KrzyczącyK1b1c pisze:Sparingu w Lesznie też nie ma. Przynajmniej dziś, bo przełożony na jutro.
Skąd info o przełożeniu? Bo Unia przekazała o zwrocie za PPV, a bilety zachowują ważność na inny sparing, który Unia odjedzie 1 kwietnia ze Spartą.
KrzyczącyK1b1c pisze:Sparingu w Lesznie też nie ma. Przynajmniej dziś, bo przełożony na jutro.
Saeyl pisze:Skąd info o przełożeniu? Bo Unia przekazała o zwrocie za PPV, a bilety zachowują ważność na inny sparing, który Unia odjedzie 1 kwietnia ze Spartą.

boxing pisze:Cooper, nie chcę wkładać kija w mrowisko ni rozdrapywać starych ran ale ze Zmarzlika to taki startowiec jak technik z Frankowa ;)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
kdsz pisze:Trudno się z tym nie zgodzić. Przecież legendarny prezes Jarosław powiedział kiedyś: "Mariusz Franków umie najwięcej".
KrzyczącyK1b1c pisze:Wydaje mi się, że tak. W poprzednich latach nosił czapeczkę bez żadnego sponsora
KrzyczącyK1b1c pisze:Wybaczcie, że post pod postem ale, dwie kolejne dobre wiadomości. Oprócz tego, że Motor podpisał z Perłą umowę na 3 kolejne lata, to... Bartek Jaworski ma sponsora indywidualnego. Z tego co wygooglowałem to firma z branży budowlanej. https://x.com/motorlublinpgee/status/20 ... 0137558472