Mikkel Michelsen
Re: Mikkel Michelsen
Mikkel wskakuje w miejsce Smolinskiego do GP!
https://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/895 ... tina-smoli
https://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/895 ... tina-smoli
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Jednemu smutek i ból, drugiemu radość i uśmiech.
Mam nadzieję, że w sobotnim Challenge'u będzie "lubelskie" podium.
Mam nadzieję, że w sobotnim Challenge'u będzie "lubelskie" podium.
od 1988 tylko SPEEDWAY
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/912087/zuzel-mikkel-michelsen-mysle-o-polskim-obywatelstwie-planuje-wybudowac-w-rybniku
Mikkel potwierdza poraz kolejny że w Lbn czuje się świetnie.
Mikkel potwierdza poraz kolejny że w Lbn czuje się świetnie.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
^^^Sportowo,ale osiedlić planuje się w Rybniku ;)
Swoją drogą jak piszę mieszka w Polsce od 5 lat,ale po polsku to chyba (przynajmniej ja nie słyszałem) nie mówi...przecież to musi być strasznie męczące mieszkając w obcym kraju na stałe i nie wiedzieć o czym ktoś obok dyskutuje.
Trzeba by mu chyba mocniej zaprezentować uroki naszego miasta i okolic, a dodatkowo zorganizować jakieś prywatne lekcje językowe -może wtedy mocniej przekona się i do naszego regionu ;)
Swoją drogą jak piszę mieszka w Polsce od 5 lat,ale po polsku to chyba (przynajmniej ja nie słyszałem) nie mówi...przecież to musi być strasznie męczące mieszkając w obcym kraju na stałe i nie wiedzieć o czym ktoś obok dyskutuje.
Trzeba by mu chyba mocniej zaprezentować uroki naszego miasta i okolic, a dodatkowo zorganizować jakieś prywatne lekcje językowe -może wtedy mocniej przekona się i do naszego regionu ;)
Mikkel w wywiadzie dla eleven lub c+ mówił że rozumie polski język, ale nie czuje się jeszcze na tyle pewnie żeby samemu go używać. Myślę, że to kwestia czasu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nie posądzam Mikkela o luźne podejście do tematu sprzętu, więc defekty w Zielonej to bardziej pech, niż brak profesjonalizmu. Ale odpysknięcie Majewskiemu na TT było niepotrzebne i nieprofesjonalne. Rozumiem emocje, ale to było słabe. Wypadałoby zdobyć się na refleksję i naprawienie sytuacji. A jeżeli prawdą są fochy Mikkela i powtórka z wybierania sobie biegów i pól startowych - to rozmowa dyscyplinująca z Kubą niezbędna. Bo że "Jack ja to wygram" Ziółkowski nie radzi sobie z zawodnikami to już wszyscy wiemy. Nie poradził sobie z Dawidem w Lesznie - który wyznaczony nie chciał pojechać, nie poradził sobie z przesympatycznym Andreasem którego chciał zmienić a nie dał rady, to jak ma sobie człowiek bez charyzmy poradzić z trudnym Mikkelem?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
slabe to sa zaczepki szefa telewizji na twitterze w stosunku do zawodnika, ktory wiadomo ze jest mega wkurwiony bo stracil w jednym meczu kilkadziesiat tysiecy zlotych
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mógł Majewski sobie darować, pozwolił sobie na uszczypliwość, ale debilem nikogo nie nazywał. A Mikkel z Porsingiem odpisali po chamsku. Może MM nie wie że to pośredni sponsor jego kontraktu.
boxing pisze:Mógł Majewski sobie darować, pozwolił sobie na uszczypliwość, ale debilem nikogo nie nazywał. A Mikkel z Porsingiem odpisali po chamsku. Może MM nie wie że to pośredni sponsor jego kontraktu.
Aha, to jak tobie płaci szef to moze cię wyzywać od uji?Majewski to pajac który nie lubi Lublina i takich trzeba tępić w zarodku tak samo jak Olkowicza i innych:)
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
A to przegapiłem że go Majewski wyzwał od uji. A, no to dobrze mu odpowiedział. No i ogólnie, charakterny chłopak ten MM, zaczepiony potrafi odpysknąć sponsorowi, a jak mu bieg czy pole nie pasuja to i szefowi powie, żeby się walił.
Klub ściągając Mikkela chyba nie bral właśnie pod uwagę, że to Dunczyk. Tylko wtedy nikt inny nie chciał do nas przyjść. Jednak niestety chyba żaden Duńczyk w tym sporcie nie umie się zachować
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Klub ściągając Mikkela chyba nie bral właśnie pod uwagę, że to Dunczyk. Tylko wtedy nikt inny nie chciał do nas przyjść. Jednak niestety chyba żaden Duńczyk w tym sporcie nie umie się zachować
Klindt się ostał :)
Michelsen chyba nie jest ministrantem.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Debilnie zaczepił, dostał odpowiedź. Czego się spodziewał? Odpowiedzi w stylu "haha, lol you're so funny"?
Mam nadzieję, że ksywa King of being stupid się przyjmie, bo pasuje idealnie :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- _piotrusss
- Kadrowicz
Mikkel jest szalenie ambitnym zawodnikiem, który w kuriozalnych i niezrozumiałych dla siebie okolicznościach stracił masę punktów i pieniędzy. Dodatkowo jego drużyna ledwo co wygrała, a on sam chce być jednym z jej liderów. Pisanie do niego tuż po takim występie, że jest królem defektów to przejaw skrajnego braku wyczucia. MM i tak zareagował spokojnie jak na taką głupią zaczepkę.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Bez przesady z tym sponsorem. C+ nie sponsoruje ani zawodnika, ani klubu, tylko ligę w której ten klub startuje. Nie pochwalam odpowiedzi MM, ale co mu grozi? Zawieszenie za nazwanie Majewskiego glupkiem, zakaz kontraktu w 2022? Twitter to narzędzie, które miało służyć szybkim, konkretnym wiadomościom, a stało się szambem pełnym złośliwości, wyzwisk i głupich komentarzy. Jak chcesz coś komuś napisać bezpośrednio to jest kilka innych sposobów, a jak robisz cyrk pisząc takie wiadomości publicznie, to spodziewaj się odwetu
Majewski na Twitterze udziela się jako prywatna osoba, a nie szef stacji czy coś. Magazyn na Eleven jest ciekawszy, a Korościel jako prowadzący dużo lepszy, niż Majewski 
Zdaje się, że Stepniewski z prywatnego konta (co prawda opisanego jako prezes eligi) potrafił publicznie odsunąć Substyka od prowadzenia meczow.
Twitter to rak internetu
Twitter to rak internetu
Kmicic Kuklinowskiemu też odpowiedział prywatnemu - nie posłowi.
Michelsen odpowiedział pytaniem, a nie twierdzeniem, więc linię obrony ma dobrą.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Kargolo pisze:Debilnie zaczepił, dostał odpowiedź. Czego się spodziewał? Odpowiedzi w stylu "haha, lol you're so funny"?
Bardziej pasuje mi "Marcin YYYYYYYYYYYY Majewski".
To jego stękanie "yyyyy" na początku każdego zdania jest równie wkur...ce, jak Kuciapowe "no cóż" w każdej wypowiedzi...
od 1988 tylko SPEEDWAY
Tomasz "że tak powiem" Gollob i Krzysztof "jakby" Buczkowski
Prawidłowo ;)
Tomasz "Bajk/korner" Lorek, Łukasz "Dysentag" Benz, Mirosław "Bynajmniej ja" Jabłoński.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Jabłoński to raczej "często gęsto".Czarek pisze:Tomasz "Bajk/korner" Lorek, Łukasz "Dysentag" Benz, Mirosław "Bynajmniej ja" Jabłoński.
Tomasz "Łokeć" Bajerski brzmi całkiem zgrabnie.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"