Motor Lublin w sezonie 2020
Re: Motor Lublin w sezonie 2020
Po 20 października, to zostanie mu jedynie zdesperowany Rybnik.
Hancock też miał sobie przebierać w ofertach i dyktować warunki. I tak przebierał, ze do maja nic nie znalazł.
Hancock też miał sobie przebierać w ofertach i dyktować warunki. I tak przebierał, ze do maja nic nie znalazł.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
CKM1946
- Zawodowiec
Flagg pisze:Po 20 października, to zostanie mu jedynie zdesperowany Rybnik.
Hancockowi to poważnie zachorowała żona. Nie sądzę że on miał żużel w głowie i szukał kontraktu.
- niespokojny
- Trener
Tu sie kolego mylisz bo nikt nie ma budzetu z gumy. Moze i znajdzie ale za takie pieniadze jakie mu dadza.
Wracajac do wypowiedzi Kasprzaka to mniej dyplomatyczny niz Szymon Wozniak ktory mowil o formalnosciach pozostalych do dogrania. I chyba je w koncu dograli skoro zawodnik zadeklarowal pozostanie. Widac ze Kasprzak jest tam teraz na koncu do pieniedzy.
Wracajac do wypowiedzi Kasprzaka to mniej dyplomatyczny niz Szymon Wozniak ktory mowil o formalnosciach pozostalych do dogrania. I chyba je w koncu dograli skoro zawodnik zadeklarowal pozostanie. Widac ze Kasprzak jest tam teraz na koncu do pieniedzy.
Ostatnio zmieniony 6 października 2019, o 20:10 przez niespokojny, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
CKM1946 pisze:Hancockowi to poważnie zachorowała żona. Nie sądzę że on miał żużel w głowie i szukał kontraktu.
Hancock bez kontraktu był od listopada. Wycofanie ogłosił w maju. To jest ponad pół roku.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ale jak się może czuć KK, gdy jemu wiszą setki tysięcy złotych, a Bartkowi klub funduje Malediwy...
Ogłosił. Słowo klucz.
Nieważne. Każdy rozsądny wie, że zawodnik taki jak Hancock gdyby chciał to by sobie klub w Ekstralidze znalazł.
Co do Kasprzaka to pokazał jak należy podchodzić do doniesień prezesa o uściskach dłoni.
Nieważne. Każdy rozsądny wie, że zawodnik taki jak Hancock gdyby chciał to by sobie klub w Ekstralidze znalazł.
Co do Kasprzaka to pokazał jak należy podchodzić do doniesień prezesa o uściskach dłoni.
niespokojny pisze:Tu sie kolego mylisz bo nikt nie ma budzetu z gumy. Moze i znajdzie ale za takie pieniadze jakie mu dadza.
Z tego co tłumaczyli na forum Stali to Woźniaka kontrakt praktycznie w całości pokrywa sponsor, więc tam nie było większych problemów ze spłatą. Z KK sprawy się mają podobno inaczej.
- _piotrusss
- Kadrowicz
CKM1946 pisze:Kasprzak to akurat może sobie czekać. I tak go ktoś weźmie przy takiej mizerii na rynku polskich seniorów. On rozdaje karty w tej chwili.
Ktoś pewnie tak, ale w ekstralidze to w tej chwili miejsce dla niego znalazłoby się co najwyżej w Zielonej Górze, Rybniku i Lublinie. Reszta ma raczej składy pozamykane. Rzeczywiście ma pole do podbijania stawek... Zielona z Protasem i Dudkiem, Rybnik z Woryną i od biedy Szczepanem oraz Motor z Miesiącem i Zengotą/Lampartem/Boberem. Wystarczy, że Kuba stwierdzi że woli zdecydowanego Jamroga niż czekać na decyzję KK i nikt nie będzie mu gwiazdorskich kontraktów proponował.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:Wystarczy, że Kuba stwierdzi że woli zdecydowanego Jamroga niż czekać na decyzję KK i nikt nie będzie mu gwiazdorskich kontraktów proponował.
Szczerze to się trochę boję, że jeśli już były jakieś ustalenia na linii KK-Motor i ta ręka już faktycznie została podana, to jeśli Krzysiek będzie się ociągał i marudził to go Kuba wpisze na swoją "czarną listę ludzi niehonorowych" i po prostu zakończy jakiekolwiek rozmowy.
niespokojny pisze:Tylko czemu 20 pazdziernika? Dziwna data i w sumie tyle wiadomo ze nic niewiadomo.
Warto jutro obserwować gale PGE EKSTRALIGI, i nasłuchiwać późniejszych tweetów. Kuluary będą huczeć od przecieków.
Z kolei pobandzie twierdzi, że Kasprzak wybrał już ofertę Motoru. Biorąc pod uwagę, że zrezygnowano z Lamberta i że Kasprzak pozwala sobie na tak odważne wypowiedzi to wydaje się że może być coś na rzeczy.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ja właśnie tak obstawiam, że albo Kasprzak jest spalony albo od dawna dogadany, a wszystko co się dzieje jest podporządkowane wyciągnięciu zaległych pieniędzy z Gorzowa.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Ja uważam, że skoro Kuba pojechał do Kasprzaków po finale to można to odebrać jak Doylea na trybunach w Częstochowie. Wywiad z KK tylko to potwierdził
Gelo pisze:Ja uważam, że skoro Kuba pojechał do Kasprzaków po finale to można to odebrać jak Doylea na trybunach w Częstochowie.
Albo jak obecność Kępy w boksie Zagara na GP.
To teraz odpuszczenie Lambo ma sens. Ciekaw jestem kulis tych rozmów, bo z zewnątrz wyglądały na dość trudne i obfitujące w zwroty akcji. A desperacja Grzyba sięgnęła zenitu.
Nie jest przecież powiedziane, że te rozmowy dobiegły końca.
Może równie dobrze być przecież tak, że Kasprzak jest po słowie z Kępą, ale czeka na pieniądze z Gorzowa i jeśli Gorzów spłaci to wówczas rozpocznie się licytacja.
Z drugiej strony mam wrażenie, że już dzisiaj Kasprzak wie, że w ubiegłym sezonie popełnił błąd zostając w Gorzowie i teraz nie będzie chciał popełnić drugi raz tego samego błędu.
Może równie dobrze być przecież tak, że Kasprzak jest po słowie z Kępą, ale czeka na pieniądze z Gorzowa i jeśli Gorzów spłaci to wówczas rozpocznie się licytacja.
Z drugiej strony mam wrażenie, że już dzisiaj Kasprzak wie, że w ubiegłym sezonie popełnił błąd zostając w Gorzowie i teraz nie będzie chciał popełnić drugi raz tego samego błędu.
Jest powiedziane - skład jest zamknięty i z nikim nie rozmawiamy ;)
- Retrospeedway
- Senior
Panowie jeżeli Kasprzak mówi publicznie że Stal mu wisi pieniądze to uderza w dobre imię klubu.
Teraz cała Polska wie że Gorzów nie płaci na czas i zniechęca to wielu zawodników do współpracy z tym klubem.
Odlądam żużel odkąd jest w TV i jeszcze nigdy nie słyszałem żeby jakiś zawodnik powiedział do kamery że klub jest mu winien pieniądze.
Teraz cała Polska wie że Gorzów nie płaci na czas i zniechęca to wielu zawodników do współpracy z tym klubem.
Odlądam żużel odkąd jest w TV i jeszcze nigdy nie słyszałem żeby jakiś zawodnik powiedział do kamery że klub jest mu winien pieniądze.
-
TreleMorele
- Senior
To teraz będzie nudno wszystko jasne .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Retrospeedway pisze:Panowie jeżeli Kasprzak mówi publicznie że Stal mu wisi pieniądze to uderza w dobre imię klubu.
Reakcja na teksty Grzyba o podaniu rąk i obietnicach. Jak widać, zero prawdy w tym było i mocno uderzyło w Krzyśka. KK odpowiedział Grzybowi via TV z premedytacją i pełną świadomością wiedząc, że zamyka sobie tym drzwi do dalszej współpracy z klubem. A przynajmniej jak tak to odbieram.
Dla mnie to był liść dla Grzyba. Nie pamiętam żeby zawodnik tak pojechał. Nawet konferencja Jelenia to pikuś.
Pewnie jechał do Kępy na wspólne rapsy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Tymczasem prezes Grzyb na Facebooku w odpowiedzi na post kibica: "Dajmy pracować Panu Markowi. Na pewno zrobi co w jego mocy, żeby Krzysiek został w Gorzowie. Rozmowa o $$$ nigdy nie jest prosta ale trzeba wierzyć w pomyślne zakończenie. Pan Marek na pewno nie odpuści :)"
Prezes Grzyb: "Dokładnie <3 <3 mnie tam będzie jakiś Lublin w cycka robił ;)"
"Uważam że wypowiedź KK była niefortuna ponieważ ja mówię o nim w dobrych superlatywach nie mówię o tym że miał słaby sezon...
Potwierdzam że jesteśmy umówieni po barażach zdobył wczoraj 11+2 jego miejsce jest w STALI"
Taki rzecznik facebookowy się z tego prezesa zrobił.
Prezes Grzyb: "Dokładnie <3 <3 mnie tam będzie jakiś Lublin w cycka robił ;)"
"Uważam że wypowiedź KK była niefortuna ponieważ ja mówię o nim w dobrych superlatywach nie mówię o tym że miał słaby sezon...
Potwierdzam że jesteśmy umówieni po barażach zdobył wczoraj 11+2 jego miejsce jest w STALI"
Taki rzecznik facebookowy się z tego prezesa zrobił.