Motor Lublin - Betard Sparta Wrocław (25.04.2021 g. 19:15)
Re: Motor Lublin - Betard Sparta Wrocław (25.04.2021 g. 19:15)
Buczek z taktycznej za Michelsena. Jak budować, to do końca...
Raczej po bonusie już
Niech jeszcze sędzia teraz nie wykluczy nikogo z Wrocka. To będzie piękne podsumowanie meczu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Buczkowski bierze łuki na naszym torze na kilka razy ... to straszne ale Jamróg w tamtym roku wyglądał lepiej.

Pięknie go założyli! Szkoda Buczka, ale jego jazda przypomina mi na ten moment jazdę parality Polisa
ufff...
koniec koncow nie jest zle.
mozna bylo na.spokojnie jechac na rewanz z przewaga +18 ale zbudowalismy buczka wiec "jest dobrze,jest dobrze..."
koniec koncow nie jest zle.
mozna bylo na.spokojnie jechac na rewanz z przewaga +18 ale zbudowalismy buczka wiec "jest dobrze,jest dobrze..."
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2021, o 21:31 przez maestro76, łącznie zmieniany 1 raz.
never ride faster than your angel can fly
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Gdyby nie głupie i niezrozumiałe decyzje naszego stratega można było nie wypuścić Sparty z 35 punktów. Koniec końców i tak nie jest zle. Gratulacje za zwycięstwo.
Decyzje sztabu skandaliczne. To nie miało prawa tak wyglądać. Michelsen w 15. Aż trochę za twardo ale szacun ,,jak kwoka z kurczęciem " czy jakoś tak
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Każdy byłby lepszy. Miesiąc, Jamrog, Zengi... Ktokolwiek. Ale ja bym Krzyśka za ten mecz nie krytykował. Widziały gały co brały. Czego się spodziewaliście? Że zawodnik, który nie ujeżdża średniej 1,0 na torze, na którym jeździ od dziecka, nagle zacznie jeździć w Lublinie? Mamy dwójkę ludzi, którzy na krytykę zasługuja znacznie bardziej. W tym męczy powinno być 20+ i bardzo cenny bonus do kolekcji.
Trzeba było im wklepać do 35 i na luzie jechać na rewanż. Sparta nie istniała. Szacunek chłopaki
14 punktów przewagi nie jest tak źle. Jak każdy pojedzie na swoim poziomie to bonus powinien zostać u nas :)
Brawo dla naszych zawodników. Ale sztab to do wymiany po sezonie. Naprawdę tu trzeba innych ludzi.
FanatykMotoru pisze:Gdyby nie głupie i niezrozumiałe decyzje naszego stratega można było nie wypuścić Sparty z 35 punktów. Koniec końców i tak nie jest zle. Gratulacje za zwycięstwo.
Co Ty powiesz? Nie przyzwyczaiłeś się jeszcze, że w naszym parkingu jest człowiek, który czuwa by nie było tak dobrze jak powinno być, że gdy jest coś na wyciągnięcie ręki to on tę rękę wsadzi do kieszeni?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Niech się tylko okaże, że Jarek mógł spokojnie w 15 jechać to trzymajcie mnie, bo jak zazwyczaj jestem spokojnym człowiekiem to nie zdzierżę.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Jeśli ziolkowski decydował o nominowanych to po raz kolejny udowodnił ze jest do odstawki
Rozgnietliśmy ich jak „Tro-JL-ebus’y”.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
-
Speedway Fan
- Senior
blajar pisze:Niech się tylko okaże, że Jarek mógł spokojnie w 15 jechać to trzymajcie mnie, bo jak zazwyczaj jestem spokojnym człowiekiem to nie zdzierżę.
Jeżeli dobrze usłyszałem to Dominik powiedział w wywiadzie, że Jarek oddał mu bieg.
38 punktów przez dziwne decyzje co do 14 biegu i z pomocą sędziego wykluczając Grisze to dla Sparty ostatecznie dobry wynik bo powinno się skończyć wyżej dla Motoru.
Coś cie się przyczepili?! Przecież wyraźnie Kubera powiedział że Hampel oddał mu bieg!
Speedway Fan pisze:Jeżeli dobrze usłyszałem to Dominik powiedział w wywiadzie, że Jarek oddał mu bieg.
38 punktów przez dziwne decyzje co do 14 biegu i z pomocą sędziego wykluczając Grisze to dla Sparty ostatecznie dobry wynik bo powinno się skończyć wyżej dla Motoru.
Przecież Domin i tak by jechał w nominowanych? To jakaś kompletna abstrakcja!
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Ale jadą po Dębskim w magazynie.
Cegielski widać mocno wkurzony na sędziego.
Cegielski widać mocno wkurzony na sędziego.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Cz@rek pisze:Coś cie się przyczepili?! Przecież wyraźnie Kubera powiedział że Hampel oddał mu bieg!
bieg 14
kubera/laguta/lampart
bieg 15
hampel/michelsen
wstawienie buczka to idiotyzm
never ride faster than your angel can fly
Łatwo pisać po zakończeniu meczu, ale o ile zmiana Hampela byla w jakimś stopniu ustalona między zawodnikami, to Buczkowski w 14 był mocna niekonsekwencja. Skoro został zmieniony w 13 to chyba należało dać Mateusza w nominowanych.
Może trochę w opozycji do krytyki sztabu, to tor przygotowany idealnie pod naszych, w dodatku pochwalony przez Darka, także na tym poziomie było super. Zmiany? Ktoś dobrze zauważył, rok temu zabrakło małego punktu do PO, a zmiany dziwne. Szczęście w 15, że tak się ułożyło i wynik jest wysoki, ale dziwne zmiany to można robić z Grudziadzem albo w rundzie rewanżowej, a nie teraz.
Jeszcze co do Buczka. Nigdy nie byłem jego fanem, ale jest naszym zawodnikiem. W dodatku wywiad wskazuje, że chłopak bardzo chce ale jest niesamowicie pogubiony. Trudna rola ludzi decyzyjnych, zwłaszcza że nie zaufali mu w 13, a później jednak dali szanse w kolejnym
Może trochę w opozycji do krytyki sztabu, to tor przygotowany idealnie pod naszych, w dodatku pochwalony przez Darka, także na tym poziomie było super. Zmiany? Ktoś dobrze zauważył, rok temu zabrakło małego punktu do PO, a zmiany dziwne. Szczęście w 15, że tak się ułożyło i wynik jest wysoki, ale dziwne zmiany to można robić z Grudziadzem albo w rundzie rewanżowej, a nie teraz.
Jeszcze co do Buczka. Nigdy nie byłem jego fanem, ale jest naszym zawodnikiem. W dodatku wywiad wskazuje, że chłopak bardzo chce ale jest niesamowicie pogubiony. Trudna rola ludzi decyzyjnych, zwłaszcza że nie zaufali mu w 13, a później jednak dali szanse w kolejnym
Przyznam, że słucham pierwszy raz Demskiego w magazynie i nie wiem co powiedzieć. Dla niego liczy się tylko to, że był kontakt między Griszą i Czugunowem i to już jest podstawa do wykluczenia.
owen1989 pisze:Przyznam, że słucham pierwszy raz Demskiego w magazynie i nie wiem co powiedzieć. Dla niego liczy się tylko to, że był kontakt między Griszą i Czugunowem i to już jest podstawa do wykluczenia.
I to może być później wykorzystywane. Zderzą się motocyklami, ktoś odejmie gazu i zacznie machać rękami, że dostał defektu, sędzia wykluczy tego co w niego uderzył, a sie okaże, że żadnego defektu nie było.
Sam Gleb przyznał, że defektu nie było, tylko go wytrącił z jazdy.
Demski to kretyn, który ma szkolenia z sędziami przed sezonem i będzie bronił największej głupoty swoich podopiecznych. Wykluczenie Griszy to niebezpieczny precedens. To jest żużel. Przerwanie tego biegu to babol nad babole.