Stal Rzeszów - Motor Lublin 14.08.2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Portek
Senior

#76 Postautor: Portek » 15 sierpnia 2005, o 12:45

-Nowy-Lucki73- pisze:
RadeKas pisze:Nie moge uwierzyc, ze po 2 sezonach ktos jeszcze chce Kloszarda w zespole na 3 rok.

Ja co chcę. Z Łoptymistą juz uzgodniliśmy, że podpisujemy z nim kontrakt na 2 lata, wyjeżdża do 1 meczu, a w pozostałych myje motocykle Klimkom, Michalukom i reszcie. I udupimy Kloszarda na 2 całe latka. "Oko za oko.....".

ukłony
lucki73

ZÄ…b za zÄ…b :wink:

fanta

#77 Postautor: fanta » 15 sierpnia 2005, o 12:50

Witam wszystkich ,piszę w imieniu FANTY , chciała WAS pozdrowic , smutno jej jest trochę,lecz to nie koniec swiata .Ma tutaj swoich ulubienców , lecz nie potrafi imion waszych wymówic , Dla MAŁEO szybkiego powrotu do zdrowia i na tor . < MAŁY CZYMAJ SIĘ>

Awatar użytkownika
Mrucky

#78 Postautor: Mrucky » 15 sierpnia 2005, o 12:57

Gawrzyk pisze:I tylko dzielna JAG protestowała w obronie transparentu. Ehh, 8 chłopa na 1 dziewczynę...

Gdyby ktoś był złośliwy to mógłby powiedzieć, że wśród kibiców z Lublina tylko Ona jedna miała ja... znaczy odwagę ;)

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#79 Postautor: Portek » 15 sierpnia 2005, o 13:02

Wracając do spalenia naszej flagi to pokazali jak sie ultrasuje w rzeszowie. :twisted: Podobno skroili szaliki kibicom KSŻu Krosno kiedy jeździli w...rzeszowie oczywiście bo w Krośnie by sie nie odważyli :twisted:

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#80 Postautor: Pils » 15 sierpnia 2005, o 18:58

Ja sie troszke dziwie,jak 7 gosci moze wejsc na nasz sektor i sciaganc flage bez zadnego odzewu?????

hayabusarider

#81 Postautor: hayabusarider » 15 sierpnia 2005, o 19:08

PILS pisze:Ja sie troszke dziwie,jak 7 gosci moze wejsc na nasz sektor i sciaganc flage bez zadnego odzewu?????

Jakby kibicami Tż byli kibice Motoru to by tych paru leszczy józkowych roznieśli w mig.
A tu jak widać na załączonym zdjęciu nie miał kto siły czy odwagi podnieść ręki na mojrzeszowskie wypierdki?

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#82 Postautor: InDorka » 15 sierpnia 2005, o 19:15

jas pisze:
Piotrek(portek) pisze:Jak to sie stało że nikt z was(osbó które były na meczu) nie próbował odzyskać flagi :roll: :?:

bo pojechalismy tam obejrzec mecz, a nie klocic/bic sie z banda pijanych parchatych troglodydtow :roll:

O stopniu "zagrożeniA" ze strony lubelskich kibiców na rzeszowskim stadionie,swiadczy fakt,że na zdjęciu z Rzeszowa nie widać ochrony w naszym sektorze.Nawet na lekarstwo.
Dlatego "wycieczka " KK weszła--->ukradła--->wyszła---. i spaliła...........

U nas na ostatnim meczu sektor rzeszowski musialam obchodzic dołem jeszcze przed meczem.
Sądząc po mojej posturze ochrona nie musiała się obawiać,że zrobię im krzywdę...więc..?

Wnioski każdy wyciąga we własnym zakresie....rzeszowski KK też...;(

...... :( ......

Awatar użytkownika
Kyniak

#83 Postautor: Kyniak » 15 sierpnia 2005, o 20:32

Następnym razem mają zagwarantowane spalenie szalików i flagi foliowej oraz flagi Piotrka Winiarza choć go lubię (ale jest to symbol mojrzeszowa) z całym szacunkiem dla prawdziwych kibiców.Cóż jest wojna . Pa dziewczynki z mojrzeszowa.
Obrazek

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#84 Postautor: InDorka » 15 sierpnia 2005, o 22:22

Kyniak pisze:Następnym razem mają zagwarantowane spalenie szalików i flagi foliowej oraz flagi Piotrka Winiarza choć go lubię (ale jest to symbol mojrzeszowa) z całym szacunkiem dla prawdziwych kibiców.Cóż jest wojna . Pa dziewczynki z mojrzeszowa.

Taką wydumana wypowiedzią dowodzisz tylko niedojrzałości wiekowej i emocjonalnej.Mylisz pojęcia.
Symbolem żuzlowego Rzeszowa jest żuraw ,więc nie mieszaj w to żywych ludzi,bo P.Winiarz
niczym sobie nie zasłużył na palenie swojej flagi.
Eskalacja obietnic "co kto komu zrobi i spali" nastepnym razem - do niczego nie doprowadzi .
A jeśli......to tylko do tego,że resztke normalnych kibiców odstraszy od stadionu.
I nie obrażaj dziewczynek bezpodstawnymi porównaniami,lepiej jak ochłoniesz przed nacisnieciem klawisza "wyślij"...

..... :? .......

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#85 Postautor: jas » 15 sierpnia 2005, o 23:13

InDorka pisze:Taką wydumana wypowiedzią dowodzisz tylko niedojrzałości wiekowej i emocjonalnej.

zapewniam Cie, ze Kyniak jest dojrzaly zarowno wiekowo, jak i emocjonalnie.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#86 Postautor: InDorka » 15 sierpnia 2005, o 23:48

jas pisze:
InDorka pisze:Taką wydumana wypowiedzią dowodzisz tylko niedojrzałości wiekowej i emocjonalnej.

zapewniam Cie, ze Kyniak jest dojrzaly zarowno wiekowo, jak i emocjonalnie.

To dlaczego pisze jak przedszkolak,ktoremu kolega urwał trzonek od łopatki ? Ja się boję takich gróźb i zapowiedzi wojny już od rogatek Lublina....
Ale jakby co........to chętnie popatrzę z bezpiecznej odleglości jak Kyniak walczy wręcz,a nie na klawiaturze :)

...... :| .......

Geest
Senior

#87 Postautor: Geest » 15 sierpnia 2005, o 23:55

A propos Winiarza: sposobi się już do treningów na torze, ale czy sposób w jaki mówi nie jest skutkiem tego fatalnego upadku? Nie wiem, jak z tym było u niego dawniej, ale jak jest teraz widział każdy, kto oglądał Rzeszowem...

JAG
Senior

#88 Postautor: JAG » 16 sierpnia 2005, o 11:10

Krzyś Dominiczak którego odwiedziliśmy w szpitalu w Rzeszowie kazał pozdrowić gorąco wszystkich kibiców.Chłopak jest niemożliwy,obie ręce w gipsie do połowy ramion a on żartował z nami jakby nic mu nie było.Jedyne czego żałował to że nie wystąpi już w tym roku w zawodach młodzieżowych.
Wielki szacunek dla Krzyśka i niech wraca do pełni zdrowia!!!!
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Irek
Kontakt:

#89 Postautor: Irek » 16 sierpnia 2005, o 11:45

Geest pisze:A propos Winiarza: sposobi się już do treningów na torze, ale czy sposób w jaki mówi nie jest skutkiem tego fatalnego upadku? Nie wiem, jak z tym było u niego dawniej, ale jak jest teraz widział każdy, kto oglądał Rzeszowem...

Piotrek może pokazac sie na torze aby tylko pokręcic parę kółek na treningu. Bo o odnawianiu licencji czy startach w lidze raczej nie moze byc mowy. Piotrek jest niezwykle ambitny, kocha żużel, i ta wiara, że kiedys jeszcze może pojeździć moim zdaniem sprawiła że funkcjonuje dziś tak jak widać (czyli zupełnie dobrze pamiętając rodzaj kontuzji)...
W sprawie meczu kilka komentarzy. Po pierwsze wypadek Krzyśka. Rzeczywiście pech niesamowity. Upadek niegroźny (właściwie można powiedziec uślizg), Krzysiek uderzył o bandę plecami, ale nie wyglądało to wcale na, jak się później okazało, złamanie dwóch rąk :!: Druga sprawa to Franków. Pozostawił po sobie najlepsze wrażenie, waleczny, dwa biegowe zwycięstwa... Zawiódł za to Jeleniewski. Te trzy defekty wg. mnie były markowane, po prostu po dobrym wyjściu ze startu walczył (2,3,2), po przegranym starcie pasował i zjeżdżał spokojnie na murawę stadionu...
Co do pozostałych wydarzeń na stadionie to nie komentuję, mnie interesuje żużel, a nie przepychanki lubelsko - rzeszowskie...

P.s. Skąd Wy macie takie info, jakoby Stal chciała Wam podkupic Kylmaekorpiego ???

JAG
Senior

#90 Postautor: JAG » 16 sierpnia 2005, o 14:37

Irek pisze:P.s. Skąd Wy macie takie info, jakoby Stal chciała Wam podkupic Kylmaekorpiego ???

myslisz ze naprawdę nie mamy sie skąd dowiedzieć takich rzeczy :roll:

co do meczu:nie miałam złudzeń ze w Rzeszowie przegramy ale miałam nadzieję ze chłopaki powalczą.Gawrzyk pisze o defektach Daniela ale jakos nie jestem specjalnie przekonana co do tego.raczej skłaniałabym sie ku opcji ze Daniel po prostu odpuszczał:(
Franek jedzie tylko wtedy gdy nic to nie daje druzynie :roll: ,może on jest za słaby psychicznie do tego sportu?
Adam w ogóle nie istniał,zero startów.a Tomek Piszcz ładuje w bandę Krzyśka.nie mam pojecia dlaczego pojechał tak bezmyślnie??szkoda że Łyko miał taka przerwe bo cos tam jednak potrafi tylko objeżdżenia i kondycji mam wrazenie brakuje.
wg mnie zawodnikom było wszystko jedno jaki bedzie wynik meczu.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#91 Postautor: Portek » 16 sierpnia 2005, o 16:03

JAG pisze:szkoda że Łyko miał taka przerwe bo cos tam jednak potrafi tylko objeżdżenia i kondycji mam wrazenie brakuje..

Szkoda że to byl jego ostatni sezon jako junior

JAG pisze:wg mnie zawodnikom było wszystko jedno jaki bedzie wynik meczu.

Nie ma co sie dziwić jak juz wszystko było jasne przed tym meczem.

Awatar użytkownika
Kyniak

#92 Postautor: Kyniak » 16 sierpnia 2005, o 20:55

Zapewniam Cię InDorko o mej dojrzałości , a walkę z moim udziałem hmm musimy się umówić w jakimś kameralnym miejscu :wink: poczekać na mojrzeszaków i zobaczysz mnie w akcji (młodzieńcze lata spędziłem na kibicowaniu RKS MOTOR LUBLIN) także więcej wiem o tych klimatach, jak o klawiaturze. Po rzeszowie poczułem się jak zresztą wiele innych osób, jakby koleś z piaskownicy urwał mi ów trzonek od łopaty którym miałem walnąć w ryj mojrzeszaka.Pozdr Cię kameralnie przedstawicielko płci pięknej o tajemniczym nicku InDorka.
Obrazek

JAG
Senior

#93 Postautor: JAG » 16 sierpnia 2005, o 21:44

Piotrek(portek) pisze:
JAG pisze:wg mnie zawodnikom było wszystko jedno jaki bedzie wynik meczu.

Nie ma co sie dziwić jak juz wszystko było jasne przed tym meczem.

dla mnie to zadne usprawiedliwienie olewania jazdy.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#94 Postautor: InDorka » 16 sierpnia 2005, o 23:43

Kyniak pisze:Zapewniam Cię InDorko o mej dojrzałości , a walkę z moim udziałem hmm musimy się umówić w jakimś kameralnym miejscu :wink: poczekać na mojrzeszaków i zobaczysz mnie w akcji (młodzieńcze lata spędziłem na kibicowaniu RKS MOTOR LUBLIN) także więcej wiem o tych klimatach, jak o klawiaturze. Po rzeszowie poczułem się jak zresztą wiele innych osób, jakby koleś z piaskownicy urwał mi ów trzonek od łopaty którym miałem walnąć w ryj mojrzeszaka.Pozdr Cię kameralnie przedstawicielko płci pięknej o tajemniczym nicku InDorka.

Bardzo Cie prosze Kyniaku ..... jak będziesz juz zakasywał rękawy......gwizdnij tylko ,a przylecę ;-), ale powtarzam prośbę,oszczędź Piotra Winiarza,jego juz wystarczajaco doswiadczył LOS.
Dzieki za rozbrajające potraktowanie moich postów ( inni na Twoim miejscu juz by mnie zjedli...(jeden nick na B drugi na C.....;-),moi ulubieńcy z tutejszego forum ;-)ale oni nie wiedzą,ze humorem można więcej zdziałać niż nieukrywana agresją i arogancją.
Pozdrawiam ,ale czy kameralnie? nie wiem :)

..... :) .......

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#95 Postautor: wojtek_78 » 17 sierpnia 2005, o 00:17

PILS pisze:Ja sie troszke dziwie,jak 7 gosci moze wejsc na nasz sektor i sciaganc flage bez zadnego odzewu?????

I tu wyjaśnię pewne nieścisłości. Po pierwsze nie flagę, a transparent, a to jest różnica. Inaczej patrzy się na barwy klubowe, a inaczej na dowcipny komiksowy rysunek. Po drugie żaden szanujący się kibic czy jak tam ich zwał nie zniży się do poziomu by chlubić się zabraniem i spaleniem tego typu gadżetu. Po trzecie z tego co widziałem na zdjęciu z Lublina w momencie zabierania na sektorze było góra 6 osób (w tym 2 dziewczyny) w jakiś tam sposób związanych z tym transparentem. A po czwarte kochane ch.je z Rzeszowa po przejęciu transparentu same nie wiedziały co z nim zrobić. Dp rozpuku bawiło nas najpierw wieszanie na płocie, potem intensywne deptanie, następnie wydzieranie zmaltretowanwego (podobnie jak koziołek) ptaka, a na koniec palenie resztek. Jak już chce się zaimponować to poluje się na barwy, a jak już coś się kroi to w jakimś zamierzonym celu. Podejrzewam, że podobne problemy (dobra, mamy, tylko co z tym zrobić??) miejscowe bydło miałoby gdyby zabrali nam otwieracz do konserw, albo komiks z Kajkiem i Kokoszem.

Awatar użytkownika
K 2
Kontakt:

#96 Postautor: K 2 » 17 sierpnia 2005, o 14:39

Kyniak pisze:Następnym razem mają zagwarantowane spalenie [...] flagi Piotrka Winiarza [...]

Do kibicow LBN nic nie mam, ale takie przypadki powinno sie od razu zamykac w jakims zakladzie. Chyba sobie nie zdajesz sprawy, w jakim stanie jest Siwy i co dla niego ta flaga znaczy :roll:

P.S. Bardzo prosze o to, aby ktos podal mi imie i nazwisko tego Pana na zdjeciu ponizej. Bede bardzo wdzieczny :)

Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#97 Postautor: meesha » 17 sierpnia 2005, o 14:55

K 2 pisze:[P.S. Bardzo prosze o to, aby ktos podal mi imie i nazwisko tego Pana na zdjeciu ponizej. Bede bardzo wdzieczny :)

Konkurs foto-zagadka jest w innym dziale :D 8)

A do czego potrzebne Ci te dane bo jak was znam to nic dobrego z tego nie wyniknie jeśli odpowiem :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
K 2
Kontakt:

#98 Postautor: K 2 » 17 sierpnia 2005, o 15:28

Ach te Twoje podejrzenia :P

Potrzebne jest mi to, zeby wyslac tÄ… fotke do TZ. Niestety nie wiem jak sie ten Pan sie nazywa i dlatego jest mi to potrzebne :)

meesha pisze:A do czego potrzebne Ci te dane bo jak was znam to nic dobrego z tego nie wyniknie jeśli odpowiem :lol:

Jakie "was"? ja nie pisalem z imieniu jakies grupy, tylko we wlasnym.

Awatar użytkownika
Saint
Zawodowiec

#99 Postautor: Saint » 17 sierpnia 2005, o 15:37

K 2 pisze:P.S. Bardzo prosze o to, aby ktos podal mi imie i nazwisko tego Pana na zdjeciu ponizej. Bede bardzo wdzieczny :)

Nic nie podawajcie... :wink: pewnie chcą go podkupić jak pozostałych... :wink: :twisted:

Pozdrawiam

meesha
Trener
Kontakt:

#100 Postautor: meesha » 17 sierpnia 2005, o 17:01

K 2 pisze:
meesha pisze:A do czego potrzebne Ci te dane bo jak was znam to nic dobrego z tego nie wyniknie jeśli odpowiem :lol:

Jakie "was"? ja nie pisalem z imieniu jakies grupy, tylko we wlasnym.

Ok, ok 8) i tak Ci nie wierzÄ™ :P

Ale jak zgadnę to może coś wygram :?: :D
Dariusz Kantor...

Mam nadzieję, że go w nic nie wrobię :lol: :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...