Bartosz Zmarzlik
Re: Bartosz Zmarzlik
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12293 ... uty-zachow
Za to Artiom obiecał coś Kanclerzowi i pan Jurek się zdenerwował.
Za to Artiom obiecał coś Kanclerzowi i pan Jurek się zdenerwował.
Biedny pan Jurek, taki uczciwy, prawdomówny człowiek.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
i bilety na SGP zawsze za swoje kupuje
Ale przynajmniej był na wszystkich GP :D Choć nie wiem czy mu Malilla rok temu nie przepadła jednak :D
Po przedłużeniu Artioma we Wrocku już pomysłów brakuje w drużynie Dajka więc zapodali artykuł o tym , że Bartek jest wierzący.
Nie dość, że jeździ w Motorze to jeszcze wierzący. O - jeszcze kiedyś odwiedził go Duda. A fuj. Wystarczające argumenty żeby nie trafił do Sparty ;)
ale na gali też był...
Obawiam się, że nawet chciał, przypominam, że plebiscyt był nawet za komuny i nikt go raczej nie bojkotował. Więc trzeba mieć dobrze zrepublikowany mózg, żeby obecność sportowca na najważniejszej sportowej gali w roku rozpatrywać w takich kategoriach.
Gadacie nie na temat.
A odnośnie plebiscytu - w ostatniej audycji "Pięć jeden" Krzysztof Cegielski powiedział, że Klaudia Zwolińska zaangażowała agencję PR-ową w celu zbudowania wysokiej rozpoznawalności, co przyniosło efekt w postaci pierwszego miejsca. To taka ciekawostka dla osób, które zbyt poważnie traktują tego typu wydarzenia.
A odnośnie plebiscytu - w ostatniej audycji "Pięć jeden" Krzysztof Cegielski powiedział, że Klaudia Zwolińska zaangażowała agencję PR-ową w celu zbudowania wysokiej rozpoznawalności, co przyniosło efekt w postaci pierwszego miejsca. To taka ciekawostka dla osób, które zbyt poważnie traktują tego typu wydarzenia.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Sama nawet powiedziała, że prowadziła prawdziwą kampanię jeżdżąc po całym kraju i robiła to nie dla siebie a dla dyscypliny i jej przyszłości, społeczności kajakowej, dla narybku itp.kdsz pisze:Gadacie nie na temat.
Interia i Dariusz O. będą pisać dalej swoje.
1% szans 
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Teraz tylko, żeby miasto dotrzymało obietnicy i żebyśmy na nowym obiekcie zaczęli jazdę w 2028, bo to może być bardzo istotne.
Jakkolwiek by już dalej nie było to swoje miejsce w historii w kontekście Bartka mamy. Król tej dyscypliny i niekwestionowany najlepszy polski żużlowiec w dziejach jeździł w naszym klubie 5 sezonów. To już jest znaczny kawałek kariery i w jakimś stopniu będzie kojarzony też z Motorem. Tego już nikt nam nie zabierze. Ja tam na przykład z pamięci nie powiem ile DMP miało Wybrzeże, ale Plecha u nich kojarzę...
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
No i bardzo możliwe, że zdobędzie historyczny, siódmy tytuł jako zawodnik Motoru. Wielka sprawa.
KrzyczącyK1b1c pisze:No i bardzo możliwe, że zdobędzie historyczny, siódmy tytuł jako zawodnik Motoru. Wielka sprawa.
I tego właśnie mu życzymy. Nie tylko jako kibice Motoru ale jako Polscy kibice. Zobaczymy na co stać będzie Kurtza. Nie sądzę żeby był słabszy niż był w tym roku. Ale mam nadzieję na to że Bartek czymś go zaskoczy.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
KrzysiekS pisze:[...]Ja tam na przykład z pamięci nie powiem ile DMP miało Wybrzeże, ale Plecha u nich kojarzę...
Masz prawo nie pamietac, bo nie mieli zadnego tytulu ;)
Obstawiam, że Kurtz bez medalu 2026, nie róbmy z niego Rickardssona ;]
Kibice Sparty mieliby inne zdanie w tej kwestii - a chyba polscy - z naciskiem na "chyba" :) Coś czuję, że Brady to jednorazowy wystrzał. Może nie tak, że odpadnie z GP ale brak medalu nie będzie dla mnie zaskoczeniem.Rusek pisze: I tego właśnie mu życzymy. Nie tylko jako kibice Motoru ale jako Polscy kibice.
Też mam takie przeczucie. Zostanie takim gościem na top8, może i o medal powalczy, ale czuję, że do końca kariery nie wygra tyłu turniejów co w tym roku ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nawet gdyby mial byc "Rickardssonem" to od pierwszego medalu (tez srebrnego) do pierwszego zlota poczeka sobie spokojnie 3 lata ;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ja mam poczucie że Kurtz to dłuższy temat. Ma pojęcie o nowoczesnym dostrojeniu sprzętu. Z nosa i notatnika znalezionego przez Janka z zapiskami węglem starych szwoleżerów zdołał płynnie przejść na wykresy w tablecie, a zatem zrobił ten technologiczny skok w przyszłość. Inni pójdą za nim, ale niektórzy przy tej operacji odpadną (tak jak przy tłumikach, a kiedyś leżakach...). No i zajmie to chwilę, tymczasem gość już się zaadaptował.
Ps. Taki okres przejściowy mamy. W jednym meczu autentycznie widziałem jak Piotrek Pawlicki w parkingu ślini palucha i przerzuca kartki jakiegoś zeszytu w kratkę pełnego odręcznych bazgrołów. Ale już w innym meczu ten i ów przeciągał palcem podglądając na monitorze krzywą linię obrotów silnika. Taki fajny czas w którym nie ma jeszcze jednej słusznej drogi...
Ps. Taki okres przejściowy mamy. W jednym meczu autentycznie widziałem jak Piotrek Pawlicki w parkingu ślini palucha i przerzuca kartki jakiegoś zeszytu w kratkę pełnego odręcznych bazgrołów. Ale już w innym meczu ten i ów przeciągał palcem podglądając na monitorze krzywą linię obrotów silnika. Taki fajny czas w którym nie ma jeszcze jednej słusznej drogi...
W kwestii potencjalnego odejścia Bartka Zmarzlika chyba można odetchnąć.
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-zmarzli ... iera-glos/
Jakub Kępa pisze:Ja z dużym spokojem patrzę na to wszystko. Mam nadzieję, że cały temat zakończy się szczęśliwie. Jeszcze poczekajmy, czas wszystko pokaże. Bartek jest na innym poziomie jeśli chodzi o takie kwestie. U niego szczerość jest na pierwszym miejscu. Tak, jak wspomniał – jakby miało do czegoś dojść, to na pewno bym się pierwszy o tym dowiedział. Żadne takie sygnały do mnie nie dochodzą. Podchodzę do tego ze spokojem. Ja nie patrzę na innych, a skupiam się na swojej pracy. Wiadomo, że w naszym środowisku kluby będą rywalizowały między sobą. To normalna kolej rzeczy.
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-zmarzli ... iera-glos/
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Sytuacja staje się klarowna. Skoro mamy jechać przynajmniej dwa sezony "na przeczekanie" nie było sensu wykrwawiać się finansowo na skład. Ze Zmarzlikiem w składzie ciągle jesteśmy kandydatem do czwórki, a jak wleci jakiś medal to tylko lepiej. Jest też idealny pretekst, żeby wokół Zmarzlika zbudować projekt "wielkiego powrotu" na swoje śmieci w nowym wydaniu. Do tego jak znam Kubę będzie się starał o rundę GP i to będzie dodatkowy as w rozmowach z Bartkiem.