10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Siwek Patataj

#376 Postautor: Siwek Patataj » 9 kwietnia 2005, o 22:02

yamahaR1 pisze:lucki 73 sorry ale daruj sobie te twoje proroctwa , siedzisz w Warszawie i nie wiesz co sie dzieje. Jeleń na treningach prezentował się tak, że nie masz podstaw twierdzić że zdobędzie 1 punkt bo to jest niemożliwe. Może kompletu nie będzie ale 7-8 pkt jest w stanie wywalczyć , bo to jest nasz tor i sprzęt ma przygotowany

Yamaha, tak uprzejmie chciałbym zapytaćczy ja mogę mieć swoje zdanie?

lucki73

PS. Znałeś takich zawodników Motoru jak Jucha czy Muszyński? Czy nawet Iwaniec? Oni też zawsze brylowali na treningach. Po prostu mistrzowie treningu. Ale co z tego?

KrzyÅ›
Junior

#377 Postautor: KrzyÅ› » 9 kwietnia 2005, o 22:07

Lucki bardzo jestem ciekaw Twojego przyszłego postu, jeżeli jutro Jeleń zrobi pokaźną liczbę punktów.

p.s.
skoro widzisz to w tak ciemnych kolorach to nic nie stoi na przeszkodzie aby zamiast kierunku Lublin wpaść na jakiś inny meczyk np. e-ligowy. Nie??? Po co masz patrzyć z zażenowaniem na Jelenia czy innych chłopaków :?:

Gość

#378 Postautor: Gość » 9 kwietnia 2005, o 22:08

Lucki , ja wogóle to rozważam czy jest jakikolwiek sens wchodzic z tobą w jakiekolwiek dyskuje , bo i po co skoro nawijasz to samo non-stop , żużel to nie szachy i nie mozna niczego przewidzieć!
Skąd Ty i niejaki WojtekF może cokolwiek wiedziec co sie dzieje w drużynie ? kto co i jak ..... jesteście daleko od Lublina i nic nie widzicie i nie " słyszycie " jedynie to co przeczytacie w internecie.
Chętnie sie z toba jutro zobacze jeśli okoliczności pogodowe pozwolą , moge natomiast wszytskim oznajmic że twój niedoszły wyjazd do Krosna i tak by nie doszedł do skutku , a zapewniałeś wszystkich , tyle że kolego Lucki "warszawski cwaniaczku" nawijać to ty potrafisz , ale na szczęscie kazdy odczytuje twoje świete słowa z przymróżeniem oka.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#379 Postautor: papi » 9 kwietnia 2005, o 22:09

yamahaR1 pisze:
Krzyś pisze:Nie rozumiem dlaczego tak lamentujecie i skazujecie nas jutro na pożarcie. Co, bo nie ma Knappa

Dokładnie , bo nie ma Knappa. Ten facet może nie robił kompletów ale miał największe jaja z całej drużyny :wink: i w takim meczu jak z Rzeszowem byłby niezastąpiony. Umiał przedłużyć prostą, zaatakować maksymalnie po zewnętrznej trzymając gaz do samego końca i nikt mi nie wmówi, że w jutrzejszym meczu by się nie przydał

na pewno nie w obecnej formie sprzetowej, ale mi rowniez sie wydaje ze knapp nie byl typem zawodnika ktory gwarantowal duza ilosc punktowe w kazsym meczu, rzeczywiscie ma on serce do walki, za to byl i jest lubiany przez kibicow, ale po sezonie w grudziadzu kiedy byl jedenym jasnym punktem upadajacego wtedy klubu ja typowalem go na lidera naszej druzyny, niestety w pierwszym sezonie bardzo rozczarowal, dlatego nie byl juz pewniakiem, pamietam jak razem ze starym stachyra jezdzili w parze, potrafili z mocna para podwojnie wygrac, by w nastepnym wyscigu podwojnie przegrac, mimo teoretycznie slabszych przeciwnikow, szanuje grzeska, ale uwazam ze piszcz i focus sa bezsprzecznie lepsi

Awatar użytkownika
sztandar

#380 Postautor: sztandar » 9 kwietnia 2005, o 22:09

CZemu nie jedzie Mordel ???

Awatar użytkownika
papi
Trener

#381 Postautor: papi » 9 kwietnia 2005, o 22:12

sztandar pisze:CZemu nie jedzie Mordel ???

z takiego powodu z jakiego u Was nie jedzie M. Micał, chociaz mozemy za Franka dac Jurka, jak Wy wezmiecie do skladu Mariana zamiast Kuciapu, umowa stoi :?:
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2005, o 22:13 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.

Dudi
Junior

#382 Postautor: Dudi » 9 kwietnia 2005, o 22:12

Jurek jest za mocny...trzeba wyrównać szanse, by mecz był ciekawszy.

KrzyÅ›
Junior

#383 Postautor: KrzyÅ› » 9 kwietnia 2005, o 22:13

sztandar pisze:CZemu nie jedzie Mordel ???

Bo jak narazie dysponujemy o wiele lepszymi zawodnikami :wink:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#384 Postautor: Metalliczny » 9 kwietnia 2005, o 22:13

Bo jest CIENKI i ma cienkiego...., ekhm, ten tego...... rumaka :D ( a coście myśleli, hęęę?)

Siwek Patataj

#385 Postautor: Siwek Patataj » 9 kwietnia 2005, o 22:13

Krzyś pisze:Lucki bardzo jestem ciekaw Twojego przyszłego postu, jeżeli jutro Jeleń zrobi pokaźną liczbę punktów.

p.s.
skoro widzisz to w tak ciemnych kolorach to nic nie stoi na przeszkodzie aby zamiast kierunku Lublin wpaść na jakiś inny meczyk np. e-ligowy. Nie??? Po co masz patrzyć z zażenowaniem na Jelenia czy innych chłopaków :?:

Jak zrobi pokaźną liczbę punktów, to ukłonię się nisko i powiem, że się myliłem. W przeciwieństwie do wielu osób, umiem przyznawać się do błędów. Nawet publicznie. Najzwyczajniej w świecie podziękuję tutaj na Forum Danielowi za jego doskonałą formę. Obym musiał się nisko pokłonić, życzę tego sobie.

Przyznam, że już kiedyś w takiej sytuacji byłem, bodajże w roku 1991. Był mecz z Unią Tarnów, w którym "dzień konia" miał wtedy Jurek Mordel, który wcześniej nie łapał się do składu. I wykręcił albo 9 albo 10 oczek. .... Piłem za jego zdrowie całą noc, jako że nie wierzyłem w niego, to piłem... podwójnie :) :) :). Było wesoło.

pzdr.
lucki73

PS. Odpowiadając na Twoje pytanie: to Motor, a nie inna drużyna jest "moją" drużyną. I tak jest już od...22 lat (z przymusowymi przerwami). Twoja propozycja wybrania się więc np. do Bydgoszczy, nie satysfakcjonuje mnie. Zawsze niestety wolałem oglądać swoich "cieniasów" niż obcych "mocarzy". I kiedyś też chodziłem na Sekretów i Martynusków (choć Ci akurat byli nieco "zaciężni") zamiast jeździć na "lepszy" żużel.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#386 Postautor: yamahaR1 » 9 kwietnia 2005, o 22:15

lucki73 pisze:
yamahaR1 pisze:lucki 73 sorry ale daruj sobie te twoje proroctwa , siedzisz w Warszawie i nie wiesz co sie dzieje. Jeleń na treningach prezentował się tak, że nie masz podstaw twierdzić że zdobędzie 1 punkt bo to jest niemożliwe. Może kompletu nie będzie ale 7-8 pkt jest w stanie wywalczyć , bo to jest nasz tor i sprzęt ma przygotowany

Yamaha, tak uprzejmie chciałbym zapytaćczy ja mogę mieć swoje zdanie?

lucki73

PS. Znałeś takich zawodników Motoru jak Jucha czy Muszyński? Czy nawet Iwaniec? Oni też zawsze brylowali na treningach. Po prostu mistrzowie treningu. Ale co z tego?

Lucki może nie chodze nażużel tyle co ty (mam 21 lat) ale znam tych zawodników i oczywiście możesz mieć swoje zdanie ale obserwując Jelenia na treningach widać ,że sprzęt jest przygotowany a kondycji mu nie brakuje tak jak w ostatnich sezonach i napewno zrobi więcej niż 1 pkt,a co będzie na wyjazdach to nie wiadomo natomiast u nas zrobi swoje, bardziej bym się martwił o Franka

Awatar użytkownika
sztandar

#387 Postautor: sztandar » 9 kwietnia 2005, o 22:16

O Mordela nie pytałem z przekąsem po prostu przed chwilą przeczytałem z nim wywiad w TŻ i mówił w wywiadzie że wygryzie młodszych kolegó ze składu i ścigał się z młodszymi jak równy z równym

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#388 Postautor: Łoptymista » 9 kwietnia 2005, o 22:19

sztandar pisze:O Mordela nie pytałem z przekąsem po prostu przed chwilą przeczytałem z nim wywiad w TŻ i mówił w wywiadzie że wygryzie młodszych kolegó ze składu i ścigał się z młodszymi jak równy z równym

Taka była koncepcja.
Kłopot w tym, że rumak Mordela pamięta jescze czasy kiedy po Europie grasowały mamuty. Na samych chęciach biegu się nie wygra.
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2005, o 22:20 przez Łoptymista, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#389 Postautor: papi » 9 kwietnia 2005, o 22:19

sztandar pisze:O Mordela nie pytałem z przekąsem po prostu przed chwilą przeczytałem z nim wywiad w TŻ i mówił w wywiadzie że wygryzie młodszych kolegó ze składu i ścigał się z młodszymi jak równy z równym

to jest nawet bardzo prawdopodobne, ale w troche innej dyscyplinie sportu :D

Siwek Patataj

#390 Postautor: Siwek Patataj » 9 kwietnia 2005, o 22:22

Hollywood pisze:Chętnie sie z toba jutro zobacze jeśli okoliczności pogodowe pozwolą

A co, chcesz mi się oświadczyć? :)

Hollywood pisze:moge natomiast wszytskim oznajmic że twój niedoszły wyjazd do Krosna i tak by nie doszedł do skutku, a zapewniałeś wszystkich, tyle że kolego Lucki "warszawski cwaniaczku" nawijać to ty potrafisz

Mnie już wyjaśniać nie musisz, bo ja polemiki z Tobą zakończyłem, wszystkie. Ale może wyjaśnisz innym, dlaczego to by mój wyjazd do Krosna nie doszedł do skutku (zakładając, że mecz rozegrany byłby w pierwotnym terminie). Bo zachodzę w głowę: przebiłbyś mi opony w samochodzie? :), zrzuciłbyś kamień na maskę w okolicach Janek? :)

Skończ Waść Holly i wstydu sobie dalej oszczędź :) :) :)

Hollywood pisze:ale na szczęscie kazdy odczytuje twoje świete słowa z przymróżeniem oka.

A Ty jesteś "każdy"? Mów za siebie.

--------------------------------
Hollywood pisze:Lucki , ja wogóle to rozważam czy jest jakikolwiek sens wchodzic z tobą w jakiekolwiek dyskuje , bo i po co skoro nawijasz to samo non-stop , żużel to nie szachy i nie mozna niczego przewidzieć!
Skąd Ty i niejaki WojtekF może cokolwiek wiedziec co sie dzieje w drużynie ? kto co i jak ..... jesteście daleko od Lublina i nic nie widzicie i nie " słyszycie " jedynie to co przeczytacie w internecie.

Holly, ja podejmuję decyzję raz: to mój ostatni post w Twoim kierunku. Wybacz mi proszę moją dosadność, ale merytoryczny poziom dyskusji z Tobą nie pozwala mi wejść pod podłogę. Życzę Ci jednak dziesiątej części tej wiedzy i znajomości żużla, którą ma Wojtek. Życzę Ci także setnej części kultury osobistej, którą ma ten chłopak.

lucki73

PS. Odpisywać już nie musisz, pytania były retoryczne a tak jak napisałem akapit wyżej, nie potrafię dyskutować na tym poziomie rozmowy.

Gość

#391 Postautor: Gość » 9 kwietnia 2005, o 22:34

A co, chcesz mi się oświadczyć ?

nie , kupiłem sobie nowe buty i mają tak ciekawie artystycznie wyryty numer na podeszwie , chciałem Ci go pokazać z bliska.

Skończ Waść Holly i wstydu sobie dalej oszczędź

wstydu przed kim ? żebyś Ty się nie zawstydził , o ile dane będzie nam sie spotkać na stadionie.

Wybacz mi proszę moją dosadność, ale merytoryczny poziom dyskusji z Tobą nie pozwala mi wejść pod podłogę

nie rób z siebie durnia , bo merytoryczna rozmowa zachodzi wtedy gdy , obie stroby opierają sie na przesłankach , spostrzeżeniach - a jakie ty możesz mieć spostrzeżenia co do drużyny skoro w tym roku nie widziałeś nawet żadnej jazdy na torze.

Nie musisz sie tłumaczyć że nie możesz jeździć na wyjazdy , bo róznie to bywa , niemniej jedank jesteś typowym "wirtualnym bohaterem" <zwrot zapożyczony od Gawrzyka>.

stal_rzeszow

#392 Postautor: stal_rzeszow » 9 kwietnia 2005, o 22:49

pada w Lublinie może?:> bo na onecie widze niedzielne zroszenie toru ;]
Obrazek

http://WWW.STAL.RZE.PL - Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel...
http://WWW.STAL.KOM.PL :D

Snys
Zawodowiec

#393 Postautor: Snys » 9 kwietnia 2005, o 22:55

JESZCZE NIE PADA ! Wnocy ma zacząć

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#394 Postautor: FantyÅ› » 9 kwietnia 2005, o 23:05

Snys pisze:JESZCZE NIE PADA ! Wnocy ma zacząć

Lepiej aby wogle nie padało bo sie normalnie zapłacze :cry:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
volf

#395 Postautor: volf » 9 kwietnia 2005, o 23:12

stal_rzeszow pisze:pada w Lublinie może?:> bo na onecie widze niedzielne zroszenie toru ;]

http://www.imgw.pl/wl/internet/zz/pogoda/radary.html
wiatr w kierunku SE.Niedlugo dojdzie!!Chociaż jest i tak dobrze - najwyżej
przejdzie słabsza część frontu przez Lublin

sledzio

#396 Postautor: sledzio » 9 kwietnia 2005, o 23:19

właśnie wrócilem z dworku i jak narazie nic nie pada ale czuć takie powietrze swieże jakby gdzieś deszcz padał ale miejmy nadzieje ze jak bedzie padać w Lublinie to ominie stadion , ale narazie cisza w Lublinie !!!

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#397 Postautor: Manitou » 9 kwietnia 2005, o 23:22

sledzio pisze:właśnie wrócilem z dworku i jak narazie nic nie pada ale czuć takie powietrze swieże jakby gdzieś deszcz padał ale miejmy nadzieje ze jak bedzie padać w Lublinie to ominie stadion , ale narazie cisza w Lublinie !!!

Gdzieś pada...np.160 km od Lublina we wsi Warszawa pada caly dzień bez przerwy, nawet teraz...aż się wierzyć nie chce , że w Lublinku wciąż sucho, ale oby tak dalej. Do zobaczenia jutro :D :!:
pozdrawiam.

sledzio

#398 Postautor: sledzio » 9 kwietnia 2005, o 23:29

Manitou pisze:
sledzio pisze:właśnie wrócilem z dworku i jak narazie nic nie pada ale czuć takie powietrze swieże jakby gdzieś deszcz padał ale miejmy nadzieje ze jak bedzie padać w Lublinie to ominie stadion , ale narazie cisza w Lublinie !!!

Gdzieś pada...np.160 km od Lublina we wsi Warszawa pada caly dzień bez przerwy, nawet teraz...aż się wierzyć nie chce , że w Lublinku wciąż sucho, ale oby tak dalej. Do zobaczenia jutro :D :!:
pozdrawiam.

Może Bóg chce aby żużel się odbył bo większość kibiców w Lublinie jest spragniona SPEEDWAY'A a w Warszawie niema SPEEDWAY'A to pada !!!

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#399 Postautor: neir1 » 9 kwietnia 2005, o 23:39

padac nie pada i oby tak dalej caly czas sledze przebieg pogody przez okno bede zdawal relacje Live hehehe ale prawde powiedziawszy czuc wilgoc w powietrzu
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Awatar użytkownika
CzEsIo

#400 Postautor: CzEsIo » 9 kwietnia 2005, o 23:49

Właśnie wróciłem z dworu i nie pada ale powiem że troche zimno. Mam nadzieje że mecz sie odbedzie i Tż-cik pokaże klase oby :)