Turbo pisze:Ja tam i tak czekam na to co ma Retro do powiedzenia, po prostu jest najbardziej wiarygodny i ma najlepsze piekarnie, piecze newsy tylko na zakwasie![]()
![]()
Ja myślę, że raczej z żytniej.
Mąki, rzecz jasna.
Turbo pisze:Ja tam i tak czekam na to co ma Retro do powiedzenia, po prostu jest najbardziej wiarygodny i ma najlepsze piekarnie, piecze newsy tylko na zakwasie![]()
![]()
papi pisze:oo to już drugi klub, któremu MM odmówił mimo cudownej oferty na jesieni 2020, wcześniej ktoś tu pisał o Grudziądzu...
Skąd Wy to bierzecie i dlaczego uznajecie za pewnik, skoro skuteczność tych Waszych "piekarni" to jakieś 20%?
kibicLBN pisze:Nie widzicie tego, czy nie chcecie?
kibicLBN pisze:Niektórzy to albo meczów nie oglądają albo udają ślepych. W Toruniu Michelsen mógł holować Lamparta, mógł go wyprzedzić delikatnie na 2 łuku, drugiego okrążenia. Nie! Wchodzi ostro przed same koło Wiktora tak, że wytrąca go z rytmu jazdy, przez to momentalnie zbliża się do niego Miedziński i w efekcie wyprzedza Lamparta.
W Lesznie ciśnie do samej kreski. O te kilka tysięcy właśnie. Przykładów tego typu jest więcej, fuckow dla Wiktora itp. Nie widzicie tego, czy nie chcecie?
waha pisze:No właśnie pudelek. Ja nigdzie nie mogę znaleźć tego zakładu. Ciekawe.
nie wiem kto gorszy, ty czy retro
Czarek pisze:Perez pisze:Czarkowi może chodzi o Piotrka Pawlickiego? Były takie niusy. Wyssane z palca.
Nie!
kibicLBN pisze:Przekonaliscie mnie. Mikkel Michelsen to oddany lubelskiej drużynie zawodnik, zawsze fair wobec nas, pamięta że my byliśmy klubem który wprowadził go do czołówki i zawsze dba o dobro drużyny i morale. Powinien w gablocie klubowej mieć honorowe miejsce, i powinien zostać ikoną lubelskiego żużla na wzór Hansa Nielsena. Super gość!
Saeyl pisze:waha pisze:No właśnie pudelek. Ja nigdzie nie mogę znaleźć tego zakładu. Ciekawe.
Na pewno nie ma takiej oferty, a czy była? Oto jest pytanie.

asid pisze:Gdyby przyszedł Dudek to może być i Fricke za MM.
kdsz pisze:asid pisze:Gdyby przyszedł Dudek to może być i Fricke za MM.
A nie lepiej Dudek za Buczkowskiego i Michelsen "za Michelsena"?
Kargolo pisze:kibicLBN pisze:Przekonaliscie mnie. Mikkel Michelsen to oddany lubelskiej drużynie zawodnik, zawsze fair wobec nas, pamięta że my byliśmy klubem który wprowadził go do czołówki i zawsze dba o dobro drużyny i morale. Powinien w gablocie klubowej mieć honorowe miejsce, i powinien zostać ikoną lubelskiego żużla na wzór Hansa Nielsena. Super gość!
A czemu tak ze skrajności w skrajność? Nie ma nic pomiędzy? Tylko ikony i wredne złotówy?
asid pisze:Skoro MM nie chce to niech będzie Fricke.
Dudek+Fricke > Buczkowski+MM
Kshyhu pisze:Saeyl pisze:waha pisze:No właśnie pudelek. Ja nigdzie nie mogę znaleźć tego zakładu. Ciekawe.
Na pewno nie ma takiej oferty, a czy była? Oto jest pytanie.
Otóż jest. Zajrzyjcie na eWinner w dział "eWinner Custom Bet"
kibicLBN pisze:Jest. Moja reakcja, być może przesadzona była sprowokowana tym, jak to niektórzy naiwnie wierzą w przywiązanie Duńczyka do naszych barw.
asid pisze:kdsz pisze:asid pisze:Gdyby przyszedł Dudek to może być i Fricke za MM.
A nie lepiej Dudek za Buczkowskiego i Michelsen "za Michelsena"?
Skoro MM nie chce to niech będzie Fricke.
Dudek+Fricke > Buczkowski+MM