Hollywood pisze:Chętnie sie z toba jutro zobacze jeśli okoliczności pogodowe pozwolą
A co, chcesz mi się oświadczyć?

Hollywood pisze:moge natomiast wszytskim oznajmic że twój niedoszły wyjazd do Krosna i tak by nie doszedł do skutku, a zapewniałeś wszystkich, tyle że kolego Lucki "warszawski cwaniaczku" nawijać to ty potrafisz
Mnie już wyjaśniać nie musisz, bo ja polemiki z Tobą zakończyłem, wszystkie. Ale może wyjaśnisz innym,
dlaczego to by mój wyjazd do Krosna nie doszedł do skutku (zakładając, że mecz rozegrany byłby w pierwotnym terminie). Bo zachodzę w głowę:
przebiłbyś mi opony w samochodzie? 
,
zrzuciłbyś kamień na maskę w okolicach Janek? 
Skończ Waść Holly i wstydu sobie dalej oszczędź

Hollywood pisze:ale na szczęscie kazdy odczytuje twoje świete słowa z przymróżeniem oka.
A Ty jesteś "każdy"? Mów za siebie.
--------------------------------
Hollywood pisze:Lucki , ja wogóle to rozważam czy jest jakikolwiek sens wchodzic z tobą w jakiekolwiek dyskuje , bo i po co skoro nawijasz to samo non-stop , żużel to nie szachy i nie mozna niczego przewidzieć!
Skąd Ty i niejaki WojtekF może cokolwiek wiedziec co sie dzieje w drużynie ? kto co i jak ..... jesteście daleko od Lublina i nic nie widzicie i nie " słyszycie " jedynie to co przeczytacie w internecie.
Holly, ja podejmuję decyzję raz: to mój ostatni post w Twoim kierunku. Wybacz mi proszę moją dosadność, ale merytoryczny poziom dyskusji z Tobą nie pozwala mi wejść pod podłogę. Życzę Ci jednak dziesiątej części tej wiedzy i znajomości żużla, którą ma Wojtek. Życzę Ci także setnej części kultury osobistej, którą ma ten chłopak.
lucki73
PS. Odpisywać już nie musisz, pytania były retoryczne a tak jak napisałem akapit wyżej, nie potrafię dyskutować na tym poziomie rozmowy.