącznie zmieniany 2 razy.
-
rzeszowiak
Moze i masz racje ale daj na to pieniadze!! Naprawde nie mamy jakiegos ukrytego skarbu zeby go wyciagnac i stworzyc nowe bandy.Myslisz ze my nie ubolewamy ze mamy takie a nie inne bandy?Jak tak to sie mylisz.W tym roku konczy nam sie na te bandy pozwolenie i napewno na drewniane bandy nie dostaniemy pozwolenia wiec juz w przyszłym sezonie powinno byc lepiej.Jak na razie niestety nie ma pieniedzy ale juz w przyszłym sezonie one beda sie muisały znalesc bo nie otrzymamy pozwolenia na jazde w lidze.
-
Michael
No to niezle.Nie wiecie ze zdrowie zawodnikow jest najwazniejsze? Macie sare na sprzet (niechodzi mi tu o to ze kupujecie ile chcecie motocykli itd. ale sa czynione jakies inwestycje w sprzet) a na bandy nie.A co do Rifa to kiedy to bylo.Wtedy byly inne konstrukcje band itd.I jeszce skad mieliscie sarke na to zeby zaplacic naszym w Lublinie?Darek przeciez jest bardzo chciwy na sare bo chce jak najlepiej dla druzyny i musi inwestowac sprzet.Nie?
-
stal_rzeszow
kuki pisze:Rzeszowiak weście lepiej tego Miesiąca do sklądu nie wqpisujcie jak przyjedziecie do Lublina.Mam nadzieje że wtedy Dawid mu odda i ten miesiąc skończy jazde juz wogole(nie chodzi mi oto żeby go np.zabil tyle że nasra w pory i skończy kariere).Panowie trzeba będzie wrzuty ostre zmontować:)!!
ty chyba jesteś nienormalny... jak Rzeszów miałby oddawać Piszczowi za jego wybryki to gość by już chodził o lasce!!
no i idąc Twoim tokiem myślenia, Miesiąc oddał za tamten rok!!
||| CRAZY |||
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2004, o 14:48 przez stal_rzeszow, łącznie zmieniany 2 razy.
http://WWW.STAL.RZE.PL - Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel...
http://WWW.STAL.KOM.PL
Michael pisze:No to niezle.Nie wiecie ze zdrowie zawodnikow jest najwazniejsze? Macie sare na sprzet (niechodzi mi tu o to ze kupujecie ile chcecie motocykli itd. ale sa czynione jakies inwestycje w sprzet) a na bandy nie.A co do Rifa to kiedy to bylo.Wtedy byly inne konstrukcje band itd.I jeszce skad mieliscie sarke na to zeby zaplacic naszym w Lublinie?Darek przeciez jest bardzo chciwy na sare bo chce jak najlepiej dla druzyny i musi inwestowac sprzet.Nie?
Rif zginął kilka lat temu na torze w Ostrowie uderzając w siatkę, taką samą jak w Lublinie. Było też wiele wypadków zahaczenia kierownicą o siatkę, dlatego teraz tego typu band juz sie nie buduje. Ostatnia siatka została zamontowana w Warszawie, a potem stosowano już tzw. lekkie bandy.
ZASRANY GÓWNIARZ MIESIĄC PRZEGRAŠSTART BO ON JEST KOMPLETNE ZERO!!!!!!!!!!!! I CHCIAŠRATOWAC SYTUACJĘ I WPIERDOLIŠSIE W DAWIDA.....POWINIEN DOSTAĆ PO RYJU I SPIERDALAĆ POKORNIE DO PARKINGU.......ALE ON JESZCZE PRZYJEDZIE NA REWAŻ DO LUBLINA
NIC JUŻ NIE PISZCIE NA TEN TEMAT RZESZOWIAKI BO IDIOTE MACIE W DRUŻYNIE
-
stal_rzeszow
toni pisze:ZASRANY GÓWNIARZ MIESIĄC PRZEGRAŠSTART BO ON JEST KOMPLETNE ZERO!!!!!!!!!!!! I CHCIAŠRATOWAC SYTUACJĘ I WPIERDOLIŠSIE W DAWIDA.....POWINIEN DOSTAĆ PO RYJU I SPIERDALAĆ POKORNIE DO PARKINGU.......ALE ON JESZCZE PRZYJEDZIE NA REWAŻ DO LUBLINA
a gdzie sÄ… moderatorzy??

http://WWW.STAL.RZE.PL - Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel...
Zabawa na trybunach była świetna...ale tą biesiadę zakłóciły łochy z ochrony wyżywając się na Norbim i na Kozim (wielkie pozdro dla was)...Mamy nadzieję ,że wybierzemy się tym samym składem do Gdańska ,wódeczka i ogóreczki znowu na pewno będą i browar z promocji
na jakiejÅ› wiejskiej stacji po drodze 
stal_rzeszow pisze:a kto pamięta jak rok temu mały Stachyra wyziózł Miesiąca i Micała na pierwszym łuku ???
porozwalał ich jak bandyta, a Miesiąc wczoraj w ferworze walki wypuścił za mocno motocykl i uderzył w Dawida i został za to wykluczony z biegu...
a co do zachowania kibiców,
też się mocno zdziwiłem jak wszyscy zaczęli się cieszyć, że Stachyra nie jedzie
Do tej pory broniłem rzeszowian, bo uważałem, że naprawde mieli pecha(bo mieli), ale jak sie czyta takie wpisy, to ręce opadają.
I zgodzę sie z Gelem: Jak Miesiac wpieprza się w Stachyrę to jest to w ferworze walki, jak Trojan wpieprza się w Śledzia to jest w ferworze walki, ale jak Dawid wjeżdża w Miesiąca, a Piszcz w Trojana to bandyci i mordercy.....
Czy Wy czasami patrzycie dalej niż czubek właśnego nosa?
Co do meczu, to brawa dla naszych za walkę(nie wszystkich). Spodziewałem się wyniku w granicach 54-36, a tu walka niemal do końca.
Jedną sprawę mamy też już rozstrzygnięta definitywnie. Ze Śledziem i Frankowem to my do E-Ligi na bank nie wejdziemy.
pietras pisze:Rif zginÄ…Å‚ kilka lat temu na torze w Ostrowie uderzajÄ…c w siatkÄ™, takÄ… samÄ… jak w Lublinie. .
Z tego co pamiętam to uderzył on w słupek bramy wjazdowej do parkingu.
A to oznacza że miał okrutnego pecha.
Siatkowe bandy mają wady, lecz na pewno są o wiele bezpieczniejsze od dech jakie są w Rzeszowie. Myśle że nawet Jeleniewski zawdzięcza życie takiej bandzie (siatkowej). A kazdy kontakt z takimi dechami (aż wstyd) jak na torze w rzeszowie kończy się kontuzją. Ta banda wyglada jak płot otaczający skansen wsi lubelskiej, jakby miał z 40 lat conajmniej.
stal_rzeszow pisze:toni pisze:ZASRANY GÓWNIARZ MIESIĄC PRZEGRAŠSTART BO ON JEST KOMPLETNE ZERO!!!!!!!!!!!! I CHCIAŠRATOWAC SYTUACJĘ I WPIERDOLIŠSIE W DAWIDA.....POWINIEN DOSTAĆ PO RYJU I SPIERDALAĆ POKORNIE DO PARKINGU.......ALE ON JESZCZE PRZYJEDZIE NA REWAŻ DO LUBLINA
a gdzie sÄ… moderatorzy??
TY SIĘ O MODERATORÓW NIE PYTAJ!!!!!!!!!!! POPROSTU SZLAG MNIE TRAFIA JAK WIDZE COS TAKIEGO JAK WCZORAJ I JAK POTEM CAÅE STADO KOLESI PISZE,Å»E TERAZ SÄ„ KWITA!!!!!!!!!!!!!! WALNIJCIE SIE W ÅEB!!!!!! TEN MIESIAC TO TAKI JEŹDZIEC BEZ GÅOWY
-
Michael
Pietras daj sobie spokoj.Czlowieku nie mowie ze siatka chroni przed wszystkim.Czytaj uchem a nie brzuchem.Napisalem ze nie byloby takich sytuacjii jak w tym i zeszlym roku.Tak jestes za ta banda drewniana?To spojrz jak zawodnicy w nia wala.Nie ma zadnej amortyzacji.Od siatki mozesz sie odbic albo ja przebic.Dawid wczoraj polecial na kregoslup.Siatka by to zamortyzowala i wstalby nawet o wlasnych silach.Wiec nie gadaj mi tu takich glupot
rayallen pisze:stal_rzeszow pisze:a kto pamięta jak rok temu mały Stachyra wyziózł Miesiąca i Micała na pierwszym łuku ???
porozwalał ich jak bandyta, a Miesiąc wczoraj w ferworze walki wypuścił za mocno motocykl i uderzył w Dawida i został za to wykluczony z biegu...
a co do zachowania kibiców,
też się mocno zdziwiłem jak wszyscy zaczęli się cieszyć, że Stachyra nie jedzie
Do tej pory broniłem rzeszowian, bo uważałem, że naprawde mieli pecha(bo mieli), ale jak sie czyta takie wpisy, to ręce opadają.
I zgodzę sie z Gelem: Jak Miesiac wpieprza się w Stachyrę to jest to w ferworze walki, jak Trojan wpieprza się w Śledzia to jest w ferworze walki, ale jak Dawid wjeżdża w Miesiąca, a Piszcz w Trojana to bandyci i mordercy.....
Czy Wy czasami patrzycie dalej niż czubek właśnego nosa?![]()
![]()
Co do meczu, to brawa dla naszych za walkę(nie wszystkich). Spodziewałem się wyniku w granicach 54-36, a tu walka niemal do końca.
Jedną sprawę mamy też już rozstrzygnięta definitywnie. Ze Śledziem i Frankowem to my do E-Ligi na bank nie wejdziemy.
Może jednak przestaniesz uogólniać? Przeczytaj mój wpis na stronie 13.
Pozdrawiam
Ty lepiej popatrz na forum rzeszowskie. Tam poziom tworzą mistrzowie z podstawówki i gimnazjum. Srednia wiaku oscyluje cos kolo 14 lat chyba. Zdjecia ze zorganizowanego wyjazdu autobusowego na jakis meczyk wygladały jak wyprawa kolonistów na obóz. nigdzie, na zadnym z for nei widziałem tyle bluzgów jak na rzeszowskim.
Ar2rB pisze:pietras pisze:Rif zginÄ…Å‚ kilka lat temu na torze w Ostrowie uderzajÄ…c w siatkÄ™, takÄ… samÄ… jak w Lublinie. .
Z tego co pamiętam to uderzył on w słupek bramy wjazdowej do parkingu.
A to oznacza że miał okrutnego pecha.
Siatkowe bandy mają wady, lecz na pewno są o wiele bezpieczniejsze od dech jakie są w Rzeszowie. Myśle że nawet Jeleniewski zawdzięcza życie takiej bandzie (siatkowej). A kazdy kontakt z takimi dechami (aż wstyd) jak na torze w rzeszowie kończy się kontuzją. Ta banda wyglada jak płot otaczający skansen wsi lubelskiej, jakby miał z 40 lat conajmniej.[/quote
Gdyby jak piszesz każdy kontakt z dechami w Rzeszowie kończył sie kontuzją to Stal nie miałaby juz kogo wystawić w tym sezonie do składu i wiele innych drużyn też. Nie chcę przez to powiedzieć, że nasze bandy są ok, bo tak oczywiście nie jest. Z drugiej strony nie uważam też siatki za bardziej bezbieczną. gdyby tak było to wszystkie bandy wymieniano by na siatki, a tak przecież nie jest. Wystarczy pojechac do takich miast jak Tarnów, Gniezno, Wrocław, Rybnik i inne. Na przykład we Wrocławiu siatkę wymieniono na bande lekkiej konstrukcji. Jeśli więc jest siatka według ciebie jest bezpieczna, to po co to zrobiono?
Pozdrawiam.
Ar2rB pisze:Ty lepiej popatrz na forum rzeszowskie. Tam poziom tworzą mistrzowie z podstawówki i gimnazjum. Srednia wiaku oscyluje cos kolo 14 lat chyba. Zdjecia ze zorganizowanego wyjazdu autobusowego na jakis meczyk wygladały jak wyprawa kolonistów na obóz. nigdzie, na zadnym z for nei widziałem tyle bluzgów jak na rzeszowskim.
Żadne forum nie jest wolne od tego typu wrednych wpisów, lubelskie również.
Pozdrawiam
Aż tak ciemny jesteś, że nie rozumiesz?
Ja nigdzie nie napisałem, że banda siatkowa jest najbezpieczniejsza na świecie. Miały kluby na to kase, zrobiły sobie takie bandy jakie uwaza sie teraz za w miare bezpieczne.
Ale od takich dech jak w rzeszowie jest chyba niebezpieczniejsza tylko banda betonowa. Nikt nie każe nikomu wymieniać tych zbitych gwoździami spróchniałych dech na siatki.
A to z tymi kontuzjami rzeszowiaków... to smiech. Złożyło się na to i super wysokie wyszkolenie techniczne (jak tu coponiektorzy piszą) a do tego ta nieszczesna banda. Ale wszystko oczywiście mozna tłumaczyć pechem.
Ja nigdzie nie napisałem, że banda siatkowa jest najbezpieczniejsza na świecie. Miały kluby na to kase, zrobiły sobie takie bandy jakie uwaza sie teraz za w miare bezpieczne.
Ale od takich dech jak w rzeszowie jest chyba niebezpieczniejsza tylko banda betonowa. Nikt nie każe nikomu wymieniać tych zbitych gwoździami spróchniałych dech na siatki.
A to z tymi kontuzjami rzeszowiaków... to smiech. Złożyło się na to i super wysokie wyszkolenie techniczne (jak tu coponiektorzy piszą) a do tego ta nieszczesna banda. Ale wszystko oczywiście mozna tłumaczyć pechem.
-
stal_rzeszow
Ar2rB pisze:Ty lepiej popatrz na forum rzeszowskie. Tam poziom tworzą mistrzowie z podstawówki i gimnazjum. Srednia wiaku oscyluje cos kolo 14 lat chyba. Zdjecia ze zorganizowanego wyjazdu autobusowego na jakis meczyk wygladały jak wyprawa kolonistów na obóz. nigdzie, na zadnym z for nei widziałem tyle bluzgów jak na rzeszowskim.
nie wątpię, że tak jest, ale to już inna bajka

stal_rzeszow pisze:nie wątpię, że tak jest, ale to już inna bajka
Ano inna, tu też zdażają sie ciężkie przypadki (upierdliwe małolaty) które powinno się banować z urzędu (np. Kuki). Ale to nie powód żeby klimat na forum psuły tego typu dzieciaki (na forum rzeszowskim niekt nie reaguje na popisy kilku szczyli).
No to i ja sie wypowiem. Mecz byl absolutnie do wygrania, zabraklo punktow nie kogo innego jak wielkiego Sledzia. Szczerze mowiac to juz Jurkowi bardziej zalezalo i lepiej walczyl na torze niz Sledz, dla mnie on juz jest stracony, moze nawet i sypac do konca sezonu kompletami ale ja go w zespole juz nie chce !.Poztsaje czekac asz Piszczu wroci, nic innego nie zostalo. Frankowa to ja juz naprawde nie rozumiem, w 1 swoim biegu wrecz osmieszyl rywali, a juz w nastepnym rywale osmieszyli jego wiec ja juz naprawde nie znam wytlumaczenia jesli chodzi o niego. Ale podobnie jak Sledz w moich oczach jest stracony. Knapp jak zwykle wrecz troil sie na torze lecz bledow takze sie nie ustrzegl. Ale jego wystep mimo wszystko jak najbardziej pozytywny. Karlsson jak zwykle kapitalnie. WIelkim plusem byla postawa Jeleniewskiego, naprawde pierwszy raz w tym sezonie mozna bylo zobaczec walczacego Jeleniewskiego, moze znow obudzi sie 4 mecze przed koncem sezonu
. Miesiac to dla mnie jezdzacy bezmozgowowiec, takiego brutalnego faulu to ja juz dawno nie widzialem. Cale szczescie Dawidowi nic nie jest. W druzynie Rzeszowskiej wszyscy poza Rempala i Miesiacem uzupelniali sie nawzajem, nawet jak ktos zawalil to nadrobil to kolega z zespolu. Takiego czegos nie maobecnie wogole w naszym zespole.
Na koniec chcialem napisac nie co o Ochronie i samej Rzeszowskiej Publicznosci. Wiedzialem ze to juz Ukraina ale wczoraj wszystko przeszlo wszelkie granice. Ochroniarze ktorzy odzywali sie do nas i postepowali jak ze zwyklymi szmatami (nie bojmy uzyc sie tego slowa). Rzeszowianie caly czas za przeproszeniem pierdola jacy to z nich kibice.... wczoraj dali przyklad wielkim aplauzem kiedy spiker oglosil ze Dawid do konca nie wystapi w meczu. Wielkie Brawa ! takiego idioztyzmu na zuzlowym stadionie dawno nie widzialem, no ale to w koncu Ukraina .....
Na koniec chcialem napisac nie co o Ochronie i samej Rzeszowskiej Publicznosci. Wiedzialem ze to juz Ukraina ale wczoraj wszystko przeszlo wszelkie granice. Ochroniarze ktorzy odzywali sie do nas i postepowali jak ze zwyklymi szmatami (nie bojmy uzyc sie tego slowa). Rzeszowianie caly czas za przeproszeniem pierdola jacy to z nich kibice.... wczoraj dali przyklad wielkim aplauzem kiedy spiker oglosil ze Dawid do konca nie wystapi w meczu. Wielkie Brawa ! takiego idioztyzmu na zuzlowym stadionie dawno nie widzialem, no ale to w koncu Ukraina .....
Ar2rB pisze:Aż tak ciemny jesteś, że nie rozumiesz?
To ty czegoś nie rozumiesz, było wiele upadków na torze w Rzeszowie, które kończyły sie kontaktem z bandą, ale nie kończyły sie kontuzją. Dlatego nie pisz, że każde uderzenie w bamdę równa się kontuzji. A poza tym, dlaczego zaczynasz mnie wyzywać?
Pozdrawiam