Co z biletami?
yamahaR1 pisze:Tak przy okazji wątku o prezentacji i przejścia zawodników dookola stadionu mam małe pytanko. Czy te serpentyny muszą lecieć prosto w zawodnikow? Bo czasami mam wrażenie, że co najmniej kilka osób robi zawody kto pierwszy trafi określonego zawodnika
No właśnie na meczu z Rybnikiem zorganizowaliśmy to w ten sposób, że serpentyny lecą na "trzy-cztery" kiedy zawodnicy są o jakieś 20-25 m przed linia "zrzutu"
I wydawało mi sie że było OK, ale to zawsze sie ktoś znajdzie co musi rzucić wcześniej albo później, albo tak jak mówisz robi zawody kto trafi w zawodnika i żeby było ciekawiej to nasi nie mają tu wcale taryfy ulgowej co mnie przynajmniej mocno dziwi.
No właśnie na meczu z Rybnikiem nie mogłem być i nie widziałem tego. Właśnie o coś takiego mi chodziło żeby rzucać nie w momencie jak będą przechodzili pod samą trybuną. Jakieś pojedyncze serpentyny zawsze będą lecieć, ale jak już jest zorganizowane żeby rzucać wcześniej to ok, o to chodziło
Każdy chce się wyróżnic i zostać zauważony występując w solówce....ale......
Ale czy warto marnować serpentyny na ciągnik i polewaczkę ??
I jeszcze z innej beczki,chociaz też o oprawie....co sie stało z kozą ? Stres po ryczacych trybunach? uduszona zbyt brytalnym ciągnięciem za sznurek? a może i ona wpadła w depresję po słabym początku naszych koziołków ??
Ja osobiście żałuję,że jej nie ma,niewiele klubów może zaprezentować żywe logo.
........
........
I jeszcze z innej beczki,chociaz też o oprawie....co sie stało z kozą ? Stres po ryczacych trybunach? uduszona zbyt brytalnym ciągnięciem za sznurek? a może i ona wpadła w depresję po słabym początku naszych koziołków ??
........
InDorka pisze:Każdy chce się wyróżnic i zostać zauważony występując w solówce....ale......
................
Taka Zielona Gora zaprezentowac swoje zywe logo moze, chciaz byloby troche malo dostrzegalne z trybun
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
InDorka pisze:
................
Co do Siwuchy to jest na urlopie. Poniewaz ma zostac mamÄ…
-
Siwek Patataj
Ziuta 85 pisze:InDorka pisze:
................
Co do Siwuchy to jest na urlopie. Poniewaz ma zostac mamÄ…
A kto ją... że tak powiem... bzyknął???
pzdr.
lucki73
Koza nie była/nie jest własnością Fan Klubu więc czemu ktoś od nas miałby ją - że tak powiem - bzykaćlucki73 pisze:A kto ją... że tak powiem... bzyknął???, ktoś z Fan Klubu?
![]()
![]()
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...