#529 Postautor: papi » 10 kwietnia 2005, o 19:23
to co najbardziej mnie zaniepokoilo to brak walki, tylko daniel i adam sie starali, ale wobec sprzetu MARMY nic nie mogle zrobic, rozczarowal mnie tez trener bo uwazam ze wobec przegranego meczu w 14 biegu powinien puscic obu juniorow, bo to dla nich szansa, kiedys muszÄ… stanac na nogi a start w przedostatnim biegu na pewno zadzialalby mobilizujÄ…ca, juz widac ze ten sezon bedzie na przetrzymanie, trzeba uzbierac troche kasy i zostawic tylko tych, ktorzy rokuja na przyszlosc, a po dzisiejszym meczu to z seniorow tylko Jelen i Adam, chcialbym zeby doszedl Osumek, bo to zawodnik ktory w 1 lidze jest w stanie ocierac sie o komplety, a w e-lidze ma male sanse na wystep, a ze takiego skladu chyba zostawic nie mozna to trzeba sie zastanowic kto bylby najwiekszym wzmocnieniem w obecnej sytuacji
PS. to trzymanie startu tez mnie niepokoilo, wiadomo ze sznase sa rowne, a wobec przytrzymania sÄ… male szanse na ukradzenier startu, ale szkoda sprzetu, moze i nie nalezy tego laczyc, ale dzis bylo kilka defektow
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2005, o 19:25 przez
papi, łącznie zmieniany 1 raz.