Apator Toruń - Motor Lublin (21.06.2019)
Re: Apator Toruń - Motor Lublin (21.06.2019)
A łyżeczka na to to nie możliwe. Zepniemy poślady, wygramy i damy radę. Proste no nie?! Szkoda że inni mają podobny problem ze spinaniem pośladów.
Holder ,Holder ,Iversen ,Doyle ,Kosciuch ,przeicez jak zdobędziemy tam 38 punktów to będzie sukces ,musimy sobie uświadomić ,ze mamy najgorszy skład w lidze .
Klops1 pisze:Bardzo jestem też ciekaw naszego składu. Kto pojedzie w parze z Dawidem jeśli podobno nikt już nie chce z nim jechać...? Ja już zacząłem wymyślać szalone koncepcje z Dawidem pod 5, może jadąc z bratem zwróciłby na niego uwagę...?
I to jest bardzo dobry pomysł. Bieg 4 na IKS-a czy Bogdanowicza powinniśmy min. zremisować, a przynajmniej Dawid nikogo nie wkurzy już na początku.
1. Grisza, 2. Lambo, 3. Miesiąc, 4. Mikkel
I w 13. jest Mikkel z Dawidem. Jak będziemy przegrywać +6, to taktyczna za Dawida. Jeśli będziemy trzymać wynik, a nasza para przegra i będzie 6 w plecy to taktyczna w 14.
Broni się ten układ par.
- niespokojny
- Trener
Moze Lidseya wypozyczymy?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jak ten Toruń ujechał w Lublinie tyle punktów...ech...
Tak jak Sparta bez lidera ,Unia bez Hampela i Kołodzieja .
Cz@rek pisze:Jak ten Toruń ujechał w Lublinie tyle punktów...ech...
Gorzów wreszcie zrobił tor pod siebie. Mecz niezagrożony. I to w 100% wykorzystują.
No i wszyscy w Toruniu jadą zgodnie z przewidywaniami, a u nas jak zwykle ktoś musiał mieć dzień konia (Jack).
Jak nie zrobimy 43 w Toruniu, to nie nadajemy się do tej ligi. Tyle.
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2019, o 17:39 przez rafir, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak nie spuścimy tego Torunia za 2 tygodnie to się załamię.
Cz@rek pisze:Jak ten Toruń ujechał w Lublinie tyle punktów...ech...
Jak ten Motor ujechał we Wrocławiu tyle punktów...ech...
-
TreleMorele
- Senior
Spokojnie na nas taki Toruń wystarczy , pojedziemy pięknie ambitnie A przegramy jak zawsze...
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Już Gorzów powoli oddaje bonusa, także spokojnie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas pisze:Już Gorzów powoli oddaje bonusa, także spokojnie.
nie patrzmy i nie oglądajmy się na innych w lubelskim klubie potrzeba wstrząsu w sztabie szkoleniowym aby ta drużyna jechała , ale jeśli słyszy się jak menago mówi że treningi nie obowiązkowe to ręce opadają
i jest w tym jakiś sens bo i co taki pan jak J.Z może powiedzieć , podpowiedzieć nawet Wiktorom nie wspomnę już o seniorach na temat startów , ścieżek czy jazdy parami , a o prowadzaniu taktycznym i przygotowaniu toru lubelskiego nie wspomnę .
Z całym szacunkiem dla Maćka K. to jeszcze za wysokie progi może co najwyżej poprowadzić trening szkółki chociaż wróbelki ćwierkają że szkółką opiekuje się ! !!!!!!!!! p Brzeziński ? czy to zbieżność nazwisk czy jednak to były zawodnik młodzieżowy ?
No i rzutem na taśmę bonus dla Torunia :( Mecz o życie za półtora tygodnia. Pełna mobilizacja!!
Motor mocnyj!
-
TreleMorele
- Senior
i Toruń ma bonusa zgodnie z planem.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
No wręcz sensacyjne rozstrzygnięcie w Gorzowie :) Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale bardzo fajny przebieg miał ten dwumecz Stali z Get Well :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- niespokojny
- Trener
Pieknie nas spoldzielnia zalatwila w oknie transferowym a teraz na torze.
Zwłaszcza jazda Kasprzaka w 14 biegu wiele mówi.
Richie Faulkner:
-
Zaratustra
- Kadrowicz
RadeKas pisze:Już Gorzów powoli oddaje bonusa, także spokojnie.
I stało to, czego się spodziewaliśmy. Toruń miał zdobyć bonus i zdobył. Kasprzak i Woźniak w dziecinny sposób stracili swoje punkty w ostatnich biegach. Miesiąc ściąłby do krawężnika i by pozamiatał, a Szymon z Krzyśkiem znając tor tego nie zrobili. Bardzo dziwne.
^^^Dokładnie,Gorzów robił co mógł...żeby tego bonusa nie zdobyć :(
- KarolinaCe
Nie lubią nas i tyle. Trzeba jechać swoje. Nam nikt nie pomoże, jak sami nie będziemy walczyć i ciężko trenować.
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
- niespokojny
- Trener
Juz nie wspomne o Wladziu Komarnickim ktory kwekal przed meczem w Toruniu ze szkoda by bylo gdyby klub jego kolegi senatora spadl z ligi.
Naprawdę myślicie, że która, jak która drużyna, ale Gorzów, który jest w trójce najsłabszych, miałby interes, żeby oddać duży punkt Toruniowi?
Motor mocnyj!
Szukajmy dalej teorii spiskowych. Jakbysmy wygrali z Wrocławiem bez Woffindena to te spółdzielnie mogłyby nam naskoczyć a z taką jazdą jak w piątek to na Motoarenie 43 nie zrobimy i skończą się sny o utrzymaniu
-
Zaratustra
- Kadrowicz
I nie spadnie. Gdybyśmy zaczęli jechać coś extra, byłaby szansa, ale z naszą obecną formą, to nawet pojedyncze zwycięstwa nie wystarczą.
Ja miałem nadzieję na chociaż jeden punkt w dwumeczu z Wrocławiem Śledzia, no ale niestety...
Ja miałem nadzieję na chociaż jeden punkt w dwumeczu z Wrocławiem Śledzia, no ale niestety...