Motor Lublin - ROW Rybnik 3.07.2020 g.18
Re: Motor Lublin - ROW Rybnik 3.07.2020 g.18
Specem od pogody i chmur nie jestem, ale:

Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Zaprawdę powiadam Ci - minie nas na bank ;)
Motor mocnyj!
RadeKas pisze:Po takich opadach w naszym interesie może być przełożenie meczu.
Hmm, na przyczepnym torze po opadach deszczu ROW zrobił u siebie z Falubazem 36 punktów. Nie jestem pewien czy taka nawierzchnia będzie atutem naszych dzisiejszych gości. Z drugiej strony w tamtym meczu bardzo słabo pojechali Lebiediew i Szczepaniak, których dzisiaj nie zobaczymy. Kacpra Kłosoka zresztą też ;)
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Pytanie czy ich problemem był przyczepny tor czy raczej zmieniony w ostatniej chwili w stosunku do treningów. Ja stawiam na to drugie i dlatego uważam, że gościom deszcz może bardziej pomóc niż zaszkodzić.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Jaki przyczepny jest parano i lekki wiaterek do 18 to będzie beton again.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Krotko i na temat: 57:33
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Czego ten Lampart wydaje się być jakiś wolny?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Zagar ma stalowe jaja 
Lambo wróć!
Zagar miał cieniować, a wynika, że to solidny zawodnik.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Ale tragicznie wolny był ten Rybnik. Wszyscy pojechali mniej wiecej jak można było się spodziewać tylko Woryna dał ciała kompletnie.
Niestety ale widać brak zgrania Jamroga z resztą ekipy bo ten kompletnie nie wie jak jechać parą. Juniorzy dramatycznie wolni co nie wróży niczym dobrym przed właściwymi przeciwnikami.
Mega spasowanie z naszej strony.
Aż szkoda takiego trafienia i takiego toru na ROW.
Świetny tor, świetny mecz:
Zagar zrobił Worynę
Grisza zrobił Milika
Lambo zrobił Zagara
Michelsen zrobił Worynę
Lambo zrobił Jamroga
Zagar zrobił Milika + wygrane wyprzedzanie z Lambo
Grisza zribił Milika
Michelsen zrobił Milika
Patrząc kto wyprzedzał, wielka szkoda, że nie było Miesiąca,
on by na tym torze szalał.
Wszystko było tak jak powinno być – kozacy robili show i wyprzedzali, a pachołki jak Milik i Woryna byli wyprzedzani.
Aż szkoda takiego trafienia i takiego toru na ROW.
Świetny tor, świetny mecz:
Zagar zrobił Worynę
Grisza zrobił Milika
Lambo zrobił Zagara
Michelsen zrobił Worynę
Lambo zrobił Jamroga
Zagar zrobił Milika + wygrane wyprzedzanie z Lambo
Grisza zribił Milika
Michelsen zrobił Milika
Patrząc kto wyprzedzał, wielka szkoda, że nie było Miesiąca,
on by na tym torze szalał.
Wszystko było tak jak powinno być – kozacy robili show i wyprzedzali, a pachołki jak Milik i Woryna byli wyprzedzani.
Mnie cieszy, że najszybszy bieg dnia miał Grisza... Może nie będzie tak źle z tym sprzętem?
^^^Pod warunkiem że znowu przed meczem tor dostanie taką ilość wody ;)
Seniorzy dzisiaj generalnie super,juniorzy jak na formę przeciwnika troszkę nie wyraźni.
Seniorzy dzisiaj generalnie super,juniorzy jak na formę przeciwnika troszkę nie wyraźni.
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
Mecz w naszym wykonaniu wyśmienity jednak nie ma co się za bardzo zachwycać bo przeciwnik był bardzo słaby. Gdyby nie Lambert to skończyło by się na 65:25.Nie mam zamiaru wystawiać laurek poszczególnym zawodnikom ale nie wiem czemu przy tak wysokim prowadzeniu Ziółkowski wcześniej nie wpuścił na tor Bobera jak było wiadomo ,że mecz wygrany tylko dopiero w 11 biegu zupełnie niezrozumiała decyzja. No i nasi juniorzy wciąż mnie nie przekonują. Jednak zwycięzców się nie sądzi. Mecz wygrany bardzo wysoko. Oby to dobrze nastroiło zawodników przed wyjazdem na gorący i ciężki teren do Częstochowy.
Juniorzy nadal głęboko w lesie z formą/sprzętem...
I to najbardziej martwi. Juniorów póki co to my nie mamy na poziom istotnej punktowi.owen1989 pisze:Juniorzy nadal głęboko w lesie z formą/sprzętem...
Ciężko też ocenić resztę zespołu na tle słabego Rybnika. Wszyscy równo poza Jamrogiem, tu jakoś brak iskry. Odcinanie kuponów jakby u schyłku kariery.
A dwa zera Hampela? Też trochę niepokoją.
Z pola D, które dziś jakoś wybitnie nie nosiło.
Kubie ewidentnie brakuje jazdy przy Zygmuntowskich. Bierze łuki po wrocławsku, wąsko wchodząc, robi dopiero za szczytem zawijkę wychodząc szerzej. O ile we Wrocławiu taki tor jazdy bywa optymalny to na naszych wąskich łukach nie działa. Słaba reakcja startowa ale to i tak o niebo lepiej na dojeździe niż Paweł (niestety).
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Grisza – był taki jaki być powinien. To co robił z Milikiem w dwóch biegach było piękne, pokazal wachlarz. Zirytował mnie tylko odpuszczeniem biegu 11, który z Matejem i Lambo zapowiadał się kapitalnie. No ale widać Grisza realizuje misję zdejmowania z siebie łatki złotówy na rzecz dobrego kapitana, stąd też obok bardzo dobrej jazdy drużynowej – trochę pajacowania, czy taki gest wobec Oskara.
Jarek - typowy Hampel, typowa punktacja. Ale zrobił swoje.
Zagar – chyba MOTM, już przed meczem patrząc na tor było wiadomo że na Rybniku będzie koło kompletu.
Miał trochę pecha, że trafił na gościa który lepi się do tylnego koła jak pchła, normalnie po takim dwukrotnym zaknięciu jest już po grzybach i można się wieźć. Ale Lambo zmotywował Mateja i w 14 biegu Słoweniec zrobił show.
Michelsen – na takim torze i na tym nowym silniku od Graversena wygląda kosmicznie. Rośnie nam as który może rządzić także sprzętowo jak najszybsi zawodnicy SE, a Duńczyk od niejednego z nich ma wyższe umiejętności
Lambo – Pokazał klasę, przewidywałem 2-3 punkty więcej, ale przy takim spasowaniu naszych to i tak świetny wynik punktowy, jak i jazda.
Jarek - typowy Hampel, typowa punktacja. Ale zrobił swoje.
Zagar – chyba MOTM, już przed meczem patrząc na tor było wiadomo że na Rybniku będzie koło kompletu.
Miał trochę pecha, że trafił na gościa który lepi się do tylnego koła jak pchła, normalnie po takim dwukrotnym zaknięciu jest już po grzybach i można się wieźć. Ale Lambo zmotywował Mateja i w 14 biegu Słoweniec zrobił show.
Michelsen – na takim torze i na tym nowym silniku od Graversena wygląda kosmicznie. Rośnie nam as który może rządzić także sprzętowo jak najszybsi zawodnicy SE, a Duńczyk od niejednego z nich ma wyższe umiejętności
Lambo – Pokazał klasę, przewidywałem 2-3 punkty więcej, ale przy takim spasowaniu naszych to i tak świetny wynik punktowy, jak i jazda.
Przecież Jamrog trenuje tu 2 razy w tygodniu. W wywiadach przed sezonem mówił, że tor w Lublinie jest podobny do tarnowskiego, na którym się wychował. Nie szukajmy na siłę usprawiedliwień
papi pisze:Przecież Jamrog trenuje tu 2 razy w tygodniu. W wywiadach przed sezonem mówił, że tor w Lublinie jest podobny do tarnowskiego, na którym się wychował. Nie szukajmy na siłę usprawiedliwień
Rozumiem, że to do mnie. Ja nie szukam usprawiedliwienia. Jazda na treningu, a jazda podczas meczu to cokolwieczek inne sytuacje. Stwierdzam tylko co, co zaobserwowałem w momencie mijania Kuby przez Lambo. Nie oceniam, nie wróżę, tak mnie uderzyło (nie za mocno) z obserwacji meczu.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz